1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+31
iulia80
demiruta
iulia
adriana sb 61
Georgescu Viorica
rodica
lucyana
mioaranita60@.com
aurora212
iulia1965
anis
vasilefevronia
vali1cluj
mihaela99
Luana
theMaria
elena50
nutzi
clio 24
emine
pissycutz
Hatice2J
vivi
Admin_dea05
octaviana1989
vyk968
tubafan
michiper68
florina1989
DENISA
dea05
35 participanți
Pagina 36 din 42
Pagina 36 din 42 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42
Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
Clio eu am inceput partea VIII.
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
pissycutz a scris:Clio eu am inceput partea VIII.
Partea a saptea a tradus-o cineva.?! daca nu o iau eu..
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
E a taclio 24 a scris:pissycutz a scris:Clio eu am inceput partea VIII.
Partea a saptea a tradus-o cineva.?! daca nu o iau eu..
pissycutz- vip
Ma apuc de partea a saptea!!!!
clio 24- vip
am terminat partea a 9 a , o pun la traduceri dupa ce postaţi voi ptr a fi în ordine .
EPISODUL 6 PART. 9
Şahnur: Bună ziua. Unde sunt sunt Neval şi ceilalţi?
Femeia. Ei nu au putut veni. Ei au spus ‘ Bună’ . Au trebuit să mergă în altă parte.
Şahnur: Şi familia lui Kadriye ?
Femeia: Ei au alţi invitaţi din alt oraş.
Şahnur: Acest lucru este ciudat. Fiecare persoană are altceva de făcut.
Femeia: Este adevărat că Çiçek va deveni profesoară ?
Sahnur: Timpurile se schimbă, ea vrea cu adevărat să termine facultatea .
Femeia: Care timpuri ? De mai mult de 1000 de ani, mireasa este soţie. Ea trebuie să stea acasă. Vrei să spui că mireasa ta va lucra ?
Şahnur: Ţi-am spus că ea va lucra?
Femeia: Bine, de ce ea merge atunci la Facultate ?
Şahnur: Uite, ea este mireasa noastră. Nu este o sclavă. Ne-am gândit că e bine ca ea să poată termina facultatea dacă tot a început-o deja. Dar asta e tot. Ea nu va lucra.
Femeia: bine, oricum, o dată ce ea va avea un copil va sta acasă.
Femeia: Toată lumea în Van aşteaptă un copil. Se apropie un an şi nici o veste de copil.
Femeia: D-na Şahnur. Poate că ea are ceva. Ai dus-o la un doctor? Dă-o înapoi tatălui ei, dacă ea nu poate avea copii. Şi Savaş se poate căsatori cu altcineva ...
Şahnur: Asta este o absurditate . Ea va avea un copil atunci când timpul îi va veni. Închide acest subiect. Asta nu este treaba ta.
Bora: sectorul alimentar este foarte mare în Turcia.
Nadya: Noi nu vrem să fim numărul unu . Dar vrem să fim în top 5. Desigur suntem dependenţi de tine.
Yasemin : sectorul alimentar, este foarte sensibil la campaniile publicitare. Dacă aveţi o imagine foarte bună a corporaţiei şi o campanie bună brand-ul d-voastră vă va fi recunoscut ...
Savaş: Bună ziua .
EPISODUL 6 PART. 9
Şahnur: Bună ziua. Unde sunt sunt Neval şi ceilalţi?
Femeia. Ei nu au putut veni. Ei au spus ‘ Bună’ . Au trebuit să mergă în altă parte.
Şahnur: Şi familia lui Kadriye ?
Femeia: Ei au alţi invitaţi din alt oraş.
Şahnur: Acest lucru este ciudat. Fiecare persoană are altceva de făcut.
Femeia: Este adevărat că Çiçek va deveni profesoară ?
Sahnur: Timpurile se schimbă, ea vrea cu adevărat să termine facultatea .
Femeia: Care timpuri ? De mai mult de 1000 de ani, mireasa este soţie. Ea trebuie să stea acasă. Vrei să spui că mireasa ta va lucra ?
Şahnur: Ţi-am spus că ea va lucra?
Femeia: Bine, de ce ea merge atunci la Facultate ?
Şahnur: Uite, ea este mireasa noastră. Nu este o sclavă. Ne-am gândit că e bine ca ea să poată termina facultatea dacă tot a început-o deja. Dar asta e tot. Ea nu va lucra.
Femeia: bine, oricum, o dată ce ea va avea un copil va sta acasă.
Femeia: Toată lumea în Van aşteaptă un copil. Se apropie un an şi nici o veste de copil.
Femeia: D-na Şahnur. Poate că ea are ceva. Ai dus-o la un doctor? Dă-o înapoi tatălui ei, dacă ea nu poate avea copii. Şi Savaş se poate căsatori cu altcineva ...
Şahnur: Asta este o absurditate . Ea va avea un copil atunci când timpul îi va veni. Închide acest subiect. Asta nu este treaba ta.
Bora: sectorul alimentar este foarte mare în Turcia.
Nadya: Noi nu vrem să fim numărul unu . Dar vrem să fim în top 5. Desigur suntem dependenţi de tine.
Yasemin : sectorul alimentar, este foarte sensibil la campaniile publicitare. Dacă aveţi o imagine foarte bună a corporaţiei şi o campanie bună brand-ul d-voastră vă va fi recunoscut ...
Savaş: Bună ziua .
AŞK VE CEZA 7. BÖLÜM REPLİK TÜYO:
Savaş: İnsan tanıyıp da aşık olmaz ki... İnsan önce aşık olur, sonra tanır... Ben sana aşık oldum...Şimdi seni tanımak istiyorum..
One does not know a person first and then fall in love. He falls in love first and then knows that person. I fell in love with you and now I want to know you...
Unii mai întâi nu cunosc o persoană şi apoi se îndrăgostesc. El mai întâi se îndrăgosteşte şi apoi cunoaşte persoana. M-am îndragostit de tine şi acum vreau să te cunosc ...
Savaş: İnsan tanıyıp da aşık olmaz ki... İnsan önce aşık olur, sonra tanır... Ben sana aşık oldum...Şimdi seni tanımak istiyorum..
One does not know a person first and then fall in love. He falls in love first and then knows that person. I fell in love with you and now I want to know you...
Unii mai întâi nu cunosc o persoană şi apoi se îndrăgostesc. El mai întâi se îndrăgosteşte şi apoi cunoaşte persoana. M-am îndragostit de tine şi acum vreau să te cunosc ...
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 11 Feb 2010, 5:39 pm, editata de 2 ori
7.Bölüm Tüyoları ASKVECEZA 7. BÖLÜM REPLİK TÜYO:
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Episodul 6 partea VIII (ARZU)
Traducerea am mutat-o aici https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/seriale-turcesti-noi-f15/ask-ve-ceza-dragoste-si-pedeapsa-traducere-t63-75.htm#10908
Traducerea am mutat-o aici https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/seriale-turcesti-noi-f15/ask-ve-ceza-dragoste-si-pedeapsa-traducere-t63-75.htm#10908
Ultima editare efectuata de catre pissycutz in Joi 11 Feb 2010, 6:03 pm, editata de 1 ori
pissycutz- vip
Voi muta traducerea in celalalt topic dupa ce posteaza Clio, din motivele mentionate de Denisa mai devreme.
pissycutz- vip
partea asta este din traileril ep. 7?
era acolo o fraza foarte ciudat tradusa in engleza. si cam ciudat suna si romaneste... nu prea are sens, dar m-am gandit ca tot serialul e plin de replici cam aiurea si una in plus sau in minus...
era acolo o fraza foarte ciudat tradusa in engleza. si cam ciudat suna si romaneste... nu prea are sens, dar m-am gandit ca tot serialul e plin de replici cam aiurea si una in plus sau in minus...
Ultima editare efectuata de catre vali1cluj in Joi 11 Feb 2010, 6:50 pm, editata de 1 ori
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
vali1cluj a scris:
asta îmi spunea şi turcoaica care mi-a tradus că nu înţelege sensul acestor dialoguri
Such nonsense dialogues...
Buna dragutelor am citit din urma si chiar imi plac comentariile doamnelor de pe huni sincer pe mine ma enerveaza rau Yasemin chiar nu-mi place de ea mai ales felul cum vorbeste nu stiu oare o fi si asa in realitate parca are o ceva in gura.
iulia- membru activ
Data de inscriere : 24/10/2009
iulia a scris: Yasemin chiar nu-mi place de ea mai ales felul cum vorbeste nu stiu oare o fi si asa in realitate parca are o ceva in gura.
o fi având prune în gură , mi se pare că are vocea cam groasă.
Si cu toate astea... abia astept sa vad urmatorul episod. Abia astept sa vad privirea lui Savas (Murat) pe care o stim noi foarte bine din ASi chiar daca acum o sa se uite la Yaso . Asa ca nici nu avem nevoie de dialoguri prea savante.DENISA a scris:vali1cluj a scris:
asta îmi spunea şi turcoaica care mi-a tradus că nu înţelege sensul acestor dialoguri
Such nonsense dialogues...
vali1cluj- vip
vali1cluj a scris:
Si cu toate astea... abia astept sa vad urmatorul episod. Abia astept sa vad privirea lui Savas (Murat) pe care o stim noi foarte bine din ASi chiar daca acum o sa se uite la Yaso Asa ca nici nu avem nevoie de dialoguri prea savante.
îmi doresc să revăd acele priviri dar parcă mi-aş dori ca acele priviri să rămână în memoria noastră ca fiind ptr ASI (TUBA).
Din toate cele 6 episoade de pana acum asta mi se pare cea mai tare conversatie. scenaristii au avut un moment de *sclipire*
Savas: Plec.
Cem: Ce? Ai înnebunit? Tocmai ţi-ai gǎsit Cenuşǎreasa.
Savas: Nu pot sǎ mǎ duc la ea în halul ǎsta.
Cem: Cum adicǎ? Arǎţi foarte bine.
Savas: Daaaa, mǎ duc la ea şi îi spun “Bunǎ, îţi plac bǎrcile?
super tare!!!
super tare!!!
vali1cluj- vip
uite cum traduce in engleza cu google And the recognition that people do not fall in love ... People fell in love before, then recognizes the ... I fell in love with you ... Now I want to know you ..DENISA a scris:michiper68 a scris:7.Bölüm Tüyoları ASKVECEZA 7. BÖLÜM REPLİK TÜYO:
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/seriale-turcesti-noi-f15/ask-ve-ceza-dragoste-si-pedeapsa-serial-turcesc-difuzat-pe-atv-cu-murat-yildirim-t38-915.htm#10896
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
michiper68 a scris: uite cum traduce in engleza cu google And the recognition that people do not fall in love ... People fell in love before, then recognizes the ... I fell in love with you ... Now I want to know you ..
diferă niţel partea de început, şi Arzu şi altă turcoaică mi-a spus acelaşi lucru, google mai deformează înţelesul frazelor .
Mie mi se pare ca reflecta realitatea lor..adica..Savas s-a indragostit de ea fara s-o cunoasca de loc...de obicei te indragostesti cand incepi sa cunosti sa zicem calitatile persoanei...iar el acum ca s-a indragostit o sa afle lucruri despre ea..cine este ea..intrebarea mea este oare o s-a mai palca?!...mai ales ca noua nu ne place...
clio 24- vip
după cum rânjea în trailer cred că îi surâde idea de o cunoaşte mai bine .clio 24 a scris:.intrebarea mea este oare o s-a mai palca?!...mai ales ca noua nu ne place...
DENISA a scris:după cum rânjea în trailer cred că îi surâde idea de o cunoaşte mai bine .clio 24 a scris:.intrebarea mea este oare o s-a mai palca?!...mai ales ca noua nu ne place...
am cam scris cu greseli..imi cer scuze..scriu repede si nu ma mai uit dupa aceea...Ranjea el..dar parca si de Cicek incepuse sa-i placa?!..sau mi s-a parut mie
clio 24- vip
clio 24 a scris:te]
am cam scris cu greseli..imi cer scuze..scriu repede si nu ma mai uit dupa aceea...Ranjea el..dar parca si de Cicek incepuse sa-i placa?!..sau mi s-a parut mie
lasă că nu suntem la academia română , aşa că nu e nici o problemă. La Cicek cred că îi place blândeţea şi naivitatea ei , nu cred că o vede ca o posibilă viitoare parteneră de cameră.
vali1cluj a scris:Din toate cele 6 episoade de pana acum asta mi se pare cea mai tare conversatie. scenaristii au avut un moment de *sclipire*
Si mie mi-a placut Am inceput sa rad instant cand am vazut replica.
Si-a aranjat cu grija intrarea in scena Savas, totul a fost calculat la milimetru. cupidon
pissycutz- vip
Buna seara!!!!Ce mai fac fetele?Astazi vad ca ati fost f harnicute
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin a scris:Buna seara!!!!Ce mai fac fetele?Astazi vad ca ati fost f harnicute
Buna ..eu ma gandesc la Savas..si la nurgul..nu-mi place delocNurgul..dar de loc..mai bine juca Burci asa avea si ea saracuta parte de privirile alea ale lui Muratelu indragostit
clio 24- vip
Pagina 36 din 42 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42
Subiecte similare
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
Pagina 36 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum