1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+31
iulia80
demiruta
iulia
adriana sb 61
Georgescu Viorica
rodica
lucyana
mioaranita60@.com
aurora212
iulia1965
anis
vasilefevronia
vali1cluj
mihaela99
Luana
theMaria
elena50
nutzi
clio 24
emine
pissycutz
Hatice2J
vivi
Admin_dea05
octaviana1989
vyk968
tubafan
michiper68
florina1989
DENISA
dea05
35 participanți
Pagina 3 din 42
Pagina 3 din 42 • 1, 2, 3, 4 ... 22 ... 42
vyk968- membru activ
Data de inscriere : 20/09/2009
Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
buna dimi ! cafea
nuuuuuu d/ unde este tuba????????vreau cu ea nu cu nurgul pisica infuriat
..sa vezi ce greu o sa-mi fie
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
inca un promo. http://www.atv.com.tr/multimedya/video/videoizle/F6A9B5A4-ED15-4122-8C73-B094FB768ED1
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
nici nu pot sa ma uit la poza aia imi este atat de greu sa-l vad pe demir cu altadea05 a scris:buna dimi ! cafea
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
octaviana1989- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Varsta : 35
Ultima editare efectuata de catre dea05 in Lun 28 Dec 2009, 5:58 pm, editata de 2 ori
dea05- vip
dea05- vip
nu-mi place nicicum aceasta femeie,poate e talentata ca actrita,dar pe mine nu ma atrage absolut deloc...
nu ma pot obisnui cu gandul ca va juca alaturi de Murat,mi se par total nepotriviti...
pare f.masiva pe langa el...ca sa nu mai vorbesc de ceea ce exprima chipul ei....
nu ma pot obisnui cu gandul ca va juca alaturi de Murat,mi se par total nepotriviti...
pare f.masiva pe langa el...ca sa nu mai vorbesc de ceea ce exprima chipul ei....
Hatice2J- vip
Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 57
pai Murat nu putea sa o ridice pe Tuba in brate apoi pe astaHatice2J a scris:nu-mi place nicicum aceasta femeie,poate e talentata ca actrita,dar pe mine nu ma atrage absolut deloc...
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Hatice2J a scris:nu-mi place nicicum aceasta femeie,poate e talentata ca actrita,dar pe mine nu ma atrage absolut deloc...
ma bucur ca gandim la fel, femeia asta are o mutra "de cerut pumni", atat e de antipatica si de exotica,nu se potriveste de nici o culoare cu murat/savas
octaviana1989- vip
fetelor nici eu nu ma omor dupa ea dar nu am incotro
dea05- vip
ma indoiesc sa fie vreo scena in care va trebui sa o poarte pe brate...vivi a scris:pai Murat nu putea sa o ridice pe Tuba in brate apoi pe astaHatice2J a scris:nu-mi place nicicum aceasta femeie,poate e talentata ca actrita,dar pe mine nu ma atrage absolut deloc...
pe Tuba a scos-o din rau cu haine ude...
Hatice2J- vip
...parca are capul pus peste un alt corp...octaviana1989 a scris:Hatice2J a scris:nu-mi place nicicum aceasta femeie,poate e talentata ca actrita,dar pe mine nu ma atrage absolut deloc...
ma bucur ca gandim la fel, femeia asta are o mutra "de cerut pumni", atat e de antipatica si de exotica,nu se potriveste de nici o culoare cu murat/savas
ma voi uita pentru Murat,dar nu exista comparatie intre Tuba si Nurgul...
Hatice2J- vip
...cum ii tine capul intre palme...dea05 a scris:fetelor nici eu nu ma omor dupa ea dar nu am
gandesti ca-i mama cu copilul
Hatice2J- vip
Hatice2J a scris:...cum ii tine capul intre palme...dea05 a scris:fetelor nici eu nu ma omor dupa ea dar nu am
gandesti ca-i mama cu copilul
iubire de mama zici ca vrea sa-l duca la culcare
dea05- vip
'Aşk ve Ceza' 50 bin 'tık' aldı
Merve YURTYAPAN / MAGAZİN
29.12.2009
atv ekranlarında ocak ayında yayına başlayacak "Aşk ve Ceza" adlı dizi filmin tanıtım videoları büyük ilgi gördü. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Murat Yıldırım, Tomris İncer, Gökçe Yanardağ, Kerem Atabeyoğlu, Zeynep Beşerler, Feride Çetin, Cenk Ertan, Nazan Kesal ve Oktay Gürsoy'un paylaştığı dizinin tanıtımı, internetin popüler video paylaşım sitesi Youtube'da 50 bin kişi tarafından izlendi. Dizinin başrol oyuncuları Murat Yıldırım ve Nurgül Yeşilçay'ın hayranları da boş durmadı ve fan siteleri açtı. "Aşk ve Ceza"nın reyting rekorları kıracağını belirten izleyiciler "Yayın gününü sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.
http://www.sabah.com.tr/Yasam/2009/12/29/ask_ve_ceza_50_bin_tik_aldi
Merve YURTYAPAN / MAGAZİN
29.12.2009
atv ekranlarında ocak ayında yayına başlayacak "Aşk ve Ceza" adlı dizi filmin tanıtım videoları büyük ilgi gördü. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Murat Yıldırım, Tomris İncer, Gökçe Yanardağ, Kerem Atabeyoğlu, Zeynep Beşerler, Feride Çetin, Cenk Ertan, Nazan Kesal ve Oktay Gürsoy'un paylaştığı dizinin tanıtımı, internetin popüler video paylaşım sitesi Youtube'da 50 bin kişi tarafından izlendi. Dizinin başrol oyuncuları Murat Yıldırım ve Nurgül Yeşilçay'ın hayranları da boş durmadı ve fan siteleri açtı. "Aşk ve Ceza"nın reyting rekorları kıracağını belirten izleyiciler "Yayın gününü sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.
http://www.sabah.com.tr/Yasam/2009/12/29/ask_ve_ceza_50_bin_tik_aldi
octaviana1989- vip
http://www.atvdiziler.com/bodrum-istanbul-dizisi-haberler/ask-ve-ceza-5-ocak-sali-20-00-yayina-giriyor
se pare ca marti pe 5 ianuarie vor da primul episod,la ora 20.00...
...nu cred pana nu vad...
sa speram ca-si vor respecta cuvantul...
Hatice2J- vip
buna! o sa vedem eye ..abia astept, dar nu stiu de ce eu cred ca o sa fie mult mai frumos filmul tubeiHatice2J a scris:http://www.atvdiziler.com/bodrum-istanbul-dizisi-haberler/ask-ve-ceza-5-ocak-sali-20-00-yayina-giriyor
dea05- vip
tema filmului "Inima furata" ma atrage mult mai mult si pe mine si...ma gandesc cat curaj au sa prezinte un astfel de subiect in lumea musulmana...dea05 a scris:buna! o sa vedem eye ..abia astept, dar nu stiu de ce eu cred ca o sa fie mult mai frumos filmul tubeiHatice2J a scris:http://www.atvdiziler.com/bodrum-istanbul-dizisi-haberler/ask-ve-ceza-5-ocak-sali-20-00-yayina-giriyor
posibil sa starneasca controverse sau dimpotriva sa le schimbe gandirea...
Hatice2J- vip
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
dea05- vip
dea05- vip
dea05- vip
Pagina 3 din 42 • 1, 2, 3, 4 ... 22 ... 42
Subiecte similare
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
Pagina 3 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum