46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
savas1979
lexia
michiper68
bolocanita
pufy2010
teodora_roman
andradamaria
rodica
amiraa
lica54
Motzişor
victorelalove
simi
DENISA
18 participanți
Pagina 19 din 44
Pagina 19 din 44 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 44
Re: 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Multumim , Pufy !!
Lica !! Noapte buna .
Lica !! Noapte buna .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Deni, sunt reuşite gif-ul şi afişul (poate e un pic prea dulcel fluturaşul), dar nu-s semnate, cine le-a făcut?DENISA a scris:... [/center]http://i.minus.com/iWV6SBW2YORfa.gif
http://fakemovieposter.s3.amazonaws.com/1327052163thegasibreathe.jpg
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
nu ştiu Motzi de cine sunt făcute
merită văzut
merită văzut
Asi, Asi şi iar Asi :))
Mulţumesc frumos!DENISA a scris:[color=blue] nu ştiu Motzi de cine sunt făcute
...
Ultimul fragment:
Noapte bună!
Motzişor- vip
Motzi ar mai fi o secvenţă plăcută , poate tu ai " imortalizat-o " şi mi-a scăpat mie , cea în care el vine acasă cu lipiile şi Asi rupe cu poftă dintr-o lipie iar el are un zâmbet
N-am sărit-o, cum era să o sar? Dar nu mă întreba în ce fragment este, undeva pe lângă împăcarea din episodul 50, ori înainte, ori după :)DENISA a scris:Motzi ar mai fi o secvenţă plăcută , poate tu ai " imortalizat-o " şi mi-a scăpat mie , cea în care el vine acasă cu lipiile şi Asi rupe cu poftă dintr-o lipie iar el are un zâmbet
În general am recuperat ce era mai important, cele două săruturi (ep. 15 şi episodul 76, sau să mai dreg câte o imagine stricată de reclama cu Lazarus (că nici subtitrarea nu se mai înţelegea şi momentul era important când Asi afla de boala lui Demir) şi am o surpriză şi în acest fragment, nu ştiu dacă o veţi observa sau dacă vă va plăcea.
Fug la somn, somnic pufos şi vouă
Motzişor- vip
înseamnă că mi-a scăpat mie
am observat Motzi , ai inserat secvenţe de la filmări cu dannsul
am observat Motzi , ai inserat secvenţe de la filmări cu dannsul
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 21 Ian 2012, 1:07 am, editata de 1 ori
Uite-o, e chiar la început:DENISA a scris:înseamnă că mi-a scăpat mie
Motzişor- vip
Mulţam Motzi !!!!
1:05 AM
se făcu dimineaţă , somn uşor !!!!
1:05 AM
se făcu dimineaţă , somn uşor !!!!
NOAPTE BUNA !!
victorelalove- moderator
bună ziua drăgălaşelor !!!
Tuba ve eşi koruma tuttu
Fulya Acıbadem Hastanesi’nde önceki gün 05.00 sıralarında sezeryenle ikiz kızlarını dünyaya getiren Tuba Büyüküstün ile eşi Onur Saylak koruma tuttu
Bugün hastaneden ayrılacak olan çift, basına görüntü vermemek için Monica Bellucci ve Ben Affleck’in İstanbul ziyaretlerinde güvenliğini sağlayan Çağdaş Agun ile anlaştı. Agun dün de bütün gün hastanenin girişinde bekledi. Büyüküstün’ün ayrı yumurta ikizleri olan kızlarının birinin kumral, diğerinin de esmer olduğu açıklandı. Aile fertlerinin yalnız bırakmadığı Büyüküstün’ün kızlarını kucağına aldığında duygulu anlar yaşadığı ifade edildi.
http://magazin.milliyet.com.tr/tuba-ve-esi-koruma-tuttu/magazin/ … 91678/default.htm
21 Ocak 2012-Cumartesi
http://www.tvaktuel.com/haber/4369-murat-yildirim-39suskunlar39da-ecevit-rolunu-oynay.html
Tuba ve eşi koruma tuttu
Fulya Acıbadem Hastanesi’nde önceki gün 05.00 sıralarında sezeryenle ikiz kızlarını dünyaya getiren Tuba Büyüküstün ile eşi Onur Saylak koruma tuttu
Bugün hastaneden ayrılacak olan çift, basına görüntü vermemek için Monica Bellucci ve Ben Affleck’in İstanbul ziyaretlerinde güvenliğini sağlayan Çağdaş Agun ile anlaştı. Agun dün de bütün gün hastanenin girişinde bekledi. Büyüküstün’ün ayrı yumurta ikizleri olan kızlarının birinin kumral, diğerinin de esmer olduğu açıklandı. Aile fertlerinin yalnız bırakmadığı Büyüküstün’ün kızlarını kucağına aldığında duygulu anlar yaşadığı ifade edildi.
http://magazin.milliyet.com.tr/tuba-ve-esi-koruma-tuttu/magazin/ … 91678/default.htm
21 Ocak 2012-Cumartesi
http://www.tvaktuel.com/haber/4369-murat-yildirim-39suskunlar39da-ecevit-rolunu-oynay.html
Buna ziua dragilor,
multumim Denisa,
un frumos sfarsit de saptamana va doresc!
multumim Denisa,
un frumos sfarsit de saptamana va doresc!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Buna ziua !!
O sambata frumoasa va doresc !!
Dar ce "giaca" are Ezel ... zici ca este facuta din "poleiurile" ramase de la bomboanele din bradul de Craciun . Sau mi se pare mie ?
Dar ce "giaca" are Ezel ... zici ca este facuta din "poleiurile" ramase de la bomboanele din bradul de Craciun . Sau mi se pare mie ?
victorelalove- moderator
Vic, si eu ma minunam zilele trecute si intrebam in ce categorie se inscrie sacou sau geaca, Denisa mi-a zis ca este geaca tip sacou, 2 in 1victorelalove a scris:Buna ziua !!
andradamaria- vip
andradamaria a scris:... 2 in 1
Andrada !!
Si nici nu cred ca trece apa prin asa material .
Ce mai faci ? Pe la voi ninge ? Aici ninge ca-n povesti .
victorelalove- moderator
nuuuuuuuuuuuuuuuu este soare ceren hindistanvictorelalove a scris:
Andrada !!
Si nici nu cred ca trece apa prin asa material .
Ce mai faci ? Pe la voi ninge ? Aici ninge ca-n povesti .
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Sam 21 Ian 2012, 2:11 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Bună fetelor !!!
Vic eu sincer nu mă bucur că ninge în Bucureşti , să vezi de ninge mai multişor ce o să fie săptămâna ce vine .
Vi-l aduc pe Murat în imaginaţia mea ....
Vic eu sincer nu mă bucur că ninge în Bucureşti , să vezi de ninge mai multişor ce o să fie săptămâna ce vine .
Denisa !!
Ai dreptate ...acum este frumos si dupa aceea urmeaza NEPLACERI .
Ai viziune !!!! BRAVO !!
Ai dreptate ...acum este frumos si dupa aceea urmeaza NEPLACERI .
Ai viziune !!!! BRAVO !!
victorelalove- moderator
frumos, vrei sa zici ca ochii lui exprima tot..poate pistoalele vor avea rol decorativ, ajung ochiiDENISA a scris:Bună fetelor !!!
andradamaria- vip
da , Andrada cred că de le aruncă rivalelilor câte o privire ucigătoare or să cadă precum muştele
Dragalaselor!!
o zi cat mai frumoasa...pe aici a ploat iar acum a data in ninsoare
o zi cat mai frumoasa...pe aici a ploat iar acum a data in ninsoare
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna , Lica !!
Ce mai faci ?
Da , Denisa !! Ar fi bine :FARA VIOLENTA , FARA ARME !! Sa transmita si ei acest mesaj ... OMENIRII .
Ce mai faci ?
Da , Denisa !! Ar fi bine :FARA VIOLENTA , FARA ARME !! Sa transmita si ei acest mesaj ... OMENIRII .
victorelalove- moderator
Vic dar şi fără atâta SUFWERINŢĂ
Chiar daca este cu SUFERINTA ( ca la ei nu cred ca este posibil fara ) sa fie in cantitate cat mai mica .
victorelalove- moderator
Pagina 19 din 44 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 44
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum