40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+18
ninnet
andreea90
axxa246
carmen_
vania_e
dana79i
dana4699
costina
michiper68
angelica_g
pufy2010
simi
iulia80
lica54
andradamaria
Admin_dea05
victorelalove
DENISA
22 participanți
Pagina 21 din 43
Pagina 21 din 43 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 43
Re: 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Bu Nedir?
EKRAN FENOMENİ OLDULAR AMA YENİ SEZONDA EKRANLARDA YOKLAR!
YENİ SEZONUN GELMESİYLE DİZİLER VE OYUNCULAR ARASINDAKİ BÜYÜK REKABET BAŞLADI!
ANCAK BAZI ÜNLÜ OYUNCULAR BU SEZON EKRANLARDA YER ALAMAYACAK!
BU ÜNLÜ OYUNCULAR KİM?
TUBA BÜYÜKÜSTÜN VE MURAT YILDIRIM GİBİ ÜNLÜ OYUNCULAR NEDEN YENİ SEZONDA HİÇBİR TELEVİZYON PROJESİNDE YER ALMIYORLAR?
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Re: 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna seara
da ce liniste e pe forum , unde ati disparut cu totii
da ce liniste e pe forum , unde ati disparut cu totii
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Buna seara !
Ce mai faceti ? Mi-a fost asa de dor de voi .
Ce mai este nou ?
Ce mai faceti ? Mi-a fost asa de dor de voi .
Ce mai este nou ?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Localizare : bucuresti
Bună seara !!!
Bine ai revenit VIC !!!
de la Dana 4699
Bine ai revenit VIC !!!
de la Dana 4699
Buna , Denisa!
Bine v-am regasit . Mi-ati lipsit .
Bine v-am regasit . Mi-ati lipsit .
victorelalove- moderator
şi tu nouă...
şi Muri ne lipseşte dar el se încăpăţânează să iasă la interval .
şi Muri ne lipseşte dar el se încăpăţânează să iasă la interval .
Nimic nou despre el ?
victorelalove- moderator
nu Vic !!! el a dispărut din peisajul media .
Greu de inteles ...DENISA a scris:nu Vic !!! el a dispărut din peisajul media .
victorelalove- moderator
a văzut că şi Tuba s-a retras el cum să fie mai prejos
New***
New***
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 25 Sept 2011, 11:12 pm, editata de 1 ori
Face si el gemene ...sau gemeni ( baieti) poate , poate se cupleaza ei ...daca parintii au ratat .DENISA a scris: a văzut că şi Tuba s-a retras el cum să fie mai prejos
victorelalove- moderator
da sigur , cred că din plastilină îi face
Daaaaaaaaaaaa ... Asta face cu toata ziua . "SA TESEM FRUMOS" .
victorelalove- moderator
deja cred că au trecut la " Roata Olarului "" din lut cred că modelează mai uşor bebeluşii
DENISA a scris:deja cred că au trecut la " Roata Olarului "" din lut cred că modelează mai uşor bebeluşii
Nu stiu de ce ...dar cand ai spus "Roata Olarului " m-am gandit instant la scena din "Fantoma mea iubita".
victorelalove- moderator
Demi Moore e parfum , parfum pe lângă Burcinica , iar eu nu vreau ca Murat să aibă acelaşi sf precum Sam .
Eu m-am gandit strict la scena respectiva , nicidecum la intreg filmul .
Dar cred ca lutul nu ar prinde nicio forma sub DELICATELE MANUTE ... ale delicatei Dive .
Dar cred ca lutul nu ar prinde nicio forma sub DELICATELE MANUTE ... ale delicatei Dive .
victorelalove- moderator
Vic trag şi eu cortina , îţi predau ştafeta în următoarele 2 zile nu ştiu dacă voi putea intra deoarece voi fi plecată .
Denisa!
Plec si eu la nani-nani .
Plec si eu la nani-nani .
victorelalove- moderator
Buna dimineata !
O zi si o saptamana minunata va doresc . :fret:
O zi si o saptamana minunata va doresc . :fret:
victorelalove- moderator
Buna ziua dragalaselor!!Nu am mai putut intra ca nu am avut net de eri de la ora 12.00 pana acum...Bine vam gasit..Vic bine ai venit ti-a priit vacanta??CE-ai facut la bunici??teai recreeat? Denisa drum bun si sa auzim de bine.. Dar nu am venit cu mana goala sa servim un ceai impreuna..
si o prajitura
si o prajitura
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna , Lica!
Cate bunatati !!!!!!!!
A fost foarte frumos ...aer curat , liniste deplina , natura in stare pura , locurile copilariei mele ( in fata carora -PALESC SI CELE MAI FRUMOASE LOCURI DIN LUME . Nimic nu se compara cu peisajul PRIMILOR ANI DIN VIATA . ) Cel mai important ca mi-am vazut si bunicii .
A fost frumos RAU ... fara sa ma "terorizeze" serialele turcilor ...cu ale lor intortocheli si suparari . Ieri cum am ajuns ...cum m-a luat "palpitatia la corason " .
Asa ca ... desi vreau sa renunt in a mai mai steresa in asemenea hal ... nu stiu de ce nu reusesc .
Tu ce mai faci ? Ai reusit sa rezolvi problema cu laptopul ?
Cate bunatati !!!!!!!!
A fost foarte frumos ...aer curat , liniste deplina , natura in stare pura , locurile copilariei mele ( in fata carora -PALESC SI CELE MAI FRUMOASE LOCURI DIN LUME . Nimic nu se compara cu peisajul PRIMILOR ANI DIN VIATA . ) Cel mai important ca mi-am vazut si bunicii .
A fost frumos RAU ... fara sa ma "terorizeze" serialele turcilor ...cu ale lor intortocheli si suparari . Ieri cum am ajuns ...cum m-a luat "palpitatia la corason " .
Asa ca ... desi vreau sa renunt in a mai mai steresa in asemenea hal ... nu stiu de ce nu reusesc .
Tu ce mai faci ? Ai reusit sa rezolvi problema cu laptopul ?
victorelalove- moderator
Buna dragalaso!!Am rezolvat ceva dar nu in totalitate..Nu se inregistreaza sonoru...nu am sonor merg pe muteste....Am fost si eu plecata la tara la cules la vie...munca dar si aer curat o placere..Iti doresc o zi buna si un inceput de saptamana frumos cu multe impliniri si eao mai usor cu turci ca-s periculosi..
lica54- vip
lica54 a scris:mai usor cu turci ca-s periculosi..
Pe mine ma intereseaza unul singur ... dar imi da insomnii cat 100 !!!!
O saptamana minunata si pentru tine .
victorelalove- moderator
Eu urmaresc toate serialele Turcesti care se difuzeaza la ora actuala dar nici unu nu ma prinde ca ASI sami dea batai de cap s-au insomnii..
a venit toamna..
a venit toamna..
lica54- vip
Pagina 21 din 43 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 43
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 21 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum