41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+10
Iuliana
pufy2010
lavy612
dana79i
simi
teodora_roman
andradamaria
victorelalove
lica54
DENISA
14 participanți
Pagina 12 din 43
Pagina 12 din 43 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 43
Re: 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
L-a ascuns bine ...Si-a dat seama ca are prea multe admiratoare ...si nu vrea sa riste .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Am gasit ceva aici, dar nu inteleg o iota.....
MURAT YILDIRIM'DAN İLGİNÇ AÇIKLAMA!
16 Ekim 2011 03:11
Geçtiğimiz sezon atv'de yayınlanan ve şu sıralar bir Hırvat televizyon kanalında gösterilen 'Aşk ve Ceza' dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım, Hırvatların ünlü Gloria dergisinin son sayısına kapak oldu. Bir yıl içinde üçüncü kez derginin kapağına taşınan Yıldırım, oyuncu eşi Burçin Terzioğlu'nun atv ekranlarında iki sezon yayınlanan 'Ezel' dizisinde bir mafya babasının kızını oynadığını söyledi: "Ben de 'Aşk ve Ceza'da, uyuşturucu ticareti yapan bir ailenin oğlunu oynadım. Türkiye'nin en ünlü mafya ailesi olduk!"
MURAT YILDIRIM'DAN İLGİNÇ AÇIKLAMA!
16 Ekim 2011 03:11
Geçtiğimiz sezon atv'de yayınlanan ve şu sıralar bir Hırvat televizyon kanalında gösterilen 'Aşk ve Ceza' dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım, Hırvatların ünlü Gloria dergisinin son sayısına kapak oldu. Bir yıl içinde üçüncü kez derginin kapağına taşınan Yıldırım, oyuncu eşi Burçin Terzioğlu'nun atv ekranlarında iki sezon yayınlanan 'Ezel' dizisinde bir mafya babasının kızını oynadığını söyledi: "Ben de 'Aşk ve Ceza'da, uyuşturucu ticareti yapan bir ailenin oğlunu oynadım. Türkiye'nin en ünlü mafya ailesi olduk!"
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Da si tu o traducere cu goagalul ...simi a scris:Am gasit ceva aici, dar nu inteleg o iota.....
Dar pare tot un interviu in care au spus fiecare in ce seriale au jucat .
Si probabil cat de mare este dragostea lor !!
victorelalove- moderator
De asta mi-e teama ...sa nu aud iarasi ce dragoste mare e intre ei......
Ma ia cu greturi de atata dulcegarie....
simi- vip
simi a scris:
Acum si cu tine ...daca oamenii vor sa stim cat de bine le este impreuna si cat de mult se iubesc ...de ce nu ?
Au dreptate sa se "laude" ... ca din fotografiile in care sunt impreuna nu se vede cum ca i-ar da dragostea afara din casa !!
victorelalove- moderator
Iubita eu trebuie sa plec la doctor cu copilul,vorbim cand ma intorc.
simi- vip
O zi buna, Simi !
Sa va faceti bine .
Sa va faceti bine .
victorelalove- moderator
Buna , Denisa !!
L-ai adus pe Muratel . Poate spune : "Daca voi nu ma vreti , eu va vreau !" sau o fi invers : "Daca tu nu ne vrei , noi te vrem!" ?????
L-ai adus pe Muratel . Poate spune : "Daca voi nu ma vreti , eu va vreau !" sau o fi invers : "Daca tu nu ne vrei , noi te vrem!" ?????
victorelalove- moderator
îl vrem Vic cât mai curând pe micul ecran , dacă apare doar pe marele ecran nu prea ne ajută.
Dragalaselor ce mai faceti??Cum va impacati cu vremea de afara???
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna , Lica !
Nu prea bine ... Cred ca ma incearca o raceala . Asa ca tot iau vitamine si minerale ca sa ma mai imunizez si eu .
Tu ce mai faci ?
Denisa , dar vorbeai ca s-ar putea sa aibe un nou proiect din ianuarie . Este serial sau film ? Sau ce se presupune ca este ?
Nu prea bine ... Cred ca ma incearca o raceala . Asa ca tot iau vitamine si minerale ca sa ma mai imunizez si eu .
Tu ce mai faci ?
Denisa , dar vorbeai ca s-ar putea sa aibe un nou proiect din ianuarie . Este serial sau film ? Sau ce se presupune ca este ?
victorelalove- moderator
Ce sa fac vic sunt bine..si daca tot ma tine vremea asta in casa am pus si am facut un cozonac.....mi-a dat sora mea niste grau mi l-a macinat copilu vineri si am zis sa incerc faina...ca tot vroiau ceva dulce...
lica54- vip
Bună Lica !!
e vorba de un proiect de cinema Vic , dar nu e sigur .
Uite vic vam adus si voua
si un ceai..
si un ceai..
lica54- vip
Am inteles , Denisa !DENISA a scris:Bună Lica !!
Multumim , Lica
victorelalove- moderator
dacă Lica face cozonac eu vă aduc tortuleţ
Daaa Denisa !!Am facut sunt o gospodina ...dar nici de la o felie de tort nu ma dau in laturi o servesc cu placere...sunt inebunita dupa duciuri...
lica54- vip
Arata bine tortul ...si cozonacul .
Dar eu una sunt innebunita dupa muraturi !! Cea mai tare inventie a omenirii mi se pare varza acra ...
Dar eu una sunt innebunita dupa muraturi !! Cea mai tare inventie a omenirii mi se pare varza acra ...
victorelalove- moderator
DENISA a scris:[color=blue]nu atentaţi la Murătură
O muratura care a lasat un gust amar...si intrebari fara raspuns..si bineinteles multe inimi frante!!!!!!!!!!!!
lica54- vip
DENISA a scris:nu atentaţi la Murătură
Denisa , nu este niciun apropo . Coincidenta !!
Lica , ai dreptate ! Multumim pentru ciocolata .
victorelalove- moderator
Araplar, “Aşk Ve Ceza” İzleyerek Spor Yapıyorlar…
Arap ülkelerini kasıp kavuran “Aşk ve Ceza” spor salonlarında da izleniyor. Spor yapmaya giden Araplar, bir yandan koşup, bir yandan hayranı oldukları diziyi izliyorlar. Dubai de yaşan bir Türk vatandaşımız, sabahları spor salonuna gittiğinde “Abu dhabi” tv de Aşk ve Ceza’yı izlediğini ve bununla gurur duyduğunu belirterek, “Arapların arasında Abu Dhabide spor salonunda, aşk ve ceza izleyerek koştum. Arapçaydı ama keyifle izledim” dedi.
http://www.adtv.ae/3eshqwajaza2/article/648/
http://www.adtv.ae/3eshqwajaza2/
Bulgarlar da Savaş ve Yasemin’e Bayılıyor…
Yunanistan ve Arap ülkelerinden sonra Aşk Ve Ceza, şimdide Bulgaristan da büyük ses getiriyor. Bulgar Kanalı “Nova TV” de yayınlanan Aşk ve Ceza, Bulgarlardan çok olumlu yorumlar alıyor. Kanalın internet sitesine yapılan yorumlar da Bulgarlar, Yasemin ve Savaş’ın aşkına hayranlıklarını dile getiriyor. “Ljubav i kazna” adıyla yayınlanan “Aşk Ve Ceza” kanalın tanıtımlarında büyük yer alıyor.
http://novatv.hr/clanak/ljubavikazna/ljubav-i-kazna-17-21-listopada.html
http://novatv.hr/clanak/serije_strane/ljubav-i-kazna-2.html
Arap ülkelerini kasıp kavuran “Aşk ve Ceza” spor salonlarında da izleniyor. Spor yapmaya giden Araplar, bir yandan koşup, bir yandan hayranı oldukları diziyi izliyorlar. Dubai de yaşan bir Türk vatandaşımız, sabahları spor salonuna gittiğinde “Abu dhabi” tv de Aşk ve Ceza’yı izlediğini ve bununla gurur duyduğunu belirterek, “Arapların arasında Abu Dhabide spor salonunda, aşk ve ceza izleyerek koştum. Arapçaydı ama keyifle izledim” dedi.
http://www.adtv.ae/3eshqwajaza2/article/648/
http://www.adtv.ae/3eshqwajaza2/
Bulgarlar da Savaş ve Yasemin’e Bayılıyor…
Yunanistan ve Arap ülkelerinden sonra Aşk Ve Ceza, şimdide Bulgaristan da büyük ses getiriyor. Bulgar Kanalı “Nova TV” de yayınlanan Aşk ve Ceza, Bulgarlardan çok olumlu yorumlar alıyor. Kanalın internet sitesine yapılan yorumlar da Bulgarlar, Yasemin ve Savaş’ın aşkına hayranlıklarını dile getiriyor. “Ljubav i kazna” adıyla yayınlanan “Aşk Ve Ceza” kanalın tanıtımlarında büyük yer alıyor.
http://novatv.hr/clanak/ljubavikazna/ljubav-i-kazna-17-21-listopada.html
http://novatv.hr/clanak/serije_strane/ljubav-i-kazna-2.html
Am citit cand este nascuta Tomris Incer la varsa de 63 de ani pe care o are pare mult mai in varsta...pare mai trecuta...
lica54- vip
Buna din nou fetelor.
Am revenit.
Am revenit.
simi- vip
Pagina 12 din 43 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 43
Subiecte similare
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 12 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum