Kasaba-serial turcesc difuzat la ATV
+7
clio 24
mioaranita60@.com
michiper68
tubafan
lucyana
DENISA
dea05
11 participanți
Pagina 11 din 15
Pagina 11 din 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Re: Kasaba-serial turcesc difuzat la ATV
Da,
In secolul 21,cind posibilitatile de a te ascunde de cineva sunt cu miile in conditii rezonabile turcii ne ofera ceva f.romantic,pestera,departe de lumea dezlantuita.
Greu de inteles de ce Haydar si bunicul s-au mutat din nou in cort cind toti ceilalti stau in casa?? - probabil sunt mai aproape de origini !!!.
Un ep.in nota obisnuita si cu un nr.de vizualizari f.mic.
Cagla superba,frumusica foc,face nota discordanta cu ceilalti prin tinutele ei destul de frumoase.
ok ok
In secolul 21,cind posibilitatile de a te ascunde de cineva sunt cu miile in conditii rezonabile turcii ne ofera ceva f.romantic,pestera,departe de lumea dezlantuita.
Greu de inteles de ce Haydar si bunicul s-au mutat din nou in cort cind toti ceilalti stau in casa?? - probabil sunt mai aproape de origini !!!.
Cagla superba,frumusica foc,face nota discordanta cu ceilalti prin tinutele ei destul de frumoase.
ok ok
mioaranita60@.com- membru activ
Data de inscriere : 14/09/2009
mioaranita60@.com a scris:Da,
noi nici nu intelegem prea multe ...............asa ca habar nu am de ce s-a mutat in cort
Cagla este superba...haidar imi place dar are o voce cam groasa.........
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
mioaranita60@.com a scris:Da,
ok ok
Pestera ..probabil era un loc unde nu ar fi cautat mai nimeni,drept dovada ca a fost totusi greu sa-i gaseasca...Filmul cred ca este frumos, dar greu de inteles pt. noi, vorbesc de mine in special, iar faptul ca-l transmit pe atv,care nu este un canal f.raspandit, am inteles eu, si mai ales ca nu poti sa-l vezi on line ca se blocheaza mereu ..iar acum dupa ce i-au schimbat si ora...deja a sczut in ratting.., a ajuns pe locul 8, de la 6 parca...
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
Admin a scris:Deni, ce era cu copacul ala plin de esarfe agatate?O fi vre-o traditie pe acolo?
Cred ca e un fel de copac care indeplineste dorintele indragostitilor...pt. ca Haidar a pus esarfa lui Yagmur, iar in ep. asta tipa care a divortat(imi scapa numele) si care era indragostita de Haydar a vrut sa faca acelasi lucru, dar vazand esarfa lui Yagmur..a renuntat..cred ca isi pun dorinta de a fi impreuna..
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
[quote="mioaranita60@.com"]Da,
pestera aia era bine aleasa , era si departe de drumul principal si nici nu aveau semnal la telefon, era chiar greu sa-i gaseasca cineva.doar ciobaniii mai treceau pe acolo.in ceea ce-l priveste pe haydar , credeam ca s-a mutat in cort ca un fel de autopedepsire pentru ca nu a vut grija de ekin atunci cand a disparut ea. ei aveau anumite reguli clare ,l-au exclus si pe tipul ala care i-a tradat pe ei tot pentru ca le-a inselat increderea. si bunicul nu a vrut sa-l lase singur.ce greu e sa facem supozitii si scenarii cand nu intelegem!
pestera aia era bine aleasa , era si departe de drumul principal si nici nu aveau semnal la telefon, era chiar greu sa-i gaseasca cineva.doar ciobaniii mai treceau pe acolo.in ceea ce-l priveste pe haydar , credeam ca s-a mutat in cort ca un fel de autopedepsire pentru ca nu a vut grija de ekin atunci cand a disparut ea. ei aveau anumite reguli clare ,l-au exclus si pe tipul ala care i-a tradat pe ei tot pentru ca le-a inselat increderea. si bunicul nu a vrut sa-l lase singur.ce greu e sa facem supozitii si scenarii cand nu intelegem!
michiper68- vip
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
15. BÖLÜM ÖZETİ
Gece silah sesiyle ortadan kaybolan Necdet herkesi meraklandırır. Kasabanın her yerinde Necdet'i soruşturan Davut, bu işin arkasında Yağmur olduğuna inanmaktadır. Bu durum Mümtaz'la Davut arasındaki ipleri tamamen kopartır. Mümtaz ve Haydar, Necdet konusunda Yağmur'u rahatlatmaya çalışırlar. Yağmur ikisinin bu rahatlığını şaşkınlıkla izler. Hüseyin'den kurtulmak isteyen Cemil, Zehra'yı Hasan'la evlendirmenin yollarını aramaya başlar. Zehra'nın konaktaki büyük isyanı herkesi şaşkına çevirir. Zehra'nın, Hüseyin'i bir kızla yakalaması bu ilişkinin umutlarını bitirecek mi? Iraz bavulunu toplayıp konaktakilere veda eder. Haydar'ın konakta bulduğu gizli mahzende hangi sırlar ortaya çıkıyor? Konağı silahla basan adamlar Yağmur'dan ne istiyorlar? Necdet'i ziyaret eden kim? Mümtaz'ın hiç tanımadığı bir yüzüyle karşılaşan Yağmur, Mümtaz'ın verdiği yüzüğü takacak mı?
15. BÖLÜM ÖZETİ
Everybody is worried about Necdet who disappeared last night, after the shootings. Davut is looking for Necdet all over the village and believes that Yağmur is behind this incident. This makes verything worse between Mümtaz and Davut. Mümtaz and haydar try to calm dowmn Yağmur about Necdet. Yağmur is surprised that these two men are so calm. Trying to get rid of Hüseyin, Cemil wants to force Zehra to marry Hasan. Zehra is outrageous. When she sees Hüseyin with another girl, will her hopes come to an end? Iraz packs up and says farewell to the people at the mansion. Haydar finds a secret cellar which reveals some hidden truth. Some people attack the mansion with gun. What do they want from Yağmur? Who visits Necdet? Seeing a side of Mümtaz she has never seen before, will Yağmur put on his ring?
Toată lumea este îngrijorată de Necdet care a dispărut în noaptea trecută, după împuşcături / vânătoare . Davut îl caută pe Necdet în tot satul şi consideră că Yağmur se află în spatele acestui incident. Acest lucru înrăutăţeşte mai rău lucrurile dintre Mumtaz şi Davut. Mumtaz şi Haydar încearcă să o calmeze pe Yağmur care e nemulţumită de Necdet. Yağmur este surprinsă de faptul că aceştia doi sunt atât de calmi. Încercând să scăpe de Hüseyin, Cemil vrea să o forţeze pe Zehra să se căsătorească cu Hasan. Zehra este scandalizată.
Atunci când ea îl vede pe Hüseyin cu o altă fată, vor spera ei să ajungă la final ? Iraz îşi ia bagajele şi spune rămas bun la cei de la conac. Haydar găseşte o pivniţă secretă care dezvăluie unele adevăruri ascunse. Unii oameni atacă conacul cu pistoalele. Ce vor de la Yağmur?
Cine îl vizitează pe Necdet? Vazând o parte a lui Mumtaz pe care ea nu o mai văzuse înainte, Yağmur va mai purta inelul lui?
La astia si melodia de fundal este la fel cu cea din asi
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
merge foarte bine ATV-ul , nu se întrerupe , eu cred că B. dă din arapi marţea de tot se întrerupe ATV-ul.
DENISA a scris:merge foarte bine ATV-ul , nu se întrerupe , eu cred că B. dă din arapi marţea de tot se întrerupe ATV-ul.
nu mi s-a intrerupt niciodata............sigur burci e devina face vraji sa nu-i mai admiram barbatul
dea05- vip
Saracul Haydar numai imbratisari capata.........cred ca ii s-a urcat hormonii la cap asa de tare a strans-o in brate.....
dea05- vip
sincer serialul nu îmi place de nici o culoare, mă uit ptr Asya , dar văd că în seara asta nu prae a apărut .
a aparut f putin........nici eu nu ma omor cu el dar daca va ramane la ora asta sunt sigura ca am sa ma uit mai des...DENISA a scris:sincer serialul nu îmi place de nici o culoare, mă uit ptr Asya , dar văd că în seara asta nu prae a apărut .
dea05- vip
a acceptat cererea in casatorie a lui Mumtaz
Noapte buna deni!!!!!!!!!!!!!
Ultima editare efectuata de catre dea05 in Vin 12 Feb 2010, 12:45 am, editata de 1 ori
dea05- vip
dea05 a scris:
e prea tataie asta ptr ea , mai bun era Haydar .
asa este.....cine stie poate se razgandeste..........DENISA a scris:dea05 a scris:
e prea tataie asta ptr ea , mai bun era Haydar .
dea05- vip
“TOTAL PRIME-TIME” SONUÇLARI
KANAL D: 24.9
STAR: 15.9
STV: 10.9
ATV: 9.9
“AB PRIME-TIME” SONUÇLARI
KANAL D: 31.9
STAR: 14.7
ATV: 6.7
İLK 100 PROGRAM / HEDEF KITLE : TOTAL
11 ŞUBAT 2010 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL SÜRE RATING (%) SHARE (%)
1 KURTLAR VADISI PUSU STAR 01:30 16,56% 35,85%
2 ASK-I MEMNU KAND 01:22 16,17% 32,38%
3 ASK-I MEMNU (OZET) KAND 00:39 10,18% 22,19%
15 KASABA. ATV 01:26 4,59% 12,25%
İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : AB
11 ŞUBAT 2010 PERŞEMBE
1 ASK-I MEMNU KAND 01:22 19,63% 40,68%
2 KURTLAR VADISI PUSU STAR 01:30 14,83% 32,63%
3 ASK-I MEMNU (OZET) KAND 00:39 12,22% 27,93%
16 KASABA. ATV 01:26 4,04% 10,74%
KANAL D: 24.9
STAR: 15.9
STV: 10.9
ATV: 9.9
“AB PRIME-TIME” SONUÇLARI
KANAL D: 31.9
STAR: 14.7
ATV: 6.7
İLK 100 PROGRAM / HEDEF KITLE : TOTAL
11 ŞUBAT 2010 PERŞEMBE
1 KURTLAR VADISI PUSU STAR 01:30 16,56% 35,85%
2 ASK-I MEMNU KAND 01:22 16,17% 32,38%
3 ASK-I MEMNU (OZET) KAND 00:39 10,18% 22,19%
15 KASABA. ATV 01:26 4,59% 12,25%
İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : AB
11 ŞUBAT 2010 PERŞEMBE
1 ASK-I MEMNU KAND 01:22 19,63% 40,68%
2 KURTLAR VADISI PUSU STAR 01:30 14,83% 32,63%
3 ASK-I MEMNU (OZET) KAND 00:39 12,22% 27,93%
16 KASABA. ATV 01:26 4,04% 10,74%
Buna ziua tuturor,
Astazi am vz.ep.15 din Kasaba,evenimentele parca s-au succedat mai repede,nu au trenat ca in celelalte ep.
Oare Haydar l-a impuscat in picior pe Nejat tatal lui Ekin?.
Zehra si Huseyn sunt intr-un impas din cauza mamei lui Huseyn si tatalui lui Zehra,
fiecare din parinti doreau ca copii lor sa se casatoreasca cu altcineva,dar cred eu ca pina la urma dragoste va iesii victorioasa din tot acest conflict.
Haydar mai avea putin sii rupea coastele lui Yagmur!! trece si el printr-o dragoste neinpartasita.
Astazi am vz.ep.15 din Kasaba,evenimentele parca s-au succedat mai repede,nu au trenat ca in celelalte ep.
Oare Haydar l-a impuscat in picior pe Nejat tatal lui Ekin?.
Zehra si Huseyn sunt intr-un impas din cauza mamei lui Huseyn si tatalui lui Zehra,
fiecare din parinti doreau ca copii lor sa se casatoreasca cu altcineva,dar cred eu ca pina la urma dragoste va iesii victorioasa din tot acest conflict.
Haydar mai avea putin sii rupea coastele lui Yagmur!! trece si el printr-o dragoste neinpartasita.
mioaranita60@.com- membru activ
16. BÖLÜM ÖZETİ
Yağmur'un, Mümtaz'ın evlilik teklifini kabul etmesinin ardından düğün hazırlıkları başlıyor. Mümtaz'ın ailesiyle tanışan Yağmur, kasabanın geleneklerini ve bu kalabalığı nasıl karşılayacak? Haydar, Mümtaz'la evlenmemesi konusunda Yağmur'u uyarmaya devam ediyor. Mümtaz'ın düğün hazırlıklarındaki aceleciliği Yağmur'u rahatsız ediyor. Peki babasının Haydar olmasını isteyen Ekin'in bu evlilik karşısında tepkisi ne olacak?
Haydar'ın mahzende bulduğu belgelerle Mümtaz ve Davut'un arası iyice açılıyor. Necdet ve Mümtaz bir anlaşmaya varabilecekler mi? Davut, Necdet'in yerini öğrendiğinde aralarındaki anlaşmayı hatırlatır. Davut, o konağı almakta ısrarcıdır. Seyit, Davut'un verdiği zor bir görevle karşı karşıya kalıyor. Konağa geri dönen Iraz peynir ticaretindeki başarısını gösteriyor. Konaktakiler peynir işini büyütecekler mi? Ümitsiz aşıklar Zehra, Hüseyin ve Zeynel, Sevda dörtlüsü pes etmiyor. Zehra'nın, Hüseyin'e sürprizi ne olacak?
Yağmur'un, Mümtaz'ın evlilik teklifini kabul etmesinin ardından düğün hazırlıkları başlıyor. Mümtaz'ın ailesiyle tanışan Yağmur, kasabanın geleneklerini ve bu kalabalığı nasıl karşılayacak? Haydar, Mümtaz'la evlenmemesi konusunda Yağmur'u uyarmaya devam ediyor. Mümtaz'ın düğün hazırlıklarındaki aceleciliği Yağmur'u rahatsız ediyor. Peki babasının Haydar olmasını isteyen Ekin'in bu evlilik karşısında tepkisi ne olacak?
Haydar'ın mahzende bulduğu belgelerle Mümtaz ve Davut'un arası iyice açılıyor. Necdet ve Mümtaz bir anlaşmaya varabilecekler mi? Davut, Necdet'in yerini öğrendiğinde aralarındaki anlaşmayı hatırlatır. Davut, o konağı almakta ısrarcıdır. Seyit, Davut'un verdiği zor bir görevle karşı karşıya kalıyor. Konağa geri dönen Iraz peynir ticaretindeki başarısını gösteriyor. Konaktakiler peynir işini büyütecekler mi? Ümitsiz aşıklar Zehra, Hüseyin ve Zeynel, Sevda dörtlüsü pes etmiyor. Zehra'nın, Hüseyin'e sürprizi ne olacak?
nici un rezumat de la prietena ta?DENISA a scris:16. BÖLÜM ÖZETİ
dea05- vip
Pagina 11 din 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Subiecte similare
» Ezel - serial turcesc difuzat pe ATV TR
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
» Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ?
» Çağla Çakar
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
» Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ?
» Çağla Çakar
Pagina 11 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum