60. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
Camelia_Monica
gabriela
DENISA
Garo
Lucica10
andreea90
rina-rina
dana17
Admin_dea05
lica54
costina
florica
16 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 60. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Intradevar o zi superba pt. mine ,de-o ora mai bine sant bunica!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 60. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Sa-ti traiasca nepotica si sa te bucuri de ea multa vreme de acum incolo...intradevar o zi importanta pt tine si pt copii tai..sanatate multa va doresc la toti si sper sa ne dai si noua cateva poze cu ea!! va pupacesc pe toti!
p.s Tataitu' ce zice? mai are grai?
p.s Tataitu' ce zice? mai are grai?
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
FLORICA felicitari sa-ti traiasca nepotica si sa va bucurati cu toti de ea . COSTINA realizezi niste poze superbe ,,MULTUMIM,, DEA am ajuns la ep 240 la GEET ffffrumos imi place mult atat ca nu am timp prea mult la dispoziti mai mult noaptea il vad .Tu ce film vezi acum ,,indian ,, Va pip si va doresc un sfarsit de saptamana fara ploaie
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Florica felicitari ..sa-i dea D-zeu mult noroc in viata si sanatate si voi toti sa va bucurati de ea...cand va creste mare sa o aduci aici la noi ca sa ne marim familia
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Felicitari FLORICA,sa fii sanatoasa sa te bucuri cat mai multi ani de nepotica.Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!!S-a nascut de ziua copilului!!
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
Florica felicitari!sa-ti traiasca nepotica si sa te bucuri de ea....Este un sentiment aparte o bucurie imensa ce nu poate fi definita in cuvinte...multumim de tratatie....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
N-am mai intrat de mult pe topic la Gonulcelen, ce m-o fi determinat oare azi să intru? Sunt sigură că vestea bună pe care ne-ai dat-o Flori m-a făcut să intru ca să pot să-ți urez și eu, proaspătă bunică, să-ți trăiască noul membru al familiei și să vă aducă numai bucurii. Mai ales că s-a născut într-o zi a bucuriei. Multă sănătate tuturor, Flori.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
]Multe multumiri fetelor pt. frumoasele cuvinte ,nici nu va inchipuiti cat de fericita ma simt,am vazut trei poze si i-am auzit si glasiciorul,am incercat sa pun macar o poza dar nu ma pricep s-o aduc acum,cate-o data mai nimeresc!Safiti si voi sanatoase si sa ajungeti bunicute ,tataiutul a fost luat cam prin surprindere,toata ziua ne-am uitat la cele trei poze ,si cine s-a nimerit sa vina pe la noi a fost cinstit cu-n pahar de palinca!Costina,Lucica,Lica,Nutzi,Monica.Camelia,Narcisa sa mai vii pe la noi!!!!!
florica- vip
florica- vip
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
la fel si tie Monicamonica.camelia a scris:O zi frumoasa!!
costina- vip
pt. toti copii,ieri am uitat ,am fost prea egoista,va rog sa ma iertati!Aminteste-ti ca ai fost copil .
Aminteste-ti jocurile pe langa bloc pana noaptea tarziu .
Aminteste-ti primul ursulet primit .
Aminteste-ti temele facute in graba pentru a te uita la desene .
Aminteste-ti acele exercitii care ti se pareau a...tat de grele atunci .
Aminteste-ti cand plangeai cu lacrimi de crocodil .
Aminteste-ti cum era fara griji .
Frumoasa ai fost copilarie , nu te-as schimba cu nimic .
Aminteste-ti jocurile pe langa bloc pana noaptea tarziu .
Aminteste-ti primul ursulet primit .
Aminteste-ti temele facute in graba pentru a te uita la desene .
Aminteste-ti acele exercitii care ti se pareau a...tat de grele atunci .
Aminteste-ti cand plangeai cu lacrimi de crocodil .
Aminteste-ti cum era fara griji .
Frumoasa ai fost copilarie , nu te-as schimba cu nimic .
florica- vip
Un weekend placut o duminica frumoasa si Sarbatori fericite!!!!!!!!!
florica- vip
Noapte buna tuturor!!
florica- vip
multumim frumos Florica la fel si tie...ce sa facem te iertam nu ca noi am fi postat ceva ne-am luat cu bunicuta si am uitat si noi
costina- vip
costina- vip
costina- vip
Adica tot eu sant de vinacostina a scris:multumim frumos Florica la fel si tie...ce sa facem te iertam nu ca noi am fi postat ceva ne-am luat cu bunicuta si am uitat si noi
florica- vip
O seara minunata tuturor!!!!!
florica- vip
Sa traieasca bunica Ica !!!!
¸¸.☆¨¯`❥❥❥¸¸.☆¨¯`❥❥❥ Sa-ti traiasca nepotica , sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucuri .... Pupici Florico !!!!
¸¸.☆¨¯`❥❥❥¸¸.☆¨¯`❥❥❥ Sa-ti traiasca nepotica , sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucuri .... Pupici Florico !!!!
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Multumim Costina ... :drunken:costina a scris:
dana17- vip
Un cal deprimat se tolaneste pe jos si nu mai vrea pentru nimic in lume sa se ridice.Stapanul disperat, nereusind sa-l convinga sa se ridice, cheama veterinarul.Acesta sosi imediat, examineaza animalul si zice:
- Aaaa, e foarte grav, singura solutie sunt aceste pastile pe care i le vei da cateva zile; daca nu reactioneaza, trebuie eutanasiat.
Porcul a auzit totul si fuge la cal:
- Ridica-te, altfel se sfarseste rau!!!
Dar calul nu reactioneaza si da incapatanat din cap. A doua zi, veterinarul vine din nou sa vada efectul pilulelor:
- Nu reactioneaza, mai asteptam o zi, dar cred ca nu sunt sperante!
Porcul auzind tot, fuge din nou la cal:
- Trebuie sa te scoli, altfel vei pati mari necazuri!
Dar calul, nimc!
A treia zi, constatand lipsa progreselor, veterinarul ii cere stapanului:
- Du-te dupa carabina, a venit timpul sa-l scapam pe bietul animal de chinuri!
Porcul fuge disperat la cal:
- Trebuie sa reactionezi, e ultima ocazie, te rog, astia sunt gata sa te omoare!!! Calul se ridica, se scutura, face cateva miscari de dans, o ia la fuga in galop si sare cateva obstacole.
Stapanul, care tinea mult la calul sau,foarte fericit ii spune veterinarului:
- Multumesc mult, esti un medic minunat, ai facut un miracol!!! Trebuie neaparat sa sarbatorim evenimentul! Haide sa taiem porcul si sa facem o masa mare!!!
[/b]Morala : Vezi-ti de treburile tale!!!!
- Aaaa, e foarte grav, singura solutie sunt aceste pastile pe care i le vei da cateva zile; daca nu reactioneaza, trebuie eutanasiat.
Porcul a auzit totul si fuge la cal:
- Ridica-te, altfel se sfarseste rau!!!
Dar calul nu reactioneaza si da incapatanat din cap. A doua zi, veterinarul vine din nou sa vada efectul pilulelor:
- Nu reactioneaza, mai asteptam o zi, dar cred ca nu sunt sperante!
Porcul auzind tot, fuge din nou la cal:
- Trebuie sa te scoli, altfel vei pati mari necazuri!
Dar calul, nimc!
A treia zi, constatand lipsa progreselor, veterinarul ii cere stapanului:
- Du-te dupa carabina, a venit timpul sa-l scapam pe bietul animal de chinuri!
Porcul fuge disperat la cal:
- Trebuie sa reactionezi, e ultima ocazie, te rog, astia sunt gata sa te omoare!!! Calul se ridica, se scutura, face cateva miscari de dans, o ia la fuga in galop si sare cateva obstacole.
Stapanul, care tinea mult la calul sau,foarte fericit ii spune veterinarului:
- Multumesc mult, esti un medic minunat, ai facut un miracol!!! Trebuie neaparat sa sarbatorim evenimentul! Haide sa taiem porcul si sa facem o masa mare!!!
[/b]Morala : Vezi-ti de treburile tale!!!!
florica- vip
O seara frumoasa tuturor ...
dana17- vip
[quote="dana17"]Sa traieasca bunica Ica !!!!
/quote]DANA
/quote]DANA
florica- vip
Noapte bunape maine!
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 29 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum