44. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
Admin_dea05
michiper68
rodica
lexia
alimar
dana4699
Lucica10
teodora_roman
iulia80
simi
andradamaria
lica54
victorelalove
DENISA
18 participanți
Pagina 37 din 41
Pagina 37 din 41 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41
Re: 44. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Asi is the best series ever !!!! I want,but thinks that all pepople wants Murat and Tuba to be happy in love,he is in love,but not with Burcin,with Tuba !!! Can we do that,to help him ti marry with Tuba?! Come on people,help mi,that is my wish !!!! I love Asi and Demir !!!!
dorinţa fanilor :drunken: :drunken: :drunken:
Re: 44. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Ii obligam , Denisa !! Au nevoie dor de un impuls ...DENISA a scris:
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
cred că ceva mai mult de un impuls , au nevoie şi de curaj
Dar nu cred ca vor avea , Denisa !!
Nu au avut ei cand Muratel era pe punctul de a se casatori ... dar acum ? Cand Tuba este insarcinata si el este cu o de toata frumusetea ?
As vrea sa cred ca vor gasi vreodata taria de a spune ca daaaaaaa ...trebuie sa-ti traiesti viata si ca trebuie sa fii alaturi de persoana pe care o iubesti ... da nu cred ca vor fi vreodata asa !!
Nu au avut ei cand Muratel era pe punctul de a se casatori ... dar acum ? Cand Tuba este insarcinata si el este cu o de toata frumusetea ?
As vrea sa cred ca vor gasi vreodata taria de a spune ca daaaaaaa ...trebuie sa-ti traiesti viata si ca trebuie sa fii alaturi de persoana pe care o iubesti ... da nu cred ca vor fi vreodata asa !!
victorelalove- moderator
sarcina Tubei nu ar trebui să fie un convenient
Asta asa este , Poate ca acum sunt mai "copti" si vor intelege ca cel mai bine este sa fii impacat cu tine .
Apropo . Tu cu cine ai votat ? Sau nu ai putut alege intre cei doi ?
http://ozgurdurum.net/Anket
Apropo . Tu cu cine ai votat ? Sau nu ai putut alege intre cei doi ?
http://ozgurdurum.net/Anket
victorelalove- moderator
Am votat şi cu Tuba şi cu Murat , oricum polul e pe un blog , turcoaica are şi aici cont pe forum
dar ce putine voturi are Murat
si eu i-am votat pe amandoi
si eu i-am votat pe amandoi
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
dacă va începe noul proiect va sta altfel situaţia , revine în atenţia fanilor , a ziariştilor , poate va avea şi o audienţă bună
Dragalaselor!Am citit articolul de mai sus am dedus ca Tuba spune ca aexsistat o chimie mai mare intre ea si Cansel decat cu Murat...Si ma duce gandul ca ei au avut ceva probleme si cred ca din cauza vrajitoarei...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Am inteles .DENISA a scris:Am votat şi cu Tuba şi cu Murat , oricum polul e pe un blog , turcoaica are şi aici cont pe forum
victorelalove- moderator
Lica când să o credem ??? atunci când ne-a spus cu guriţa ei în interviul de la croaţi sau din transcrierea unui ziarist ???? eu sincer nu am văzut mare chimie cu Cansel dar poate sunt eu subiectivă şi niţel orbete ,mai multă atracţie văd deşi nici nu există atingeri între Engin şi Beren decât între Tuba şi Cansel .
Buna, Lica !!
Fetelor eu la "Gonulcelen" nu m-am uitat ...asa ca nu stiu cum si in ce fel a fost atractia dintre Tuba si Cansel ...dar nu cred ca au egalat Asi/ Demir !!
Fetelor eu la "Gonulcelen" nu m-am uitat ...asa ca nu stiu cum si in ce fel a fost atractia dintre Tuba si Cansel ...dar nu cred ca au egalat Asi/ Demir !!
victorelalove- moderator
Auzi si fana aia infocata!!Sai ajutam sa fie impreuna...Dar ce putem noi face?doar sa facem o petitie la Alah a lor...sai aduca impreuna...voi ce ziceti ne inplicam??
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Ne implicam , Lica ...cum sa nu ? Dar sa se implice si "inculpatii" !lica54 a scris:Auzi si fana aia infocata!!Sai ajutam sa fie impreuna...Dar ce putem noi face?doar sa facem o petitie la Alah a lor...sai aduca impreuna...voi ce ziceti ne inplicam??
victorelalove- moderator
Lica am făcut bătături la degete scriind să fie împreună şi urându-le asta
DENISA a scris:Lica am făcut bătături la degete scriind să fie împreună şi urându-le asta
Doamne ...hai ca ma cricii prima data cand cetii . Am crezut ca le-ai scris faza aia cu "canisa ... Pe urma ma dumirii la ce te referi ...
victorelalove- moderator
Dar imi storceam creierii sa-mi dau seama ce inseamna si de ce le-ai scrie asa ceva . Credeam ca faci vreo referire la ...DENISA a scris:
Am ras de ma doare burta ... Nu mai pot !!
victorelalove- moderator
nu ştiu voi ce faceţi dar eu îmi pregătesc ţinuta ptr Revelion
Noi ? Incercam se mai dam jos niste kile ...ca de o saptamana ne tot ingrasi .
victorelalove- moderator
la să Vic că ne ţin de cald Kg în plus
DENISA a scris:la să Vic că ne ţin de cald Kg în plus
Dar sa stii ca este bine sa "sufrimiento mucho" si alaturi de turci . Eu cand sufar nu mai vreau sa vad mancare .
victorelalove- moderator
Fără fiţe, fără poante,
La Mulţi Ani! cu sănătate!
Criza vine, criza trece,
Noi mereu tot vom petrece!
La Mulţi Ani, 2012!
La Mulţi Ani! cu sănătate!
Criza vine, criza trece,
Noi mereu tot vom petrece!
La Mulţi Ani, 2012!
dragilor ne cetim niţel mai târziu
Pagina 37 din 41 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41
Subiecte similare
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 37 din 41
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum