1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+31
iulia80
demiruta
iulia
adriana sb 61
Georgescu Viorica
rodica
lucyana
mioaranita60@.com
aurora212
iulia1965
anis
vasilefevronia
vali1cluj
mihaela99
Luana
theMaria
elena50
nutzi
clio 24
emine
pissycutz
Hatice2J
vivi
Admin_dea05
octaviana1989
vyk968
tubafan
michiper68
florina1989
DENISA
dea05
35 participanți
Pagina 37 din 42
Pagina 37 din 42 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42
Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
demiruta a scris:Fetelor, va salut si eu mai pe-ndelete, in mica mea pauza de pranz, de dimineata abia de am putut posta o multumire in mare graba si datorita careia am ajuns si la serviciu cu un ochi mai putin machiat decat celalalt...nu stiu daca vi s-a intamplat si voua vreodata, eu recunosc, am facut cateva pozne de cand l-am cunoscut pe Murat, dar nimik nu mi-a stat in cale, am mai ars cate-o cratita, am mai afumat sarmale, dar de Murat eu nu m-am lasat!
Vreau sa multumesc Florinei si Lui Motzi pentru devotamentul de exceptie si activitatea de sisif pe care o fac neconditionat de dragul lui Muri si al nostru, cred, o ce palcut sentiment sa ma gandesc la asta!
Am citit si replicile babei si m-au lasat fara cuvinte...eu asta nu o mai pot incadra la mentalitate turceasca...chiar nu pot posta ce imi trece acum prin cap ca ma amendeaza C.N.A.-ul!!!
Va pupacesc pana diseara cand am sa va aduc si flori, ca vreau sa trec prin piata!
Ai perfecta dreptate si eu recunosc ..........Imi aduc aminte o intamplare hazlie ..eu cu eye ochii blocati in calculator la muratel iar fiimea in cada imbracata se apucase si ea de facut baie.......deee ce sa mai .....daca mami nu ma baga inseama imi fac si eu de cap cum pot...........
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
nici mie nu-mi place mi se pare prea matura , are o tona de fond de ten pe fata..cred ca atunci cand se demacheaza ia fondul de ten cu lopata de pe fata....vai de mine nici cu ca ma apucam de crimaclio 24 a scris:Admin a scris:Buna seara!!!!Ce mai fac fetele?Astazi vad ca ati fost f harnicute
Buna ..eu ma gandesc la Savas..si la nurgul..nu-mi place delocNurgul..dar de loc..mai bine juca Burci asa avea si ea saracuta parte de privirile alea ale lui Muratelu indragostit
Admin_dea05- Admin
Admin a scris:nici mie nu-mi place mi se pare prea matura , are o tona de fond de ten pe fata..cred ca atunci cand se demacheaza ia fondul de ten cu lopata de pe fata....vai de mine nici cu ca ma apucam de crimaclio 24 a scris:Admin a scris:Buna seara!!!!Ce mai fac fetele?Astazi vad ca ati fost f harnicute
Buna ..eu ma gandesc la Savas..si la nurgul..nu-mi place delocNurgul..dar de loc..mai bine juca Burci asa avea si ea saracuta parte de privirile alea ale lui Muratelu indragostit
Eu m-am gandit ca mai facea si Burcinica rost de banuti..ca someaza cam de mult...
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
Fetelor eu va doresc o noapte buna si linistita...
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
[quote="clio 24"][quote="Admin"]
Lasa ca are destui .........aduce muratel acasa iar restul ia de la taticul si mamicaclio 24 a scris:Eu m-am gandit ca mai facea si Burcinica rost de banuti..ca someaza cam de mult...Admin a scris:Buna seara!!!!Ce mai fac fetele?Astazi vad ca ati fost f harnicute
Admin_dea05- Admin
clio 24 a scris:Fetelor eu va doresc o noapte buna si linistita...
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Poze ep 6
Din cauza pozelor pagina aceasta se va incarca greu asa ca asteptati
Ultima editare efectuata de catre Admin in Joi 11 Feb 2010, 10:04 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Ultima editare efectuata de catre Admin in Joi 11 Feb 2010, 9:13 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Ultima editare efectuata de catre Admin in Joi 11 Feb 2010, 9:59 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Ultima editare efectuata de catre Admin in Joi 11 Feb 2010, 9:56 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
hola
buei deni ma faci sa urmaresc si serialul asta..... pentru voi
Ultima editare efectuata de catre chrisa in Joi 11 Feb 2010, 10:18 pm, editata de 1 ori
chrisa- membru senior
Data de inscriere : 15/09/2009
Varsta : 48
chrisa a scris:buei deni ma faci sa urmaresc si seria lul asta..... pentru voi
Dacă te corup sunt cea mai tare , vrei să te ispitesc şi cu Tuba ???
omg
DENISA a scris:chrisa a scris:buei deni ma faci sa urmaresc si seria lul asta..... pentru voi
Dacă te corup sunt cea mai tare , vrei să te ispitesc şi cu Tuba ???
of deni...nu cred...nu am timp
chrisa- membru senior
în loc să apreciezi că sunt dispusă să îl împart pe Muri cu tine tu îmi spui că nu ai timp ...chrisa a scris:
s-o crezi tu
DENISA a scris:în loc să apreciezi că sunt dispusă să îl împart pe Muri cu tine tu îmi spui că nu ai timp ...chrisa a scris:
buei deni poate invers...eu v-am spus...va faceti numa' iluzii dar sunt desarte baby
chrisa- membru senior
Buna fetelor!!!!Pai bucata mea unde este????daca veni vorba de impartit..........chrisa a scris:DENISA a scris:în loc să apreciezi că sunt dispusă să îl împart pe Muri cu tine tu îmi spui că nu ai timp ...chrisa a scris:
buei deni poate invers...eu v-am spus...va faceti numa' iluzii dar sunt desarte baby
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
ce haios este aici cum isi invarteste veregheta si se uita la Cicek
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
Pagina 37 din 42 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42
Subiecte similare
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
Pagina 37 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum