1.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!
+11
Andreea_Miha
petronela
Alexa20
Ioana Style
iulianagl
lica54
narcisa
andrushka
tiberici
anyta
Admin_dea05
15 participanți
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 1.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!
lica54 a scris:
Dar eu cred ca mama lui Mukund este in cardasie cu RK...Nai vazut cand a plecat de la casa lu Madhu atunci cand s-a dus sa-i ceara explicati in legatura cu articolul din ziar ia dat telefon si a vorbit cu RK!Deci ia nu ar trebui sa fie surprinsa de ceia ce face RK.
Pai ea impreuna cu el au pus la cale toate astea deci ea joaca teatru ce fel de mama este de-i vrea raul copilului ei.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:
Pai ea impreuna cu el au pus la cale toate astea deci ea joaca teatru ce fel de mama este de-i vrea raul copilului ei.
Iubeste mai mult banii decat fericirea copilului ei....deci coplul poate fi o sursa de venit...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:
Iubeste mai mult banii decat fericirea copilului ei....deci coplul poate fi o sursa de venit...
Pai ea in toate serialele roluri din astea a jucat ii vede pe copii ca pe o sursa de castig.
iulianagl- moderator
Ci la trage la masea Roma de suparare!Malik este distrus..
lica54- vip
RK la ce se gandeste? mai planueste ceva pentru Madhu...
lica54- vip
Incredibil au trimis poze pe telefon la baeti la scoala unde tatal lui Mukund este profesor..dar si lui Mukund ia trimis poza...
lica54- vip
Ce leo fi aruncat mama lui Mukund in fata....Picatura care a umplut paharul....mama lui Mukund primeste si ea un SMS cu poza i-o arata lui Malik acesta pleaca foarte furios la casa lui RK....in ep de maine vedem confruntarea dintre Malik si RK...cam slabut ep de astazi...
lica54- vip
lica54 a scris:Ce leo fi aruncat mama lui Mukund in fata....Picatura care a umplut paharul....mama lui Mukund primeste si ea un SMS cu poza i-o arata lui Malik acesta pleaca foarte furios la casa lui RK....in ep de maine vedem confruntarea dintre Malik si RK...cam slabut ep de astazi...
Era si normal Dadi stii a fost episodul de dupa macel acum Bestia Ticaloasa isi planifica urmatoarea miscare.
iulianagl- moderator
Se mai ocupa cineva de subtitrare?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
fete aici intru sa-l vad si in fiecare seara la ce ora ?lica54 a scris:Da uite aici dai clk unde scrie Madhubala si-ti apar ep traduse
http://indian-serial.ucoz.com/news/punaar_vivaah/1-0-2
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Lucica10 a scris: fete aici intru sa-l vad si in fiecare seara la ce ora ?
Nu aici se pun ep traduse....dar andruska a avut problema cu site ia fost sters dar la refacut acum este plecata pentru o saptamana ep traduse sunt pana la ep 31...cand se intoarce a promis ca pune ep in continuare...
Lucica daca vrei sa le vezi le poti urmari aici dar nu in direct le urca cineva dupa ora 18.30..
http://www.desitvbox.com/category/colors/madhubala-ek-ishq-ek-junoon/
lica54- vip
Admin_dea05 a scris:Se mai ocupa cineva de subtitrare?
Adica?
iulianagl- moderator
Madhu o sa-l traduc maine nu stiu de ce a aparut asa de tarziu cel de ieri.Noapte buna.
iulianagl- moderator
Adica Andruska mai posteaza filmul cu subtitrare?Si-a facut alt cont?iulianagl a scris:Admin_dea05 a scris:Se mai ocupa cineva de subtitrare?
Adica?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Adica Andruska mai posteaza filmul cu subtitrare?Si-a facut alt cont?
Nu stiu ca nici aici n-a mai intrat.
iulianagl- moderator
Se pare ca serialul asta n-o sa se termine in termeni buni.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Se pare ca serialul asta n-o sa se termine in termeni buni.
Buna dimineata Iuliana!Ce vrei sa spui ca se va termina tragic?va fi numai drama?
lica54- vip
lica54 a scris:
Buna dimineata Iuliana!Ce vrei sa spui ca se va termina tragic?va fi numai drama?
Eu cred ca in afara de drama o sa se termine tragic cel putin episodul de pe 31 care-l traduc acum parca ar prezice ceva si anume ca el o sa-i faca viata un calvar si apoi cand o sa se indragosteasca el de ea, ea ori n-o sa vrea ori n-o sa mai fie, parca n-as vrea sa se intample sa numai fie ca madhubala are un caracter foarte puternic si bataios as perefra sa nu-l vrea si asa el sa-si puna capat zilelor nu stiu dar acum la ep. asta cam asa vede mintea mea cum stau treburile.Unul din ei...adica se va intampla ceva cu unul din ei pentru ca amandoi au caractere puternice.Dar foarte bine joaca actorii.Cu toate ca am inteles ca Drashti nu prea este fericita adica nu se simte bine in compania colegilor poate ca e si din cauza ca inca este in constructie caracterul Madhubala.
iulianagl- moderator
Eu cred ca in afara de drama o sa se termine tragic cel putin episodul de pe 31 care-l traduc acum parca ar prezice ceva si anume ca el o sa-i faca viata un calvar si apoi cand o sa se indragosteasca el de ea, ea ori n-o sa vrea ori n-o sa mai fie, parca n-as vrea sa se intample sa numai fie ca madhubala are un caracter foarte puternic si bataios as perefra sa nu-l vrea si asa el sa-si puna capat zilelor nu stiu dar acum la ep. asta cam asa vede mintea mea cum stau treburile.Unul din ei...adica se va intampla ceva cu unul din ei pentru ca amandoi au caractere puternice.Dar foarte bine joaca actorii.Cu toate ca am inteles ca Drashti nu prea este fericita adica nu se simte bine in compania colegilor poate ca e si din cauza ca inca este in constructie caracterul Madhubala.[/quote]
Nu cred ca se va intampla ceva cu vriunu din ei...eu cred ca la inceput se vor duela la sange dar pe parcurs se vor imprieteni si sper ca spre final sa fie o poveste de dragoste frumoasa intre ei...vom vedea ce ne va oferi acest serial dar in reting stau foarete prost
Eu am citit mai multe interviuri cu ea si in unul spune ca ii este dor de zilele Geet...
lica54- vip
lica54 a scris:
Eu cred ca in afara de drama o sa se termine tragic cel putin episodul de pe 31 care-l traduc acum parca ar prezice ceva si anume ca el o sa-i faca viata un calvar si apoi cand o sa se indragosteasca el de ea, ea ori n-o sa vrea ori n-o sa mai fie, parca n-as vrea sa se intample sa numai fie ca madhubala are un caracter foarte puternic si bataios as perefra sa nu-l vrea si asa el sa-si puna capat zilelor nu stiu dar acum la ep. asta cam asa vede mintea mea cum stau treburile.Unul din ei...adica se va intampla ceva cu unul din ei pentru ca amandoi au caractere puternice.Dar foarte bine joaca actorii.Cu toate ca am inteles ca Drashti nu prea este fericita adica nu se simte bine in compania colegilor poate ca e si din cauza ca inca este in constructie caracterul Madhubala.
Nu cred ca se va intampla ceva cu vriunu din ei...eu cred ca la inceput se vor duela la sange dar pe parcurs se vor imprieteni si sper ca spre final sa fie o poveste de dragoste frumoasa intre ei...vom vedea ce ne va oferi acest serial dar in reting stau foarete prost
Eu am citit mai multe interviuri cu ea si in unul spune ca ii este dor de zilele Geet...[/quote]
Ma eu una nu cred in ratingul pe care-l afiseaza ei ca cica ar fi manipulat dar sunt destul de multi care se uita la el deci inca este la inceput asa a fost si la Geet nici acolo nu s-au prea agreat la inceput dar dupa aceea incetisor incetisor au intrat pe fagasul bun dar aici am vazut-o pe Drashti in interviurile cu Vivian ca e retinuta si nu un pic chair e retinuta probabil ca e si din cauza experientei proaste care a avut-o cu Guru si nevasta lui frumoasa. Viavian are prietena si e cam ca si Debuna lui Guru si nici Vivien nu prea ar agreao pe Drashti se vede dupa felul cum vorbeste.
iulianagl- moderator
Acum stau si ma gandesc oare de unde a aflat RK toate astea?Cine a dezvalui secretul?
iulianagl- moderator
Frate mi s-a facut pielea de gaina cand a tipat Padmini.Ce perfect a jucat.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Ma eu una nu cred in ratingul pe care-l afiseaza ei ca cica ar fi manipulat dar sunt destul de multi care se uita la el deci inca este la inceput asa a fost si la Geet nici acolo nu s-au prea agreat la inceput dar dupa aceea incetisor incetisor au intrat pe fagasul bun dar aici am vazut-o pe Drashti in interviurile cu Vivian ca e retinuta si nu un pic chair e retinuta probabil ca e si din cauza experientei proaste care a avut-o cu Guru si nevasta lui frumoasa. Viavian are prietena si e cam ca si Debuna lui Guru si nici Vivien nu prea ar agreao pe Drashti se vede dupa felul cum vorbeste.
Da dar ea este pritena foarte buna cu logodnica lui Vivian probabil nu vrea sa dea nastere la anumite barfe....Si referitor la interviuri da ea este foarte retinuta probabil a invatat din greseli a prins experenta...Dar si interviurile pe care leam vazut cu Gurmeet si Kratika si el este foarte retinut si da interviuri mai mult singur deci s-au fript cu ciorba acum sufla si in iaurt...Mie Vivian mi se pare cam increzut cam arogant....Parca prea sigur de el...
lica54- vip
lica54 a scris:
Da dar ea este pritena foarte buna cu logodnica lui Vivian probabil nu vrea sa dea nastere la anumite barfe....Si referitor la interviuri da ea este foarte retinuta probabil a invatat din greseli a prins experenta...Dar si interviurile pe care leam vazut cu Gurmeet si Kratika si el este foarte retinut si da interviuri mai mult singur deci s-au fript cu ciorba acum sufla si in iaurt...Mie Vivian mi se pare cam increzut cam arogant....Parca prea sigur de el...
Este?Adica prietena cu iubita lui Vivian?
iulianagl- moderator
Pacat de ei adica de Pado si Malik.
iulianagl- moderator
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum