Serialesitelenovelet
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

+31
iulia80
demiruta
iulia
adriana sb 61
Georgescu Viorica
rodica
lucyana
mioaranita60@.com
aurora212
iulia1965
anis
vasilefevronia
vali1cluj
mihaela99
Luana
theMaria
elena50
nutzi
clio 24
emine
pissycutz
Hatice2J
vivi
Admin_dea05
octaviana1989
vyk968
tubafan
michiper68
florina1989
DENISA
dea05
35 participanți

Pagina 36 din 42 Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42  Urmatorul

In jos

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 Empty Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de pissycutz Joi 11 Feb 2010, 3:50 pm

Clio eu am inceput partea VIII.
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 Empty Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de clio 24 Joi 11 Feb 2010, 4:04 pm

pissycutz a scris:Clio eu am inceput partea VIII.

Partea a saptea a tradus-o cineva.?! daca nu o iau eu..
clio 24
clio 24
vip
vip

Data de inscriere : 03/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Joi 11 Feb 2010, 4:16 pm

clio 24 a scris:
pissycutz a scris:Clio eu am inceput partea VIII.

Partea a saptea a tradus-o cineva.?! daca nu o iau eu..
E a ta kiss
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Joi 11 Feb 2010, 4:17 pm

Ma apuc de partea a saptea!!!!
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 11 Feb 2010, 4:23 pm

am terminat partea a 9 a , o pun la traduceri dupa ce postaţi voi ptr a fi în ordine .

EPISODUL 6 PART. 9

Şahnur: Bună ziua. Unde sunt sunt Neval şi ceilalţi?
Femeia. Ei nu au putut veni. Ei au spus ‘ Bună’ . Au trebuit să mergă în altă parte.
Şahnur: Şi familia lui Kadriye ?
Femeia: Ei au alţi invitaţi din alt oraş.
Şahnur: Acest lucru este ciudat. Fiecare persoană are altceva de făcut.
Femeia: Este adevărat că Çiçek va deveni profesoară ?
Sahnur: Timpurile se schimbă, ea vrea cu adevărat să termine facultatea .
Femeia: Care timpuri ? De mai mult de 1000 de ani, mireasa este soţie. Ea trebuie să stea acasă. Vrei să spui că mireasa ta va lucra ?
Şahnur: Ţi-am spus că ea va lucra?
Femeia: Bine, de ce ea merge atunci la Facultate ?
Şahnur: Uite, ea este mireasa noastră. Nu este o sclavă. Ne-am gândit că e bine ca ea să poată termina facultatea dacă tot a început-o deja. Dar asta e tot. Ea nu va lucra.
Femeia: bine, oricum, o dată ce ea va avea un copil va sta acasă.
Femeia: Toată lumea în Van aşteaptă un copil. Se apropie un an şi nici o veste de copil.
Femeia: D-na Şahnur. Poate că ea are ceva. Ai dus-o la un doctor? Dă-o înapoi tatălui ei, dacă ea nu poate avea copii. Şi Savaş se poate căsatori cu altcineva ...
Şahnur: Asta este o absurditate . Ea va avea un copil atunci când timpul îi va veni. Închide acest subiect. Asta nu este treaba ta.

Bora: sectorul alimentar este foarte mare în Turcia.
Nadya: Noi nu vrem să fim numărul unu . Dar vrem să fim în top 5. Desigur suntem dependenţi de tine.
Yasemin : sectorul alimentar, este foarte sensibil la campaniile publicitare. Dacă aveţi o imagine foarte bună a corporaţiei şi o campanie bună brand-ul d-voastră vă va fi recunoscut ...
Savaş: Bună ziua .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 11 Feb 2010, 5:09 pm

AŞK VE CEZA 7. BÖLÜM REPLİK TÜYO:

Savaş: İnsan tanıyıp da aşık olmaz ki... İnsan önce aşık olur, sonra tanır... Ben sana aşık oldum...Şimdi seni tanımak istiyorum..

One does not know a person first and then fall in love. He falls in love first and then knows that person. I fell in love with you and now I want to know you...

Unii mai întâi nu cunosc o persoană şi apoi se îndrăgostesc. El mai întâi se îndrăgosteşte şi apoi cunoaşte persoana. M-am îndragostit de tine şi acum vreau să te cunosc ...

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 11 Feb 2010, 5:39 pm, editata de 2 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 11 Feb 2010, 5:14 pm

7.Bölüm Tüyoları ASKVECEZA 7. BÖLÜM REPLİK TÜYO:

Savaş: İnsan tanıyıp da aşık olmaz ki... İnsan önce aşık olur, sonra tanır... Ben sana aşık oldum...Şimdi seni tanımak istiyorum..
michiper68
michiper68
vip
vip

Varsta : 55
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Joi 11 Feb 2010, 5:25 pm

Ultima editare efectuata de catre pissycutz in Joi 11 Feb 2010, 6:03 pm, editata de 1 ori
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Joi 11 Feb 2010, 5:26 pm

Voi muta traducerea in celalalt topic dupa ce posteaza Clio, din motivele mentionate de Denisa mai devreme.
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de vali1cluj Joi 11 Feb 2010, 6:08 pm

partea asta este din traileril ep. 7?
era acolo o fraza foarte ciudat tradusa in engleza. si cam ciudat suna si romaneste... nu prea are sens, dar m-am gandit ca tot serialul e plin de replici cam aiurea si una in plus sau in minus...

Ultima editare efectuata de catre vali1cluj in Joi 11 Feb 2010, 6:50 pm, editata de 1 ori
vali1cluj
vali1cluj
vip
vip

Data de inscriere : 29/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 11 Feb 2010, 6:10 pm

vali1cluj a scris:
era acolo o fraza foarte ciudat tradusa in engleza. si cam ciudat suna si romaneste... nu prea are sens, dar m-am gandit ca tot serialul e plin de replici cam aiurea si una in plus sau in minus...

asta îmi spunea şi turcoaica care mi-a tradus că nu înţelege sensul acestor dialoguri

Such nonsense dialogues...
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia Joi 11 Feb 2010, 6:24 pm

Buna dragutelor am citit din urma si chiar imi plac comentariile doamnelor de pe huni sincer pe mine ma enerveaza rau Yasemin chiar nu-mi place de ea mai ales felul cum vorbeste nu stiu oare o fi si asa in realitate parca are o ceva in gura. 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 723348
iulia
iulia
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 24/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 11 Feb 2010, 6:48 pm

iulia a scris: Yasemin chiar nu-mi place de ea mai ales felul cum vorbeste nu stiu oare o fi si asa in realitate parca are o ceva in gura. 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 723348

o fi având prune în gură , mi se pare că are vocea cam groasă.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de vali1cluj Joi 11 Feb 2010, 7:00 pm

DENISA a scris:
vali1cluj a scris:

asta îmi spunea şi turcoaica care mi-a tradus că nu înţelege sensul acestor dialoguri

Such nonsense dialogues...
Si cu toate astea... abia astept sa vad urmatorul episod. Abia astept sa vad privirea lui Savas (Murat) pe care o stim noi foarte bine din ASi chiar daca acum o sa se uite la Yaso 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 885862 . Asa ca nici nu avem nevoie de dialoguri prea savante. 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 355639
vali1cluj
vali1cluj
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 11 Feb 2010, 7:04 pm

vali1cluj a scris:
Si cu toate astea... abia astept sa vad urmatorul episod. Abia astept sa vad privirea lui Savas (Murat) pe care o stim noi foarte bine din ASi chiar daca acum o sa se uite la Yaso Asa ca nici nu avem nevoie de dialoguri prea savante.

îmi doresc să revăd acele priviri dar parcă mi-aş dori ca acele priviri să rămână în memoria noastră ca fiind ptr ASI (TUBA).
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de vali1cluj Joi 11 Feb 2010, 7:24 pm

Din toate cele 6 episoade de pana acum asta mi se pare cea mai tare conversatie. scenaristii au avut un moment de *sclipire* 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 893903

Savas: Plec.
Cem: Ce? Ai înnebunit? Tocmai ţi-ai gǎsit Cenuşǎreasa.
Savas: Nu pot sǎ mǎ duc la ea în halul ǎsta.
Cem: Cum adicǎ? Arǎţi foarte bine.
Savas: Daaaa, mǎ duc la ea şi îi spun “Bunǎ, îţi plac bǎrcile?

super tare!!!
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 37853
vali1cluj
vali1cluj
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 11 Feb 2010, 7:25 pm

DENISA a scris:
michiper68 a scris:7.Bölüm Tüyoları ASKVECEZA 7. BÖLÜM REPLİK TÜYO:

https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/seriale-turcesti-noi-f15/ask-ve-ceza-dragoste-si-pedeapsa-serial-turcesc-difuzat-pe-atv-cu-murat-yildirim-t38-915.htm#10896
uite cum traduce in engleza cu google And the recognition that people do not fall in love ... People fell in love before, then recognizes the ... I fell in love with you ... Now I want to know you ..
michiper68
michiper68
vip
vip

Varsta : 55
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 11 Feb 2010, 7:31 pm

michiper68 a scris: uite cum traduce in engleza cu google And the recognition that people do not fall in love ... People fell in love before, then recognizes the ... I fell in love with you ... Now I want to know you ..

diferă niţel partea de început, şi Arzu şi altă turcoaică mi-a spus acelaşi lucru, google mai deformează înţelesul frazelor .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Joi 11 Feb 2010, 7:34 pm

Mie mi se pare ca reflecta realitatea lor..adica..Savas s-a indragostit de ea fara s-o cunoasca de loc...de obicei te indragostesti cand incepi sa cunosti sa zicem calitatile persoanei...iar el acum ca s-a indragostit o sa afle lucruri despre ea..cine este ea..intrebarea mea este oare o s-a mai palca?!...mai ales ca noua nu ne place... kiss
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 11 Feb 2010, 7:40 pm

clio 24 a scris:.intrebarea mea este oare o s-a mai palca?!...mai ales ca noua nu ne place... kiss
după cum rânjea în trailer cred că îi surâde idea de o cunoaşte mai bine .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Joi 11 Feb 2010, 7:43 pm

DENISA a scris:
clio 24 a scris:.intrebarea mea este oare o s-a mai palca?!...mai ales ca noua nu ne place... kiss
după cum rânjea în trailer cred că îi surâde idea de o cunoaşte mai bine .

am cam scris cu greseli..imi cer scuze..scriu repede si nu ma mai uit dupa aceea...Ranjea el..dar parca si de Cicek incepuse sa-i placa?!..sau mi s-a parut mie kiss Exclamation
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 11 Feb 2010, 7:54 pm

clio 24 a scris:te]

am cam scris cu greseli..imi cer scuze..scriu repede si nu ma mai uit dupa aceea...Ranjea el..dar parca si de Cicek incepuse sa-i placa?!..sau mi s-a parut mie kiss Exclamation

lasă că nu suntem la academia română , aşa că nu e nici o problemă. La Cicek cred că îi place blândeţea şi naivitatea ei , nu cred că o vede ca o posibilă viitoare parteneră de cameră.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Joi 11 Feb 2010, 8:01 pm

vali1cluj a scris:Din toate cele 6 episoade de pana acum asta mi se pare cea mai tare conversatie. scenaristii au avut un moment de *sclipire* 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 893903

Savas: Plec.
Cem: Ce? Ai înnebunit? Tocmai ţi-ai gǎsit Cenuşǎreasa.
Savas: Nu pot sǎ mǎ duc la ea în halul ǎsta.
Cem: Cum adicǎ? Arǎţi foarte bine.
Savas: Daaaa, mǎ duc la ea şi îi spun “Bunǎ, îţi plac bǎrcile?

Si mie mi-a placut Smile Am inceput sa rad instant cand am vazut replica.
Si-a aranjat cu grija intrarea in scena Savas, totul a fost calculat la milimetru. cupidon
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 11 Feb 2010, 8:30 pm

Buna seara!!!!Ce mai fac fetele?Astazi vad ca ati fost f harnicute 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 517793
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Joi 11 Feb 2010, 8:38 pm

Admin a scris:Buna seara!!!!Ce mai fac fetele?Astazi vad ca ati fost f harnicute 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 517793

Buna ..eu ma gandesc la Savas..si la nurgul..nu-mi place delocNurgul..dar de loc..mai bine juca Burci Smile asa avea si ea saracuta parte de privirile alea ale lui Muratelu indragostit 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 756436
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 36 din 42 Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum