Serialesitelenovelet
19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+4
Mirela Maria
dubaisport
victorelalove
DENISA
8 participanți

Pagina 29 din 43 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43  Urmatorul

In jos

19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Empty Re: 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Mier 22 Feb 2012, 8:35 pm

DENISA a scris:

dacă dorm în acelaşi pat sigur nu doarme niciunul dintre ei, amândoi sunt încordaţi

oare şi în inima lui Beren e doar Engin ??? 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 359517

Pai ea poate ca atipeste putintel ... dar el sigur nu . Nu ai vazut ce socat este cand intra peste el ?
Ma mir ca nu l-a gasit facand ceva ... Smile Smile Smile

Engin in inima Berenei ? Nu cred ... sunt doi buni colegi-prieteni-cunostiinte . Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Empty Re: 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dubaisport Mier 22 Feb 2012, 8:36 pm

[quote="Mirela Maria"]

....sau poate secretara a iesit putin???
quote]
secretara era acolo ..in fata lui gulli
iar Gulli cand se ridica dupa scaun se uita o sec la ea ,de frica
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 22 Feb 2012, 8:37 pm

da , Vic dar uneori te mai gândeşti şi la cunoştinţe Smile

sigur toată noaptea Mukka va 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 47188959_1249552804_2 pe la uşa camerei lui Kerim
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 22 Feb 2012, 8:39 pm

dar poate Mukk nu a vazut-o pe Gulli intrand in camera lui Ker....poate o vede iesind si atunci incepe cu apropourile Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 22 Feb 2012, 8:41 pm

DENISA a scris:da , Vic dar uneori te mai gândeşti şi la cunoştinţe Smile

sigur toată noaptea Mukka va 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 47188959_1249552804_2 pe la uşa camerei lui Kerim
Eeeeeeeeeee ... poate ca au ramas doar colegi . Le este mai usor . Smile

Aouleuuuuuuuuuuuu ...am uitat de Mukka . Asa este ... Cum o reusi Gullia sa ajunga in camera lui Kerim fara sa fie Muka de fata ? Smile

Sa vedeti ca asa este ... Kerim va sta 2 episode la inchisoare .
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !! A stat destul !! Ajunge ... o mai vedem si pe Gullie plangand rau de tot .
Cred ca dupa ce iese de la racoare ... fac nunta .
Kerim are proces peste 3 saptamani ... Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 22 Feb 2012, 8:44 pm

victorelalove a scris:

Sa vedeti ca asa este ... Kerim va sta 2 episode la inchisoare .
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !! A stat destul !! Ajunge
Kerim are proces peste 3 saptamani ... Crying or Very sad

dar ptr ce sa mai stea la inchisoare Vic ?
ca nu au probe impotriva lui? urma pantofului de langa Vural nu e a lui.....si apoi Must este anchetat si el ...offfffffff nu mai inteleg nimic

clar nunta va fi dupa ce iese el din arest...iar in timpul asta Gulli isi va coase rochia
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 22 Feb 2012, 8:44 pm

cu statul la închisoare e o mare tâmpenie , nu-i văd rostul , când s-au mai apropiat şi ei puţin iar îi desparte
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 22 Feb 2012, 8:46 pm

dubaisport a scris:

dar ptr ce sa mai stea la inchisoare Vic ?
pai nici eu nu stiu ... poate ca este un indiciu fals . 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 244732
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 22 Feb 2012, 8:46 pm

DENISA a scris:cu statul la închisoare e o mare tâmpenie , nu-i văd rostul , când s-au mai apropiat şi ei puţin iar îi desparte
exact..asta zic si eu
dupa nunta ai mai lasa 2 epis fericiti si incepe procesul de viol si iar ...la judecata
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Mier 22 Feb 2012, 8:47 pm

poate rezolva tatal lui si nu mai face ....sper..desi indiciile spun altceva.....o prostie mare sa ocupe timpul
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 22 Feb 2012, 8:48 pm

DENISA a scris:cu statul la închisoare e o mare tâmpenie , nu-i văd rostul , când s-au mai apropiat şi ei puţin iar îi desparte
eu nu cred ca va merge , nu are rost ... deja a stat prea mult . Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 22 Feb 2012, 8:50 pm

Mirela Maria a scris:poate rezolva tatal lui si nu mai face ....sper..desi indiciile spun altceva.....o prostie mare sa ocupe timpul
pai nu sunt indicii reale . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 22 Feb 2012, 8:51 pm

Mirela Maria a scris:poate rezolva tatal lui si nu mai face ....sper..desi indiciile spun altceva.....o prostie mare sa ocupe timpul
nu stiu Mirela ...ca fahretin tot timpul era pe urmele lui Must iar acum nu mai e ..l-a scapat din ochi
bine ca-l urmarea prin parcarea blocului lui stupid
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Mier 22 Feb 2012, 8:53 pm

victorelalove a scris:
pai nu sunt indicii reale . kiss

ce bine ca sunt false
chiar nu as vrea sa pateasca ceva acum cand incepe si viata lor sa se clarifice
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Mier 22 Feb 2012, 8:55 pm

dubaisport a scris:
nu stiu Mirela ...ca fahretin tot timpul era pe urmele lui Must iar acum nu mai e ..l-a scapat din ochi
bine ca-l urmarea prin parcarea blocului lui stupid

eu cred ca totusi se intereseaza inca ,ai vazut ca a vorbit ceva cu mama lui asu
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 22 Feb 2012, 8:56 pm

Mirela Maria a scris:

ce bine ca sunt false
chiar nu as vrea sa pateasca ceva acum cand incepe si viata lor sa se clarifice
dar nu este exclus sa ajunga la inchsoare . Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 22 Feb 2012, 8:59 pm

deci sunt false sau nu indiciile cu arestul lui Kerim???
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 22 Feb 2012, 8:59 pm

Mirela Maria a scris:

eu cred ca totusi se intereseaza inca ,ai vazut ca a vorbit ceva cu mama lui asu

ar fi bine ......chiar sunt curioasa ce avbt cu amma lui Meltem
vad ca fetele care fac traducerea inca nu au postat ep 59
iar din epis trecut foarte putin s-a tradus pe forumuri

ai inteles ce ti-am scris ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 22 Feb 2012, 9:00 pm

DENISA a scris:deci sunt false sau nu indiciile cu arestul lui Kerim???

eu nu stiu denisa
dar de rapirea asta a lui gulli se vorbea de ceva vreme ..si uite ca s-a adeverit
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Mier 22 Feb 2012, 9:01 pm

dubaisport a scris:

ar fi bine ......chiar sunt curioasa ce avbt cu amma lui Meltem
vad ca fetele care fac traducerea inca nu au postat ep 59
iar din epis trecut foarte putin s-a tradus pe forumuri

ai inteles ce ti-am scris ?

sigur ca da mama lui asu nu meltem kiss
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 22 Feb 2012, 9:02 pm

DENISA a scris:deci sunt false sau nu indiciile cu arestul lui Kerim???
Nu este nimic oficial , Denisa ,
Eu nu as vrea sa mai fie inchis . Si asa a stat prea mult .
Dar cica trebuie sa mai treaca si prin un asemenea sok Gullia ...pentru a face un ultim pas catre el .
Va plange si sa va gandi numai si numai la el cat timp va fi departe de ea .
Acum sa vedem ... tot ce este posibil sa se intample asta . sad sad sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Mier 22 Feb 2012, 9:02 pm

oare unde o duce Mustafa?doar nu o cara la cabana din nou,ca acum sunt toti cu ochii pe el...
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 22 Feb 2012, 9:05 pm

Mirela Maria a scris:oare unde o duce Mustafa?doar nu o cara la cabana din nou,ca acum sunt toti cu ochii pe el...
Nu stiu ...dar dupa ce palma i-a dat ...cred ca vrea sa o duca departe . Nu are ganduri curate ornitorincul . Si sa-l vedem pe Kerim cum va spune ca este din vina lui ... sad sad sad sad sad

Engin Akyurek USA Fans
No time for them to cut this women abuse .I am tired of physical violence against the women .What message we have here ? If the message is women can be abuse over and over ...I don't want that type of message ...and remember writers are WOMEN ...I rest my case ....

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mier 22 Feb 2012, 9:06 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 22 Feb 2012, 9:07 pm

victorelalove a scris:
Si sa-l vedem pe Kerim cum va spune ca este din vina lui ... sad sad sad sad sad

faza asta e cea mai enervanta ..de fiecare data se invinovateste Ker stupid
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 22 Feb 2012, 9:08 pm

Cred ca o vor face iar pe Gullie sa planga dupa Kerim . Si astfel tot va ajunge la inchisoare ... gata , ce sa mai ? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 29 din 43 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum