46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
savas1979
lexia
michiper68
bolocanita
pufy2010
teodora_roman
andradamaria
rodica
amiraa
lica54
Motzişor
victorelalove
simi
DENISA
18 participanți
Pagina 11 din 44
Pagina 11 din 44 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 44
Re: 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
motzisor, lexia, amiraa
@ lexia - ... până va deschide fata mea ochii pe vreun mascul, Murat va fi un bătrânel simpatic nesemnificativ și inofensiv
@ lexia - ... până va deschide fata mea ochii pe vreun mascul, Murat va fi un bătrânel simpatic nesemnificativ și inofensiv
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
simi a scris:Pufy ti-am adus-o pe Nurgul.... .
... mulțumesc, voi le vedeți crizate, eu văd doar decolteul
Simisimi a scris:Pufy ti-am adus-o pe Nurgul....
Buna Lexia
Buna Motzi
le gâdilă odată pe amândouă Savaş???
Şi sexos ca Sean Connerypufy2010 a scris: motzisor, lexia, amiraa
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
visează, viseazăpufy2010 a scris: motzisor, lexia, amiraa
[quote="lexia"]Servus, Lexia, trebuie să mă cam retrag, mai am de pregătit destule pe mâine, vă pup!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Prinde-o Pufy ca lesina....
simi- vip
Motzisor !! Seara buna si multmim !!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
[quote="Motzişor"]
Spor la treabă
Spor la treabă
Motzi
simi- vip
simi a scris:Prinde-o Pufy ca lesina....
... o prind
Motzisor
e frumoasa Pufy.....
simi- vip
Frumosa Nurgul = CEAI VERDE .
NOAPTE BUNA , DRAGI COPII !!
NOAPTE BUNA , DRAGI COPII !!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Noapte buna Vic
Noapte buna tuturor!
Noapte buna tuturor!
simi- vip
noapte buna simi!
bolocanita- membru incepator
Data de inscriere : 01/03/2011
Varsta : 42
Localizare : MADRID
Puteti sa-mi spuneti cind va fi primul episod di noul film al lui Murat???
savas1979- membru incepator
Data de inscriere : 15/04/2011
DRAGILOR,
BUN VENIT BOLOCANITA!
multumim Michi pentru informatii, inseamna ca nu mai avem mult de asteptat, oricum ni s-au lungit urechile,
dau o pentru fiecare!
BUN VENIT BOLOCANITA!
multumim Michi pentru informatii, inseamna ca nu mai avem mult de asteptat, oricum ni s-au lungit urechile,
dau o pentru fiecare!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
buna dimineata !va doresc o zi exelenta tuturor!
bolocanita- membru incepator
Data de inscriere : 01/03/2011
Varsta : 42
Localizare : MADRID
buna dimineata
viki- membru incepator
Data de inscriere : 15/04/2010
Varsta : 63
Localizare : PETROSANI
sunt o fana a lui Murat si va citesc de la inceput dar nu am indraznit sa scriu pe forum sper sa ma primiti si pe mine printre voi sa mai fie inca o bunicuta la fel ca Lica
viki- membru incepator
Data de inscriere : 15/04/2010
Varsta : 63
Localizare : PETROSANI
BUN VENITviki a scris:sunt o fana a lui Murat si va citesc de la inceput dar nu am indraznit sa scriu pe forum sper sa ma primiti si pe mine printre voi sa mai fie inca o bunicuta la fel ca Lica
ne bucuram pentru fiecare nou venit! "mic" sau "mare" sunt superbi, parca nu le-am mai vazut asa clare
andradamaria- vip
'Neaţa tuturor!
Bine aţi venit, fetelor noi! Bolocanita, vezi dacă au mai rămas părţi neatribuite, dacă nu .... teoretic ar trebui să micşorăm bucăţile revendicate. Să vedem dacă sunt de acord titularele....
Mie mi se pare că avem din ce în ce mai mult de aşteptat, până să-l revedem pe Preţios: la început era sfârşit de ianuarie, acum a devenit sfârşi de februarie....nici măcar nu e clară distrubuţia
Încep şi ei cu o pauză "binemeritată"
Vai ce-mi place posibilitatea asta nouă de răspuns rapid
Bine aţi venit, fetelor noi! Bolocanita, vezi dacă au mai rămas părţi neatribuite, dacă nu .... teoretic ar trebui să micşorăm bucăţile revendicate. Să vedem dacă sunt de acord titularele....
Mie mi se pare că avem din ce în ce mai mult de aşteptat, până să-l revedem pe Preţios: la început era sfârşit de ianuarie, acum a devenit sfârşi de februarie....nici măcar nu e clară distrubuţia
Încep şi ei cu o pauză "binemeritată"
Vai ce-mi place posibilitatea asta nouă de răspuns rapid
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
teodora_roman a scris:'Neaţa tuturor!
Mie mi se pare că avem din ce în ce mai mult de aşteptat, până să-l revedem pe Preţios: la început era sfârşit de ianuarie, acum a devenit sfârşi de februarie....nici măcar nu e clară distrubuţia Vai ce-mi place posibilitatea asta nouă de răspuns rapid
TEO, si mie imi place varianta noua de raspuns in cei priveste pe turci..e greu de inteles .ce strategie mai e si asta, facem un serial dupa un film anume, primul episod va fi in ianuarie, aaaa ,ba nu, va fi in februarie dar n-avem distributia completa..va fi finalizata cand se va termina serialul, va juca murat si alti cativa dar n-au voie sa scoata un sunet pe tema asta, nu se stie daca vom respecta vreo idee macar din presupusul film, dar vom trage o dramoleta de zile mari,in stil propriu bazandu-ne pe pe talentul lui muri si nu numai,( si Tefo este un bun actor) si cine mai stie ce
parca mi-e frica l-am asteptat atata pe incat mi-ar parea rau sa fie vreo mare dziluzie cu tota pregatirea lui ulterioara in de-alde fineturile actoriei, de fapt singura strategie de promovare pare a fi tacerea si asteptarea..asteptati bai fratilor si veti vedea voi ce si cum!
andradamaria- vip
Pagina 11 din 44 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 44
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 11 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum