40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+18
ninnet
andreea90
axxa246
carmen_
vania_e
dana79i
dana4699
costina
michiper68
angelica_g
pufy2010
simi
iulia80
lica54
andradamaria
Admin_dea05
victorelalove
DENISA
22 participanți
Pagina 17 din 43
Pagina 17 din 43 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 43
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
:hello2: Buna dimineata dragalaselor!!!si bine vam gasit...mi-a fost dor de voi..Am citit din urma nu sunt noutati..inafara de interviul lui Murat....Mai da-i tare slab si pricajit??No fi bolnavior saracutu??Am sa-mi dau tot interesul sa dau o fuga pana la Stambul sa-i fac niste leacuri babesti ca la ei se poarta..Am sa-l bag in faschie de oae si am sa-l descant nitel...Sa-l descant si de deochi o fi deocheat de atatea admiratoare cate are.. s-0 fi uitat vruna cu ochi rai la el..Dar pana atunci sa servim o cafea impreuna
Va dulce si va doresc o zi frumoasa de toamna...
Va dulce si va doresc o zi frumoasa de toamna...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Bun dimineata tuturor.
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Neaţa !! dragelor
22 Eylül 2011 Perşembe
LEYLA’NIN EVi’ HANGi KANALDA?
Nedim Saban, ‘Leyla’nın Evi’ oyununu dizi olarak çekmeye hazırlanıyor. Yapımcı olarak. Kanalı da belirlendi. Kasım ayında yayına girmesi planlanan Doğuş’un yeni kanalı TVEN. Romanın Leyla’dan sonra iki önemli karakterinden Roxy’yi oynayacak isim de belli oldu; Özgü Namal. Roxy yani Rukiye toplumdan dışlanmış ve yalnız büyümüştür. Asi, başkaldıran ve umursamaz bir karakterdir. Türkiye’ de ‘Almancı’, Almanya’ da ‘Türk kızı’ diye dışlanır. Roxy’yle birlikte olan ve oyunun üçüncü önemli karakteri gazeteci Yusuf için iki isim gündemde; Engin Altan Düzyatan ve Murat Yıldırım. Şu an Leyla belli değil. Dizinin yönetmen arayışı da devam ediyor. Yayındaki dizilerin durumuna bağlı. ‘Leyla’nın Evi’ dizisinin ocak ayında yayınlanması planlanıyor.
http://cadde.milliyet.com.tr/2011/09/22/YazarDetay/1441489/_LEYLA_NIN_EVi__HANGi_KANALDA_
22 Eylül 2011 Perşembe
LEYLA’NIN EVi’ HANGi KANALDA?
Nedim Saban, ‘Leyla’nın Evi’ oyununu dizi olarak çekmeye hazırlanıyor. Yapımcı olarak. Kanalı da belirlendi. Kasım ayında yayına girmesi planlanan Doğuş’un yeni kanalı TVEN. Romanın Leyla’dan sonra iki önemli karakterinden Roxy’yi oynayacak isim de belli oldu; Özgü Namal. Roxy yani Rukiye toplumdan dışlanmış ve yalnız büyümüştür. Asi, başkaldıran ve umursamaz bir karakterdir. Türkiye’ de ‘Almancı’, Almanya’ da ‘Türk kızı’ diye dışlanır. Roxy’yle birlikte olan ve oyunun üçüncü önemli karakteri gazeteci Yusuf için iki isim gündemde; Engin Altan Düzyatan ve Murat Yıldırım. Şu an Leyla belli değil. Dizinin yönetmen arayışı da devam ediyor. Yayındaki dizilerin durumuna bağlı. ‘Leyla’nın Evi’ dizisinin ocak ayında yayınlanması planlanıyor.
http://cadde.milliyet.com.tr/2011/09/22/YazarDetay/1441489/_LEYLA_NIN_EVi__HANGi_KANALDA_
tuturor, complicata limba turca Denisa fa un bine natiunii, daca ai timp, si lumineaza-ne eu inteleg ca un nou canal turcesc isi deschide portile in noiembrie si ca din ianuarie va face un serial, dupa romanul..ala, ca au de gand sa-i propuna lui Murat si celuilalt, sa aleaga de altfel intre cei doi, rolul jurnalistului..si apoi Roxy...este un nume predestinat si petru turci si pentru rusi asa o fi? ca mai au de cautat regizor..si n-am inteles daca au gasit fata respectiv actrita.
andradamaria- vip
da Andrada pare a avea o propunere de nou proiect .
Buna Denisa ce mai faci dragalaso...Nu prea are cine sa-ti tina companie!!! Se simte lipsa lu i vic...
lica54- vip
Bună Lica !! ce să fac , " mă lupt cu nişte hârţoage "
Andrada !! uite " Kiss Dana, Leyla Evi new series and male players maybe Murat "
deci este un nou serial " Leyla Evi iar Murat ar putea fi actorul de sex maculin .
Andrada !! uite " Kiss Dana, Leyla Evi new series and male players maybe Murat "
deci este un nou serial " Leyla Evi iar Murat ar putea fi actorul de sex maculin .
DENISA a scris: Bună Lica !! ce să fac , " mă lupt cu nişte hârţoage "
A aparut o noua propunere pentru Murat sa joace intrun nou serial??? Dar se stie a acceptat??S-au deocamdata se discuta??
lica54- vip
sunt discuţii , zvonuri, propuneri
Sa servim niste fructe
si o prajitura cu fructe..
Serviti cu toata increderea!!am muncit mult de le-am facut...
si o prajitura cu fructe..
Serviti cu toata increderea!!am muncit mult de le-am facut...
lica54- vip
servim Lica, să ne mai rotunjim niţel
ne citim niţel mai târziu
DENISA a scris:servim Lica, să ne mai rotunjim niţel
Denisa iti doresc o zi buna...
lica54- vip
Dragalaselor timpul mi-a expirat va si va imbratisez cu drag sa aveti o dupa-amiaza placuta pe maine
lica54- vip
:merci: :merci: :merci: sper sa se si adevereasca...oricum prea multe erau zvonurile legate de ianuarie, ceva se va petrece atunci, un serial..un divortDENISA a scris: Bună Lica !! ce să fac , " mă lupt cu nişte hârţoage "
multumim Lica..iar o sa ma uit ce masura purtam la haine...totul este
andradamaria- vip
ladies
Lica, ne/am înfometat cat ai lipsit tu ca sa putem sa ne destrăbălam acum.
sper sa joaca intr/un film bun fulgerica, sa facă audienta si sa fie apreciat, ca asa poate se traduce si filmul si vedem si noi si mai ales înțelegem si noi.
sper sa joaca intr/un film bun fulgerica, sa facă audienta si sa fie apreciat, ca asa poate se traduce si filmul si vedem si noi si mai ales înțelegem si noi.
iubita!axxa246 a scris: ladies
sper sa se adevereasca ce-ai zis, te pomenesti ca pana atunci isi face codite!
va incepe un nou serial, din noiembrie vor filma la el,si oferta i-a fost facuta lui pupaciosu si lui muri. niciunul nu a confirmat.
michiper68
Synopsis of Article: There is a new serial which will start taping in November called "Leyla'nin Evi" scheduled to be aired in January. The male acting lead has been offered to Engin Altan Duzyatan and Murat Yildirim. No confirmation of who has accepted.
de la Michi, multumim mult!
nu m-am lamurit cu canalul tv, nu stiu ce canal vor alege, sau va fi lansat un nou canal
ooooooooooof, turcii astia
andradamaria- vip
pupaciosul e baiatul asta?andradamaria a scris: pupaciosu ..... Engin Altan Duzyatan
e expresiv si el, dar nu ca fulgerica
plus ca fulgerica pare mai masculin, nu/sh cum... cupidon
of, ce semnătură ei!
ma uit la ea întruna!
Bună seara !
11:44 PM
dacă îl lăsaţi singurel se orientează alte dudui spre el
12:04 AM
11:44 PM
dacă îl lăsaţi singurel se orientează alte dudui spre el
12:04 AM
Buna dimineata dragalaselor!!Vam facut o cafea tare ca aseara ati crosetat pana tarziu in ograda lui kerim si Fatmagul...
Si un mic dejun copios..
Va doresc o zi frumoasa si un wekend placut nu stiu cand ne mai auzim multi si toate cele bune
Si un mic dejun copios..
Va doresc o zi frumoasa si un wekend placut nu stiu cand ne mai auzim multi si toate cele bune
lica54- vip
Buna dimineata, am adus si eu o cafea si Denisa, el ne lasa singure, noi ne tinem ca scaiul
andradamaria- vip
buna seara
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
bună Dana !! bun venit pe la noi
Pagina 17 din 43 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 43
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 17 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum