Kasaba-serial turcesc difuzat la ATV
+7
clio 24
mioaranita60@.com
michiper68
tubafan
lucyana
DENISA
dea05
11 participanți
Pagina 12 din 15
Pagina 12 din 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Re: Kasaba-serial turcesc difuzat la ATV
dea05 a scris:
nici un rezumat ?
le-am trimis acum să-mi traduca .
bine asteptam....DENISA a scris:dea05 a scris:
nici un rezumat ?
le-am trimis acum să-mi traduca .
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
REZUMAT EPISODUL 16
After Yağmur accepts to marry Mümtaz, they start for the wedding preparations. Yağmur meets Mümtaz’s family How will she respond to the traditions and this crowd? Haydar warns yağmur not to marry Mümtaz. Mümtaz hurries about the wedding preps. Yağmur is not happy to see this. How will Ekin react to this marriage because she wants haydar to her dad. Because of the papers Haydar found in the cellar, Mümtaz and Davut come across once more. Will Necdet and Mümtaz reach a compromise? When Davut learns where Necdet was, he reminds the agreement they made. Davut insists to buy that mansion. Seyit is given a very hard task by Davut. After coming back to the mansion, Iraz becomes successful in dairy business. Will they improve this business? Hopless lovers Zehra, Hüseyin and Zeynel, Sevda don’t give up. How will Zehra surprise Hüseyin?
După ce Yağmur acceptă să se căsătorească cu Mumtaz, ei încep pregătirile pentru nuntă. Yağmur se întâlneşte (face cunoştinţă) cu familia lui Mumtaz . Cum va răspunde ea la tradiţii şi la aceste presiuni ? Haydar o avertizează pe Yağmur să nu se căsătorească cu Mumtaz. Mumtaz se grăbeşte cu pregătirile de nuntă. Yağmur nu este fericită să vadă asta. Cum va reacţiona Ekin la această căsătorie, deoarece ea îl vrea pe Haydar ca tată al ei. Din cauza hârtiilor găsite de Haydar în pivniţă, Mumtaz şi Davut se întâlnesc mai mult. Vor ajunge Necdet şi Mumtaz la un compromis ? Când Davut află unde a fost Necdet, el îi reaminteşte acordul făcut. Davut insistă asupra necesităţii de a cumpăra acest conac. Seyit are o sarcină foarte grea de la Davut. După ce va reveni la conacul, Iraz are succes în afacerile cu lactate. Se va îmbunătăţi această afacere? fără speranţa iubirii Zehra, Hüseyin şi Zeynel, Sevda nu va renunţa. Cum îl va surprinde Zehra pe Hüseyin?.
After Yağmur accepts to marry Mümtaz, they start for the wedding preparations. Yağmur meets Mümtaz’s family How will she respond to the traditions and this crowd? Haydar warns yağmur not to marry Mümtaz. Mümtaz hurries about the wedding preps. Yağmur is not happy to see this. How will Ekin react to this marriage because she wants haydar to her dad. Because of the papers Haydar found in the cellar, Mümtaz and Davut come across once more. Will Necdet and Mümtaz reach a compromise? When Davut learns where Necdet was, he reminds the agreement they made. Davut insists to buy that mansion. Seyit is given a very hard task by Davut. After coming back to the mansion, Iraz becomes successful in dairy business. Will they improve this business? Hopless lovers Zehra, Hüseyin and Zeynel, Sevda don’t give up. How will Zehra surprise Hüseyin?
După ce Yağmur acceptă să se căsătorească cu Mumtaz, ei încep pregătirile pentru nuntă. Yağmur se întâlneşte (face cunoştinţă) cu familia lui Mumtaz . Cum va răspunde ea la tradiţii şi la aceste presiuni ? Haydar o avertizează pe Yağmur să nu se căsătorească cu Mumtaz. Mumtaz se grăbeşte cu pregătirile de nuntă. Yağmur nu este fericită să vadă asta. Cum va reacţiona Ekin la această căsătorie, deoarece ea îl vrea pe Haydar ca tată al ei. Din cauza hârtiilor găsite de Haydar în pivniţă, Mumtaz şi Davut se întâlnesc mai mult. Vor ajunge Necdet şi Mumtaz la un compromis ? Când Davut află unde a fost Necdet, el îi reaminteşte acordul făcut. Davut insistă asupra necesităţii de a cumpăra acest conac. Seyit are o sarcină foarte grea de la Davut. După ce va reveni la conacul, Iraz are succes în afacerile cu lactate. Se va îmbunătăţi această afacere? fără speranţa iubirii Zehra, Hüseyin şi Zeynel, Sevda nu va renunţa. Cum îl va surprinde Zehra pe Hüseyin?.
mioaranita60@.com- membru activ
Data de inscriere : 14/09/2009
İLK 100 PROGRAM / HEDEF KITLE : TOTAL
18 ŞUBAT 2010 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL SÜRE RATING (%) SHARE (%)
1 ASK-I MEMNU KAND 01:24 17,44% 38,40%
11 KASABA. ATV 01:23 4,56% 13,80%
İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : AB
18 ŞUBAT 2010 PERŞEMBE
1 ASK-I MEMNU KAND 01:24 19,77% 44,57%
10 KASABA. ATV 01:23 3,68% 11,19%
18 ŞUBAT 2010 PERŞEMBE
1 ASK-I MEMNU KAND 01:24 17,44% 38,40%
11 KASABA. ATV 01:23 4,56% 13,80%
18 ŞUBAT 2010 PERŞEMBE
1 ASK-I MEMNU KAND 01:24 19,77% 44,57%
10 KASABA. ATV 01:23 3,68% 11,19%
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 19 Feb 2010, 5:13 pm, editata de 2 ori
Buna ziua tuturor,
Cred ca Yagmur face o mare greseala daca se va casatorii cu Mumtaz.
Eu cred ca acesta ascunde ceva.mai mult cind erau in sat si se tineau de mina ,mumtaz cin s-au intilnit cu oamenii di sat ni stia cum sa faca sa nu o mai tina pe yagmur de mina.
singura care a kuat ayitudine a fost Ekin,ea il vroia pe Haydar.
Dar nu am inteles de unde pina unde Haydar cu tatal lui Ekin in masina??.
Eu cred ca acesta ascunde ceva.mai mult cind erau in sat si se tineau de mina ,mumtaz cin s-au intilnit cu oamenii di sat ni stia cum sa faca sa nu o mai tina pe yagmur de mina.
mioaranita60@.com a scris:Buna ziua tuturor,
Buna ziua ..Din cate am inteles eu pe Haydar l-a trimis Mumtaz sa-l duca pe tatal lui Ekin la aeroprt...Ceea ce mie imi da de gandit , este, de ce unchiul lui Mumtaz l-a trimis pe cel care lucrase la ferma sa recupereze banii lui Mumtaz..de unde stia?!..Oare nu Mumtaz a vrut sa-l compromita pe Haydar si sa zica ca cei doi impreuna au pus a cale furtul banilor?!
Eu cred ca pana la urma Yagmur se va marita cu Haydar ..eu asa cred...
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
17. BÖLÜM ÖZETİ
Mümtaz'ın sevdiği kadın uğruna yaptığı fedakarlığı Yağmur nasıl karşılayacak? Mümtaz bunu doğru şekilde açıklamanın yollarını arar. Mümtaz ve Haydar arasındaki ipler iyice gerilir. Yağmur'un Mümtaz konusunda Ekin'i ikna çabaları sürüyor. Haydar'ın Ekin'i kendinden uzaklaştırma çabaları Ekin'i çok üzer. Seher'e yakalanan Zehra, Hüseyin, Sevda ve Zeynel'i zorlu bir hayat bekliyor… Sevda'nın ne iş yaptığını öğrenen Zehra'nın buna tepkisi ne olacak? Zeynel ve Sevda'nın ilişkisini yadırgayan kasaba halkı Zeynel'i zor durumda bırakır. Konakta ise meclis bu kez Hüseyin için toplanıyor. Iraz ise ticareti kasaba meydanında Davut'la kapışacak kadar ilerletir. Kadir'in tatlıcıya yaptığı sürpriz ziyaret Müşerref'i kötü etkiler…
How Yağmur will react to Mümtaz's favour for her? Mümtaz tries to find the way to explain to her. Mümtaz and Haydar relationship is very tense. Yağmur continues her effort to persuade Ekin that Mümtaz is the kind of person whom Ekin is going to like. Ekin is so sad because of Haydar's effort to keep her a way from him. Zehra , Hüseyin, Sevda and Zeynel will have a hard times since Seher caught them. What Zehra will react when she hears what Sevda is doing (her job).? Villagers are not ready to accept Sevda and Zeynel relationship so Zeynel had hard times. There is a meeting at the Kozcuoğlu farm for Hüseyin. Iraz had an argument with Davut at the middle of the street at the village. Müşerref would be badly effected when Kadir visits the shop.
Cum va reacţiona Yağmur la scrisorea / semnul/ favoarea lui Mumtaz pentru ea? Mumtaz încearcă să găsească o modalitatea de a îi explica . Relaţia dintre Mumtaz şi Haydar este foarte tensionată. Yağmur continuă efortul ei de a o convinge pe Ekin că Mumtaz este o persoană pe care Ekin o va place. Ekin este atât de tristă pentru efortul făcut de Haydar ptr a o păstra la el. Zehra, Hüseyin, Sevda şi Zeynel vor avea vremuri grele, deoarece Seher i-a prins. Cum va reacţiona Zehra cand va aude ce face Sevda ? Sătenii nu sunt gata să accepte relaţia dintre Sevda şi Zeynel astfel Zeynel va avea de suferit . Există o întâlnire la ferma Kozcuoğlu pentru Hüseyin. Iraz are o ceartă cu Davut în mijlocul străzii, în sat. Müşerref va fi urât impresionat atunci când va vizita pe Kadir la magazin.
Mümtaz'ın sevdiği kadın uğruna yaptığı fedakarlığı Yağmur nasıl karşılayacak? Mümtaz bunu doğru şekilde açıklamanın yollarını arar. Mümtaz ve Haydar arasındaki ipler iyice gerilir. Yağmur'un Mümtaz konusunda Ekin'i ikna çabaları sürüyor. Haydar'ın Ekin'i kendinden uzaklaştırma çabaları Ekin'i çok üzer. Seher'e yakalanan Zehra, Hüseyin, Sevda ve Zeynel'i zorlu bir hayat bekliyor… Sevda'nın ne iş yaptığını öğrenen Zehra'nın buna tepkisi ne olacak? Zeynel ve Sevda'nın ilişkisini yadırgayan kasaba halkı Zeynel'i zor durumda bırakır. Konakta ise meclis bu kez Hüseyin için toplanıyor. Iraz ise ticareti kasaba meydanında Davut'la kapışacak kadar ilerletir. Kadir'in tatlıcıya yaptığı sürpriz ziyaret Müşerref'i kötü etkiler…
How Yağmur will react to Mümtaz's favour for her? Mümtaz tries to find the way to explain to her. Mümtaz and Haydar relationship is very tense. Yağmur continues her effort to persuade Ekin that Mümtaz is the kind of person whom Ekin is going to like. Ekin is so sad because of Haydar's effort to keep her a way from him. Zehra , Hüseyin, Sevda and Zeynel will have a hard times since Seher caught them. What Zehra will react when she hears what Sevda is doing (her job).? Villagers are not ready to accept Sevda and Zeynel relationship so Zeynel had hard times. There is a meeting at the Kozcuoğlu farm for Hüseyin. Iraz had an argument with Davut at the middle of the street at the village. Müşerref would be badly effected when Kadir visits the shop.
Cum va reacţiona Yağmur la scrisorea / semnul/ favoarea lui Mumtaz pentru ea? Mumtaz încearcă să găsească o modalitatea de a îi explica . Relaţia dintre Mumtaz şi Haydar este foarte tensionată. Yağmur continuă efortul ei de a o convinge pe Ekin că Mumtaz este o persoană pe care Ekin o va place. Ekin este atât de tristă pentru efortul făcut de Haydar ptr a o păstra la el. Zehra, Hüseyin, Sevda şi Zeynel vor avea vremuri grele, deoarece Seher i-a prins. Cum va reacţiona Zehra cand va aude ce face Sevda ? Sătenii nu sunt gata să accepte relaţia dintre Sevda şi Zeynel astfel Zeynel va avea de suferit . Există o întâlnire la ferma Kozcuoğlu pentru Hüseyin. Iraz are o ceartă cu Davut în mijlocul străzii, în sat. Müşerref va fi urât impresionat atunci când va vizita pe Kadir la magazin.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 24 Feb 2010, 5:40 pm, editata de 2 ori
actori in roliri de cinema -este si murat unalmis http://www.siyasetdergisi.com.tr/Tr/Anket.aspx?AnketID=35
michiper68- vip
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
http://www.atv.com.tr/canli_yayin
Ep 17 http://www.diziizle.net/index.php?kategori=Dizi&part=10465
Ep 17 http://www.diziizle.net/index.php?kategori=Dizi&part=10465
cine era doamna de la final? sotia lui mumtaz? am vazut-o in kis masali ,era sotia lui ali murat-cemal hunal.draguta actrita . a sosit la timp ca nu mai credeam sa existe vreun motiv sa nu se casatoreasca.
michiper68- vip
michiper68 a scris:cine era doamna de la final? sotia lui mumtaz? am vazut-o in kis masali ,era sotia lui ali murat-cemal hunal.draguta actrita . a sosit la timp ca nu mai credeam sa existe vreun motiv sa nu se casatoreasca.
eu cred că este soţia lui Mumtaz.
hi Pai a mai fost casatorit?DENISA a scris:michiper68 a scris:cine era doamna de la final? sotia lui mumtaz? am vazut-o in kis masali ,era sotia lui ali murat-cemal hunal.draguta actrita . a sosit la timp ca nu mai credeam sa existe vreun motiv sa nu se casatoreasca.
dea05- vip
a fost casatorit. a avut un baiat care a murit. nu stiu exact daca mai e casatorit. se spunea doar ca dupa moartea copilului sotia lui a plecat din oras.dea05 a scris:hi Pai a mai fost casatorit?DENISA a scris:michiper68 a scris:cine era doamna de la final? sotia lui mumtaz? am vazut-o in kis masali ,era sotia lui ali murat-cemal hunal.draguta actrita . a sosit la timp ca nu mai credeam sa existe vreun motiv sa nu se casatoreasca.
michiper68- vip
da , după ce băiatul lor a murit soţia l-a părăsit .dea05 a scris:
hi Pai a mai fost casatorit?
michiper68 a scris:a fost casatorit. a avut un baiat care a murit. nu stiu exact daca mai e casatorit. se spunea doar ca dupa moartea copilului sotia lui a plecat din oras.dea05 a scris:hi Pai a mai fost casatorit?DENISA a scris:michiper68 a scris:cine era doamna de la final? sotia lui mumtaz? am vazut-o in kis masali ,era sotia lui ali murat-cemal hunal.draguta actrita . a sosit la timp ca nu mai credeam sa existe vreun motiv sa nu se casatoreasca.
multumesc de raspuns...acum mi-am adus si eu aminte cand povestea el din primele ep
dea05- vip
kasaba ep 18 promo. http://www.atv.com.tr/multimedya/video/videoizle/23A6EFB9-5DE6-4E12-8C87-88D1721D66CD
michiper68- vip
İLK 100 PROGRAM / HEDEF KITLE : TOTAL
25 ŞUBAT 2010 PERŞEMBE
1 ASK-I MEMNU KAND 01:36 17,46% 37,47%
2 ASK-I MEMNU (OZET) KAND 00:32 8,87% 19,80%
15 KASABA. ATV 01:22 4,23% 12,71%
25 ŞUBAT 2010 PERŞEMBE
1 ASK-I MEMNU KAND 01:36 19,95% 45,70%
17 KASABA. ATV 01:22 3,06% 9,23%
25 ŞUBAT 2010 PERŞEMBE
25 ŞUBAT 2010 PERŞEMBE
DENISA a scris:İLK 100 PROGRAM / HEDEF KITLE : TOTAL
25 ŞUBAT 2010 PERŞEMBE
25 ŞUBAT 2010 PERŞEMBE
Pacat ca nu prea are audienta
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
buna ziua,
Ekin si-a pierdut un dintisor,frumusica foc.
Zehra si Huseyn cu ajutorul bunicului
au primit binecuvintarea parintilor.
Cine oare era fata care a sunat la usa?!
De 1 Martie va trimit in dar cite un martisor *~~*~~*~~*
Ekin si-a pierdut un dintisor,frumusica foc.
Zehra si Huseyn cu ajutorul bunicului
au primit binecuvintarea parintilor.
Cine oare era fata care a sunat la usa?!
De 1 Martie va trimit in dar cite un martisor *~~*~~*~~*
18. BÖLÜM ÖZETİ
Tülay'ın konağa gelişiyle, Mümtaz ve Tülay oğullarının acısıyla tekrar yüzleşirler. Yağmur, Tülay'ın acısını anlamaktadır. Bu misafirlik Mümtaz-Yağmur ilişkisinde gerginlik yaratır. Seher duruma el koyar. Davut ve Nebahat, Tülay'ın gelişine çok sevinirler. Yağmur Davut'la anlaşma yoluna gider. Büyük mandıranın ilk temelleri atılıyor mu? Konaktaki büyük kutlama herkese bir nefes aldırır ama gece beklendiği kadar mutlu bitmez. Cemil, çadıra misafir olan Hüseyin'in burnundan getirir. Babasının davranışlarını gören Zehra, Hüseyin'e yardım etmeye başlar. Iraz yine peynir satışında büyük başarı sağlar. Sevda'nın patronu Zeynel'i rahatsız etmeye devam ederken, Sevda olanlardan habersiz yeni evlerini adam etme çabasındadır. Kadir'in ise Müşerref'i kazanma çabaları sürüyor.
Tülay'ın konağa gelişiyle, Mümtaz ve Tülay oğullarının acısıyla tekrar yüzleşirler. Yağmur, Tülay'ın acısını anlamaktadır. Bu misafirlik Mümtaz-Yağmur ilişkisinde gerginlik yaratır. Seher duruma el koyar. Davut ve Nebahat, Tülay'ın gelişine çok sevinirler. Yağmur Davut'la anlaşma yoluna gider. Büyük mandıranın ilk temelleri atılıyor mu? Konaktaki büyük kutlama herkese bir nefes aldırır ama gece beklendiği kadar mutlu bitmez. Cemil, çadıra misafir olan Hüseyin'in burnundan getirir. Babasının davranışlarını gören Zehra, Hüseyin'e yardım etmeye başlar. Iraz yine peynir satışında büyük başarı sağlar. Sevda'nın patronu Zeynel'i rahatsız etmeye devam ederken, Sevda olanlardan habersiz yeni evlerini adam etme çabasındadır. Kadir'in ise Müşerref'i kazanma çabaları sürüyor.
Pagina 12 din 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Subiecte similare
» Ezel - serial turcesc difuzat pe ATV TR
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
» Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ?
» Çağla Çakar
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
» Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ?
» Çağla Çakar
Pagina 12 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum