46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
savas1979
lexia
michiper68
bolocanita
pufy2010
teodora_roman
andradamaria
rodica
amiraa
lica54
Motzişor
victorelalove
simi
DENISA
18 participanți
Pagina 27 din 44
Pagina 27 din 44 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44
Re: 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
simi a scris:
In realitate inca nu am experimentat....
Inca ?????????
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Daaaaaaaaaaaaaa cupidon cupidonvictorelalove a scris:
Inca ?????????
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Simi dacă îţi iese experimentul să ne spui şi nouă , să nu împrumuţi secretomania lor . :nnm:
Lale Cangal'ın ayakkabısının altındaki dilekler
Cemal Hünal ile evlenen Lale Cangal, ayakkabısının altını twitter'da gösterdi.
Eylül ayında Cemal Hünal ile evlenen Lale Cangal, adete uydu ve ayakkabısının altına yakınlarının adını yazdı.
Cangal arkadaşı Mine Tugay'ı unutmadı.Ancak Tugay durumu biraz geç fark etti. Oyuncu , önceki gün ayakkabının fotoğrafını " yeni gördüm" notuyla twitter'da paylaştı.
Televizyongazetesi
Lale Cangal'ın ayakkabısının altındaki dilekler
Cemal Hünal ile evlenen Lale Cangal, ayakkabısının altını twitter'da gösterdi.
Eylül ayında Cemal Hünal ile evlenen Lale Cangal, adete uydu ve ayakkabısının altına yakınlarının adını yazdı.
Cangal arkadaşı Mine Tugay'ı unutmadı.Ancak Tugay durumu biraz geç fark etti. Oyuncu , önceki gün ayakkabının fotoğrafını " yeni gördüm" notuyla twitter'da paylaştı.
Televizyongazetesi
Va dezvalui toate detaliile Denisa,stai linistita....
simi- vip
Si asta e noua...
simi- vip
Nu mai am rabdare,sa-l vad in actiune pe Muri cat mai repede...
Sper ca acum o sa vedem episodul in februarie,daca au inceput sa filmeze...
simi- vip
filmează încă ptr promouri
Ce bine imi pare....
Sa-l vad cat mai repede in promo...
Sa-l vad cat mai repede in promo...
simi- vip
si eu, daca nu :nnm: :nnm:simi a scris:Nu mai am rabdare,sa-l vad in actiune pe Muri cat mai repede...
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Murat Yıldırım ve Sarp Akkaya hayranları ekran başına
İkilinin başrolündeki Suskunlar dizisi başlıyor.
Habertürk'ten Memet Güler, diziyi büyük bir merakla beklediğini yazdı:
BİRBİRLERİNDEN başka tutunacak hiçbir şeyi olmayan, dört küçük çocuğun hikâyesidir Suskunlar. Şu sıralarda çok çarpıcı bir tanıtımı dönüyor Show ekranında. Pek yakında perdesini açacak dizinin iki başrol erkek oyuncusunu da benden duyun. Murat Yıldırım ve Sarp Akkaya, yani nam-ı diğer Tefo, Suskunlar'ın başrolündeki iki isim efendim. Gelelim konusuna...
Onlar kardeşten de öte dört arkadaştılar. Küçüktüler, büyümeleri yıllar sürecek sandılar. Ama bazı çocuklar tek bir günde büyür. Hayat insanı bazen bir gecede olgunlaştırır, bir günde büyütür. İşte bu dört arkadaş, dağıldılar şehrin dört bir yanına, adına hayat denilen macerada. Bir daha görüşmemek üzere ayrıldılar. Ama içlerinden biri tutmadı sözünü.
Yıllar sonra bir araya topladı dördünü. Başladığı işi bitirmeleri için... Şimdi her biri bambaşka bir adam artık. Biri gözükara bir serseri. Biri başarılı bir kanun adamı. Biri hiç büyümemiş, koca kalpli bir çocuk adam. Ve sonuncusu da birbirlerine verdikleri sözü ilk bozan. Şehrin dört bir yanından esen dört rüzgar gibi çıkıyorlar yola. Arkalarında paylaşılamayan bir aşk, önlerinde sorulacak bir hesap, tek silahlarıysa girdiği her savaştan galip çıkmasını bilen sarsılmaz dostlukları... Merakla bekliyorum...
http://televizyongazetesi.com/CMSFiles/Image/Content/muratyildirimsarpakkaya.jpg
Fetelor ...dar pana la urma cine joaca rolul FETEI ?
victorelalove- moderator
Deja santem in ceata Vic.victorelalove a scris:Fetelor ...dar pana la urma cine joaca rolul FETEI ?
Se vehiculau doua nume,iar el apare in poze cu a treia...
simi- vip
Pai asta am vazut si eu . Cred ca au facut totul pentru a induce lumea in eroare . Ce-o fi in capul lor ? Ba ca este Sedef , ba ca este "missa" ...ba ca este bunica . Ce atatea secrete ?simi a scris:
Se vehiculau doua nume,iar el apare in poze cu a treia...
Spune domne' clar ...si pe inteles ...
victorelalove- moderator
DENISA a scris:[color=blue] Lica mie mi se pare că seamănă cu SELMA ( Defne- ASI)
Nu Selma nu joaca in Sultan?Nu e cu totu altacineva imi pare foarte cunoscuta da nu stiu de unde..la cate seriala Turcesti am vazut....de unde sa le mai tin minte...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
sper sa fie ceren nu stiucum aia mi se parea cea mai potrivita, acum nu ziceau ca vor fi mai multe fete, ce conteaza o poza acolo, eu il vreau pe muri cu una pe masura lui, frumoasa si talentata, ca in viata reala n-a avut parte
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Eu il vreau pe Muri si atat,nu conteaza cine e langa el...
simi- vip
Lica pe tipa ce apare în poze cu Muri o cheamă Asli Enver , ea doar aduce la figură cu Selma
mai drăguţă era bruneta cu ochi albaştri
mai drăguţă era bruneta cu ochi albaştri
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 23 Ian 2012, 1:34 pm, editata de 1 ori
victorelalove a scris:
Tot cu serialul indian ?
Da Vic nu vreau sa supar pe nimeni si nici nimeni sa nu se supere pe mine...dar il intrece pe ASI de 1001 si una de ori..doi actori tineri frumosi si foate talentati...In acest film gasesti de toate drama dragoste si romantism cat cuprinde...nu este numai parerea mea o spun si alte fete care au vazut ASI..inca o data imi cer scuze daca am suparat pe cineva...Nu pot sa spun ca ASI nu mi-a placut si chiar imi mai place cand l-am descoperit pe net am perdut ffoarte multe zile in fata calculatorului a fost si a ramas filmul meu de suflet...Dar Geet si Maan la trecut pe ASI pe locul doi
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:...Dar Geet si Maan la trecut pe ASI pe locul doi
Vizionare placuta , Lica !!
Dar de ce sa superi pe cineva ? Fiecare place ...ce-i place !!!! Inima ta stie ce-ti spune .
Suntem toti diferiti ... cu pareri deferite si cu inimi diferite . De aceea si exista asa de multe seriale ...cum ar fi daca ne-am "indragosti" toti iremediabil de acelasi serial ? Nu ar mai filma astia nimic ...
victorelalove- moderator
dar nu se supără nimeni Lica , pe mine nu m-au prins , am încercat să mă uit dar nu am rezistat nici măcar să văd un episod.
DENISA a scris:dar nu se supără nimeni Lica , pe mine nu m-au prins , am încercat să mă uit dar nu am rezistat nici măcar să văd un episod.
In aceeasi situatie . Nici eu nu am putut sa vad un episod . Dar tocmai asta este farmecul omenirii . Suntem diferiti ...
victorelalove- moderator
mie mi-a trimis Dea diverse linkuri , pe ea au prins-o , îmi place la ei că sunt mai deschişi faţă de fani şi le acordă mai multă importanţă fanilor , indiencele sunt frumoase dar barbaţii nu prea .
simi- vip
Simi bine că l-ai adus pe ALi , ce îmi plăcea când îl fezanda Demir
Pagina 27 din 44 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 27 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum