35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lavy612
ninnet
Lucica10
Motzişor
DENISA
andradamaria
andreea90
pufy2010
victorelalove
simi
myky
lica54
16 participanți
Pagina 32 din 43
Pagina 32 din 43 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 43
Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Daca ai sti ce lupte am dus astazi cu ea ...ninnet a scris:
Simi iar iti fuge minte si-ti aluneca ochii? fi atenta ca sunt aici chiar daca
nu prea ma simti tu!!!!!!!
I-a trecut "HAI CA MA DEPARTEZ DE ENGIN !" ...Acum vrea sa se joace cu pletele lui ...sau asa ceva !
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Ce sa fac Ninnet,admir si eu ce e frumos....doar atat....
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
in vest, deocamdata sf. Ilie nu si-a aratat toata puterea....ti-o trimit si tie ca sa mai suportininnet a scris:
unde a venit ploaia ????????? trimiteti-o si la mine ca nu mai suport ,va
rog!!!!!!!!!!!!!!!!..........ce faceti ?
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Ce vrei sa spui Vic???Ti se defecteaza de tot cand vede asa "frumuseti"...???victorelalove a scris:
Mai , Simi ...Stii ca am calculatorul bolnav !!!!!!!!!!
simi- vip
andradamaria a scris:in vest, deocamdata sf. Ilie nu si-a aratat toata puterea....ti-o trimit si tie ca sa mai suporti[img]http://net.onextrapixel.com/wp-content/uploads/2010/04/rain10.jpg[/
trimite ploaia si la mine si la Vic, noi suntem oarecum vecine............nu mai suport
atata caldura .............
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Salutare iară !!
Andrada crezi că îi pasă cuiva de Onur , în această relaţie Tuba e nr one , mi-ar fi plăcut ca Tuba să aibă o relaţie cu cineva cu un capital de imagine măcar cât al ei .
Vic ai cumva linkul în care Zein dansează la Nefertiti ???
Andrada crezi că îi pasă cuiva de Onur , în această relaţie Tuba e nr one , mi-ar fi plăcut ca Tuba să aibă o relaţie cu cineva cu un capital de imagine măcar cât al ei .
Vic ai cumva linkul în care Zein dansează la Nefertiti ???
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 20 Iul 2011, 5:55 pm, editata de 1 ori
simi a scris:Ce sa fac Ninnet,admir si eu ce e frumos....doar atat.... [img]http://www.ayakligazete.com.tr/i/galeri/1381/SURPSIZMISAFIR%20(3).jpg[
SIMI.............la doar atat sa te limitezi , da ????????????
ninnet- vip
ce fac fetele ...bine?
myky- membru senior
Data de inscriere : 03/04/2011
new games
no 14
http://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=3e3b4467e74c
no 15
http://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=3922fb0f5463
no 16
http://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=11cdc990658f
no 17
http://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=01536470cc28
no 14
http://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=3e3b4467e74c
no 15
http://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=3922fb0f5463
no 16
http://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=11cdc990658f
no 17
http://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=01536470cc28
Atat Ninnet.....dar daca ma lasi si pe mine sa ma joc,cu pletele lui,sa stii ca trimit ploaia si la tine......ninnet a scris:
SIMI.............la doar atat sa te limitezi , da ????????????
simi- vip
After the many rumors that have circulated about her pregnancy, Tuba Buykustun denies it all.
In the past few days, many rumors were and still are circulating around the famous Turkish actress Tuba Buyukustun being pregnant from her 7-month boyfriend and co-star in “Khatifat Al Qoloob”, Onor Saylak. The news spread all over newspapers and websites as fast as thunder, and some even confirmed that she’s 2 months pregnant with twins, and a marriage is on the way very soon!No statement was given by either side up till today.
Tuba told one of the shows on a Turkish channel that all these rumors are not true and very ridiculous.
And perhaps the reason behind these rumors spreading, is that Tuba once wore a loose dress on a windy day which made the dress bloat making it look like she had a baby bump. This video will show you that Tuba’s tummy is still very well flat and there are no signs of a baby growing inside her.
http://www.wikeez.com/en/people/tuba-buyukustun-“i’m-not-pregnant”-video-11907
simi a scris:Atat Ninnet.....dar daca ma lasi si pe mine sa ma joc,cu pletele lui,sa stii ca trimit ploaia si la tine......
nu, nu, lasa ca ploaia vine si singura tu i-a mana........ca te
frige
ninnet- vip
Doar atata vreau Ninnet.......sa ma "friga",putin Enginutu.....ninnet a scris:
nu, nu, lasa ca ploaia vine si singura tu i-a mana........ca te
frige
simi- vip
Buna ,Denisa !DENISA a scris:
Vic ai cumva linkul în care Zein dansează la Nefertiti ???[/color]
Au blocat atia de la telemundo cam tot in legatura cu dansul lui Zein . Care imi place si mie foarte mult .
Ceea ce mai reusesc este sa vad asta . ... Fa abstractie ca este in ruseste .
victorelalove- moderator
.............................................mie imi convine""frigete""tu cu enghinu...sa ma ""ard"" eu cu BOMBONELsimi a scris:Doar atata vreau Ninnet.......sa ma "friga",putin Enginutu.....
myky- membru senior
Ce mult mi-a placut faza asta.......
simi- vip
Doamne , Dumnezeule...pleaca omul sa caute un link ...si cand se intoarce lupte peste lupte .
De Engin sa nu va atingeti !!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
EU AM CE AM CU BONBONEL ...NU CU ENGIN...PE ASTA TI-L LAS TILvictorelalove a scris:Doamne , Dumnezeule...pleaca omul sa caute un link ...si cand se intoarce lupte peste lupte .
myky- membru senior
Nu vrei tu sa pleci sa cauti mai multe linkuri...???victorelalove a scris:Doamne , Dumnezeule...pleaca omul sa caute un link ...si cand se intoarce lupte peste lupte .
simi- vip
Pai tu mi-l lasi...dar vad ca nu mi-l lasa Simi !myky a scris: EU AM CE AM CU BONBONEL ...NU CU ENGIN...PE ASTA TI-L LAS TIL
victorelalove- moderator
ti-l lasa...tot "'rechinul"" lui bombonel e mai bun....victorelalove a scris:
Pai tu mi-l lasi...dar vad ca nu mi-l lasa Simi !
myky- membru senior
ia executaţi un dans ptr Bombonel
............................super melodie....eu am facut belly dance asa ca ma pricepDENISA a scris:ia executaţi un dans ptr Bombonel
myky- membru senior
Asteapta Denisa sa-mi pregatesc rochita......sa vezi ce buriceala ii trag.....
simi- vip
Mie de la Amr Diab cel mai mult melodia asta imi place :
victorelalove- moderator
Pagina 32 din 43 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 43
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 32 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum