57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
Petre Gabriel Nicoleta
vania_e
rina-rina
pufy2010
nutzi
axxa246
Nicky
dana17
ana58
iulianagl
alitheea
Garo
vivi
Lucica10
lica54
costina
DENISA
andreea90
Admin_dea05
florica
24 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
andreea90 a scris:[]
Buna ziua tuturor.
Cred ca am ramas in urma cu noutatile.Deci frumoasa noastra s-a casatorit sa-i fie de bine si calatorie sprancenata in continuare.
Dspre noul serial al lui Cansel ce sa spun ca abia astept sa inceapa.Si poate ne intalnim si pe acolo.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara tuturor,
florica- vip
florica- vip
buna seara,doamnelor!
Lucica,sanatate multa,noroc,sa fi iubita si LA MULTI ANI!!!! :cei mai iubiti :cei mai iubiti :emo6: :emo6: :sdf: :sdf: :baby1: :baby1: :ryty:
eu cu Hatirla...am vazut ca/ti inceput sa va mutati,va urmez si eu indeaproape...pe mai tirziu
P.S.Cansel ne arata ce inseamna o barba adevarata si nu un fir la sapte rinduri...abia astept sa apara clipul de promovare si poze de la filmari
Lucica,sanatate multa,noroc,sa fi iubita si LA MULTI ANI!!!! :cei mai iubiti :cei mai iubiti :emo6: :emo6: :sdf: :sdf: :baby1: :baby1: :ryty:
eu cu Hatirla...am vazut ca/ti inceput sa va mutati,va urmez si eu indeaproape...pe mai tirziu
P.S.Cansel ne arata ce inseamna o barba adevarata si nu un fir la sapte rinduri...abia astept sa apara clipul de promovare si poze de la filmari
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
noapte buna tuturor
florica- vip
buna seara fetelor va spun si aici se referea la mine
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
noapte buna Florica
costina- vip
GARO buna seara este pe undeva filmul hatirla tradus macar in engleza?
costina- vip
Dragalaseloreu va spun noapte buna somn usor vise placute ingerii sa va sarute din 5 in 5 minute si eu va dulce...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
costina- vip
Costina,la aceasta adresa,dar nu este tot...de la Flori am primit/o
https://www.facebook.com/hatirlasevgilidizi?sk=notes
noapte buna,somn usor si o zi cit mai usoara miine,pa
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Buna dimineata dragalaselor sa nascut o noua zi iar noi trebue sa servim nelipsita cafea de dimineata poftiti va rog!!!
lica54- vip
multumesc frumos GaroGaro a scris:Costina,la aceasta adresa,dar nu este tot...de la Flori am primit/o
costina- vip
buna dimineata Lica
buna dimineata tuturor
buna dimineata tuturor
costina- vip
costina- vip
wish them all the best. They are great couple to me. And the fact that she got pregnant now, when her carier is on the top speaks a lot of her. I whish them all the happines in the world!
Antisepta (Cu 3 (de) zile în urmă)
Wauw, I also think they make a great couple. Wish them all the best
algerianlove (Cu 14 (de) ore în urmă)
Awww they are married thats so cute!!!!! they make a nice couple!!! DE PE FADIA TUBE
Antisepta (Cu 3 (de) zile în urmă)
Wauw, I also think they make a great couple. Wish them all the best
algerianlove (Cu 14 (de) ore în urmă)
Awww they are married thats so cute!!!!! they make a nice couple!!! DE PE FADIA TUBE
costina- vip
Eu le doresc sa fie intr-un ceas bun si ce si-au pus de gand sa li se indeplineasca!!!!!
lica54- vip
buna ziua v-am adus 2 poze de la nunta
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
wow, multum. Florina!
ce frumosi sunt!
si ce veseli, imi par fericiti!
sa le fie bine!
ce frumosi sunt!
sa le fie bine!
da par fericiti dar nu inteleg de ce are ea negru la rochieaxxa246 a scris:wow, multum. Florina!
ce frumosi sunt!
sa le fie bine!
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
Buna fetelor ...
Multumim Florina pt poze ... Casa de piatra ... Poate sant , sau daca nu , poate vor fi fericiti ...
Am incercat sa pun niste poze aici , dar netul nu ma ajuta ... Parca sant in fundul lumii , nu la Monte Carlo ... Sant prea multi intrati cred ... Dar am pus cateva pe Fb la Cansel si cu mine la mine pe Fb....
https://www.facebook.com/pages/CANSEL-EL%C3%87IN-for-romanian-english-and-french-speakers/157260967672476?notif_t=fbpage_admin
https://www.facebook.com/danamariadona
Cand o sa am net mai bun o sa mai incerc ... Va pu pe toate ....
Ce greu mi-a fost sa sterg semnatura cu ei ....
Multumim Florina pt poze ... Casa de piatra ... Poate sant , sau daca nu , poate vor fi fericiti ...
Am incercat sa pun niste poze aici , dar netul nu ma ajuta ... Parca sant in fundul lumii , nu la Monte Carlo ... Sant prea multi intrati cred ... Dar am pus cateva pe Fb la Cansel si cu mine la mine pe Fb....
https://www.facebook.com/pages/CANSEL-EL%C3%87IN-for-romanian-english-and-french-speakers/157260967672476?notif_t=fbpage_admin
https://www.facebook.com/danamariadona
Cand o sa am net mai bun o sa mai incerc ... Va pu pe toate ....
Ce greu mi-a fost sa sterg semnatura cu ei ....
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Poate sa nu se vada ca e insarcinata ...florina1989 a scris: da par fericiti dar nu inteleg de ce are ea negru la rochie
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
florina1989 a scris: dar nu inteleg de ce are ea negru la rochie
Eu am înțeles că este ultimul trend în materie de rochii de mireasă.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
poate ca sa se asorteze cu costumul lui.florina1989 a scris: da par fericiti dar nu inteleg de ce are ea negru la rochie
poate ca nu a fost o nunta 100% tradițională și in privința hainelor, cel puțin, au mai derogat de la cutume.
Continut sponsorizat
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 37 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum