57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
Petre Gabriel Nicoleta
vania_e
rina-rina
pufy2010
nutzi
axxa246
Nicky
dana17
ana58
iulianagl
alitheea
Garo
vivi
Lucica10
lica54
costina
DENISA
andreea90
Admin_dea05
florica
24 participanți
Pagina 39 din 40
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Iar acum va las cu o cafeluta si multi .
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
iulianagl a scris:
Daca nu-i cu suparare unde este noua casa, ca poate trec si eu pe acolo.
Cauta la seriale turcesti Yalanci Bahar...o zi buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:
Cauta la seriale turcesti Yalanci Bahar...o zi buna
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
buna dimineata tuturor..
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Bu Nedir?
Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak çifti nikahtan sonra ilk kez Kanyon’da görüntülendi
Setarkası.com’un haberine göre, geçtiğimiz günlerde Paris’te Türk konsolosluğunda evlenen oyuncu Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak nikah sonrası ilk kez objektiflere takıldı. Gönülçelen dizisinde tanışarak evlenen Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak çifti...
costina- vip
costina- vip
pai asa am inteles de la fetele care au vazut finalul filmului la turci, ca toata lumea importanta s/a sinucis. Sau, ma rog, a murit cumva...iulianagl a scris:
Buna!!!
Eu nu cred ca a murit este un joc de al Unchiului tot secretul este in inelul care i la dat.
de aia zicea si eu ca si Kenan s/a dus odata cu ezel...
nu am vazut ultimul episod si, de altfel, nu ma mai uit constat la Ezel de mujltisor.
e prea incalcit si, uneori, lalait.
Dar kenan e fain in continuare.
O zi buna tuturor ... Va pup fetelor ...
Frumos juchitu' nostru , nu ???
Ce zambet de drac impelitat are .... Imi place mult ... E provocator .... cupidon cupidon cupidon
Iti vine sa-l zgaltai de sa-i sara fulgii ... din barba
M-as baga o leaca in el ....
BUUUUUNUT TARE !!!!!!
Frumos juchitu' nostru , nu ???
Ce zambet de drac impelitat are .... Imi place mult ... E provocator .... cupidon cupidon cupidon
Iti vine sa-l zgaltai de sa-i sara fulgii ... din barba
M-as baga o leaca in el ....
BUUUUUNUT TARE !!!!!!
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna Iulianaiulianagl a scris:
Daca nu-i cu suparare unde este noua casa, ca poate trec si eu pe acolo.
Aici e noua casa , a lui Cansel ....... Te asteptam ....
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t366p40-yalanc-bahar-cansel-elcin-ve-serkan-ercan#138962
dana17- vip
Gata s-a terminat si Ezelu' vostru ???? Sinucis ???axxa246 a scris:
pai asa am inteles de la fetele care au vazut finalul filmului la turci, ca toata lumea importanta s/a sinucis. Sau, ma rog, a murit cumva...
de aia zicea si eu ca si Kenan s/a dus odata cu ezel...
nu am vazut ultimul episod si, de altfel, nu ma mai uit constat la Ezel de mujltisor.
e prea incalcit si, uneori, lalait.
Dar kenan e fain in continuare.
dana17- vip
axxa246 a scris:
wow, teribil! sper ca respectiva colega a reusit sa treaca in mare peste nenorocirea aia!
viata bate filmul mereu.
Fatmagul e tradus in ro, adica is doar cateva episoade, e o fata - sau chiar 2 - care se ocupa cu asta când are timp, probabil...
traducerea in engleza se gaseste, chiar denisa a pus/o aici parca (la forumul filmului Fatmagul), dar filmul subtitrat in engl nu este inca.
adica vezi filmul si in paralel citesti tgraducerea
e mai greu asa..
Nu mai stiu nimic de ea de ani buni ... Dar dupa cam 7 ani a nascut un baietel ... a facut o cadere postnatala severa ... probabil pt ca atunci cand s-a intamplat , nu a fost consiliata psihologic ... Sau cine stie .... Saraca ... Era ca o frunza in vant ....
Nu-mi mai aduc bine aminte , dar s-a intamplat dupa o petrecere ... Ei ii fusese rau si adormise intr-o alta camera ... Si parca era casa tipului ... Nu s-a atins de ea de frica si pt ca probabil era mai putin beat ... Si ca sa nu faca puscarie a luat-o de nevasta ... Parca asa a fost , asa era legea ... Ea era o fata simpla si foarte frumoasa , cuminte ... doar cu mama .... Taica-sau murise la munca in tarile arabe ... Era si minora .... 7 au fost ... In Iasi in anii '90 , se stia povestea ... S-a mutat cred ca in Italia ... Pe noi ne-a marcat povestea ei ... Ceilalti au scapast cu ceva ani doar ... Urat ....
dana17- vip
dana17 a scris: 7 au fost ...
salut, Dana!
7????
bătu-i-ar să-i bată!
Dragalaselor ma retrag in lumea viselor!!!!astazi am avut o zi obositoare si maine va fi tot la fel va si va doresc noapte buna cu vise frumoase
]
]
lica54- vip
costina- vip
Florica ne lipsesc floricelele tale ...pe unde esti?
costina- vip
Dragalaselor buna dimineata astazi servim cafeluta mai dimineata....am traseu si ajung tarziu acasa...
lica54- vip
buna dimineata Lica o zi cdat mai frumoasa
costina- vip
auoleuuuuuuuuuuuuu am devenit vip
costina- vip
http://televizyongazetesi.com/cicegi-burnunda-gelin-tuba-buyukustun-yurda-dondu_6_40960
Çiçeği burnunda gelin Tuba Büyüküstün yurda döndü
Balayı yerine alısveriş...
Paris'te evlenen Tuba Büyüküstün-Onur Saylak çifti, Türkiye'ye döndü. Balayı yapamayan yeni evliler, önceki gün Kanyon Alışveriş Merkezi'nde alışveriş yaptı. Godiva mağazasına uğrayan ikili, şekerleme aldı.
5 Ağustos 2011 Cuma 06:16:45 Televizyon Gazetesi
Traducere : Tuba si Onur s-au intors in tara fara sa mearga in luna de miere.Au iesit sa faca cumparaturi la Kanyon.....au cumparat si dulciuri.Spun ca atunci cand a inceput legatura cu Tuba, ar fii fost casatorit.
http://magazin.milliyet.com.tr/iste-onur-un-eski-esi/magazin/magazindetay/05.08.2011/1422755/default.htm
Cand Onur a inceput sa aiba o relatie cu Tuba,era casatorit cu scenarista Filiz Alpgezmen.
http://www.setarkasi.com/flasflas-onur-saylak%E2%80%99tan-basin-aciklamasi/
FLAŞ! FLAŞ! ONUR SAYLAK’TAN BASIN AÇIKLAMASI!
Tuba Büyüküstün’le evlenen Onur Saylak gazetelerde çıkan iddialara cevap verdi
Setarkası.com’un haberine göre, bugün bir günlük gazete Tuba Büyüküstün’le evlenen Onur Saylak’ın, Büyüküstün’le geçen yıl beraberliği başladığında senarist Filiz Alpgezmen’le evli olduğuna dair iddialar yer almıştı.
Bu haberlerin üzerine Onur Saylak menajeri aracılığıyla basın açıklaması yaptı.
İşte o açıklama….
Menajerliğini yürütmekte olduğum Onur Saylak hakkında bugün basında yayınlanan ve Tuba Büyüküstün ile evlenmeden önce 1.5 yıl sürdüğü iddia edilen başka bir evlilik yapmış olduğuna dair haberler asılsızdır.
Onur Saylak Tuba Büyüküstün ile ilk evliliğini gerçekleştirmiştir.
Bu açıklama oyuncumuz Onur Saylak adına tarafınıza gönderilmiştir. Kamuoyunun yanlış bilgilendirilmemesi adına ilginizi rica ederiz.(Setarkası.com)
Traducere:
Onur Saylak a declarat presei( prin impresarul lui) ca nu a mai fost casatorit.Este prima lui casatorie cu Tuba.
A fost deranjat de ce s-a scris, si a facut o declaratie presei ...prin impresarul lui: cu Tuba, este prima lui casatorie.A mai rugat presa sa nu mai scrie neadevaruri.
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Buna Andreea sunt in vizorul presei vor fi analizati la sange ....
lica54- vip
buna seara tuturor,
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna seara fetelor!
Multumim andreea pt traducere
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!
Cu placere Meritul e a lui Kerim ..am uitat sa specific .. ca am fost pe fuga .. ea a tradus pt noi .. Pupici si Noapte buna tuturor
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Dragalaselor va doresc o seara minunata va si va imbratisez cu drag
........
........
lica54- vip
Continut sponsorizat
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 39 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum