59. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
Mirela Maria
tiberici
teodora_roman
axxa246
mag
Lucica10
pufy2010
GUMUS-NOOR
rina-rina
vivi
dlacatus65
nutzi
rodica
lexia
narcisa
dana17
anuta1971
Admin_dea05
alitheea
DENISA
Garo
costina
florica
lica54
28 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 59. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata Costina,dimineata te-ai trezit! Buna dimineata tuturor!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 59. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Cansel playing with Ayazma today wish them luck he sends you his greetings
Ultima editare efectuata de catre florica in Mier 11 Ian 2012, 9:35 am, editata de 1 ori
florica- vip
http://www.zapkolik.com/314371/hatirla-sevgili-5bolum-5kisim.html pe la min. 5 este o scena frumoasa doar ca nu prea sant pe aceeasi lungime de unda sunetul cu imaginea !Aici este cam innorat dar eu sper sa fie totusi o zi minunata pt. toata lumea!
florica- vip
Buna dimineata dragalaselor!Buna Florica Am venit cu o cafeluta...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
buna ziua fetele ...pai ce sa fac Florica daca e problema cu somnul asta
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
costina- vip
Seara buna tuturor
florica- vip
Cansel photo from yesterday Match thanks to Cansel elçin adam king .
florica- vip
Buna seara Florica!O seara frumoasa si tie..
lica54- vip
Acum am vazut mesajul tau !Am mai vazut un ep. din HS,si am umblat pe cararile netului,asa ca am obosit ca atare :noapte buna ,somn usor si vise placute!lica54 a scris:Buna seara Florica!O seara frumoasa si tie..
florica- vip
Florica imi place la nebunie buchetul.....dupa cum se vede nu pare a fi o poza de pe net
costina- vip
Ba chiar de pe net este buchetul,dar ce ai facut cu Canselutu nostru?Acum il resurcitez cu o bucata de gheata mai bine cu un sarut!costina a scris:
Florica imi place la nebunie buchetul.....dupa cum se vede nu pare a fi o poza de pe net
florica- vip
Ce bine il apara matusa Kadrie!Se teme ca-l fura fetele!
florica- vip
Buna dimineata dragalaselor!A sosit cafeaua poftiti sa o savuram impreuna...
lica54- vip
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna fetelor ...
Florica , te rog sa transmiti salutarile mele fetelor de pe Fb … sau cine mai intra si pe aici si pe acolo ...
Sa aveti grija de junghi ... Sper ca totul e
Eu sant intr-o tara … indepartata si nu pot sa-mi folosesc contul …. Nu spun unde si nu comentez regulile lor … Desi aici e mai dos ... dar nu o fac ...
Maine plec spre alta destinatie si sigur voi putea intra si la ele … Timp sa am …
Ce mai face junghiul ??? Am vazut o poza cu el , pusa de tine … Cred ca e noua … nu e prea reusita … A iesit cu ochii rosii , pare neingrijit … vad ca iar e a fatucei alea … sper ca nu iar s-a certat pe Fb pt ea … nu merita … cred ca nici Cansel nu e f incantat de poza , asa ca …
Te pup si va pup pe toate …
Florica , te rog sa transmiti salutarile mele fetelor de pe Fb … sau cine mai intra si pe aici si pe acolo ...
Sa aveti grija de junghi ... Sper ca totul e
Eu sant intr-o tara … indepartata si nu pot sa-mi folosesc contul …. Nu spun unde si nu comentez regulile lor … Desi aici e mai dos ... dar nu o fac ...
Maine plec spre alta destinatie si sigur voi putea intra si la ele … Timp sa am …
Ce mai face junghiul ??? Am vazut o poza cu el , pusa de tine … Cred ca e noua … nu e prea reusita … A iesit cu ochii rosii , pare neingrijit … vad ca iar e a fatucei alea … sper ca nu iar s-a certat pe Fb pt ea … nu merita … cred ca nici Cansel nu e f incantat de poza , asa ca …
Te pup si va pup pe toate …
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Admin_dea05 a scris: asta ar mai lipsi sa fie ai lui cansel
Ce zici tu Anda ??? Costina de unde ai luat zvonul ???
Nu pot sa cred ca Tuba i-ar face una ca asta lui Cansel … Chiar asa sa fie Tuba ??? Poate in alte timpuri , era posibil …. In zilele noastre … cu milioane de ochi atintiti asupra ei … si care sigur vor fi si pe copii … Ar fi o nebunie totala … Si Onur ??? Oricum pt el pare o afacere … Dar chiar asa … ??? Mai mare dezamagire ar fi … si a fost destula ….
E drept ca zvonurile au fost de la inceput … Cica s-au pus si pariuri consistente … in lumea lor …. Dar ??? Acolo cica se comenteaza mult … probabil se stiu mai multe … Noi stim doar ca pe 28 aprilie erau impreuna la Ankara … Multa lume i-a vazut atunci … erau … f bine impreuna … Eu pe 1 mai , veneam de la Istanbul ... Si offf .... eram f optimista ...
Si interviurile lor acum mai pun gaz pe foc …
Daca vreodata s-ar dovedi a fi adevarat , cred ca cu un ochi as rade si cu unul as plange … Iar Cansel cred ca nu ar putea ierta asa usor …
Prostia asta ar fi si mai mare ca cea ... ca s-ar fi lasat pe mana lui “ onoare “ si a ramas insarcinata cu el ….
Cand naste ??? Sant zvonuri si aici ca ar fi nascut si …
In fine … nu cred , dar … vom trai si vom vedea … Pupici ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna seara fetelor....Dana eu nu am auzit ca ar fi ai lui Cansel ci ca nu ar fi ai lui onur...dar acum stii cum se zice .. . gura omului mai mult prostii vorbeste nu sunt zvonuri intemeiate ,eu le-am gasit undeva in lb engleza pe un site cred nu stiu sigur si dupa aia am vazut ca se vb si pe topic la avc.. DANA tot timpul esti plecata ...ce bine de tine
costina- vip
pt.DANA
Ultima editare efectuata de catre costina in Joi 12 Ian 2012, 8:27 pm, editata de 1 ori
costina- vip
LUI TANTI II MERGE MANUTA STIE EA UNDE S-O DUCAflorica a scris:Ce bine il apara matusa Kadrie!Se teme ca-l fura fetele!
costina- vip
un parfum frumos pt. Florica
costina- vip
costina- vip
Ce surpriza frumoasa mi-ai facut Costina!Multumesc mmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuulllllltttttttttt!!!!costina a scris:
un parfum frumos pt. Florica
florica- vip
Buna Dana ,chiar ma intrebam ca cei cu tine de nu mai apari!!Bininteles ca avem grije de junghi si tu sa ai grije de tine!!!!!!! DA poza este facuta de fatuca aceea ,si cealalta [Deren Ceren-nu stiu precis cum le cheama]au facut mai multe poze la meci dar nu vrea sa ni-le arate ,nu stiu cui ii face servici in cazul asta!!!!!
Ultima editare efectuata de catre florica in Joi 12 Ian 2012, 10:02 pm, editata de 1 ori
florica- vip
O SEARA FRUMOASA TUTUROR!!!!!!
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum