59. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
Mirela Maria
tiberici
teodora_roman
axxa246
mag
Lucica10
pufy2010
GUMUS-NOOR
rina-rina
vivi
dlacatus65
nutzi
rodica
lexia
narcisa
dana17
anuta1971
Admin_dea05
alitheea
DENISA
Garo
costina
florica
lica54
28 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 59. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna fetelor ... Multumim mult Nico pt traducere ...
Ce frumos a tradus Farida ... bravo ei ... daca era asa tradus de la inceput ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 59. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
O seara frumoasa si calda ... Va pup pe toate ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna seara Dana,buna seara tuturor!Da ,o seara calduroasa pe la noi este timpul reducerii calduriiiii, poate pe la voi este mai bine!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Florica !O seara frumoasa iti doresc
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Multumesc Lica si tie la fel!
florica- vip
florica- vip
florica- vip
Buna!!Vai ce frumos deci noi cele care traduceam serialul n-am facut treaba buna.Multumim de multumiri.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
DE CE SPUI ASA ,NU DE VOI ERA VORBA CI DE CINE TRADUCEA DIN TURCA IN ENGLEZA!Sigur ca a-ti facut treaba buna ,dar n-a depins de voi,voi a-ti tradus ce a fost scris in engleza,Kerim traduce acum direct din turca cu toate dialogurile,aici este diferenta,deci nu trebuie sa intelegi gresit,voi aveti meritele voastre pt.care va multumim.iulianagl a scris:Buna!!Vai ce frumos deci noi cele care traduceam serialul n-am facut treaba buna.Multumim de multumiri.
Ultima editare efectuata de catre florica in Sam 11 Feb 2012, 12:05 am, editata de 1 ori
florica- vip
florica- vip
o melodie frumoasa...
Buma dimineata ,o zi frumoasa tuturor!
florica- vip
Multumom Axxa pt. melodie ,frumoasa!
florica- vip
O seara frumoasa si calda
florica- vip
buna, Flori!
ce calda, fata mea, nu vezi ce e afara?
dar cred ca la tine nu e asa, poate vezi la TV
nici nu mai rezist sa ma uit la televizor, cate necazuri arata.
ce calda, fata mea, nu vezi ce e afara?
dar cred ca la tine nu e asa, poate vezi la TV
nici nu mai rezist sa ma uit la televizor, cate necazuri arata.
DA,Axxa este ingrozitor ce urgie a cazut pe bieti oamenii
nici eu nu ma mai uit ,ieri m-am uitat putin la tv.si m-am ingrozit
aici nu-i chiar asa prapad,numai ca ne-a scazut temperatura in casa,
pe la tine cum este?Este mare zapada?eu am zis sa fie cald macar in casa
nici eu nu ma mai uit ,ieri m-am uitat putin la tv.si m-am ingrozit
aici nu-i chiar asa prapad,numai ca ne-a scazut temperatura in casa,
pe la tine cum este?Este mare zapada?eu am zis sa fie cald macar in casa
florica- vip
e zapada mărisoara, ca a nins de cateva saptamani...
si la tara e rau, ca daca viscolește ti-o pune in poarta si in uşă si adio cu toate!
ai vazut cum plangeau bietii bătrâni la TV?
mai si intr-un fel cred ca are dreptate asta de prim ministru nou
ca cei tineri din sat nu se duc sa dea la lopata si mai ales pe degeaba...
ca nu cred eu ca el s-a referit la babele si mosii si bolnavii si gravidele din sat.
si la tara e rau, ca daca viscolește ti-o pune in poarta si in uşă si adio cu toate!
ai vazut cum plangeau bietii bătrâni la TV?
mai si intr-un fel cred ca are dreptate asta de prim ministru nou
ca cei tineri din sat nu se duc sa dea la lopata si mai ales pe degeaba...
ca nu cred eu ca el s-a referit la babele si mosii si bolnavii si gravidele din sat.
Nu stiu Axxa cati tineri or mai fi si prin sate ,banul ,el vorbeste, omenia,mila au pierit la noi Foarte rau am ajuns! Si aici sant unii oamenii cu-o gandire de nu-ti poti imagina,auzi domne ,cine sta la parter au obligatia sa curete zapada de pe scari si trotuar ,restul zboara ,n-au treaba,nu-i ttttreaba lor Stau in carciumii si se ca nimeni nu ne da ,dar tu cui dai ceva ?intrebarea asta nu si-o pun cine le este dator la cine au lucrat si nu le-a platit,ce sa facem ,oameni si oameni!!!!!!!!!!!!
florica- vip
Duminica placuta!
florica- vip
Duminica placuta fetelor .
Mirela Maria- vip
Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53
florica- vip
Buna Florica!O duminica placuta cum e vremea pe la tine?la noi a inceput sa ninga marunt...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
fetele am iar probleme cu calc...placa video ...va pup
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Buna Lica ,aici a fost frumos toata ziua, dar nu a nins si nici nu se arata ca v-a ninge .O SEARA FRUMOASA!
florica- vip
Buna Costina ,imi pare rau ca ai probleme cu calculatorul,coata de-l repara repede ca asteptam poze faine,o seara frumoasa
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 33 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum