1.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!
+11
Andreea_Miha
petronela
Alexa20
Ioana Style
iulianagl
lica54
narcisa
andrushka
tiberici
anyta
Admin_dea05
15 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
1.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!
iulianagl a scris:
Vivian Dsena and Drashti Dhami show titled as Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!
Who says name doesn’t matter, ask the film and TV show makers and they will tell you how much brainstorming leads to a show’s name, which indeed proves that name matters a lot.
Most of the forthcoming films and shows get a tentative title, which get finalized before the confirmed news is circulated. However, at times last minute changes too make their presence felt and this is what has happened with Vivian Dsena and Drashti Dhami’s quite awaited daily on Colors.
Helmed by Saurabh Tewari and his Nautanki Films, this love tale was earlier titled as Shikhar, which later got changed to Kathputli. The makers had confirmed the title and everything was made known to one all in town. However, post a recent development the show has got its names changed and now it is finally titled as Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon. The show will be aired on Colors by the end of this May.
It is expected to take the slot of Veer Shivaji i.e 8:30 on Colors. The shooting for this show has already commenced. Well, we just hope the without any further delay we get to see the promos of the same and hopefully there won’t be any further changes.
Source: Indiaforums
[/center]iulianagl a scris:
SBB WU by DDW admin :
Drashti wearing a pink suit enters a studio where VD is playing the piano . VD playing a superstar . Drashti and VD says they are both extremely excited .... VD says that we've met off the sets a lot of times but never worked together on-screen until now .DD says as per her character ... when she was a child she roamed around the sets n touched a star .... thereafter magic happened n she became Madhubala ....
Reporter : DD has been portrayed to enact the gorgeous Madhubala .... whilst VD is a superstar .... its their journey .
Drashti poarta un costum roz si intra in studio unde Vivan canta la pian.VD joaca ca superstar.DD si VD spun ca amandoi sunt extrem de emotionati.VD spune ca s-au intalnit de multe ori in studiou dar niciodata n-au lucrat impreuna pana acum.DD spune ca despre caracterul ei ,,,cand era copil se plimba pe locul unde se filma si a atins o stea...ulterior magia s-a intamplat si ea a devenit Madhubala.
DD a fost portretizata sa o joace pe superba Madhubala.... în timp ce VD este un superstar .... este călătoria lor.
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mier 30 Mai 2012, 6:36 am, editata de 9 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 1.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mar 01 Mai 2012, 8:23 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
https://www.dailymotion.com/video/xqhhqw_dd-e24-30th-april_shortfilms?start=38#from=embed
Admin_dea05- Admin
Sa-mi spuneti si mie cum se traduce titlul?
Admin_dea05- Admin
o sa fie frumos filmul:X:D
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
iulianagl a scris:
Se pare ca nu le da voie familia Madhubalei ca incalca regulile.
Sa vedem pana la urma ce va fi.
WU by Sreepriya :
Although she was born on film sets but this was not her dream ! but there was someone whose dream became to make her life move forth !
VD's talk to DD : 'this is camera , assume this to be world's eyes ; lose yourself in them ! forget everything ....... now this is your world !'
Vivian twirls Drashti n passes by
Background : And hence started a unique saga , written in World of Dreams ... Madhubala --- Ek Ishq Ek Junoon , 28th May - Mon-Fri 8:30 pm IST on Colors .....
https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/DrashtiDhamiWeb
Admin_dea05- Admin
iulianagl a scris:Drashti Dhami and Vivian Dsena's Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon facing troubled waters!
Ma bucur ca am ajuns si pe strada asta......Pregatirile sunt in toi pt inceperea seialului sau a filmului (nu stiu exact, mi-a scapat).
Dar fete dragi din ce vad si-am m-ai vazut cei doi se potrivesc (nu vreau sa supar pe nimeni) si sunt cat se poate de asemanatori cu personajele pe care le interpreteaza..... Iar Drashti e o printesa. In videoclip cel care prezinta face referire la ea tot sub numele de Geet.....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
http://www.mid-day.com/entertainment/2012/may/170512-Rakhi-Vijan-will-return-to-the-small-screen-in-Madhubala-Ek-Ishq-Ek-Junoon.htm
Admin_dea05- Admin
Va traduce cineva acest serial?
andrushka- membru activ
Data de inscriere : 19/05/2012
Bună Andrushka. Dacă va fi tradus în engleză problema cu tradusul în română se rezolvă, mai greu e cu subtitrarea de pus pe film.andrushka a scris:Va traduce cineva acest serial?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
:X:X:X:X Abea astept sa inceapa.
Nu stiti daca s-a fixat o data?
andrushka- membru activ
andrushka a scris::X:X:X:X Abea astept sa inceapa.
S-a anuntat ca va incepe pe 28 mai ora 8,30 dar nu stiu cat o fi ora la noi atunci...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:
S-a anuntat ca va incepe pe 28 mai ora 8,30 dar nu stiu cat o fi ora la noi atunci...
Ora 6pm la noi.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:
Ora 6pm la noi.
Multumesc Iuliana!Oare noi cum il putem urmari?Asteptam sal urce careva pe undeva?
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:
Multumesc Iuliana!Oare noi cum il putem urmari?Asteptam sal urce careva pe undeva?
Cred ca se poate vedea si on line dar fara traducere chestia importanta este daca o sa-l traduca cineva in engleza?
iulianagl- moderator
O sa incerc sa-l traduc eu daca nu se ofera nimeni cupidon
andrushka- membru activ
andrushka a scris:O sa incerc sa-l traduc eu daca nu se ofera nimeni cupidon
Pai de tradus n-ar fi o problema daca e in engleza deja, e mai greu de gasit pe cineva sa-i lipeasca traducerea.Fiind mai toata lumea ocupata iti dai seama...
iulianagl- moderator
De gasit in engleza o sa se gaseasca, si de lipit o sa va ajut eu la asta :*>:D<
andrushka- membru activ
Mulțumim mult de tot. Tu ești fata care traduce Punar?andrushka a scris:De gasit in engleza o sa se gaseasca, si de lipit o sa va ajut eu la asta :*>:D<
narcisa- vip
andrushka a scris:De gasit in engleza o sa se gaseasca, si de lipit o sa va ajut eu la asta :*>:D<
Buna!
Pai atunci noi o sa te ajutam cu cea mai mare placere.
iulianagl- moderator
Da, eu traduc punar :*>:D<
Ma bucur ca voi avea ajutor la acest serial>:D<>:D<
andrushka- membru activ
andrushka a scris:Da, eu traduc punar :*>:D<
Nici o problema ma bucur ca esti in echipa noastra.
iulianagl- moderator
Mulțumesc mult, chiar îmi place filmul și voiam să găsesc o cale de a-ți mulțumi pentru bucuria pe care ne-o faci. Acum că ai venit la noi am acest prilej, deci mulțumesc pentru toată munca ta și sper să continui și de acum înainte.andrushka a scris:Da, eu traduc punar :*>:D<
narcisa- vip
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum