46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
savas1979
lexia
michiper68
bolocanita
pufy2010
teodora_roman
andradamaria
rodica
amiraa
lica54
Motzişor
victorelalove
simi
DENISA
18 participanți
Pagina 3 din 44
Pagina 3 din 44 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44
Re: 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
uite aici privelişte frumoasă
Re: 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Wauuuuuuuuuuuuu,ai facut-o indianca!!!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
nu e de mine făcută , e de croate
Bună, fetelor, croatele n-au fost consecvente, barem un fes trebuia să-i pună şi lui Muri.DENISA a scris:nu e de mine făcută , e de croate
Să mă iertaţi că nu prea am timp să intru şi aici, Deni, tare greu accesez forumul, mă voi smiorcăi mereu din cauza asta, dar promit să strig prezent ori de câte ori mă chemaţi.
Şi dacă voi vreţi aduceţi-le fetelor link-urile cu fragmentele, pliz:
https://www.dailymotion.com/ASKveCEZAro
Să aveţi o sâmbătă superbă!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Luaţi-vă batistele 14 minute.
Vă doresc un week-end splendid în continuare!
Vă doresc un week-end splendid în continuare!
Motzişor- vip
bună seara !!!
Onurel fumează
Onurel fumează
DENISA a scris:bună seara !!!
Buna seara dragalaselor!Ce mai faceti?ce mai spuneti?
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
DENISA a scris: uite aici privelişte frumoasă
amiraa- membru activ
Data de inscriere : 02/01/2012
Buna ziua, ati sunat la Salvarea privata. Pentru limba romana apasati 1. Pentru engleza, apasati 2. Pentru verificarea contului dumneavoastra de contributii la sistemul de sanatate, apasati 3. Pentru informatii despre ofertele speciale ale Salvarii in perioada de Craciun, Revelion si Paste, apasati 4. Pentru informatii in legatura cu starea dumneavoastra de sanatate, apasati cu un deget pe incheietura mainii si numarati pana la 60. Acela e pulsul. Daca il mai aveti, apasati 5. Pentru transferul la o firma de pompe funebre , apasati 6 Un operator va prelua apelul. Pentru imbunatatirea serviciului, va informam ca aceasta convorbire poate fi inregistrata si folosita intr-o emisiune de tip talk show. Va multumim!
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
bun Venit Rodica !!
tot mai înfuleci frate ??? papi tu şi ptr Fulgerică ???
tot mai înfuleci frate ??? papi tu şi ptr Fulgerică ???
Buna am primit bancul si m-am grabit sa il trimit.
Cat priveste "infulcatul" sper ca-i plac lui Muri cele grase si pufoase Pupici si scuze ca nu mai am timp pentru portal dar am si ramas in urma cu multe lucruri
Noapte buna tuturor si si
Cat priveste "infulcatul" sper ca-i plac lui Muri cele grase si pufoase Pupici si scuze ca nu mai am timp pentru portal dar am si ramas in urma cu multe lucruri
Noapte buna tuturor si si
rodica- vip
Varsta : 68
eu cred că tu mi-l cedezi lin şi fără regrete pe Muri
m-a ispitit Motzi şi am început să mă joc iară cu cuplul meu favorit .
New
nu găsesc o metodă de uploadare a fişierelor mai mari de 2 MB
m-a ispitit Motzi şi am început să mă joc iară cu cuplul meu favorit .
New
Salve, Deni, felicitări!DENISA a scris:[color=blue]...
m-a ispitit Motzi şi am început să mă joc iară cu cuplul meu favorit...[/center]
Nici eu n-am găsit, şi nu renunţ la plăcerea gif-urilor mari.
Astea sunt configurările forumurilor, probabil ca să nu fie supraîncărcate fiindcă s-ar mişca mult mai lent.
Aşa că dacă vem gifuri mari ele trebuie să fie cu număr mic de cadre, iar dacă le vrem cu număr mare de cadre pe secvenţe de timp mai lungi, trebuie să le micşorăm. Asta e!
No, pic de somn, somnic pufos tuturor!
Motzişor- vip
Motzi , piticania asta a mea în format original nu are decât 5,4 MB , e făcut din bucată video
Cred, Denisa, m-am uitat şi la gif-urle Fundei, de fapt sunt foarte scurte şi nu întâmplător, cum sunt un pic mai lungi sunt şi mai mici.DENISA a scris: Motzi , piticania asta a mea în format original nu are decât 5,4 MB , e făcut din bucată video
Dar cred că ea le făcea în Photoshop, poate voi, cele mai vechi ştiţi mi bine cu ce program le făcea.
Eu folosesc Photoshop-ul dar nu pentru gif-uri, sunt nişte reguli şi la aplicaţia aceea.
Nu-mi dau seama dacă ar fi sau nu mai avantajoasă.
Motzişor- vip
da , ea le face în Photoshop , am făcut şi eu în photoshop dar vorba ta nu poţi folosi prea multe cadre iar ptr a ieşi un Gif bun sunt necesare pe puţin 80-100 de cadre .
Aşa este, eu la gif-ul cu Murat la cafea am folosit 68 de cadre, aş fi folosit mai multe, dar depăşea 8 MB şi nu l-aş mai fi putut încărca deloc. trebuie alese mai bine momentele şi dozate cadrele la fix, dar asta cere deja mult timp. De-asta, deşi îmi plac enorm eu nu mă prea arunc să fac gif-uri. Denisa, sper să mai vorbim şi mâine, pur şi simplu adorm pe taste. Te pup tare de totDENISA a scris:da , ea le face în Photoshop , am făcut şi eu în photoshop dar vorba ta nu poţi folosi prea multe cadre iar ptr a ieşi un Gif bun sunt necesare pe puţin 80-100 de cadre .
Motzişor- vip
am mai făcut unul înainte de culcare
amiraa- membru activ
Data de inscriere : 02/01/2012
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineata dragilor,
multumim pentru creatii, tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o duminica frumoasa si linistita va doresc si multe stiri despre ca prea a lungit-o cu absenta
multumim pentru creatii, tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o duminica frumoasa si linistita va doresc si multe stiri despre ca prea a lungit-o cu absenta
andradamaria- vip
bună fetelor !!
am adus partitura , să ne punem pe cântat
Kenan cred că a fost puţintel înşelat
AYRILIK YOKMUŞ
Avustralya’ya tek başına tatile çıkan Kenan İmirzalıoğlu, İstanbul’a döner dönmez manken sevgilisi Özge Akbulut’la buluştu.
15 Ocak 2012 Pazar
İstinye Park’ta sevgilisiyle görüntülenen oyuncu, ayrılık iddialarını ”Öyle olsaydı, burada olmazdık” diyerek yalanladı.
SERCAN KISMET
http://cadde.milliyet.com.tr/2012/01/15/HaberDetay/1489100/ayrilik-yokmus
am adus partitura , să ne punem pe cântat
Kenan cred că a fost puţintel înşelat
AYRILIK YOKMUŞ
Avustralya’ya tek başına tatile çıkan Kenan İmirzalıoğlu, İstanbul’a döner dönmez manken sevgilisi Özge Akbulut’la buluştu.
15 Ocak 2012 Pazar
İstinye Park’ta sevgilisiyle görüntülenen oyuncu, ayrılık iddialarını ”Öyle olsaydı, burada olmazdık” diyerek yalanladı.
SERCAN KISMET
http://cadde.milliyet.com.tr/2012/01/15/HaberDetay/1489100/ayrilik-yokmus
Denisa, dar ce facu bre Kenanu, si ce-i aia de pe el, sacou sau ce???
andradamaria- vip
bună Andrada!! cred că are o gecuţă gen sacou din piele, poate e din piele de crocozaur că doar fuse omul în vacanţă în Australia .
să mă laud şi eu cu " jucăriile mele calde " abia ieşte pe bandă
să mă laud şi eu cu " jucăriile mele calde " abia ieşte pe bandă
SUNT SUPERBE!!!!!!!!!!!!!!!!!! cat oare o sa-mi mai fie dor de ei?
andradamaria- vip
Pagina 3 din 44 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 3 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum