44. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
Admin_dea05
michiper68
rodica
lexia
alimar
dana4699
Lucica10
teodora_roman
iulia80
simi
andradamaria
lica54
victorelalove
DENISA
18 participanți
Pagina 12 din 41
Pagina 12 din 41 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41
Re: 44. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
O zi frumosa va doresc.
Multumim , Lica.
Multumim, Denisa .
Deci vom vedea un alt Muratel .
Multumim , Lica.
Multumim, Denisa .
Deci vom vedea un alt Muratel .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 44. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna fetelor.
Ieri am fost absenta la tavaleli ca m-a mancat undeva sa incep sa vad serialul Havin.....si m-am lipit de pc....
Ieri am fost absenta la tavaleli ca m-a mancat undeva sa incep sa vad serialul Havin.....si m-am lipit de pc....
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
simi a scris:Buna fetelor.
Simi !!
victorelalove- moderator
Vic
Cica se da Ask si in Grecia...a inceput si acolo nebunia...
Cica se da Ask si in Grecia...a inceput si acolo nebunia...
simi- vip
dragilor,
Multumim de stiri, eu nu ma omor dupa Sedef Avci, pAarca asa o cheama pe Bahar din Ezel. personal , din ce am vazut in legatura cu ea, mi se pare o actrita croita cam pentru acelasi tip de rol:fata buna, nefericita si sacrificata
nu cred ca este mai inalta decat
Sedef Avci (born 22 January 1982) is a Turkish model and actress. She won Elite Model Look Turkey in 1997. She represented Turkey at Miss Universe contestant in 2001.
en.wikipedia.org/wiki/Sedef_Avci
Filmography
Film
Year Film Role
2008 Hayattan Korkma Kardem
2009 Romantik Komedi Esra
Television Appearances
Year Title Role
2009 Yaprak Dökümü Selin(Cem's sister)
2007–2008 Menekşe ile Halil Menekşe
2009–2010 Ezel Bahar
2010 Umut Yolcuları Aslı
2011 Mazi Kalbimde Yaradır Müjgan
:craciunsss: :cracindd: :craciungg:
Multumim de stiri, eu nu ma omor dupa Sedef Avci, pAarca asa o cheama pe Bahar din Ezel. personal , din ce am vazut in legatura cu ea, mi se pare o actrita croita cam pentru acelasi tip de rol:fata buna, nefericita si sacrificata
nu cred ca este mai inalta decat
Sedef Avci (born 22 January 1982) is a Turkish model and actress. She won Elite Model Look Turkey in 1997. She represented Turkey at Miss Universe contestant in 2001.
en.wikipedia.org/wiki/Sedef_Avci
Filmography
Film
Year Film Role
2008 Hayattan Korkma Kardem
2009 Romantik Komedi Esra
Television Appearances
Year Title Role
2009 Yaprak Dökümü Selin(Cem's sister)
2007–2008 Menekşe ile Halil Menekşe
2009–2010 Ezel Bahar
2010 Umut Yolcuları Aslı
2011 Mazi Kalbimde Yaradır Müjgan
:craciunsss: :cracindd: :craciungg:
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Joi 08 Dec 2011, 2:07 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
vizionare placuta, ii vei uri pe turci din toata inima :cracindd: :happy2012:simi a scris:Buna fetelor.
andradamaria- vip
Dragalaselor!
Mai da ce liniste!nici o floare,nici un ceai yok,yok,yok plange pagina....
Mai da ce liniste!nici o floare,nici un ceai yok,yok,yok plange pagina....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54- vip
Buna seara !!
Dar ce liniste ...
Simi sa-mi spui ce parere ai despre serialul "Havin" . Si iti voi spune si eu dupa ce se termini sa-l vizionezi .
Andrada te-ai uitat si tu la "Havin" ?
Multumim, Lica !! Esti ca de obicei la datorie .
Dar ce liniste ...
Simi sa-mi spui ce parere ai despre serialul "Havin" . Si iti voi spune si eu dupa ce se termini sa-l vizionezi .
Andrada te-ai uitat si tu la "Havin" ?
Multumim, Lica !! Esti ca de obicei la datorie .
victorelalove- moderator
Buna seara fetele Havin pregateste SIMI multe prosoape ...... din ianuarie avem film
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Buna Lucica !!
Pe mine m-a marcat finalul "Havin" ...
Pe mine m-a marcat finalul "Havin" ...
victorelalove- moderator
Vic dupa ce l-am vazut am zis ca nu mai vad nici un film turcesc asa de rau m-am suparat pe ei ... dar uite ca nu a fost asa
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Lucica eu am crezut ca este un caz singular . Si nu intelegeam de ce au ales finalul asta . Nu stiam ca asa sunt turcii .
victorelalove- moderator
Dragilor si eu am vazut Havin nu mia placut cum s-a sfarsit foarte tragic...dar nu mi-a placut nici actrita care a jucat personajul Havin.....
lica54- vip
lica54- vip
Dragalaselor noapte buna!Denisa sunt suparata pe tine esti intrata pa sait de doua ore jumate si nu ai binevoit sa intri aici macar sa ne saluti..
lica54- vip
Lica !!
victorelalove- moderator
Noapte buna .
Denisa deci s-ar putea ca Sedef sa fie partenera lui Murat ?
Denisa deci s-ar putea ca Sedef sa fie partenera lui Murat ?
victorelalove- moderator
Buna dimineata !o cafea si un mic dejun.. ne auzim mai pe seara si o zi buna..
lica54- vip
dragelor,
Vic, n-am vazut Havin in totalitate, dar am vazut mare parte din el asa ca sunt de acord cu tine, nu stiu nici eu de ce aleg astfel de finaluri, sunt filme in definitiv si nu inteleg mesajul de final, ce si cui vor sa transmita doar ca viata merge inainte orice s-ar intampla cu ea
Eu tare n-as vrea ca Sedef Avci sa-i fie partenera lui Muri, la cat de "imobila" mi s-a parut, iar ar juca Muri de unul singur
Fetelor, va doresc tot ce-i mai bun
Vic, n-am vazut Havin in totalitate, dar am vazut mare parte din el asa ca sunt de acord cu tine, nu stiu nici eu de ce aleg astfel de finaluri, sunt filme in definitiv si nu inteleg mesajul de final, ce si cui vor sa transmita doar ca viata merge inainte orice s-ar intampla cu ea
Eu tare n-as vrea ca Sedef Avci sa-i fie partenera lui Muri, la cat de "imobila" mi s-a parut, iar ar juca Muri de unul singur
Fetelor, va doresc tot ce-i mai bun
andradamaria- vip
Fetelor!
Deja sant la ep 15 din Havin si mi se pare frumos,cu toate ca mi se pare foarte cunoscut.
Cred ca am vazut din el cand s-a dat la Tv dar nu sant sigura ca l-am vazut tot.Pana la ep 13 il vazusem,dar de acolo s-a taiat firul......nu mai stiam ce se intampla.Nu stiu de ce.....oare cand dadeau Havin la TV au schimbat ora de difuzare de nu am vazut eu continuarea?
Dar totusi imi aduc aminte si ceva segvente din ep viitoare.....de ex ca Lale se casatoreste cu Leon si e gravida,ca soferul tanar se casatoreste cu Veda si primeste cadou o masina cu care sa faca taxi,iar Ayse se casatoreste cu locotenentul.....
Cam atat imi amintesc din ce urmeaza,dar de eroii principali nu-mi amintesc ce fac....cred ca nu am vazut tragicul sfarsit.....
Deja sant la ep 15 din Havin si mi se pare frumos,cu toate ca mi se pare foarte cunoscut.
Cred ca am vazut din el cand s-a dat la Tv dar nu sant sigura ca l-am vazut tot.Pana la ep 13 il vazusem,dar de acolo s-a taiat firul......nu mai stiam ce se intampla.Nu stiu de ce.....oare cand dadeau Havin la TV au schimbat ora de difuzare de nu am vazut eu continuarea?
Dar totusi imi aduc aminte si ceva segvente din ep viitoare.....de ex ca Lale se casatoreste cu Leon si e gravida,ca soferul tanar se casatoreste cu Veda si primeste cadou o masina cu care sa faca taxi,iar Ayse se casatoreste cu locotenentul.....
Cam atat imi amintesc din ce urmeaza,dar de eroii principali nu-mi amintesc ce fac....cred ca nu am vazut tragicul sfarsit.....
simi- vip
Bună fetelor,
Vă admir că reuşiţi să vă mobilizaţi pentru alte filme turceşti . Eu nu stau prea bine cu moralul, aşa că nu am răbdare nici pentru happy-end, darămite pentru finalurile armaghedonice turceşti
Mă bucur că iese tuciuriul meu preferat de sub plapuma neveste-sii, unde a până acum, sper că i-a ajuns. Acu' să văd dacă va reuşi să mă ţină în faţa monitorului şi să mă uit la film ca la desene animate, că ar fi pentru prima dată Nu suport să mă uit la un film şi să nu înţeleg ce se vorbeşte, iar turcă nu sunt şanse să învăţ prea curând :tyrt:
Gata, înapoi la treabă. Vă pup şi
Vă admir că reuşiţi să vă mobilizaţi pentru alte filme turceşti . Eu nu stau prea bine cu moralul, aşa că nu am răbdare nici pentru happy-end, darămite pentru finalurile armaghedonice turceşti
Mă bucur că iese tuciuriul meu preferat de sub plapuma neveste-sii, unde a până acum, sper că i-a ajuns. Acu' să văd dacă va reuşi să mă ţină în faţa monitorului şi să mă uit la film ca la desene animate, că ar fi pentru prima dată Nu suport să mă uit la un film şi să nu înţeleg ce se vorbeşte, iar turcă nu sunt şanse să învăţ prea curând :tyrt:
Gata, înapoi la treabă. Vă pup şi
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Buna Teo
Sa sti ca si eu abia astept sa scoata Muri capul.....
O sa vedem ce intelegem di serialul lui....poate reuseste cineva sa-l traduca mai ales ca acum au scos multe seriale care nu mergeau....poate avem noroc....
O zi frumoasa iti doresc.
O sa vedem ce intelegem di serialul lui....poate reuseste cineva sa-l traduca mai ales ca acum au scos multe seriale care nu mergeau....poate avem noroc....
simi- vip
simi a scris:Buna Teo
Nu ar fi rău să îl traducă turcoaicele, batăr în engleză să îl avem, deşi nu prea mai cred. Au preferat Gonulcelen în locul lui Aşk, acum nu mai joacă Tuba, dată fiind condiţia ei. Dar nu cred că se mai înhamă la aşa ceva, e totuşi multă muncă. Eu sper cel mult la rezumate, semn că nu-s atât de optimistă ca tine
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Pagina 12 din 41 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41
Subiecte similare
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 12 din 41
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum