21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+4
dubaisport
mita baston
victorelalove
DENISA
8 participanți
Pagina 7 din 44
Pagina 7 din 44 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 44
Re: 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
nu stiam de miercurea libera.....pare ciudata ideea,dar daca e asa ..asta e ,se poarta la turcivictorelalove a scris:
Dubai , dar cred ca totusi lucreaza si duminica ( mai putin cred ) ... parca miercurea este zi de odihna din cate am inteles eu .
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti
dubaisport a scris:
nu stiam de miercurea libera.....pare ciudata ideea,dar daca e asa ..asta e ,se poarta la turci
Bine , probabil ca depinde si de cum isi gestioneaza ei timpul . Cat de mult mai au de filmat ... s.a.m.d
Si deci apare "bodyguard-ul" ?????
Asta mai lipsea ... parca vad ca se indragosteste Gullia de el ... si pleaca amandoi .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
cred ca joi vom avea un episod de lalaiala.....
imi place ca Ker aude toata conversatia Gulliei cu doctorita , abia astept sa-i vad mimica fetei cand o aude pe Gulli cum s-a ridicat ea de pe scaun si a plecat cu Must ,sub amenintarea armei DOAR ca sa nu-l impuste maniacul pe Ker ....cum s-a ingrijorat ptr viata lui
abia astept sa-i vad pe Munir si Resat in inchisoare...
imi place ca Ker aude toata conversatia Gulliei cu doctorita , abia astept sa-i vad mimica fetei cand o aude pe Gulli cum s-a ridicat ea de pe scaun si a plecat cu Must ,sub amenintarea armei DOAR ca sa nu-l impuste maniacul pe Ker ....cum s-a ingrijorat ptr viata lui
abia astept sa-i vad pe Munir si Resat in inchisoare...
dubaisport- vip
nu cred,exclus !!!!!!victorelalove a scris:
Bine , probabil ca depinde si de cum isi gestioneaza ei timpul . Cat de mult mai au de filmat ... s.a.m.d
Si deci apare "bodyguard-ul" ?????
Asta mai lipsea ... parca vad ca se indragosteste Gullia de el ... si pleaca amandoi .
doar ca Ker va deveni un pic gelos
dubaisport- vip
dubaisport a scris:.... abia astept sa-i vad mimica fetei cand o aude pe Gulli cum s-a ridicat ea de pe scaun si a plecat cu Must ,sub amenintarea armei DOAR ca sa nu-l impuste maniacul pe Ker .
Pai eu am inteles ca Kero va avea inima facuta tandari cand o va auzi pe Gullie ca a plecat cu Mustafa de teama ca nu-i faca vreun rau ornitorincul lui . Cred ca va realiza ca datorita lui ea a fost din nou in pericol . Iar se va simti vinovat ... de fapt se va simti si mai vinovat .
De aceea eu cred ca va pleca de langa ea pentru un timp ... si de aceea si apare bodyguardul lu' peste . Eu presimt ca nenea ca fi omorat de Mustafa ... parca vad ca il confunda cu Kerim .
victorelalove- moderator
Auzi ... asa ne mai faceam noi iluzii si cu saracul baiatul bun la toate de la restorant ... ca va pune ochii pe Gullie ... si cand colo el saracul aprinde lumanari de Sf Valentin .dubaisport a scris:
nu cred,exclus !!!!!!
doar ca Ker va deveni un pic gelos
Stai sa-l vedem si pe nenea ... o fi vreun amarat , vaide el ...
Dar nu cred ca Kero va mai incerca ceva in relatia cu Gullia ... cel putin nu pentru moment . Cred ca se vor indeparta putin . Ea este traumatizata dupa rapire . Kerim se crede principalul vinovat...
victorelalove- moderator
asa este ..Ker se va simti si mai vinovat , dar terapeuta va lucra cu amandoi, ai va pune fata-in -fata sa discute toate subiectele tabu de pana acum .
eu ma refeream la mimica fetei ...el este f expresiv, stiu ca inima ai este franjuri
Bodyguard-ul nu cred ca va avea un rol maret, era si normal ca dupa incidentul cu rapirea sa-i puna garda de copr.
eu ma refeream la mimica fetei ...el este f expresiv, stiu ca inima ai este franjuri
Bodyguard-ul nu cred ca va avea un rol maret, era si normal ca dupa incidentul cu rapirea sa-i puna garda de copr.
dubaisport- vip
victorelalove a scris:
Auzi ... asa ne mai faceam noi iluzii si cu saracul baiatul bun la toate de la restorant ... ca va pune ochii pe Gullie ... si cand colo el saracul aprinde lumanari de Sf Valentin .
Dar nu cred ca Kero va mai incerca ceva in relatia cu Gullia ... cel putin nu pentru moment . Cred ca se vor indeparta putin . Ea este traumatizata dupa rapire . Kerim se crede principalul vinovat...
daaa... ce-l mai suspectam pe amaratul de la rest ca fiind omul Yasaranilor
pai ce-ai vrea sa-i faca ker in epis urmatoare Gulliei? ca oricum de culcat nu se culca ..inca
poate doar sa doarma impreuna,dar acum Ker e ranit si daca-i amorteste mana e grav
dubaisport- vip
Dar de ce nu si pentru Kerim ? El mi se pare si mai in pericol acum decat Gullie . Pe el a incercat Mustafa sa-l omoare de 3 ori .dubaisport a scris:asa este ..Ker se va simti si mai vinovat , dar terapeuta va lucra cu amandoi, ai va pune fata-in -fata sa discute toate subiectele tabu de pana acum .
Ii trebuie si lui Kerim o "bodyguarda" sexy .
Nenea cred ca va disparea si el in ceata ... ca si victima , ca si reporterita , ca si sora , ca si cainele ... ca toti .
Engin va fi placut de urmarit . Numai de cate ori am plans la terapie ...
victorelalove- moderator
Nu ma refer la apropierea fizica ... nici nu mai poate fi vorba de asta .
Ma refer ...pur si simplu la a vorbi cu ea . Nu cred ca va mai face asta ca inainte . Va cam lasa totul de izbeliste ... O FI SI EL OBOSIT !!!
Ma refer ...pur si simplu la a vorbi cu ea . Nu cred ca va mai face asta ca inainte . Va cam lasa totul de izbeliste ... O FI SI EL OBOSIT !!!
victorelalove- moderator
Promo cred ca mai pe seara .
Iti dai seama ca nu au ce sa arate .
Sa-l vedem pe Mustafa cum il loveste pe Kerim si cum il impusca pe tata cangur ? Mi se pare cam trasa de par faza ... si mai si fuge de toti .
Episodul pare de "dislike" ...
Nici nu mai vreau sa-i vede pe Kerim si pe Gullie unul langa altul .
Sper ca el sa stea la spital sau la inchisoare ... si ea sa stea la restaurant .
Iti dai seama ca nu au ce sa arate .
Sa-l vedem pe Mustafa cum il loveste pe Kerim si cum il impusca pe tata cangur ? Mi se pare cam trasa de par faza ... si mai si fuge de toti .
Episodul pare de "dislike" ...
Nici nu mai vreau sa-i vede pe Kerim si pe Gullie unul langa altul .
Sper ca el sa stea la spital sau la inchisoare ... si ea sa stea la restaurant .
victorelalove- moderator
iar esti pesimista
ai grija ..s-ar putea ca joi iar sa nu vezi episodul
era normal ca Must sa scape ..pana in final ai tot va bantui pe copii
ai grija ..s-ar putea ca joi iar sa nu vezi episodul
era normal ca Must sa scape ..pana in final ai tot va bantui pe copii
dubaisport- vip
Nu sunt pesimista , Dubai .
Dar nu mai vad rolul povestii de dragoste . Eu chiar sunt multumita daca ei nu se mai iubesc . Este un caz social ... Fg are nevoie de ajutor , Kerim are nevoie de ajutor . Vesnic traumatizati si suferinzi ... nu au niciun viitor impreuna .
Ai sa vazi ... asa despartiti ... le va fi mult mai bine .
Au nevoie de altcineva langa ei .
Poate Gullia se intelege bine cu nenea ... iar Kerim se uita cu alti ochi la doftorita Nil . Tocmai bine ... Gullia se va simti mereu in siguranta ...iar Kerim va avea mereu tratament .
Deja cu rapirea asta au ajuns in punctul de unde au plecat ... NU SE VA SCHIMBA NIMIC NICIODATA .
Mustafa poate sa ramana singurul in viata la finalul serialului .
Nu-mi mai pasa ... au facut varza serialul .
Dar merita sa ma uit pentru Engin . Asta este motivul meu ... altii au alte motive .
Dar nu mai vad rolul povestii de dragoste . Eu chiar sunt multumita daca ei nu se mai iubesc . Este un caz social ... Fg are nevoie de ajutor , Kerim are nevoie de ajutor . Vesnic traumatizati si suferinzi ... nu au niciun viitor impreuna .
Ai sa vazi ... asa despartiti ... le va fi mult mai bine .
Au nevoie de altcineva langa ei .
Poate Gullia se intelege bine cu nenea ... iar Kerim se uita cu alti ochi la doftorita Nil . Tocmai bine ... Gullia se va simti mereu in siguranta ...iar Kerim va avea mereu tratament .
Deja cu rapirea asta au ajuns in punctul de unde au plecat ... NU SE VA SCHIMBA NIMIC NICIODATA .
Dar merita sa ma uit pentru Engin . Asta este motivul meu ... altii au alte motive .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
eu cred ca rapirea a fost benefica si necesara , a fost inca o etapa din viata lor peste care nu puteau trece, inc ao piatra de incercare in comuniunea lor......si-au data seama amandoi cate sacrificii fac unul ptr altul ,Gulli alege sa plece cu ex-loverul doar ca sa-i crute viata, iar Ker primeste inca o dovada de iubire de la gulli..nu mai vorbesc de Mustafa,care din momentul acesta ar trebui sa inteleaga ca Gulli a iesit definitiv din viata lui !!!
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
eu cred ca rapirea a fost benefica si necesara , a fost inca o etapa din viata lor peste care nu puteau trece, inc ao piatra de incercare in comuniunea lor......si-au data seama amandoi cate sacrificii fac unul ptr altul ,Gulli alege sa plece cu ex-loverul doar ca sa-i crute viata, iar Ker primeste inca o dovada de iubire de la gulli..nu mai vorbesc de Mustafa,care din momentul acesta ar trebui sa inteleaga ca Gulli a iesit definitiv din viata lui !!!
Mustafa nu va trece pana in ziua mortii lui peste obsesia cu Gullia .
Gullia va avea din nou cosmariri . Kerim isi va da seama ca mereu Gullia a fost in pericol din cauza lui . Se va simti si mai vinovat ... si temerile lui vor deveni si mai accentuate .
De ce abia acum a inceput sa mearga la terapeut ? Putea sa inceapa si el mai demult .
Dar totul este facut ca sa prelungeasca cat mai mult agonia ... Nu vad rostul .
Dar in sfarsit ... tot raul spre bine .
El se va elibera ... ea se va elibera .
Faptul ca sunt casatoriti ... ii face sa fie suferinzi si mereu plangaciosi .
Ia sa vezi tu cand vor divorta ... departe unul de altul le va fi mult mai bine .
DEPARTAREA ESTE SOLUTIA . ASA ...UNUL LANGA ALTUL , ISI AMINTESC MEREU DE NOAPTEA AIA ... SI DE CAT IL URASTE GULLIA . De iubit nu are cum sa-l iubeasca ... ii este recunoscatoare . Atata tot .
Kerim se va simti vinovat si pentru ca tata cangur il impusca pe ornitorinc .
SE VA SIMTI VINOVAT PENTRU TOT ... CE SA MAI ??!?!
Rapirea = BENEFICA ? Nu vad unde este beneficiul .
Poate ca Gullia sa-si fi dat seama ca ar fi regretat "maritusul" cu Mustafa . Dar eu nu am vazut ca-l iubeste pe Kerim ... si si Ker mi s-a parut indepartat .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Mustafa nu va trece pana in ziau mortii lui peste obsesia cu Gullia .
Gullia va avea din nou cosmariri . Kerim isi va da seama ca mereu Gullia a fost in pericol din cauza lui . Se va simti si mai vinovat ... si temerile lui vor deveni si mai accentuate .
De ce abia acum a inceput sa mearga la terapeut ? Putea sa inceapa si el mai demult .
Dar totul este facut ca sa prelungeasca cat mai mult agonia ... Nu vad rostul .
Dar in sfarsit ... tot raul spre bine .
El se va elibera ... ea se va elibera .
Faptul ca sunt casatoriti ... ii face sa fie suferinzi si mereu plangaciosi .
Ia sa vezi tu cand vor divorta ... departe unul de altul le va fi mult mai bine .
DEPARTAREA ESTE SOLUTIA . ASA ...UNUL LANGA ALTUL , ISI AMINTESC MEREU DE NOAPTEA AIA ... SI DE CAT IL URASTE GULLIA . De iubit nu are cum sa-l iubeasca ... ii este recunoscatoare . Atata tot .
Kerim se va simti vinovat si pentru ca tata cangur il impusca pe ornitorinc .
SE VA SIMTI VINOVAT PENTRU TOT ... CE SA MAI ??!?!
peste 2 saptamani cand ai s avezi promoul de final ai sa ai alta opinie
sa stii ca si eu m-am intrebat de ce oare Ker nu a inceput terapia odata cu Gulli .,dar pe vremea aceea el era obsedat sa-i recastige increderea ei,tocmai ce-l prinsese vorbind cu Vural ,apoi el a intrat la inchisoare ,cand a iesit a aflat adevarul despre parintii lui ..abia atunci a acceptat ajutor medical ,el nu a respins ideea terapiei doar ca timpul nu i-a fost alaturi.
terapeuta a si accentuat ca orele urmatoare le vor face impreuna vorbind strict despre noaptea violului si starea de vinovatie pe care o simte Ker....in final amandoi vor fi vindecati
dubaisport- vip
dubaisport- vip
Dar nu-mi mai place ... nu mai simt nimic deosebit . Totul merge in inertia momentului ... Episodul trecut a fost minunat si tocmai pentru a nu a avut dea face nimic cu dragostea si cu scenele cu ei doi .
Imi place mult mai mult Engin cand are scene ce nu au de-a face cu Gullia ... pentru ca este lasata sa se desfasoare . Asa ... cu scenele alea intrerupte ... mai bine lipsa .
Dar cand il vad la terapie ... wowwwwwwwwww . imi place de mor !!
Sa vad trailerul de final ... da , cred ca imi va place mult . Dar apoi daca vad iar cum se uita Gullia la el ... si cum el se simte vinovat ...CE FOLOS ?
Poate divorteza ... cel putin sa stea despartiti pana in ultimul episod .
Imi place mult mai mult Engin cand are scene ce nu au de-a face cu Gullia ... pentru ca este lasata sa se desfasoare . Asa ... cu scenele alea intrerupte ... mai bine lipsa .
Dar cand il vad la terapie ... wowwwwwwwwww . imi place de mor !!
Sa vad trailerul de final ... da , cred ca imi va place mult . Dar apoi daca vad iar cum se uita Gullia la el ... si cum el se simte vinovat ...CE FOLOS ?
victorelalove- moderator
dubaisport a scris:super clip
Genial . Il iubesc pe Engin !!!
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Lun 19 Noi 2012, 11:03 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
victorelalove a scris: Dar apoi daca vad iar cum se uita Gullia la el ... si cum el se simte vinovat ...CE FOLOS ?
dar de unde ai tras tu concluzia ca Gulli nu-l iubeste?
dubaisport- vip
Pai ... prima data am crezut ca-l iubeste cand i-a spus ca-l iubeste ...dar nu a fost deloc asa . A fugit , s-a ascuns ... si dupa aceea iar 2 staini .dubaisport a scris:
dar de unde ai tras tu concluzia ca Gulli nu-l iubeste?
Dar este asa de retinuta ... si nu inteleg de ce . Daaaaaaaaaaaaaa ...este o victima a unui viol .Insa cand iubesti ...IUBESTI !!!
Cel putin asa vad eu lucrurile ... NU EXISTA NU POT SA TE ATING !! NU POT SA TE SARUT !!
Asa ca ceea ce simte ea nu este dragoste ... nu are cum , cu tot dramatismul si cu toata tragedia din lume .
ASTA ESTE VINDECAREA ... SA STEA IN BRATELE LUI !!!! Daca l-ar iubi ...acolo ar cauta vindecarea !!!!
Dar poate ca ma insel .
victorelalove- moderator
e foarte greu Vic ,cand esti o victima a agresiunii fizice si sexuale sa-ti mai poti exprima dragostea...ceva te retine ,ceva te trage inapoi,chiar daca tu iubesti...
eu una uitasem chinul prin care a trecut Gulli dar m-am uitat aseara la arabi ,( e ep 3 ..inca ) si am revazut shocul prin care a trecut ea ...ranile si muscaturile de pe intreg corpul, dorinta de a se sinucide ,tradarea lui Mustafa, arderea casei care ptr ea e semnifica ELIBERAREA de Mukk, dar si independenta .....
ptr o victima din acea categorie e foarte greu sa-ti revii psihic
uite-te la Ker ,care nu a fost autor si cu toate acestea nici el nu e vindecat , are mustrari de constiinta.....tu crezi ca daca ar veni acum G la el si i-ar zice sa se culce cu ea , el ar putea ? eu zic ca NU
eu una uitasem chinul prin care a trecut Gulli dar m-am uitat aseara la arabi ,( e ep 3 ..inca ) si am revazut shocul prin care a trecut ea ...ranile si muscaturile de pe intreg corpul, dorinta de a se sinucide ,tradarea lui Mustafa, arderea casei care ptr ea e semnifica ELIBERAREA de Mukk, dar si independenta .....
ptr o victima din acea categorie e foarte greu sa-ti revii psihic
uite-te la Ker ,care nu a fost autor si cu toate acestea nici el nu e vindecat , are mustrari de constiinta.....tu crezi ca daca ar veni acum G la el si i-ar zice sa se culce cu ea , el ar putea ? eu zic ca NU
dubaisport- vip
Dubai , nu a spus nimeni ca este usor . Nu cred ca este deloc ...dar deloc . Insa ar putea sa dea putin timpul mai repede . Ce rost are toata suferinta asta ? Mereu si mereu traumatizati ...si noi si ei .
Sincer ... pentru ce fac asta ? Ca sa aibe cu ce umple episodele ?
Pai atunci cel mai bine ... sa ramana cu socialul lor ( pe care l-au tot ridicat in slavi ... dar cat de penibili sunt , au stiut sa-l arate la bustul gol pe Kerim din primul episod ) . Nu vreau dragoste ... chiar nu mai vreau ...pentru ca asta ma face si mai mult sa sufar .
Uite ...m-am uitat sambata seara la Star Trek : Un nou inceput . Sunt un mare fan ... ador tot ce tine de Star Trek ... si serialele si filmele . Asta cel putin mi s-a parut genial ... si este un sarut in lift intre un vulcanian si o tipa ... mama , mama .
Wowwwwwwwww ... am ramas surprinsa . Pana la urma ... avem nevoie mai mult de dragoste ... cel putin eu asa simt .
Sincer ... pentru ce fac asta ? Ca sa aibe cu ce umple episodele ?
Pai atunci cel mai bine ... sa ramana cu socialul lor ( pe care l-au tot ridicat in slavi ... dar cat de penibili sunt , au stiut sa-l arate la bustul gol pe Kerim din primul episod ) . Nu vreau dragoste ... chiar nu mai vreau ...pentru ca asta ma face si mai mult sa sufar .
Uite ...m-am uitat sambata seara la Star Trek : Un nou inceput . Sunt un mare fan ... ador tot ce tine de Star Trek ... si serialele si filmele . Asta cel putin mi s-a parut genial ... si este un sarut in lift intre un vulcanian si o tipa ... mama , mama .
Wowwwwwwwww ... am ramas surprinsa . Pana la urma ... avem nevoie mai mult de dragoste ... cel putin eu asa simt .
victorelalove- moderator
Star trek nu e film turcesc ...asta e diferenta dintre el si Fg
trebuie sa incetineasca actiunea, altfel nu ar avea cu ce umple urmatoarele 14-15 epis ....
ce a fost mult a trecut ,acum ce mai conteaza 3 luni pe langa 1 an si jumatate ?
trebuie sa incetineasca actiunea, altfel nu ar avea cu ce umple urmatoarele 14-15 epis ....
ce a fost mult a trecut ,acum ce mai conteaza 3 luni pe langa 1 an si jumatate ?
dubaisport- vip
dubaisport a scris:Star trek nu e film turcesc ...asta e diferenta dintre el si Fg
Dubai , pai problema este ca si astea 3 luni ...vor fi la fel de pline de "necazuri" si dragoste lipsa .
Ask istiorum ... este atat de mult de cerut ?????
Offffffffffffffffff ... in sfarsit .
Eu mi-am luat gandul ca Gullia il va iubi vreodata .
Nu are cum ... ea il admira pentru ca a stat langa ea si ca a ajutat-o .
Sa-i multumescca ...si sa merga mai departe .
Gullie sarutandu-l pe Kerim ... nu vom vedea noi .
victorelalove- moderator
Pagina 7 din 44 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 44
Subiecte similare
» 4. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 43. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii