46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
savas1979
lexia
michiper68
bolocanita
pufy2010
teodora_roman
andradamaria
rodica
amiraa
lica54
Motzişor
victorelalove
simi
DENISA
18 participanți
Pagina 17 din 44
Pagina 17 din 44 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 44
Re: 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:...
Pufy eu aştept să le nască din vara lui 2009
.... .. la fermă?
Re: 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pufy !!
Motzisor !! Multumim pentru tot .
Pufy ... eu oricum cred ca cele mici vor semana cu Murat . Au stiut ele ce gene sa aleaga .
Motzisor !! Multumim pentru tot .
Pufy ... eu oricum cred ca cele mici vor semana cu Murat . Au stiut ele ce gene sa aleaga .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
victorelalove a scris: ..
.. cred c-am exagerat cu 99,99%, comentariile vor fi în procent de 100%
Sa inteleg ca eu faceam parte din 00,01 % ???????pufy2010 a scris:
.. cred c-am exagerat cu 99,99%, comentariile vor fi în procent de 100%
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Sa inteleg ca eu faceam parte din 00,01 % ???????
... daaaa, speram să zici că va semăna cu Onur
... musafiri
Pufy !
victorelalove- moderator
si eu zic ca seamana cu Murat
eu incep sa raman fara tigle
frumoase gif-uri Denisa, inca n-am curaj sa revad asi,ma uit doar la creatiile voastre
eu incep sa raman fara tigle
frumoase gif-uri Denisa, inca n-am curaj sa revad asi,ma uit doar la creatiile voastre
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Vin 20 Ian 2012, 7:31 pm, editata de 2 ori
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Andrada eu am revăzut weekend-ul trecut mai bine de jumătate de serial şi sincer l-am privit cu aceeaşi plăcere ca şi prima dată , am mai dat şi peste scenariile lui Simona şi am mai citit şi din ele .
ceva cald.....
ceva cald.....
DENISA a scris:Andrada eu am revăzut weekend-ul trecut mai bine de jumătate de serial şi sincer l-am privit cu aceeaşi plăcere ca şi prima dată , am mai dat şi peste scenariile lui Simona şi am mai citit şi din ele .
ceva cald.....
denisa si eu l-am vazut de 2 ori-data la tv si imediat pe net
aseara m-am apucat de el atreia oara
si minune ,nu m-am plictisit ...deci continui vizionarea
Mirela Maria- vip
Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53
eu m-am implicat emotional atat de tare incat mi-e frica, nu cred ca l-as putea vedea -la rece- si asta mi-as dori tare mult, asa ca mai asteptMirela Maria a scris:
denisa si eu l-am vazut de 2 ori-data la tv si imediat pe net
aseara m-am apucat de el atreia oararas
si minune ,nu m-am plictisit ...deci continui vizionarea
noi l-am vazut intai pe net , in avans..si apoi la tv, eram disperate rau pe vremea aia
andradamaria- vip
incearca Andrada draga si n-o sa-ti para rauandradamaria a scris:eu m-am implicat emotional atat de tare incat mi-e frica, nu cred ca l-as putea vedea -la rece- si asta mi-as dori tare mult, asa ca mai astept
noi l-am vazut intai pe net , in avans..si apoi la tv, eram disperate rau pe vremea aia
nu ne place noua sa suferim cu turcii astia
Mirela Maria- vip
Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53
cum sa nu !, suferim laolalta cu ei, sau mai abitir, de zici ca fac parte din familiile noastreMirela Maria a scris:
incearca Andrada draga si n-o sa-ti para rau
nu ne place noua sa suferim cu turcii astia
andradamaria- vip
andradamaria a scris:... de zici ca fac parte din familiile noastre
victorelalove- moderator
eram sigura ca rezonezi!!!!!!!!!!!!!! ai ramas la fel de conectata la FG? cred ca doar pt :cracindde:victorelalove a scris:
andradamaria- vip
Mirela eu cred că am revăzut ASI de peste 20 de ori , nu de fiecare dată integral , dar de fiecare dată scenele ASI - DEMIR , şi ASi - ASYA- DEMIR
andradamaria a scris: cred ca doar pt :cracindde:
Da , recunosc ca in momentul de fata Engin este singurul motiv pentru care ma mai uit . Nu cred ca se va schimba ceva in FGSN ... cel putin nu in viitorul apropiat .
Singurul lucru pe care nu vreau sa-l vad este cum sufera ...si culmea : EL ESTE CEL MAI "AMARAT" ...
victorelalove- moderator
Vic tu ai un motiv Enginul dar eu oare de ce casc ochii şi mai şi sufăr joia ?? ăsta de acum e masochism la mine
DENISA a scris:Vic tu ai un motiv Enginul dar eu oare de ce casc ochii şi mai şi sufăr joia ?? ăsta de acum e masochism la mine
Si nu ai aflat motivul ?
victorelalove- moderator
Tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!DENISA a scris:Vic tu ai un motiv Enginul dar eu oare de ce casc ochii şi mai şi sufăr joia ?? ăsta de acum e masochism la mine
andradamaria- vip
DENISA a scris:ba da, dar tot mă încăpăţânez să sufăr
Daaaaaaaaaaaaa ...dar ia sa fi fost Murat impuscat in plina noapte . Cum ti-ar fi fost ?
Asa cel putin esti detasata ...
victorelalove- moderator
sigur se depăşeau cotele apelor Dunării Vic
DENISA a scris: sigur se depăşeau cotele apelor Dunării Vic
Atunci gandeste-te ca asa este la mine in suflet ...si-n casa !!
victorelalove- moderator
Vic ştiu cum este , mie mi se zburlea părul pe cap când dădeau genericul de final la ASI vinerea seara
DENISA a scris:Vic ştiu cum este , mie mi se zburlea părul pe cap când dădeau genericul de final la ASI vinerea seara
Uite si tu ce se intampla cu niste femei minunate ca noi ...
victorelalove- moderator
zici tu minunată dar colegul meu de cameră nu ştiu dacă ar fi deacord cu tine
Pagina 17 din 44 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 44
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 17 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum