40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+18
ninnet
andreea90
axxa246
carmen_
vania_e
dana79i
dana4699
costina
michiper68
angelica_g
pufy2010
simi
iulia80
lica54
andradamaria
Admin_dea05
victorelalove
DENISA
22 participanți
Pagina 31 din 43
Pagina 31 din 43 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 43
Re: 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Mulţumesc mult de tot, s-a mai încărcat unul, şi acum chiar am fugit la treburi, spor la treabă şi ţie!victorelalove a scris:Buna , Motzisor !
Multumim frumos . ...Te pupam si iti uram spor la treaba !
O saptamana frumoasa si tie ...
http://www.megavideo.com/?v=7359GWVY
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Re: 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna ziua dragalaselor!!Buna Motzisor multam frumos pentru serial!!Buna Vic cu cine ai servit cafeaua astazi??Nu am putut servi cafeaua impreuna astazi ca am avut problema cu netul..De la o vrema isi cam face de cap...
poftiti la un ceai
si o prajitura..poftiti va rog!!!
poftiti la un ceai
si o prajitura..poftiti va rog!!!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna , Lica!
Multumim . Este liniste astazi pe forum .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
victorelalove a scris:Buna , Lica!
Mama ca sa isi adune puii nu a aparut...toata lumea sa ocupa cu aprovizionarea pentru iarna subiectele pentru discutii s-au cam epuizat!!!Apropo oare Muri si Burci or fi si ei ocupati cu aprovizionarea pentru iarna o fi facand Burci gemuri compoturi...o fi punand muraturi la murat de nu mai au timp sa iasa in lume...
lica54- vip
Vrei sa spui : muraturi pentru Murat .lica54 a scris:o fi punand muraturi la murat ...
Probabil ...dar cat sa faca ? Ca doar nu s-a anuntat iarna cu zapada de 2 m ... mai iese si omul din cand in cand la o plimbare , dar nu vezi ca ei sunt ascunsi de tot . Prea este suspect . Cum s-a schimbat la 180 de grade ... Obasi la Ezel si acum are nevoie de 2 ani de odihna . Mama, mama ...lasa ca se plictisesc unul de altul pe acasa si sa vezi ce se apuca Muratel de munca cu spor ...de nu mai da cu saptamanile pe acasa . Este mai bine sa o vada mai rar ... Dar ce este cu odihna si la ea ? Dadu in greu ? Ca daca avea vreun serial de promovat , in care isi etala si ea penajul ...toate terasele le lua la rand . Cafelute peste cafelute ...dar fara cafeluta . Pai de ce crezi ca l-a obosit pe baiat ?????? Numai cate Mall-uri si bodegi a vazut baitul ...de cred ca nu mai vrea sa vada urmatorii 5 ani . Si ne mai miram de ce vrea odihna ?!?!? Vrea el ...dar oare reuseste ????
victorelalove- moderator
Burci e foarte obosita dupa EZEL!!Ma uitam cat de mult sa sa scremut si vaitat sa nasca cred ca nui mai trebue copii in viata....Iar Muratel am inteles ca este foarte pretentios in ale proectelor accepta numai cei place si este de succes ...
lica54- vip
lica54 a scris:Iar Muratel am inteles ca este foarte pretentios in ale proectelor accepta numai cei place si este de succes ...
A declarat el asta ? Mi se pare cam aiurea . Adica ... de unde stie ce va fi de succes si ce nu ? Nu prea il vad asa de mofturos ...pana la urma jocul lui face ca serialul sa fie placut .
victorelalove- moderator
Ia da clic aici si citeste articolul..
http://www.eva.ro/divertisment/vedete/murat-yildirim-este-placut-sa-stii-ca-munca-iti-este-apreciata-si-peste-hotare-articol-12709.html
Care a fost prima impresie pe care ti-ai creat-o atunci cand ai citit scenariul acestui serial?
Mi-a placut foarte mult. De altfel, nu accept decat proiecte care imi plac si in care cred ca vor avea succes si ca mi se potrivesc
http://www.eva.ro/divertisment/vedete/murat-yildirim-este-placut-sa-stii-ca-munca-iti-este-apreciata-si-peste-hotare-articol-12709.html
Care a fost prima impresie pe care ti-ai creat-o atunci cand ai citit scenariul acestui serial?
Mi-a placut foarte mult. De altfel, nu accept decat proiecte care imi plac si in care cred ca vor avea succes si ca mi se potrivesc
lica54- vip
lica54 a scris:
A...da mi-am amintit . Multumesc .
Si acum sa nu fi primit nicio oferta pe care sa o considere "de succes" ? Tot ce este posibil ...insa nu poti sta "pe dinafara" atata timp cat exista o concurenta asa de mare . Sa nu regrete mai tarziu .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
A...da mi-am amintit . Multumesc .
Si acum sa nu fi primit nicio oferta pe care sa o considere "de succes" ? Tot ce este posibil ...insa nu poti sta "pe dinafara" atata timp cat exista o concurenta asa de mare . Sa nu regrete mai tarziu .
Depinde ce oferte o fi primit..Si ce conditi o fi pus el si ce pretentii o fi avand!! de nu s-a lipit nimic de el...Am inteles ca ceva oferte o fi avut...dar nu o fi fost pe placul lui..
lica54- vip
dana79i- membru activ
Data de inscriere : 18/02/2011
Dragalaselor buna seara!!!!O seara de luni frumoasa sa aveti
lica54- vip
Buna seara !
O seara minunata si tie , Lica!
O seara minunata si tie , Lica!
victorelalove- moderator
Dragalaselor o noapte frumoasa cu vise in roz de noapte buna pe maine..
lica54- vip
Lica!
Noapte buna . :fret: Pe maine , dragilor !
Noapte buna . :fret: Pe maine , dragilor !
victorelalove- moderator
Neaţa drăgălaşelor !!!! am aterizat şi eu acasă, ne citim mai târziu ( după ce câtă cocoşul )
Buna dimineata dragalaselor!!!A sosit cafeluta...
lica54- vip
Bine ai venit Dragalaso!!!Buna dimineata...Gata mini vacanta??Tiam simtit lipsa!!Tiam dus dorul!!! Iti doresc o zi frumoasa
serveste o cafea impreuna cu ei...
lica54- vip
Neata !
O zi minunata va doresc .
Multumim , Lica!
Bine ai revenit , Denisa!
O zi minunata va doresc .
Multumim , Lica!
Bine ai revenit , Denisa!
victorelalove- moderator
bună fetelor !!! bine v-am găsit !!
Gata Lica , ce e mult strică , uite cum m-au " alterat " turcaleţii
Bună Vic !!!
Gata Lica , ce e mult strică , uite cum m-au " alterat " turcaleţii
Bună Vic !!!
Buna , Denisa !
victorelalove- moderator
ce faci Vic !!
ce ne mai fac turcaleţii cei mai cei ??
Uite ...pe aici si eu . Stau si ma uit de vreo doua zile la trailerul pentru episodul 44 . Parca vad ca ma duc sa-mi pun ochelari .DENISA a scris:
Muratel vad ca s-a ascuns mai ceva ca Bin Laden ...
victorelalove- moderator
sper să nu fim dezamăgite joi seară
DENISA a scris: sper să nu fim dezamăgite joi seară
Nu cred ...cel putin eu una sunt foarte multumita de trailer . Ce ar putea fi mai frumos ? Bine iti dai seama ca va fi Mukka pe acolo ...parca si vad ca atunci cand ii atinge parul , intra coana in bucatarie ... dar nu ma mai supar . Acum ca sunt unul langa altul , nici nu mai vreau sa se grabeasca . Vreau sa fie "complici" LA O MARE POVESTE DE DRAGOSTE !!!!
Acum ... ca sunt si ceilalti prin preaja incercand sa "umple" un episod , asta este ... ii trecem la cantitatea neglijabila , fac si ei parte din distributie ...isi justifica salariul .
victorelalove- moderator
Pagina 31 din 43 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 43
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 31 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum