1.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!
+11
Andreea_Miha
petronela
Alexa20
Ioana Style
iulianagl
lica54
narcisa
andrushka
tiberici
anyta
Admin_dea05
15 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 1.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!
petronela a scris:Asta e dezavantajul filmarii de aproape.. iar Madhu arata asa de ingrozita ca si eu m-am speriat mai mult de privirea ei..a facut niste ochi maaari...
Super amandoi....astept cu nerabdare urmatoarele razbunari ...
Asta si eu astept.maine o vedem in ploaie cred.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
petronela a scris:
Da, sunt multicolori... nu stiu culoarea, cat privirea foarte obraznica... te dezbraca din priviri..
Exact!
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Da uraaa ca si-a revenit..cred dupa ce aude ce-i spune RK intra iar in coma...
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
iulianagl a scris:Unde naiba e ca parca era in fata usii lui Malik. Am crezut ca iese de sub Malik.
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Dragalaselor noapte buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Dragalaselor buna dimineata la o cafea!O zi frumoasa de toamna
lica54- vip
http://www.india-forums.com/tellybuzz/wassup/12770-madhu-ill-health-to-spark-off-rk-love-for-her.htm
Mi-ar placea sa o vad si pe asta.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:http://www.india-forums.com/tellybuzz/wassup/12770-madhu-ill-health-to-spark-off-rk-love-for-her.htm
Bonjur!Deci Madhu se inbolnaveste iar RK este preocupat de sanatatea ei ii aduce madicamente dar Madhu il refuza....inseamna ca acolo intr-un colt al inimi lui RK incolteste dragostea pentru Madhu...Ei RK dupa cate iai facut fetei ca sa ajungi la inima ei este cale lunga!!!!!
lica54- vip
lica54 a scris:
Bonjur!Deci Madhu se inbolnaveste iar RK este preocupat de sanatatea ei ii aduce madicamente dar Madhu il refuza....inseamna ca acolo intr-un colt al inimi lui RK incolteste dragostea pentru Madhu...Ei RK dupa cate iai facut fetei ca sa ajungi la inima ei este cale lunga!!!!!
Cam asa, dar in mintea lui sigur s-a declansat acel click de care vorbeam dar inca-l respinge nu este pregatit pentru asa ceva.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Cam asa, dar in mintea lui sigur s-a declansat acel click de care vorbeam dar inca-l respinge nu este pregatit pentru asa ceva.
Si dupa noutatile aduse de Miha inseamna ca vor fi niste ep pline de suspans care ne vor tine cu sufletul la gura....imi place ca vor mai veni si timpuri bune....dupa care cred ca vor mai fi si rasturnari de situatie...dar asta e una calda una rece...
lica54- vip
lica54 a scris:
Si dupa noutatile aduse de Miha inseamna ca vor fi niste ep pline de suspans care ne vor tine cu sufletul la gura....imi place ca vor mai veni si timpuri bune....dupa care cred ca vor mai fi si rasturnari de situatie...dar asta e una calda una rece...
Acum ii vedem punctul slab si sa vedem cum inima i se topeste Bestiei.Dar stii de ce se ingrijoreaza?Iti spun eu ca daca se intampla ceva cu Madhu el numai are competitie, pe cine mai provoaca el si cine o sa-l mai prvoace asa ca trebuie sa aibe grija ei.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Acum ii vedem punctul slab si sa vedem cum inima i se topeste Bestiei.Dar stii de ce se ingrijoreaza?Iti spun eu ca daca se intampla ceva cu Madhu el numai are competitie, pe cine mai provoaca el si cine o sa-l mai prvoace asa ca trebuie sa aibe grija ei.
Da vor fi doi poli opusi tot timpul....Daca Madhu nu ar fi ca sal provoace s-au sa i se opuna viata lui ar fi o monotonie....dar si cand or apasa pe clik sa te tii frate
Ranbir Kapoor pe care Drashiti il veda ca pe un print de la Bollywood joaca acum in Punar Vivah
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Joi 06 Sept 2012, 4:09 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
lica54 a scris:
Da vor fi doi poli opusi tot timpul....Daca Madhu nu ar fi ca sal provoace s-au sa i se opuna viata lui ar fi o monotonie....dar si cand or apasa pe clik sa te tii frate
Ranbir Kapoor pe care Drashiti il veda ca pe un print de la Bwolyud joaca acum in Punar Vivah
Cine asta?
E si Casanova al meu si mie imi place de el.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Cine asta?
E si Casanova al meu si mie imi place de el.
Da asta si Kratica a zis intr-un interviu ca este fana infocata a lui Kapoor
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Joi 06 Sept 2012, 4:14 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
lica54 a scris:
Da asta
Ce nu la mai luat nimeni in filme de a ajuns la Punar?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Ce nu la mai luat nimeni in filme de a ajuns la Punar?
Am inteles ca el este un cascador...
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=572
lica54- vip
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 40 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum