44. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
Admin_dea05
michiper68
rodica
lexia
alimar
dana4699
Lucica10
teodora_roman
iulia80
simi
andradamaria
lica54
victorelalove
DENISA
18 participanți
Pagina 26 din 41
Pagina 26 din 41 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41
Re: 44. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Multumesc Vic! Da sunt o bunicuta foarte fericita si multumite de ea..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 44. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Ma bucur Lica . Si sper sa ajung si eu intr-o zi o bunicita exact ca tine .lica54 a scris:Multumesc Vic! Da sunt o bunicuta foarte fericita si multumite de ea..
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
victorelalove a scris:
Ma bucur Lica . Si sper sa ajung si eu intr-o zi o bunicita exact ca tine .
Vic daca este sanatate!!cu siguranta ai sa ajungi o bunicuta fericita...
lica54- vip
Multumesc Lica !!lica54 a scris:
Vic daca este sanatate!!cu siguranta ai sa ajungi o bunicuta fericita...
victorelalove- moderator
In poza de mai sus Murat si-o imagina pe Diva !!
victorelalove- moderator
se gândea la ce are acasă
Si o imortaliza pe Tuba pe retina ... sa o tina acolo pana cand se intoarce din nou la filmari .DENISA a scris: se gândea la ce are acasă
victorelalove- moderator
lui cred că nu doar pe retina i s-a imprimat
Dragalaselor de noapte buna somn usor vise placute...
lica54- vip
Somn uşor LICA!!!
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 16 Dec 2011, 11:15 pm, editata de 2 ori
Noapte buna Lica !!
Denisa ... si asa ce face ? O sa sufere toata viata ?
Denisa ... si asa ce face ? O sa sufere toata viata ?
victorelalove- moderator
se complace VIc
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 16 Dec 2011, 11:17 pm, editata de 1 ori
Pai ia sa stea si sa analizeze situatia ...ca doar nu intinereste !! De ce sa regrete amarnic mai tarziu ... acum ca este tanar si nelinistit ...sau linistit !! Si aici este problema ?
victorelalove- moderator
Gata a sunat " clonţopelul" , trag şi eu cortina
NOAPTE BUNA DENISA !!
:fret:
:fret:
victorelalove- moderator
Dragalaselor!!Ce faceti sunteti ocupate cu curatenia??
lica54- vip
Dragalaselor ma retrag in ale viselor!Astazi nu ati vrut sa va faceti simtita prezenta...va de noapte buna
lica54- vip
Yeni dizisinde Avukat olacak ! / New Lawyer !
http://sinematelevizyonlifestyle.com/?p=2190
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Merci, Michi. Înţeleg că va juca rolul avocatului?! Îmi dă senzaţia unui rol "cu greutate". Cred că s-a săturat să tot facă pe îndrăgostitul salvator al mironosiţei victimizate şi s-a îndreptat spre alt tip de rol. Nu văd de ce i-ar agăţa scenariştii vreo altă cadână de gât, când rolul lui e să încerce să-i salveze pe tipii ăia. Dacă aş fi scenarist aş marşa pe trăirile personajului, pe lupta din sufletul lui, da' nu te poţi pune cu scenariştii turci.
Trec şi eu la , nu de alta, da' îndată vine :craciunzzz: şi mă prinde cu cearcăne şi plină de riduri, la câte ore se somn apuc în ultima vreme Pe mâine
Trec şi eu la , nu de alta, da' îndată vine :craciunzzz: şi mă prinde cu cearcăne şi plină de riduri, la câte ore se somn apuc în ultima vreme Pe mâine
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Buna dimineata dragelor,
Michi si tie multumiri pentru vesti, sunt de acord cu Teo , vom vedea un Murat intrun rol greu (daca asa va fi cu turcii nimic nu-i sigur, si mie mi s-a parut ciudata justitia lor, de cele mai multe ori )
cine stie ce poveste romantata ii vor pune in spinare ca nu prea cred ca nu vor exploata potentialul pe care il are Muri in acest domeniu
Bine ca mai rasare si el pe ici pe colo ca altfel parca a fugit in salbaticie fara Vic
La onur si tuba ..ma abtin, cred ca au o parere foarte proasta despre cei care i-au urmarit de -a lungul vremii, isi inchipuie ca am avut cu totii orbul gainilor
sa aveti o duminica frumoasa!!!!!!!!!
de la croate :craciunsss: :craciunzzz: :muratcraciun: :tubacraciunita
Michi si tie multumiri pentru vesti, sunt de acord cu Teo , vom vedea un Murat intrun rol greu (daca asa va fi cu turcii nimic nu-i sigur, si mie mi s-a parut ciudata justitia lor, de cele mai multe ori )
cine stie ce poveste romantata ii vor pune in spinare ca nu prea cred ca nu vor exploata potentialul pe care il are Muri in acest domeniu
Bine ca mai rasare si el pe ici pe colo ca altfel parca a fugit in salbaticie fara Vic
La onur si tuba ..ma abtin, cred ca au o parere foarte proasta despre cei care i-au urmarit de -a lungul vremii, isi inchipuie ca am avut cu totii orbul gainilor
sa aveti o duminica frumoasa!!!!!!!!!
de la croate :craciunsss: :craciunzzz: :muratcraciun: :tubacraciunita
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
DENISA a scris:bună fetele !!!!
- Spoiler:
Denis The long awaited return by the fans is coming to an end .Soon we will see a new character portrayal. Whom are we talking about? Murat Yildirim of course, in the series Suskunlar portraying the character of an Attorney/Solicitor ..With his romantic and strong character portrayals in the series Firtina, Asi, and Ask ve Ceza, he was able to win the hearts of fans in the International World in places such as the Middle East and the Balkans. His absence has been long awaited by his fans missing him and his performances. As previously being reported; Murat Yildirim had stated that he was looking for a different type of character portrayal something not regarding romance, something more in line with a conservative approach, bringing more excitement to both the character and scenario to his fans.
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Bună Andrada !!
deci " întoarcerea mult aşteptată de către fani se apropie de final , Murat Y. va interpreta rolul unui avocat . Cu rolurile sale cu caracter romantic , de om puternic a răuşit să câştige inimile fanilor din lumea întreagăă, din locuri cum ar fi Orientul Mijlociu şi Balcanii. Absenţa lui Murat a fost mult aşteptată de către fanii lui . Aşa cum anterior Murat Yildirim a declarat era în căutarea unui alt tip de personaj , nu ceva romantic ci ceva mai mult în conformitate cu o abordare conservatoare, aducând mai mult entuziasm fanilor atât personajul cât şi scenariul .
Yeni yıla yeni diziler
Yıldırım intikam peşinde koşacak!
‘Asi’ adlı dizisiyle adını duyuran en son ‘Aşk ve Ceza ‘ adlı dizisiyle ekranlara gelen Murat Yıldırım bir süredir yeni proje bekliyordu. Yıldırım sonunda beklediği projeyi bulmuş. Yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği ‘Suskunlar’ adlı dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Murat Yıldırım bu kez farklı bir karakteri canlandıracak. Önceki dizilerinde zengin toprak ağasını canlandıran Yıldırım yeni dizisinde 3 çocukluk arkadaşı ile bir intıkam olayının peşinden gidecek.
http://www.gunes.com/2011/12/17/yazar/1621/sahin_buyukkaya/yeni_ … yeni_diziler.html
deci " întoarcerea mult aşteptată de către fani se apropie de final , Murat Y. va interpreta rolul unui avocat . Cu rolurile sale cu caracter romantic , de om puternic a răuşit să câştige inimile fanilor din lumea întreagăă, din locuri cum ar fi Orientul Mijlociu şi Balcanii. Absenţa lui Murat a fost mult aşteptată de către fanii lui . Aşa cum anterior Murat Yildirim a declarat era în căutarea unui alt tip de personaj , nu ceva romantic ci ceva mai mult în conformitate cu o abordare conservatoare, aducând mai mult entuziasm fanilor atât personajul cât şi scenariul .
Yeni yıla yeni diziler
Yıldırım intikam peşinde koşacak!
‘Asi’ adlı dizisiyle adını duyuran en son ‘Aşk ve Ceza ‘ adlı dizisiyle ekranlara gelen Murat Yıldırım bir süredir yeni proje bekliyordu. Yıldırım sonunda beklediği projeyi bulmuş. Yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği ‘Suskunlar’ adlı dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Murat Yıldırım bu kez farklı bir karakteri canlandıracak. Önceki dizilerinde zengin toprak ağasını canlandıran Yıldırım yeni dizisinde 3 çocukluk arkadaşı ile bir intıkam olayının peşinden gidecek.
http://www.gunes.com/2011/12/17/yazar/1621/sahin_buyukkaya/yeni_ … yeni_diziler.html
Pagina 26 din 41 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41
Subiecte similare
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 26 din 41
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum