40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+18
ninnet
andreea90
axxa246
carmen_
vania_e
dana79i
dana4699
costina
michiper68
angelica_g
pufy2010
simi
iulia80
lica54
andradamaria
Admin_dea05
victorelalove
DENISA
22 participanți
Pagina 29 din 43
Pagina 29 din 43 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43
Re: 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
nu te saturi sa-i tot privesti...as sta ore in sir sa ma uit la ei!!!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Noapte buna dragelor Weekend placut Va pup
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Andreea ! Week- end placut si pentru tine .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Buna dimineata dragalaselor!!a sosit cafeluta...va doresc o zi buna si frumoasa..
lica54- vip
Ce parere aveti??i se cunoaste burtica??eu zic ca da si pare si mai implinita...
lica54- vip
Tuba gravida ! zice ca a luat 5 kg in greutate , mananca sanatos , i-a omega 3 , si se fereste sa nu raceasca in perioada asta ..
Nezle-grip mevsimi kapıda. İkiz bebek bekleyen Tuba Büyüküstün hamileliği boyunca mikrop kapmamak için insanlarla öpüşmeyip el sıkışma taraftarı. İkizlerin sağlıklı gelişimi için özel bir beslenme programı uyguluyor.
Televizyon dünyasının en çok ilgi çeken ve başarılı oyuncularından Tuba Büyüküstün hamileliği nedeniyle bu sezon ekranlarda yok. Herhalde buna en çok Ortadoğu halkı üzülmüştür. Ortadoğulular için ‘Tuba Büyüküstün’ ismi ‘Angelina Jolie’ çağrışımı yapıyor adeta. Çığlık falan atıyorlar, bayılıyorlar Tuba’ya. ‘Asi’ dizisiyle başlayan bu ilgi ‘Gönülçelen’de tavan yapmıştı. Başbakan Erdoğan Ortadoğu gezilerinde onu ve Kıvanç Tatlıtuğ’u yanına alsa acaba yaratmaya çalıştığı Ortadoğu hayaline daha çabuk kavuşmaz mı?
Büyüküstün, 4.5 aylık hamile ama anlayamıyorsunuz bile. 1.73 boy, ince hatlara sahip. Gerçekten çok güzel, genetik böyle bir şey dedirtiyor insana.
Omega-3 banyosu yapan ikizler!
Pantene’in marka elçisi Büyüküstün’le, Dr. Yasemin Bradley’in güçlü saçlara sahip olmamız için bizleri bilgi bombardımanına tuttuğu toplantıda sohbet ettim.
Heyecanlı ve şu anda bütün konsantrasyonu doğal olarak hamileliğine yönelmiş durumda. İkiz bebek bekliyor bildiğiniz gibi. İçeriğindeki omega 3 yağları nedeniyle çocuklarda zeka gelişimine iyi gelen ceviz, keten tohumu, somon ve semiz otu yemeye dikkat ediyor. Anlayacağınız Büyüküstün bir yandan alamet-i farikası güzelim saçları, bir yandan da zeki ve sağlıklı bebekler için gerekli olan omega 3 yağlarından zengin besleniyor. Miniklerde anne karnında adeta omega - 3 banyosu yapıyor. Badem ve yoğurt yemeği sevdiği için kalsiyum ihtiyacını da fazlasıyla karşıladığını söylüyor.
Hamilelikte beş kilo aldı
Kadınlara yaş ve kilo sorulmazmış, ikisini de sordum; 29 yaşında ve 62 kilo. Hamilelikte beş kilo almış. Normalde de sağlıklı beslenen, yaşantısına dikkat eden biri olduğu için hamilelikte öyle büyük fedekarlıkları olmamış hayattan. “Kahveyi azalttım bir de daha az öpüşüyorum insanlarla, el sıkmakla yetinmeye çalışıyorum” diyor. Mevsim dönüşümlerinin de etkisiyle grip, nezle salgınının arttığı bir ortamda anlaşılabilir bir hassasiyet.
Dr. Bradley’in Top 10’u
Pantene Doğal Sentez Serisi’nın tanıtıldığı toplantıda, Yasemin Bradley, “Hülya Avşar konuğunun poposuna dokunmuştu, ben de sizin saçlarınıza dokunup sunumuma öyle başlayayım” deyince Tuba’nın saçları testten de geçmiş oldu! Bradley’in gür saçlara sahip olmak için önerdiği ‘Top 10’ yiyecekleri Büyüküstün büyük bir dikkatle dinledi, notlar aldı. Bradley’in Top 10’una gelince;
Badem, keten tohumu, kuru üzüm, yumurta, süt-peynir-yoğurt, baklagiller, koyu yeşil yapraklı sebzeler, et - tavuk - balık, tahıllar ve su.
Tuba Büyüküstün’ün reklam yıldızı saçlarının sırlarını böylece öğrenmiş olduk. Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit gibi sinema tarihine geçebilecek güzelliğinin ve yeteneğinin yapacağı işlerle hakettiği yere ulaşmasını diliyorum kendisine.
http://cadde.milliyet.com.tr/2011/10/01/YazarDetay/1445277/opusmem-
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
promovarea ask ve ceza in bulgaria
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Buna dragalaselor!!Astazi sunteti scumpe la vedere!!Viiiiiic unde esti??
Poftiti sa servim un ceai impreuna..
si o prajitura...
Poftiti sa servim un ceai impreuna..
si o prajitura...
lica54- vip
Buna ziua !
Buna , Lica ! Spun si eu prezent .
Liniste mare pe aici .
Este prima poza in care i se vede burtica Tubei ...Imi place de ea , pare fericita . Sa-i traiasca fetitele .
Multumim , Andreea !
Buna , Lica ! Spun si eu prezent .
Liniste mare pe aici .
Este prima poza in care i se vede burtica Tubei ...Imi place de ea , pare fericita . Sa-i traiasca fetitele .
Multumim , Andreea !
victorelalove- moderator
Buna ziua fetele.
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Buna simi ce faci dragalaso...Numai poza Pretiosului ai aduso!!Uite si poza amfitroanei!!Ce pozitie indecenta are!!
lica54- vip
Buna , Simi!
Lica ... Nurgul era fericita ca divortase .Uite ca ea a avut curajul sa spuna pa-pa unei relatii care nu mai mergea ...si chiar daca aveau si un copil . Trebuia sa-i dea sfaturi si lui Muratel ...sa ia exemplu .
Lica ... Nurgul era fericita ca divortase .Uite ca ea a avut curajul sa spuna pa-pa unei relatii care nu mai mergea ...si chiar daca aveau si un copil . Trebuia sa-i dea sfaturi si lui Muratel ...sa ia exemplu .
victorelalove- moderator
Buna , fetelor... ce mai faceti ?? N-am mai vb demult ...tot la fel de dinamice observ ... Ce poza draguta cu Tuba
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Vic nu prea o plac pe Nurgul dar cred ca e o luptatoare nu se teme de nimic...face tot cei place si ce-i convine sa se simta ea bine..Bravo ei stie sa-si traeasca viata..victorelalove a scris:Buna , Simi!
si referitor la Murat...spunemi ce intelegi de aici...
http://wiki.answers.com/Q/When_murat_yildirim_will_divorce_burcin
lica54- vip
lica54 a scris:
si referitor la Murat...spunemi ce intelegi de aici...
http://wiki.answers.com/Q/When_murat_yildirim_will_divorce_burcin
Mie imi place Nurgul ... ai dreptate stie sa-si traiasca viata .
Referitor la linkul pe care l-ai pus mai sus ... Este o intrebare "Cand va divorta Murat Yildirim de Burcin ?" La care pot raspunde fanii . Probabil ca se fac pariuri .
Ce mai faci Lavy ? Chiar ca nu am mai vorbit de mult . Te pupam si ai grija de tine .
victorelalove- moderator
Dar de catre cine este pusa intrebarea??Deci foarte multi fani cred ca nu sunt perechea potrivita..Ei se pot impotrivi la toti si-si traesc povestea de dragoste pana la adanci batraneti
lica54- vip
lica54 a scris:Dar de catre cine este pusa intrebarea??Deci foarte multi fani cred ca nu sunt perechea potrivita..Ei se pot impotrivi la toti si-si traesc povestea de dragoste pana la adanci batraneti
Probabil ca de un fan care la fel ca multi alti fani...crede ca "perechea potrivita" nu este chiar potrivita. Este un site in care vad ca se pun tot felul de intrebari la care se asteapta raspuns .
Eu as raspunde ca NU CRED CA VA DIVORTA ( Sa nu ma bata nimeni ...nu dati cu parul .) Sau ...peste vreo 10 ani sa-si faca si el curaj sa faca un asa pas . Pacat ...isi va "pierde" tineretea alaturi de o cloncanitoare . Sau poate ca ma / ne va surprinde si va face anuntul ca ... gata!!!!!!!!! Bitti ... Si asta imediat dupa ce isi va da seama ca in" concediul de odihna mai prelungit" a facut orice altceva ...numai de odihna nu a dat . Fiind mereu alturi de acum ...poate ca va deschide ochii ...si-si va spune :" Oauuuuuu ...ea este cea cu care sunt casatorit ?"
victorelalove- moderator
Dragalaselor va spun si eu noapte buna...a venit mos ene pe la gene...sa aveti o noapte linistita si un somn usor
lica54- vip
Lica! Noapte buna . Pe maine .
Noapte buna si somn usor ! Pe maine .
Noapte buna si somn usor ! Pe maine .
victorelalove- moderator
Buna dimineta dragalaselor!!S-a mai nascut o zi frumoasa de toamna...Poftiti la o cafea...
lica54- vip
Buna ziua! Ce mai faceti ?
:emo7:
:emo7:
victorelalove- moderator
Vizionare palacuta , Lica !
Cina a iesit la plaja ? Ca nu pot accesa linkul ...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Vizionare palacuta , Lica !
Am vrut sa pun o maimuta cu costum de plaja pe ea dar nu a vrut sa mi-o ea...
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Dum 02 Oct 2011, 5:03 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Credeam ca este vreo poza a lui Muratel . A facut si el ochisori ...si a iesit sa se mai bronzeze .lica54 a scris:
Am vrut sa pun o maimuta cu costum de plaja pe ea dar nu a vrut sa mi-o ea...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Credeam ca este vreo poza a lui Muratel . A facut si el ochisori ...si a iesit sa se mai bronzeze .
Nu Vic..Muratel sta bine ascuns..Il supara lumina zilei si prezenta oamenilor pe langa el Sta sub fusta vrajitoarei sa nul bata soarele in ochi
lica54- vip
Pagina 29 din 43 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 29 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum