39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
angelica_g
Admin_dea05
Iuliana
dana4699
Motzişor
teodora_roman
Lucica10
andreea90
ninnet
pufy2010
simi
axxa246
victorelalove
lica54
DENISA
19 participanți
Pagina 18 din 42
Pagina 18 din 42 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42
Re: 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Noapte buna fetele.
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Ce frumos doarme . Eu l-am culcat .DENISA a scris:
Vic şi tu l-ai legănat pe d-nul pe picioare sau îi oferi acest privilegiu lui Beren ?
Ei sunt doar prieteni ... cica !!!!!!!!!
Simi !
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Joi 01 Sept 2011, 12:22 am, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
prieteni de apartament ??
Oricum si daca este ceva intre ei ... nu cred ca vor recunoaste decat dupa terminarea filmarilor ... O fi ceva legat de perceptia fanilor asupra serialului . Sa stam si sa ne concentram pe relatia Fatmagul-Kerim ...si nu pe Berengin .DENISA a scris: prieteni de apartament ??
victorelalove- moderator
eu zic că dacă ar fi fost împreună sigur i-ar fi prins paparazzi pe undeva .
Trag şi eu cortina , voi i-aţi legănat pe ăştia doi şi m-a luat somnul pe mine .
Trag şi eu cortina , voi i-aţi legănat pe ăştia doi şi m-a luat somnul pe mine .
Noapte buna , Denisa !
Somn usor . have a nice day
Noapte buna , Tuturor !
Noapte buna , Tuturor !
victorelalove- moderator
victorelalove a scris: Noapte buna , Denisa !
Noapte buna , Tuturor !
si eu va spun somn dulce si noapte buna , ne auzim maine seara
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Buna dimineata dragalaselor a venit toamna!!!si o data cu ea si eu cu cafeluta...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineata !
Multumim pentru cafeluta , Lica !
Da , a venit toamna ...dar este bine si asa . Incep serialele .
Multumim pentru cafeluta , Lica !
Da , a venit toamna ...dar este bine si asa . Incep serialele .
victorelalove- moderator
Bună fetelor !!!
http://www.ozgurdurum.net/Yazdir-31721.html
http://www.ozgurdurum.net/Yazdir-31721.html
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 01 Sept 2011, 11:21 am, editata de 1 ori
Buna , Denisa !
Il vedem si pe Muratel in toamna asta ?
Il vedem si pe Muratel in toamna asta ?
victorelalove- moderator
Iubita eu spun că-l vom vedea cu puţin noroc de la Alahul lor din ianuarie şi gata îmi pun lacăt la gură.
O sa aibe parul valvoi !!!!!!!!!!!!!! Pana atunci .
victorelalove- moderator
sigur şi-l va împleti în codiţe
Buna dragalaselor!! da a venit toamna ne intreaba ce am facut toata vara!!!
Poezia Greierul si furnica
Greierul in desfatare, Tecand vara cu cantare, Deodata se trezeste Ca afara viscoleste, Iar el de mancat nu are. La vecina sa furnica Alergand, cu lacrimi pica Si se roaga sa-i ajute, Cu hrana sa-l imprumute, Ca de foame sa nu moara, Numai pan' la primavara. Furnica l-a ascultat, Dar asa l-a intrebat: - Vara, cand eu adunam, Tu ce faceai? - Eu cantam In petrecere cu toti. - Ai cantat? Imi pare bine. Acum joaca, daca poti, Iar la vara fa ca mine.
Poezia Greierul si furnica
Greierul in desfatare, Tecand vara cu cantare, Deodata se trezeste Ca afara viscoleste, Iar el de mancat nu are. La vecina sa furnica Alergand, cu lacrimi pica Si se roaga sa-i ajute, Cu hrana sa-l imprumute, Ca de foame sa nu moara, Numai pan' la primavara. Furnica l-a ascultat, Dar asa l-a intrebat: - Vara, cand eu adunam, Tu ce faceai? - Eu cantam In petrecere cu toti. - Ai cantat? Imi pare bine. Acum joaca, daca poti, Iar la vara fa ca mine.
lica54- vip
Lica
Cum ce-am făcut toată vara ?? i-am pândit pe Tuba şi Murat iar ei au fost foarte scumpi la vedere şi zgârciţi în declaraţii . Pe la anul în toamnă or să vadă ei cât îi costa pauza asta .
Cum ce-am făcut toată vara ?? i-am pândit pe Tuba şi Murat iar ei au fost foarte scumpi la vedere şi zgârciţi în declaraţii . Pe la anul în toamnă or să vadă ei cât îi costa pauza asta .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 01 Sept 2011, 11:31 am, editata de 1 ori
Da , Denisa ... dar sa vezi ce bine va arata .
Buna ,Lica ! Foarte frumoasa poezia .
Asta il intreaba Tuba pe Muratel si Muratel o intreaba pe Tuba !
Buna ,Lica ! Foarte frumoasa poezia .
Asta il intreaba Tuba pe Muratel si Muratel o intreaba pe Tuba !
victorelalove- moderator
Vic ăştia doi , Meltem şi Vural au avut vreo relaţie sau au mai avut şi alte proiecte comune ??? prea multe [oze cu ei
Să ne jucăm puţintel de v-aţi ascunselea Ce spui Vic ne băgăm ???
Să ne jucăm puţintel de v-aţi ascunselea Ce spui Vic ne băgăm ???
Mai da noi ce mai tocam de acum!!!daca ei stau ascunsi???vine sezonul rece stam la caldura si ne trebue material de crosetat....spre cine ne mai indreptam atentia...
lica54- vip
Mai , cred ca au fost impreuna ...pentru ca la un moment dat vorbeam cu Dubaisport ( daca imi amintesc corect) si ea mi-a spus ca bine ca l-a parasit Meltem pe Vural . Eu am crezut ca a gresit , ca a vrut sa spuna Selim . Dar eu cred ca se referea la o relatie reala . Si ieri cand am vazut pozele postate de tine , mi-am amintit .DENISA a scris:Vic ăştia doi , Meltem şi Vural au avut vreo relaţie sau au mai avut şi alte proiecte comune ?
O sa o intreb pe Dubaisport daca stie ceva .
Din poze asa reiese ...ca ar fi fost impreuna . Ea este o frumoasa .
DENISA a scris:Să ne jucăm puţintel de v-aţi ascunselea Ce spui Vic ne băgăm ???
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Dar sa stii ca daca ma ascund ...ma ascund cu el . cupidon cupidon cupidon Si nu de el !!!!!
victorelalove- moderator
da , este finuţă , Dar Vural nu e vreo frunuseţe şi Burcu Klara e finuţă
Lica ne îndreptăm artileria grea spre Kerimul lui Vic , că la ai noştri vor fi mult prea rare spre deloc apariţiile .
Lica ne îndreptăm artileria grea spre Kerimul lui Vic , că la ai noştri vor fi mult prea rare spre deloc apariţiile .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 01 Sept 2011, 11:42 am, editata de 1 ori
Da , si Burcu este o draguta ... el cred ca este de treaba .DENISA a scris:da , este finuţă , Dar Vural nu evreo frunuseţe şi Burcu Klara e finuţă
Aoleu ... dar de ce fetelor spre Kerim ?
victorelalove- moderator
păi nu voi m-aţi ispitit cu Kerimul ??
DENISA a scris: păi nu voi m-aţi ispitit cu Kerimul ??
A , deci noi suntem vinovate ... pai , si daca te ispiteam cu Mustafa ...ce faceai ? Ar fi avut acelasi efect ?
Uite , se amuza si baiatul .
victorelalove- moderator
la ăla sigur nu mă uitam , am sărit şi peste secvenţele în care apărea el în serial
mai avem puţintel şi împlinim 2 anişori
mai avem puţintel şi împlinim 2 anişori
Pagina 18 din 42 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 18 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum