46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
savas1979
lexia
michiper68
bolocanita
pufy2010
teodora_roman
andradamaria
rodica
amiraa
lica54
Motzişor
victorelalove
simi
DENISA
18 participanți
Pagina 35 din 44
Pagina 35 din 44 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 44
Re: 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Poti sa mananci linistita ca eu nu le cunosc gustul si nu-mi faci pofta....
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
îl conţin şi pe Muaratel
Va pupacesc.
Plec la shoppingareala...
Plec la shoppingareala...
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Fetele !! Spor la treburi !!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Cuplul de aur al ecranului turc
Servus fetelor!
Sunt hotărâtă să refac distribuţia filmului Suskunlar
Măcar virtual să am plăcerea, deşi am impresia că pe unii turci de pe Suskunlar Dizisi pe Facebook, sau chiar la Murat Fanclub afişele mele cu Tuba îi calcă pe nervi.
Pagubă-n ciuperci
Pentru noi din nou pe ecrane:
ceva mai mare, pentru colecţie:
https://2img.net/r/ihimizer/img11/1766/suskunlarnegru01abb.jpg
O zi bună în continuare
Măcar virtual să am plăcerea, deşi am impresia că pe unii turci de pe Suskunlar Dizisi pe Facebook, sau chiar la Murat Fanclub afişele mele cu Tuba îi calcă pe nervi.
Pagubă-n ciuperci
O zi bună în continuare
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Multumim , Motzisor !!!
Foarte frumos !!
O zi buna ssi tie .
Foarte frumos !!
O zi buna ssi tie .
victorelalove- moderator
Motzişor a scris:Servus fetelor!
Pagubă-n ciuperci
O zi bună în continuare
Super Motzule! Aşa te vreau, nu te lăsa! :drunken:
tuturor
deşi am sentimentul că iarăşi am venit după ce aţi plecat voi. Ăsta mi-e norocul
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Teo !!
Ce mai faci ?
Ce mai faci ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris: Teo !!
Ce mai faci ?
Vic
Sunt îngropată în hârţogărie şi eu
Îmi vine s-o iau la sănătoasa, da' nu-i practic , că tot pe mine mă aşteaptă
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Servus, Teo, crede-mă că aş sta doar pe net, spicuiesc şieu de ici de colo şi am o săptămână cu agenda arhiplină.teodora_roman a scris:...
tuturor
deşi am sentimentul că iarăşi am venit după ce aţi plecat voi... Ăsta mi-e norocul...
Vă mulţumesc frumos şi vă ţuc in corpore
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Bună seara drăgălaşelor !! Motzi nici mie nu-mi pasă eu tot lângă Tuba îl vă strălucind
Buna seara !!
victorelalove- moderator
buna seara dragilor, ce faceti?????????
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
de la Iuliana,port.ro multumim
Murat Yildirim
Sarp Akkaya
Asli Enver
Kaldi 2 Erkek oyuncu
Gönül isterdiki bu 2 sinden Biri sn.Kemal Ucar olsun
ama oda bir Dizide oynuyor ve Basrol oynadigi Dizinin Cekimlerinde
Suan.
O Yüzden Aslinda sn.Ümit Ibrahim Kanatarcilar i cok ama cook isterim
Eger o olmazsa Oguzhan Yildiz da olabilir
özlendi oda
Ümit Ibrahim Kantarcilar
Ismail Filiz
Tansel Öngel
Oguzhan Yildiz
Berk Hakman
Arkadaslar dizinin senaristini ögrendim...
Ezelin senaryosunu kerem deren ile pınar bulut yazmıstı ve dizi efsane olmustu...
Kerem deren uçurumları yazıyor ve pınar bulut da suskunları yazıyormus.
ınsallah ayrı ayrıda harika senaryo yazıyorlardır...Saglam bir senaryo olacagını düşünüyorum..
Bu haber sevindirici oldu işte! Sadece Murat var diye izleyeceğim bir dizi olsun istemiyordum.Daha önceki projede denedim sadece 10-15 bölüm dayanabilmişimdir ki bu sefer umutluyum.Sevebileceğim bir yapım olacak gibi gözüküyor. İlk bölümün çekimleri yaklaşık dört hafta sürebilirmiş lakin bence en kısa zamanda Murat ve Aslı'dan oluşan kısa bir tanıtım görebiliriz. Gerçekten özlenmiş Murat Yıldırım.Resimleri görünce daha bir iyi anladım...
Murat Yildirim
Sarp Akkaya
Asli Enver
Kaldi 2 Erkek oyuncu
Gönül isterdiki bu 2 sinden Biri sn.Kemal Ucar olsun
ama oda bir Dizide oynuyor ve Basrol oynadigi Dizinin Cekimlerinde
Suan.
O Yüzden Aslinda sn.Ümit Ibrahim Kanatarcilar i cok ama cook isterim
Eger o olmazsa Oguzhan Yildiz da olabilir
özlendi oda
Ümit Ibrahim Kantarcilar
Ismail Filiz
Tansel Öngel
Oguzhan Yildiz
Berk Hakman
Arkadaslar dizinin senaristini ögrendim...
Ezelin senaryosunu kerem deren ile pınar bulut yazmıstı ve dizi efsane olmustu...
Kerem deren uçurumları yazıyor ve pınar bulut da suskunları yazıyormus.
ınsallah ayrı ayrıda harika senaryo yazıyorlardır...Saglam bir senaryo olacagını düşünüyorum..
Bu haber sevindirici oldu işte! Sadece Murat var diye izleyeceğim bir dizi olsun istemiyordum.Daha önceki projede denedim sadece 10-15 bölüm dayanabilmişimdir ki bu sefer umutluyum.Sevebileceğim bir yapım olacak gibi gözüküyor. İlk bölümün çekimleri yaklaşık dört hafta sürebilirmiş lakin bence en kısa zamanda Murat ve Aslı'dan oluşan kısa bir tanıtım görebiliriz. Gerçekten özlenmiş Murat Yıldırım.Resimleri görünce daha bir iyi anladım...
andradamaria- vip
Andrada !!
Cu treburile zilnice ... Tu ce mai faci ?
Cu treburile zilnice ... Tu ce mai faci ?
victorelalove- moderator
vai ce greu imi merge netul iar intrarea pe forum e si mai grea, cred ca tocmai l-am vazut pe unul la tv si s-au blocat toate
Buna Vic, si eu la fel in plus astept sa ma lamureasca Denisa, ce-i cu scriptul de mai sus, cica va incepe in 27 februarie filmul lui muri
Buna Vic, si eu la fel in plus astept sa ma lamureasca Denisa, ce-i cu scriptul de mai sus, cica va incepe in 27 februarie filmul lui muri
andradamaria- vip
andradamaria a scris:vai ce greu imi merge netul iar intrarea pe forum e si mai grea, cred ca tocmai l-am vazut pe unul la tv si s-au blocat toate
Tocmai voiam sa-ti spun acelasi lucru ... Pana se incarca paguna pe Forum ...trec secunde bune .
Pai pe 27 Feb ? Nu se laudau la inceputul lunii ?
victorelalove- moderator
inceputul ,sfarsitul, ce conteaza important este ca se contureaza concretul, nu mai este ceata aia difuzavictorelalove a scris:
Tocmai voiam sa-ti spun acelasi lucru ... Pana se incarca paguna pe Forum ...trec secunde bune .
Pai pe 27 Feb ? Nu se laudau la inceputul lunii ?
andradamaria- vip
[quote="andradamaria"]
Si pana la urma este fata aia ...spalacita ?
Si pana la urma este fata aia ...spalacita ?
victorelalove- moderator
[quote="victorelalove"]asa scrie mai peste tot n-avem aclasi sistem de valori cu turcii.. si eu care-mi imaginam ca testeaza piata internationala, o testeaza numai pe a lor
andradamaria- vip
Andrada , o sa ajungi sa o regreti pe NURGUL !!
Mie nu-mi place fata aia . Poate sa vedem cum joaca ...dar asa ca si figura , trebuiau sa aduca ceva mai bun . Mie imi placea ideea de Sedef ...chiar daca stiu ca tu nu o agreai .
Mie nu-mi place fata aia . Poate sa vedem cum joaca ...dar asa ca si figura , trebuiau sa aduca ceva mai bun . Mie imi placea ideea de Sedef ...chiar daca stiu ca tu nu o agreai .
victorelalove- moderator
bună seara drăgălaşelor !!!
She says Murat's new serial will start on feb 27th, most probably.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 24 Ian 2012, 8:32 pm, editata de 2 ori
Denisa !DENISA a scris:bună seara drăgălaşelor !!!
este duminica .
victorelalove- moderator
Pagina 35 din 44 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 44
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 35 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum