44. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
Admin_dea05
michiper68
rodica
lexia
alimar
dana4699
Lucica10
teodora_roman
iulia80
simi
andradamaria
lica54
victorelalove
DENISA
18 participanți
Pagina 27 din 41
Pagina 27 din 41 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41
Re: 44. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
n-am inteles
Rebel ", prin anunţarea numele celei mai recente serii de" Iubire şi pedeapsă "de către Murat Yildirim dintr-o serie de ecrane pentru un timp de aşteptare pentru noul proiect. Lightning este în aşteptare la sfârşitul proiectului a găsit. De asemenea, el a produs Timurid asumat "tăcută", cu seria sa de ecrane pentru a reveni lui Murat Yildirim pregătit de data aceasta pentru a portretiza un caracter diferit. Seriile anterioare, prieten nou Seria 3 fulger din copilarie, care joacă un proprietar bogat, cu o răzbunare după eveniment, va merge.
ce proprietar bogat????????????????/ a' la turca bre!!!!!!!!!
Rebel ", prin anunţarea numele celei mai recente serii de" Iubire şi pedeapsă "de către Murat Yildirim dintr-o serie de ecrane pentru un timp de aşteptare pentru noul proiect. Lightning este în aşteptare la sfârşitul proiectului a găsit. De asemenea, el a produs Timurid asumat "tăcută", cu seria sa de ecrane pentru a reveni lui Murat Yildirim pregătit de data aceasta pentru a portretiza un caracter diferit. Seriile anterioare, prieten nou Seria 3 fulger din copilarie, care joacă un proprietar bogat, cu o răzbunare după eveniment, va merge.
ce proprietar bogat????????????????/ a' la turca bre!!!!!!!!!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 44. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
O fi şi acilea vreun avocat foarte bogat
de fapt si chestia cu avocatul e cam ciudata, probabil este procurorDENISA a scris:O fi şi acilea vreun avocat foarte bogat
andradamaria- vip
andradamaria- vip
da , parcă ar suna mai bine procuror
Sa apara la orizont, ca fanii il asteapta, si la ce asteptari sunt...sper sa nu dezamageasca bag de seama ca nici o poza noua, nimic..nimic!DENISA a scris:da , parcă ar suna mai bine procuror[
- Spoiler:
img]http://ressim.net/8/out.php/i5323432_n-n-eaecn-2.jpg-k[/img]
andradamaria- vip
e secretomanie mare Andrada ,
Până şi fanele îşi mut reşedinţa, Gonulce şi gaşca au renunţat la televizyondizisi şi-au făcut alt site
http://www.gazetesok.com/haber.jsp?cid=132324&haberadi=Murat_Yildirim__Suskunlar__ile_geliyor.html
ENGLISH TRANSLATION
Murat Yildirim is returning to the screen with the series "Suskunlar"
The handsome actor Murat Yildirim is returning to the screen with the TIM's Production of the serial "Suskunlar". The director will be Cagatay Tosun, Sarp Akkaya has also been announced as one of the other leading actor roles. Previously he was seen in the series "ASI" and characterizing other romantic type roles, in this serial he will be portraying a different type of character. In this serial 4 childhood friends set out on a mission of revenge. The balance of the cast has yet to be determined. The serial is expected to premiere at the end of January 2011.
http://www.gunes.com/2011/12/17/yazar/1621/sahin_buyukkaya/yeni_yila_yeni_diziler.html
His claim to stardom was first in the serial "ASI", we then watched him most recently on the serial "Ask ve Ceza", and have been anxiously awaiting the return of Murat Yildirim to the screen. At last Yildirim has found the project that he has been waiting for. The project "Suskunlar" which is being produced by Timur Savci, is making its preparation along with Murat Yildirim to return to the screen. In this serial Yildirim will be portraying a totally different type of character than we are all used to seeing. In his previous role portrayals he was a wealthy land owners and tribal leader, this time the storyline is that of 3 childhood friends out to seek revenge.
Până şi fanele îşi mut reşedinţa, Gonulce şi gaşca au renunţat la televizyondizisi şi-au făcut alt site
http://www.gazetesok.com/haber.jsp?cid=132324&haberadi=Murat_Yildirim__Suskunlar__ile_geliyor.html
ENGLISH TRANSLATION
Murat Yildirim is returning to the screen with the series "Suskunlar"
The handsome actor Murat Yildirim is returning to the screen with the TIM's Production of the serial "Suskunlar". The director will be Cagatay Tosun, Sarp Akkaya has also been announced as one of the other leading actor roles. Previously he was seen in the series "ASI" and characterizing other romantic type roles, in this serial he will be portraying a different type of character. In this serial 4 childhood friends set out on a mission of revenge. The balance of the cast has yet to be determined. The serial is expected to premiere at the end of January 2011.
http://www.gunes.com/2011/12/17/yazar/1621/sahin_buyukkaya/yeni_yila_yeni_diziler.html
His claim to stardom was first in the serial "ASI", we then watched him most recently on the serial "Ask ve Ceza", and have been anxiously awaiting the return of Murat Yildirim to the screen. At last Yildirim has found the project that he has been waiting for. The project "Suskunlar" which is being produced by Timur Savci, is making its preparation along with Murat Yildirim to return to the screen. In this serial Yildirim will be portraying a totally different type of character than we are all used to seeing. In his previous role portrayals he was a wealthy land owners and tribal leader, this time the storyline is that of 3 childhood friends out to seek revenge.
asta cred ca-i casa noua de Craciun si noi care ne pregatisem de impletit codite dar o data cu noua casa nu dau si ele in mania secretomanieiDENISA a scris:e secretomanie mare Andrada ,
andradamaria- vip
dar nu ştiu ce prestanţă ar avea el cu podoaba capilară actuală şi atât de tras la faţă te face să crezi că el are nevoie de apărare
astia nici macar la nr prietenilor nu se pun de acord, ,
andradamaria- vip
da acum sunt 3 acum sunt 4
http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=tr&u=http://www.sinematurk.com/kisi/8414/Timur-Savci&ei=nsztTuKoD_GK4gTo2dGOCQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=2&sqi=2&ved=0CDQQ7gEwAQ&prev=/search%3Fq%3Dtimur%2Bsavc%25C4%25B1%26hl%3Dro%26biw%3D768%26bih%3D450%26prmd%3Dimvnso
asta-i producatorul,
http://www.imdb.com/name/nm1634779/
asta-i producatorul,
http://www.imdb.com/name/nm1634779/
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Dum 18 Dec 2011, 1:31 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
totul e şcenariul şi omogenitatea actorilor
asa este, in sfarsit am priceput si eu ce era cu bogatia pana aici i-a fost !!!!!!!!!!, om bogat, conducator de clan, in viata reala cu el!DENISA a scris: totul e şcenariul şi omogenitatea actorilor
as vrea si eu sa fie o echipa de actori..asa cum a fost in ASI, un scenariu pe masura,
andradamaria- vip
Buna ziua !!
Ce mai faceti ?
Sunteti geniale . Am ras cu lacrimi la ceea ce ati scris .
Deci Muratel avocat . Si mi-a picat fisa de ce si-a ales acest rol ... VREA SA STIE CAT MAI MULTE DESPRE MODALITAtILE PRIN CARE POATE DIVORTA !! Ce rea sunt !!!!!!!!!!
Si deci in final cati prieteni sunt ?
"Cei patru mucenici au fost trei ...Luca si Matei ." Cam asa si la turci . In final cred ca toti prietenii vor fi ... Murat . Dar nu se supara nimeni .
Ce mai faceti ?
Deci Muratel avocat . Si mi-a picat fisa de ce si-a ales acest rol ... VREA SA STIE CAT MAI MULTE DESPRE MODALITAtILE PRIN CARE POATE DIVORTA !! Ce rea sunt !!!!!!!!!!
"Cei patru mucenici au fost trei ...Luca si Matei ." Cam asa si la turci . In final cred ca toti prietenii vor fi ... Murat . Dar nu se supara nimeni .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
l-am clonat!!!!!!!! dar va fi procuror nu avocat, sau la turci, totul este o apa si-un pamant.."si-au venit si-n tara noastra si-au cerut pamant si apa"..si n-am mai scapat de ei! poate sa caute pe net modalitati de divort in turcia, am vazut la ei toti sunt experti in calculatoare chiar daca atunci se inscriu la scoala evoluati rau turcii astia!victorelalove a scris:Buna ziua !!
Ce mai faceti ?
andradamaria- vip
da Vic , Bine gândit , îşi face strategii de pledoarie ptr părăsirea soaţei
dacă nu găseşte motive îl ajutăm noi
dacă nu găseşte motive îl ajutăm noi
Buna Andrada !
Buna Denisa !
Dar inimile noastre ? Pe astea le-au cerut turcii ?
Buna Denisa !
victorelalove- moderator
turcaleţii cu scenaritele lor ne sfâşie inimile
Adevar ai grait !!DENISA a scris: turcaleţii cu scenaritele lor ne sfâşie inimile
Cum scapam ?
victorelalove- moderator
Vic eu am încercat dar se pare că e iremediabil
nu Vic, pe astea le-am oferit noi..ce fraieri suntem ,dam totul fara rezerve!!!!!!victorelalove a scris:Buna Andrada !
Buna Denisa !
andradamaria- vip
Serios ?DENISA a scris:[color=blue]Vic eu am încercat dar se pare că e iremediabil
victorelalove- moderator
Si pentru toate astea ... primim suferinta si durere !!andradamaria a scris:nu Vic, pe astea le-am oferit noi..ce fraieri suntem ,dam totul fara rezerve!!!!!!
victorelalove- moderator
Pagina 27 din 41 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41
Subiecte similare
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 27 din 41
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum