4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
+29
carmenadina
pissycutz
chrisa
michiper68
gabytzyca
mihaela99
ac_adina
theMaria
viocopilu
lyvya
clio 24
nutzi
Admin_dea05
dea05
elena50
monicuta
Lorelay_2006
iulia1965
prytymeu
mioaranita60@.com
octaviana1989
florina1989
vivi
Luana
IRIS
emine
Hatice2J
DENISA
vyk968
33 participanți
Pagina 24 din 39
Pagina 24 din 39 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 31 ... 39
Re: 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
DENISA a scris:BUNĂ SEARA ! CUCUIETELOR
indragostit indragostit
Bine ai revenit printre noi!
Ai venit cu forte proaspete?...ce de poze frumoase!!!!
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
[quote="
Ai venit cu forte proaspete?...ce de poze frumoase!!!! [/quote]
bună iubita ! bine v-am găsit, am văzut că aţi fost foarte hărnicuţe.
Ai venit cu forte proaspete?...ce de poze frumoase!!!! [/quote]
DENISA a scris:[quote="
Ai venit cu forte proaspete?...ce de poze frumoase!!!!
[/quote]
Da, suntem in forta ca l-am vazut pe muratel ..sa vezi ce forta avem cand o sa inceapa si filmul
dea05- vip
am înţeles de la turcoaice şi de la Florina că în februarue încep filmările.
Hatice2J a scris:ma bucur sa te vad,mi-era dor de tine...emine a scris:buna fetelor,sper ca ati avut un week-end linistit,dar.....maine este luni(vai nu suport ziua de luni) si incepe o noua saptamana din 2010....asa ca va doresc sa incepeti sapt bine
ziua asta(de luni )sa-ti aduca multa bucurie si...asa sa fii toata saptamana...
buna Hatice si tuturor,da,nu intru in fiecare zi asa cum as vrea,dar va mai citesc,sau scriu la Poveste si mai nou la filmul lui Murat,asa ca poate ne intalnim pe acolo ...si merci de urare pt ziua de luni,dar orice as face tot nu imi place cand este LUNI!!!! .....
emine- membru senior
Data de inscriere : 04/10/2009
Varsta : 56
Localizare : cyprus
Denisa bine ai revenit,chiar vream sa intreb fetele de tine,pt ca am observat ca lipsesti,tu care esti prezenta mereu,sper ca esti bine.... ....
emine- membru senior
Data de inscriere : 04/10/2009
Varsta : 56
Localizare : cyprus
bună dimineaţa !
după www.dizifilm.com
Muratin reopartaji isterseniz turkceye cevirebilirim.
Tuba hakinda
spokes some rumors about a love affair between you and Tuba. How do you respond to that. What do you think of her as a woman and actress?
We are just friends, not more. Do not see each others outside the studios of photography. she's a pretty girl. And Best Actor. and her rising popularity in Turkey, day after day. And I expect that she will become one of the most important actors in the Turks within five years. As for her personality I do not know anything. Because we do not meet many.
se aud unele zvonuri despre o poveste de dragoste între tine şi Tuba. Cum răspunzi la asta. Ce crezi despre ea ca femeie şi actriţă?
Suntem doar prieteni, nimic mai mult. Nu ne vedem în afara studiourilor de filmare . Ea este o fată drăguţă şi o bună actriţă (cea mai bună) . Popularitatea ei creştere în Turcia, zi de zi. Şi mă aştept ca ea să devină una dintre cele mai importante actriţe din Turcia în următorii cinci ani. În ceea ce priveşte personalitatea /caracterul ei nu ştiu mai nimic. Pentru ca noi nu ne prea întâlnim.
după www.dizifilm.com
Tuba hakinda
spokes some rumors about a love affair between you and Tuba. How do you respond to that. What do you think of her as a woman and actress?
We are just friends, not more. Do not see each others outside the studios of photography. she's a pretty girl. And Best Actor. and her rising popularity in Turkey, day after day. And I expect that she will become one of the most important actors in the Turks within five years. As for her personality I do not know anything. Because we do not meet many.
se aud unele zvonuri despre o poveste de dragoste între tine şi Tuba. Cum răspunzi la asta. Ce crezi despre ea ca femeie şi actriţă?
Suntem doar prieteni, nimic mai mult. Nu ne vedem în afara studiourilor de filmare . Ea este o fată drăguţă şi o bună actriţă (cea mai bună) . Popularitatea ei creştere în Turcia, zi de zi. Şi mă aştept ca ea să devină una dintre cele mai importante actriţe din Turcia în următorii cinci ani. În ceea ce priveşte personalitatea /caracterul ei nu ştiu mai nimic. Pentru ca noi nu ne prea întâlnim.
DENISA a scris:bună dimineaţa !
după www.dizifilm.com
Tuba hakinda
buna dimi!de cand e stirea?
dea05- vip
dea05 a scris:
după dizifilm
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=95219&page=22
Dea e tradus interviul lui Murat din revista arăbească ?? sau trebuie să îl traducem ?
DENISA a scris:dea05 a scris:
după dizifilm
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=95219&page=22
Dea e tradus interviul lui Murat din revista arăbească ?? sau trebuie să îl traducem ?
de interviul asta vorbesti? care l-a tradus pissycurz?
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/poze-noutati-actori-f6/murat-yildirim-t9-375.htm
dea05- vip
dragalaselor,
asta nu e articolul prin email?nu stiu cat e de adevarat ce scrie,voi ce parere aveti?
asta nu e articolul prin email?nu stiu cat e de adevarat ce scrie,voi ce parere aveti?
Hatice2J- vip
Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 57
Hatice2J a scris: dragalaselor,
Nici eu nu stiu cat de adevarat o fi articolul dar ne-am mai clatit si noi eye un pic...
dea05- vip
Hatice2J a scris:dragalaselor,
bună drăgălaşo ! da e vorba despre acel articol .
[quote="dea05"]
Nici eu nu stiu cat de adevarat o fi articolul dar ne-am mai clatit si noi eye un pic...=indigo]ai dreptate,dar mare lucru nu prea cred din ce scrie acolo...
Hatice2J a scris: dragalaselor,
Nici eu nu stiu cat de adevarat o fi articolul dar ne-am mai clatit si noi eye un pic...=indigo]ai dreptate,dar mare lucru nu prea cred din ce scrie acolo...
Hatice2J- vip
şi eu am dubii la unele răspunsuri , acum depinde şi cum au fost traduse nuanţele din acel articol, dacă o fi fost tradus din arabă în turcă şi apoi în engleză....
merhaba ,DENISA a scris:şi eu am dubii la unele răspunsuri , acum depinde şi cum au fost traduse nuanţele din acel articol, dacă o fi fost tradus din arabă în turcă şi apoi în engleză....
in schimb...are dreptate ce spune despre Kivanc,dar...ma indoiesc sa fi vorbit Murat asa...
Hatice2J- vip
Hatice2J a scris:
merhaba
in schimb...are dreptate ce spune despre Kivanc,dar...ma indoiesc sa fi vorbit Murat asa...
parcă nu l-aş crede aşa plin de sine ...
nici nu cred ca e...l-ai vazut la interviuri in direct,nu l-am auzit spunand ceva rau despre vreun coleg...sincer,eu ma ndoiesc sa fie cuvintele luiDENISA a scris:Hatice2J a scris:
merhaba
parcă nu l-aş crede aşa plin de sine ...
Hatice2J- vip
Hatice2J a scris:
nici nu cred ca e...l-ai vazut la interviuri in direct,nu l-am auzit spunand ceva rau despre vreun coleg...sincer,eu ma ndoiesc sa fie cuvintele lui
în apariţiile Tv e un mieluşel, nu îl cred capabil de asemenea răutăţi, cum nu am crezut că sunt adevărate şi acele afirmaţii la adresa lui Tuba , de la lansarea filmului lui cu Beren.
nu credem pt.ca nu poate fi adevarat...DENISA a scris:Hatice2J a scris:
nici nu cred ca e...l-ai vazut la interviuri in direct,nu l-am auzit spunand ceva rau despre vreun coleg...sincer,eu ma ndoiesc sa fie cuvintele lui
în apariţiile Tv e un mieluşel, nu îl cred capabil de asemenea răutăţi, cum nu am crezut că sunt adevărate şi acele afirmaţii la adresa lui Tuba , de la lansarea filmului lui cu Beren.
imi place cum arata in noul film...e teribil de dragut,dar...in acest film e doar actor,aici se vede ca-si face rolul,in Asi s-a jucat pe el insusi...
Hatice2J- vip
Pagina 24 din 39 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 31 ... 39
Subiecte similare
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
Pagina 24 din 39
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum