40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+18
ninnet
andreea90
axxa246
carmen_
vania_e
dana79i
dana4699
costina
michiper68
angelica_g
pufy2010
simi
iulia80
lica54
andradamaria
Admin_dea05
victorelalove
DENISA
22 participanți
Pagina 16 din 43
Pagina 16 din 43 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43
Re: 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
pufy2010 a scris:
... din fotografiile TUBA/ONUR mai "însărcinată" pare ONUR
Andrada eu am fost mai toată ziua prezentă , eu centram eu dădeam cu capul
http://www.gecce.com/haber/hunal-ciftinin-dugununden-kareler-175714.html
Re: 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
muk este la fel si-n realitate stiau ei de ce-o aleg pt un asemenea rol
Da ,Onur este "insarcinat " de-a dreptul rotofei!
Da ,Onur este "insarcinat " de-a dreptul rotofei!
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mier 21 Sept 2011, 6:38 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Mukk e şleambădă şi vulgară doar prin simpla apariţie , cred că nu îi este prea greu să o joace pe Mukk
am pus aici un comentariu interesant https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t394p300-6-fatmagul-un-sucu-ne-general-discussions-comentarii#147373
am pus aici un comentariu interesant https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t394p300-6-fatmagul-un-sucu-ne-general-discussions-comentarii#147373
da Pufy , dar doar până ep 36 , uite aici
https://www.youtube.com/user/FatmagulRo#g/p
https://www.youtube.com/user/FatmagulRo#g/p
DENISA a scris:[color=blue]da Pufy , dar doar până ep 36 , uite aici
multumesc, la ce episod s-a ajuns?
DENISA a scris:mâine seară va fi ep 42
... mamă, cât am de văzut!!!!!!!!!!!!!!
eu nu l-am văzut pe tot , l-am văzut pe repede înainte , am văzut mai mult şcenele Kerim - Fatmagul .
fa tot posibilul sa-l vezi, si mai ales sa comentezi ce vezipufy2010 a scris:
... mamă, cât am de văzut!!!!!!!!!!!!!!
Denisa si eu am vazut mult pe repede inainte, dar ce am retinut in legatura cu muk, referitor la pahar acolo la un moment dat isi facea un titlu de glorie din faptul ca "tinea la bautura"
pe mine m-au interesat mai mult personajele negative, mai putin Mustafa care face parte din categoria cunoscuta de noi ,pana acum, orgoliu versus iubire cu tot tacamul..
andradamaria- vip
andradamaria a scris:[... sa comentezi ce vezi ...
... după ce ajung la zi.
probabil primele episoade trebuie să le văd integral, pe urmă ... pe repede înainte
primele episoade...si alte cateva nu stiu cum se numeste asta in televiziune..in literatura au corespondent=laitmotiv, sunt cateva, repetate pana iti vine sa spargi televizorul trebuie sa ai nervi de otel, sa fii fascinat de ceva din acele secvente ca sa n-o iei pe repede inainte..apoi devine interesant...asta mi s-a intamplat mie, privind per ansamblu si nu cred ca numai mie dar sigur voi fi foarte interesata de comentariile lui Pufy, atunci cand vor fi
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mier 21 Sept 2011, 7:12 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Mustafa e " plin de calităţi "
urât , răzbunător, malefic , are un orgoliu prostesc, se ţine ca râia de un om sănătos
Pufy ep 3 - 8 nu sunt traduse
GUZ SANCISI (PAINS OF AUTUMN)
Awards
SALKIM HANIMIN TANELERI (Mrs. Salkim’s Diamonds)
-12th International Antalya Golden Orange Film Festival
Best Film
Best Actor
Best Film Music
Best Editing
Best Art Director
-Ankara Film Festival
Best Film
Best Script
Best Actor
80. ADIM (80th Step)
-Istanbul Film Festival
Best Director
Best Film
-Ankara Film Festival
Best Film (Mahmut Tali Ongoren)
Best Director
-Koln Film Festival
Best Actress
-Venice Film Festival
Special Screening
YAZ YAGMURU (Summer Shower)
-Koln Film Festival
Second Best Film
-Siyad
The year’s second Best Film
Best Actress
Best Actor
-New York Film Festival
Special Screening
-Ankara Film Festival
Best Lighting
Best Laboratory
Best Art Director
SUYUN OTE YANI (The Other Side of the Water)
-Istanbul Film Festival
Best Director
-4th Ankara Film Festival
Second Best Film
Jury Best Director Award
Best Actress
-Nantes Film Festival
Jury Special Award
KANTODAN TANGOYA (From Kanto to Tango)
1st Istanbul Festival in the International Competition
Fipresci Award
http://www.myfilm.gr/4814.html#photos
urât , răzbunător, malefic , are un orgoliu prostesc, se ţine ca râia de un om sănătos
Pufy ep 3 - 8 nu sunt traduse
GUZ SANCISI (PAINS OF AUTUMN)
Awards
SALKIM HANIMIN TANELERI (Mrs. Salkim’s Diamonds)
-12th International Antalya Golden Orange Film Festival
Best Film
Best Actor
Best Film Music
Best Editing
Best Art Director
-Ankara Film Festival
Best Film
Best Script
Best Actor
80. ADIM (80th Step)
-Istanbul Film Festival
Best Director
Best Film
-Ankara Film Festival
Best Film (Mahmut Tali Ongoren)
Best Director
-Koln Film Festival
Best Actress
-Venice Film Festival
Special Screening
YAZ YAGMURU (Summer Shower)
-Koln Film Festival
Second Best Film
-Siyad
The year’s second Best Film
Best Actress
Best Actor
-New York Film Festival
Special Screening
-Ankara Film Festival
Best Lighting
Best Laboratory
Best Art Director
SUYUN OTE YANI (The Other Side of the Water)
-Istanbul Film Festival
Best Director
-4th Ankara Film Festival
Second Best Film
Jury Best Director Award
Best Actress
-Nantes Film Festival
Jury Special Award
KANTODAN TANGOYA (From Kanto to Tango)
1st Istanbul Festival in the International Competition
Fipresci Award
http://www.myfilm.gr/4814.html#photos
din pacate, trebuie sa-mi dezlipesc ochii de pe ecrane
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mier 21 Sept 2011, 8:15 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
... după primul episod, mi s-a confirmat încă o dată că au mintea afectată de la prea mult consum de carne de oaie. Dacă mai văd un fim în care se ceartă frate cu soră, frate cu frate, soră cu soră, încep să fiu de acord cu părinții mei care nu au vrut decât un singur copil
cu siguranta au ceva in alimentatia lorpufy2010 a scris:... după primul episod, mi s-a confirmat încă o dată că au mintea afectată de la prea mult consum de carne de oaie. Dacă mai văd un fim în care se ceartă frate cu soră, frate cu frate, soră cu soră, încep să fiu de acord cu părinții mei care nu au vrut decât un singur copil
andradamaria- vip
Salut copii
toate bune?
vroiam sa mai vaz si io un episod din FGSN, dar nu a mai fost tradus
MY yok, Tuba yok, fatma yok....
activitate maxima!
uite Pufy aici găsești ep. 40 si 41 in engleza.
ca sa ajungi la zi.
andra, super semnatura.
nostalgie....
toate bune?
vroiam sa mai vaz si io un episod din FGSN, dar nu a mai fost tradus
MY yok, Tuba yok, fatma yok....
activitate maxima!
uite Pufy aici găsești ep. 40 si 41 in engleza.
ca sa ajungi la zi.
andra, super semnatura.
nostalgie....
axxaaxxa246 a scris:...
mai am putin de văzut, vreo 39 de episoade
banc în context
Ion și Gheorghe - tată și fiu. Gheorghe se însoară, iar tatăl său î-l trimite să testeze cearceaful. Intră Ghe. în cameră cu mireasa și iese după 10 min. țipând "Divorțezzzz!"
Ion - De ce?
Ghe. - E virgină!!!!
Ion, după vreo 10 min de gândire - Ai dreptate, ce nu le-a trebuit la alții, nu ne trebuie nici nouă!
hihi!
uite, ca sa prinzi puteri!
hai, sa avem pofta!
uite, ca sa prinzi puteri!
hai, sa avem pofta!
dragilor HELP
cine ştie un film în care personajele să joace un joc ???
eu nu stiu.
ce fel de joc? de carti sau teatru in teatru?
ce fel de joc? de carti sau teatru in teatru?
DENISA a scris:dragilor HELP
nu contează , trebuie să fie doar film nu carte iar personajele să joace măcar un joc
nu stiu...dar ma mai gandescDENISA a scris: nu contează , trebuie să fie doar film nu carte iar personajele să joace măcar un joc
astea/s oi sau ce? http://www.wimp.com/carscows/
Pagina 16 din 43 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 16 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum