1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
+16
vania_e
rina-rina
Lucica10
gabriela
iulianagl
Garo
vivi
daniela69ize
dana17
lica54
florica
costina
Admin_dea05
alitheea
andreea90
DENISA
20 participanți
Pagina 39 din 41
Pagina 39 din 41 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41
Re: 1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
nici o problema,Flori...tu il vrei pilot,eu in marina poate le dam ideiflorica a scris:Garo ,eu am cezut ca este pilot de cursa lunga ,cei drept nu ma pricep cu uniformele si mai ales cu gradele
scenaristilor pt.un viitor proiect...oricum se descurca si bine ii sade!!!
eu va spun noapte buna si o zi cit mai senina miine, cupidon cupidon
Andreea,Mihaela,pt.ceea ce ne daruiti,
Ultima editare efectuata de catre Garo in Mier 21 Sept 2011, 11:50 pm, editata de 1 ori (Motiv : completare)
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Buna dimineata tuturor,o zi frumoasa va doresc tuturor,
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna Andreea,iti doresc multa sanatate,Mihaela nu este noua pe aici ,a fost mai de la inceput ,pe urma nu prea a mai intrat nu stiu de ce!
florica- vip
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fi55.tinypic.com%2Fo588oy.gif&h=CAQBZzCnNAQAFuAaRVOlNBA4YVHAJUG5_47UAuMM9IAeBaw
florica- vip
:hello2: Buna dimineata dragalaselor!!!si pe aceasta alee..Buna Florica...Va doresc o zi minunata...Sa servim impreuna o cafea...va
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
florica- vip
O zi minunata tuturor ....
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
florica a scris:Buna Andreea,iti doresc multa sanatate,Mihaela nu este noua pe aici ,a fost mai de la inceput ,pe urma nu prea a mai intrat nu stiu de ce!
Buna Florica stiu ca Mihaela nu este noua aici , dar nu a mai intrat de mult ,tocmai de aceea m-am bucurat ca a intrat , oricum noi vb pe facebook .. te pup
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Sa servim niste fructe
si o prajitura cu fructe..
Serviti cu toata increderea!!am muncit mult de le-am facut...
si o prajitura cu fructe..
Serviti cu toata increderea!!am muncit mult de le-am facut...
lica54- vip
Buna seara dragelor O seara frumoasa sa aveti ..
Cansel Elcin şi Fahriye Evcen in seara asta pe NTV la ora 23:00 ..
Promo Ep. 4
Selim/Aziz : Trebuie să continui cu această minciună. Nu ai o altă opţiune.
Zeynep : Voi face totul pentru a proteja familia mea. Voi găsi o cale.
Mehmet : Sa nu uit sa-ti spun. L-am angajat e Aziz
Zeynep : Vreau niste informatii despre avocatul Aziz Turkmen.
Mehmet: Care este problema ta cu acest om?
Selim/Aziz : Vreau tot ce ai tu. Casa ta, familia ta, locul de muncă.
Zeynep : Trebuie să-mi spui intai unde este Aziz Turkmen ...
Cansel Elcin şi Fahriye Evcen in seara asta pe NTV la ora 23:00 ..
Promo Ep. 4
Selim/Aziz : Trebuie să continui cu această minciună. Nu ai o altă opţiune.
Zeynep : Voi face totul pentru a proteja familia mea. Voi găsi o cale.
Mehmet : Sa nu uit sa-ti spun. L-am angajat e Aziz
Zeynep : Vreau niste informatii despre avocatul Aziz Turkmen.
Mehmet: Care este problema ta cu acest om?
Selim/Aziz : Vreau tot ce ai tu. Casa ta, familia ta, locul de muncă.
Zeynep : Trebuie să-mi spui intai unde este Aziz Turkmen ...
andreea90- vip
this interview is really pissed me off she keep asking questions to Fahriye ihhhh I hate so much daammm Girl... Cansel was so cute and amazing.. :)NOAPTE BUNA TUTUROR
florica- vip
florica- vip
TRADUCERE INTERVIU din emisiune .. 22.09.2011
Cansel a spus că personajul său este cu adevarat nebun - o persoană normală nu ar arde un milion de dolari.
Fahriye este confuza cum să acceseze personajul lui Cansel - dar, ar fi ok Selim .
Cansel este foarte mândru pentru ca joaca cu propria voce. El a spus, "îmi place acest personaj foarte mult - el chiar mi se potriveste."
Lady: Cum te simti? Ai jucat cu cele mai bune actriţe vazute in Turcia ...
Cansel : Prietenii mei de pe platoul de filmare ,sunt prieteni de la televizor.
Lady: Nu am întrebat asta.
Cansel: Aaaa, scuze! Desigur, eu sunt foarte fericit despre asta - nu sunt numai frumoase, dar sunt si talentate precum şi ...
Doamnă întreabă despre Franţa şi Germania. Fahriye spune că ea nu se simte nici o discriminare în Germania - au existat o multime de turci, italieni, macedoneni, bosniaci, etc, dar nu discriminare. A fost foarte greu pentru ea să se adapteze, pentru că Germania are un tempo ridicat de dezvoltare, spre deosebire de Turcia. Dar ea era mica - prin urmare, aceasta a fost destul de uşor pentru ea să se adapteze.
Cansel spus că a fost greu pentru el să transfere din sectorul francez de filme în sectorul turc de seriale TV.
Cansel menţionat echipa sa de fotbal şi hobby-ul său de a juca fotbal cu colegii săi şi prieteni. Îi place să aibă întâlniri cu prietenii săi (precum şi Tuba menţionata) şi petrece momente frumoase cu ei.
Ei vorbesc despre "Buterfly" (Papillon)(filmul lui Cansel in franceză), şi că a fost onorat foarte mult. El este foarte fericit pentru asta.
Doamna a spus ca Fahriye este foarte frumoasă şi lui Cansel: că el trebuie să fie fericit, dar să nu inteleaga gresit.
Aici zice ca are nevoie de ochelari , presupun ca il deranja lumina reflectoarelor , deaia se stramba asa ..
Cansel a spus că personajul său este cu adevarat nebun - o persoană normală nu ar arde un milion de dolari.
Fahriye este confuza cum să acceseze personajul lui Cansel - dar, ar fi ok Selim .
Cansel este foarte mândru pentru ca joaca cu propria voce. El a spus, "îmi place acest personaj foarte mult - el chiar mi se potriveste."
Lady: Cum te simti? Ai jucat cu cele mai bune actriţe vazute in Turcia ...
Cansel : Prietenii mei de pe platoul de filmare ,sunt prieteni de la televizor.
Lady: Nu am întrebat asta.
Cansel: Aaaa, scuze! Desigur, eu sunt foarte fericit despre asta - nu sunt numai frumoase, dar sunt si talentate precum şi ...
Doamnă întreabă despre Franţa şi Germania. Fahriye spune că ea nu se simte nici o discriminare în Germania - au existat o multime de turci, italieni, macedoneni, bosniaci, etc, dar nu discriminare. A fost foarte greu pentru ea să se adapteze, pentru că Germania are un tempo ridicat de dezvoltare, spre deosebire de Turcia. Dar ea era mica - prin urmare, aceasta a fost destul de uşor pentru ea să se adapteze.
Cansel spus că a fost greu pentru el să transfere din sectorul francez de filme în sectorul turc de seriale TV.
Cansel menţionat echipa sa de fotbal şi hobby-ul său de a juca fotbal cu colegii săi şi prieteni. Îi place să aibă întâlniri cu prietenii săi (precum şi Tuba menţionata) şi petrece momente frumoase cu ei.
Ei vorbesc despre "Buterfly" (Papillon)(filmul lui Cansel in franceză), şi că a fost onorat foarte mult. El este foarte fericit pentru asta.
Doamna a spus ca Fahriye este foarte frumoasă şi lui Cansel: că el trebuie să fie fericit, dar să nu inteleaga gresit.
Aici zice ca are nevoie de ochelari , presupun ca il deranja lumina reflectoarelor , deaia se stramba asa ..
andreea90- vip
Buna dimineata dragalaselor!!Vam adus o cafea....
Si un mic dejun copios..
Va doresc o zi frumoasa si un wekend placut nu stiu cand ne mai auzim multi si toate cele bune
Si un mic dejun copios..
Va doresc o zi frumoasa si un wekend placut nu stiu cand ne mai auzim multi si toate cele bune
lica54- vip
Andreea mii de multumiri pentru poze si informatii...Eu nu am vazut nici un episod din acest serial cand imi va fi leptopul gata de la reparat am sa-l urmaresc si eu
lica54- vip
Buna dimineata Lica,buna dimineata tuturorAndreea si o zi frumoasa si un sfarsit de saptamana frumos
florica- vip
Din emisiunea de aseara , ce a mai vorbit Cansel ...
Imi place Selim, pt. ca face treburi fara sa tina cont de reguli. Intradevar este un caracter rau( negativ) ..dar nici el nu-si da seama de asta:)) E frumos si imi place sa joc rol negativ....poti sa-ti folosesti mimica ca sa intensifici momentul ..chiar este distractiv..Este diferit..poti face orice miscare,poti sa ai alt comprtament cand filmezi. In viata reala nu le poti face...nu trebuie sa le faci. La flmari poti trece peste reguli. Este un caracter f. distractiv.
Bineinteles ca Hatirla Sevgili in lumea televiziunii va ramane in vizor mult timp, parerea mea.Pentru ca este un serial care transmite mesaj.Povesteste momente reale care s-au intimplat la noi in tara, in perioade mai apropiate.Este un serial care povesteste trei perioade , si asta cu ajutorul televiziunii. Dar succesul il datoram bineinteles lui Tomris Giritlioglu. ....pe langa,m ai este si povestea de dragoste dintre Yasemin si Ahmet. ....mai sunt si: muzica, decorurile, actorii, regizorul, costumele....importante pentru mine...
Kelebek (Papillon) l-am tras in Franta.Este un film facut pentru oamenii cu dizabilitati.Este facut cu putin umor....
Imi place Selim, pt. ca face treburi fara sa tina cont de reguli. Intradevar este un caracter rau( negativ) ..dar nici el nu-si da seama de asta:)) E frumos si imi place sa joc rol negativ....poti sa-ti folosesti mimica ca sa intensifici momentul ..chiar este distractiv..Este diferit..poti face orice miscare,poti sa ai alt comprtament cand filmezi. In viata reala nu le poti face...nu trebuie sa le faci. La flmari poti trece peste reguli. Este un caracter f. distractiv.
Bineinteles ca Hatirla Sevgili in lumea televiziunii va ramane in vizor mult timp, parerea mea.Pentru ca este un serial care transmite mesaj.Povesteste momente reale care s-au intimplat la noi in tara, in perioade mai apropiate.Este un serial care povesteste trei perioade , si asta cu ajutorul televiziunii. Dar succesul il datoram bineinteles lui Tomris Giritlioglu. ....pe langa,m ai este si povestea de dragoste dintre Yasemin si Ahmet. ....mai sunt si: muzica, decorurile, actorii, regizorul, costumele....importante pentru mine...
Kelebek (Papillon) l-am tras in Franta.Este un film facut pentru oamenii cu dizabilitati.Este facut cu putin umor....
andreea90- vip
Yalancı Bahar 4. Bölüm özeti:
Zeynep, Aziz'in ondan aldığı yüklü miktarda parayı kül etmesiyle dehşete düşer. Aziz bir kez daha hiçbir yere gitmeyeceğinin altını çizer. Ondan kurtulmak için başka yollar arayan Zeynep'in aklına gerçek Aziz Türkmen'in kimliğini araştırmak gelir. Zeynep bu araştırmaların sonucunda ilginç bilgilere ulaşırken Aziz bundan sonra yaşayacağı evi tutar. Mehmet'in iş teklifini kabul eder. Müge'yle ise giderek yakınlaşmaktadırlar. Evinin bahçe düzenlemesini de Deniz ve Zeynep'in almasını sağlayan Aziz, Zeynep'i her yönden sıkıştırmaktadır. Ancak Aziz'in işe girmesi şerefine çıkılan öğle yemeğinde Aziz'i korkunç bir sürpriz beklemektedir
EN: Aziz burns a big amount of money which makes Zeynep feel terrified. Aziz emphasizes once again that he is not going anywhere. And while trying to get rid of him Zeynep remembers about cheking out the true Aziz Turkmen's identity. Aziz rents a house where he is goint to live from now on while Zeynep gets interesting informations in the result of her research. Aziz accepts Mehmet's job offer. And he is getting closer with Muge day by day. He ensures the garden of his new house to be designed by Deniz and Zeynep, and thus he pushes Zeynep to the wall in all respects. But a terrible surprise is waiting for Aziz in the dinner arranged in honour of his getting a new job..
Aziz arde o sumă mare de bani, ceea ce o face pe Zeynep sa se simtă îngrozita. Aziz subliniază încă o dată că el nu pleaca nicăieri.Şi în timp ce încerca să scape de el ,Zeynep îşi aminteşte sa verifice adevărata identitate a lui Aziz turkmen .
Aziz inchiriaza o casa unde se duce să trăiască de acum încolo, în timp ce Zeynep obtine informatii interesante în rezultatul cercetării ei.Aziz acceptă locul de muncă oferit de Mehmet.Şi el se apropie pe zi ce trece de Muge . El vrea ca grădină din casa noua sa fie decorata de Deniz şi Zeynep, şi, astfel, el o pune pe Zeynep la zid în toate privinţele.Dar o surpriză teribila il asteapta pe Aziz în timpul arajamentelor pentru cină, în onoarea lui pentru obţinerea noului loc de muncă ..
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Vin 23 Sept 2011, 4:45 pm, editata de 2 ori
andreea90- vip
Poveste filmului , cum a copilarit Selim si cum a cunoscut-o pe Zeynep
Selim Dumanoglu---Aziz Turkmen
Selim si-a petrecut copilaria intr-un sat de langa Bodrum.Impreuna cu tatal lui faceau comert pe strada in Bodrum. El era invidios pe oamenii bogati, care veneau in vacanta , si ii era foarte rusine sa s...e tocmeasca cu ei. Dupa ce se mareste, incepe sa lucreze ca barman la barul unui hotel. Intr-o zi o intalneste pe Zeynep si ramane vrajit de frumusetea ei. Zeynep se indragosteste de acest om care ii arata mult interes.Dar lui Selim nu-i ajunge ca o are pe Zeynep ,ci se foloseste de frumusetea si inteligenta ei. Ea atragea barbatii bogati si insurati, si apoi ii talhareau. La un moment dat ,zeynep nu mai vrea sa faca asta si il denunta , iar Selim se trezeste la inchisoare. Dupa ce iese din inchisoare , apare in fata iubitei lui si a celor din jurul ei cu numele Aziz Turkmen.
http://www.startv.com.tr/haber/yalanci-bahar-87/yalanci-bahar-zamani-14911.html
Cansel pe twitter ..
cansellelcin cansel elçin
@yagmuryasmin Lee van cleef'i çok severim...Iyi Kötü çirkin'de muhtesemdi.
1 hour ago
Îmi place Lee Van Cleef ...e minunat, bun, urât ,rău.
Selim Dumanoglu---Aziz Turkmen
Selim si-a petrecut copilaria intr-un sat de langa Bodrum.Impreuna cu tatal lui faceau comert pe strada in Bodrum. El era invidios pe oamenii bogati, care veneau in vacanta , si ii era foarte rusine sa s...e tocmeasca cu ei. Dupa ce se mareste, incepe sa lucreze ca barman la barul unui hotel. Intr-o zi o intalneste pe Zeynep si ramane vrajit de frumusetea ei. Zeynep se indragosteste de acest om care ii arata mult interes.Dar lui Selim nu-i ajunge ca o are pe Zeynep ,ci se foloseste de frumusetea si inteligenta ei. Ea atragea barbatii bogati si insurati, si apoi ii talhareau. La un moment dat ,zeynep nu mai vrea sa faca asta si il denunta , iar Selim se trezeste la inchisoare. Dupa ce iese din inchisoare , apare in fata iubitei lui si a celor din jurul ei cu numele Aziz Turkmen.
http://www.startv.com.tr/haber/yalanci-bahar-87/yalanci-bahar-zamani-14911.html
Cansel pe twitter ..
cansellelcin cansel elçin
@yagmuryasmin Lee van cleef'i çok severim...Iyi Kötü çirkin'de muhtesemdi.
1 hour ago
Îmi place Lee Van Cleef ...e minunat, bun, urât ,rău.
andreea90- vip
Cansel participa la festivalul Crime and Punishment .. festivalul incepe de azi 23.09.2011 pana pe data de 30.09.2011
In the university of Istanbul, Faculty of Law, with the collaboration with the City of Başakşehir. The International Film Festival Crime and Punishment for short films, will be held this year for the first time between September 23 to 30.The the preliminary jury will contain cinema writers Murat Tolga Şen, Melis Zararsız and Banu Bozdemir.
The main jury will contain this names Natali Yeres (Art Director), Yeşim Ceren Bozoğlu (actor), Cansel Elçin (actor), Selman Dursun (Teaching Officer) ve Serdar Talas (Teaching Officer)..
http://www.gecce.com/haber/cansel-elcin-juri-uyesi-oldu-173883.html
andreea90- vip
buna ziua tuturor...un week-end placut va urez ...de luni incep sa ma uit si eu la film sunt foarte curioasa ..imaginile arata bine
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
o seara frumoasa tuturor
florica- vip
buna seara,doamnelor!...multumesc pt.traduceri,Andreea,sper ca te simti mult mai bine cu sanatatea!...Flori,Costina,Lica- pt.tot ce faceti
P.S.te/ai inoit Costina???
o seara cit mai placuta,
o seara cit mai placuta,
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
daaaaaaaaaaaaaaaa...in sfarsit..mai aveam putin si ma prindea nunta... noapte buna fetelorGaro a scris:buna seara,doamnelor!...multumesc pt.traduceri,Andreea,sper ca te simti mult mai bine cu sanatatea!...Flori,Costina,Lica- pt.tot ce faceti
o seara cit mai placuta,
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
noapte buna fetele
florica- vip