59. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
Mirela Maria
tiberici
teodora_roman
axxa246
mag
Lucica10
pufy2010
GUMUS-NOOR
rina-rina
vivi
dlacatus65
nutzi
rodica
lexia
narcisa
dana17
anuta1971
Admin_dea05
alitheea
DENISA
Garo
costina
florica
lica54
28 participanți
Pagina 32 din 40
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: 59. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata Lica,buna dimineata tuturor! O zi minunata ,aici este cam -18 grade.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 59. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
poza din Hatirla Sevgili.
florica- vip
florica- vip
Multumim Costina pt poze ... :drunken: :love3:costina a scris:
N-ai inghetat ??? Oare cat mai tine gerul asta ??? M-am saturat de frig ... Un ceai ar merge ...
Va pup pe toate ....
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
buna fetelor! ce frumos este Canselutul.....si ce poze frumoase
Mirela Maria- vip
Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53
Ce vise erotice aveti , mai fetelor ...florica a scris: Cum se spune ,,ai grije ce-ti doresti ca s-ar putea sa-ti se indeplineasca'',daca nu ti-a facut masaj atunci cum l-ai visat ,mai bine asa nu ca mine ,auzi: l-am visat pe Jiji cu oile sale
Sanatate multa Flori ... Jiji poate vine la o frectie ...
Daca vine Cansel ... cupidon , parca vad ca ramai fara glas ...
dana17- vip
O seara buna Lucica ... O seara buna tuturor ...Lucica10 a scris: DA ESTE CEVA FFSPECIAL PT MINE ZIUA DE 5 FEB .
dana17- vip
O seara calda , Mirela Maria ...Mirela Maria a scris:buna fetelor! ce frumos este Canselutul.....si ce poze frumoase
dana17- vip
dana17 a scris: O seara calda , Mirela Maria ...
La fel iti doresc si tie Dana. (doar Mirela)asa am putut sa ma inscriu...
Mirela Maria- vip
Seara buna tuturor,lasa-i in plata Domnului pe Jiji,[seara s-a,, certat''sotul cu el,nu stiu ce a facut si sotul i-a zis sa mearga la oile lui ca nu stie ce vorbeste ,si iaca pozna ca m-am dus si eu ]n-am nevoie de el maibine stau fara frectii,daca vine Cansel raman masca ,multumesc ,acum nu ma mai doare gatul,O seara frumoasa
florica- vip
Buna seara fetele .Dana multumesc muuuult . Flori vezi daca nu esti cuminte .....ai racit sa nu mai poftesti fa bunul altuia frectiiiiii Mirela , Costina ce faceti ?
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Lucica10 a scris:Buna seara fetele .Dana multumesc muuuult . Flori vezi daca nu esti cuminte .....ai racit sa nu mai poftesti fa bunul altuia frectiiiiii Mirela , Costina ce faceti ?
buna
alergam pe topicuri poate mai prindem ceva noutati
Mirela Maria- vip
De ce zice ca nu sant cuminte ,nu am luat nimic de la nimeni,Lucica10 a scris:Buna seara fetele .Dana multumesc muuuult . Flori vezi daca nu esti cuminte .....ai racit sa nu mai poftesti fa bunul altuia frectiiiiii Mirela , Costina ce faceti ?
florica- vip
O noapte linistita fetelor!Vise Canselite!!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
SOMN USOR CU VISE FRUMOASE!!
florica- vip
Lucica vazi sa nu racesti si tu caci bunul ala era al meuLucica10 a scris:Buna seara fetele .Dana multumesc muuuult . Flori vezi daca nu esti cuminte .....ai racit sa nu mai poftesti fa bunul altuia frectiiiiii Mirela , Costina ce faceti ?
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
multumesc Dana..ce sa fac indur si eu frigul ca toata lumea..am inteles ca se incalzeste de saptamana viitoare...am stiut eu sa-mi programez concediul...Mirela bine ai venit...seara frumoasa fetele..dati-mi voie sa va recomand un film emotionant[actiunea se petrece intr-o inchisoare] the green mile
costina- vip
Florica foarte frumoase pozele
costina- vip
Bragalaselor buna dimineata la o cafea...la noi este o zi linistita dar geroasa...va doresc o zi buna..
Florica ce faci ti-ai mai revenit din raceala?
Florica ce faci ti-ai mai revenit din raceala?
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineata Lica ,Costina acum ca esti in concediu poti face multe poze frumoase,o zi buna tuturor,la noi a mai crescut putin temperatura,acum sant numai- 17*C,da Lica multumesc,mi-a trecut raceala numai gatul m-a durut putin.
.
.
.
.
florica- vip
un zambet frumos sa va insenineze ziua!o privire calda sa va incalzeasca sufletul! As you know cansel Elcin used to play football with Ayazma team his No. was 8 there is a news say that Cansel moved to Tiyatro team and we don't know his No. till now.
source: Doğu Yücel "Cansel's friend and the writer of Cansel's movie Küçük kiyamet
Cansel Elcin tiyatro takımına transfer oldu
Müjde !
Cansel Elçin Fan Buluşmasını 19 Şubatta İstanbul/ Avrupa Yakasında bir mekanda gerçekleştireceğiz..
- Cansel Elçin will meet with fans in Istanbul on Feb. 19.
- Cansel ELçin va se retrouver avec ses fans à İstanbul le 19 février
putin cam somnoros,gata v-am adus ultimele stiri:Cansel are intalnire pe 19 feb.cu fani la Istambul[nu stiu unde]si ca a fost transferat de la Ayazma la Tyatro,de Gonulcelen zice ceva aici; https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.dailymotion.com%2Fvideo%2Fxh2t06_gonulcelen-sensizlik-candan-ercetin_shortfilms%23from%3Dembed&h=6AQG39efvAQF4wCRtVCdAbsTq4oKl4BLoqLOCVBuTECdSgA
source: Doğu Yücel "Cansel's friend and the writer of Cansel's movie Küçük kiyamet
Cansel Elcin tiyatro takımına transfer oldu
Müjde !
Cansel Elçin Fan Buluşmasını 19 Şubatta İstanbul/ Avrupa Yakasında bir mekanda gerçekleştireceğiz..
- Cansel Elçin will meet with fans in Istanbul on Feb. 19.
- Cansel ELçin va se retrouver avec ses fans à İstanbul le 19 février
putin cam somnoros,gata v-am adus ultimele stiri:Cansel are intalnire pe 19 feb.cu fani la Istambul[nu stiu unde]si ca a fost transferat de la Ayazma la Tyatro,de Gonulcelen zice ceva aici; https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.dailymotion.com%2Fvideo%2Fxh2t06_gonulcelen-sensizlik-candan-ercetin_shortfilms%23from%3Dembed&h=6AQG39efvAQF4wCRtVCdAbsTq4oKl4BLoqLOCVBuTECdSgA
florica- vip
buna fetelor !sa aveti o zi buna si calduroasa.
Canselutul e atat de harnicut,peste tot il vedem.macar atat daca film nu mai face.el anunta toate activitatile si bine face asa nu-l uita fanii.
noi nu-l uitam nicicand
Canselutul e atat de harnicut,peste tot il vedem.macar atat daca film nu mai face.el anunta toate activitatile si bine face asa nu-l uita fanii.
noi nu-l uitam nicicand
Mirela Maria- vip
buna ziua fetele...Florica inca nu sunt in concediu abia de sapt viitoare ...promit ca fac poze multeeeeeeeeeeeeeeeeee....si la noi e frig ..speram sa se mai incalzeasca putin
costina- vip
Buna seara Mirela,Costia ,nu-i bai cand i-ti iei concediul ,principalul sant pozele!
florica- vip
Multumim Kerim,Ali,buna dimineata tuturorCansel Elçin Fan Buluşması
Merhaba herkese.. Daha önce bahsedilen Cansel Elçin Fan Buluşmasını 19 Şubatta İstanbul/ Avrupa Yakasında bir mekanda gerçekleştireceğiz..
Fan buluşmasına gelmek isteyenler gulnem@canselelcin.com.tr adresine,konu başlığına Cansel Elçin Fan Buluşması
diye belirterek Ad,soyad,yaş,cep tel numarası,canselelcin.com.tr deki nickini ve daha önce Cansel Elçin ile tanışıp tanışmadığını belirten açıklayıcı bir mail olarak yollasın...
Tabiki her mail atan organizasyona katılamayacak...
Öncelik sitede aktif olanların ve daha önce Cansel Elçin ile hiç tanışmayan üyelerimizin olacaktır..
Eğer bu öncelikli üyelerin sayısı,bize verilen sayıya ulaşmazsa o zaman daha önce Cansel Elçin ile tanışmış arkadaşlarımızdan da
yine sitedeki aktifliklerine bakılarak seçim yapacağız..
Gelmek istediğinizi belirteceğiniz son mail yollama tarihi 15 Şubat saat 20.00 dir..
Bu süreden sonra gelen mailler dikkate alınmayacaktır..
Gelmek istediğini belirten maili atan arkadaşlar arasından yukarda belirtilen kriterlerde seçim yapılacak ve sadece organizasyona katılacak arkadaşlara buluşmayla ilgili detaylar 16 Şubat akşamında bildirilecektir...
Önemli bir not seçilen arkadaşların yanında birilerini getirmesine izin verilmeyecektir.Bu konuda ısrar edilmemesini rica ediyoruz.
Sorularınız,aklınıza takılan,anlamadığınız herhangi bir şey varsa bu başlık altından sorabilirsiniz..
Lütfen başka şekilde irtibat kurmayın..
Umarım güzel bir organizasyon olur
Kaynak: canselelcin.com.tr
Merhaba herkese.. Daha önce bahsedilen Cansel Elçin Fan Buluşmasını 19 Şubatta İstanbul/ Avrupa Yakasında bir mekanda gerçekleştireceğiz..
Fan buluşmasına gelmek isteyenler gulnem@canselelcin.com.tr adresine,konu başlığına Cansel Elçin Fan Buluşması
diye belirterek Ad,soyad,yaş,cep tel numarası,canselelcin.com.tr deki nickini ve daha önce Cansel Elçin ile tanışıp tanışmadığını belirten açıklayıcı bir mail olarak yollasın...
Tabiki her mail atan organizasyona katılamayacak...
Öncelik sitede aktif olanların ve daha önce Cansel Elçin ile hiç tanışmayan üyelerimizin olacaktır..
Eğer bu öncelikli üyelerin sayısı,bize verilen sayıya ulaşmazsa o zaman daha önce Cansel Elçin ile tanışmış arkadaşlarımızdan da
yine sitedeki aktifliklerine bakılarak seçim yapacağız..
Gelmek istediğinizi belirteceğiniz son mail yollama tarihi 15 Şubat saat 20.00 dir..
Bu süreden sonra gelen mailler dikkate alınmayacaktır..
Gelmek istediğini belirten maili atan arkadaşlar arasından yukarda belirtilen kriterlerde seçim yapılacak ve sadece organizasyona katılacak arkadaşlara buluşmayla ilgili detaylar 16 Şubat akşamında bildirilecektir...
Önemli bir not seçilen arkadaşların yanında birilerini getirmesine izin verilmeyecektir.Bu konuda ısrar edilmemesini rica ediyoruz.
Sorularınız,aklınıza takılan,anlamadığınız herhangi bir şey varsa bu başlık altından sorabilirsiniz..
Lütfen başka şekilde irtibat kurmayın..
Umarım güzel bir organizasyon olur
Kaynak: canselelcin.com.tr
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 32 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum