Serialesitelenovelet
1.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon! - Pagina 22 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
1.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon! - Pagina 22 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

1.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!

+11
Andreea_Miha
petronela
Alexa20
Ioana Style
iulianagl
lica54
narcisa
andrushka
tiberici
anyta
Admin_dea05
15 participanți

Pagina 22 din 40 Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Urmatorul

In jos

1.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon! - Pagina 22 Empty Re: 1.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!

Mesaj Scris de iulianagl Joi 02 Aug 2012, 12:06 pm

Maiculita, mama lui Mukund este un dezastru total ea nu trebuie sa fie in randul oamenilor si se mai bate cu pumnul in piept ca fost directoare si profesoara la scoala.Eu daca eram in locul lui Malik o zburam de acolo ca pe o masea de minte.Iar Padmini acum de ce n-are curajul sa spuna adevarul, de ce ii este teama acum?Si Roma care se dadea mare si tare ce face?Se lasa calcati in picioare de o denaturata?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

1.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon! - Pagina 22 Empty Re: 1.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!

Mesaj Scris de lica54 Joi 02 Aug 2012, 12:24 pm

iulianagl a scris:

Este?Adica prietena cu iubita lui Vivian?

Da sunt prietene foarte bune...nu ai vazut poze de la ziua lui Vivian unde se strangeau amandoua in brate...
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Joi 02 Aug 2012, 12:30 pm

iulianagl a scris:Maiculita, mama lui Mukund este un dezastru total ea nu trebuie sa fie in randul oamenilor si se mai bate cu pumnul in piept ca fost directoare si profesoara la scoala.Eu daca eram in locul lui Malik o zburam de acolo ca pe o masea de minte.Iar Padmini acum de ce n-are curajul sa spuna adevarul, de ce ii este teama acum?Si Roma care se dadea mare si tare ce face?Se lasa calcati in picioare de o denaturata?

Ar fi trebuit familia Malik sa aiba o reactie fata de doamna directoare sa o puna la punct nu sa-si planga de mila....Roma este ocupata cu sticluta...
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anyta Joi 02 Aug 2012, 12:35 pm

iulianagl a scris:

Nu cred ca se va intampla ceva cu vriunu din ei...eu cred ca la inceput se vor duela la sange dar pe parcurs se vor imprieteni si sper ca spre final sa fie o poveste de dragoste frumoasa intre ei...vom vedea ce ne va oferi acest serial dar in reting stau foarete prost
Eu am citit mai multe interviuri cu ea si in unul spune ca ii este dor de zilele Geet...

Ma eu una nu cred in ratingul pe care-l afiseaza ei ca cica ar fi manipulat dar sunt destul de multi care se uita la el deci inca este la inceput asa a fost si la Geet nici acolo nu s-au prea agreat la inceput dar dupa aceea incetisor incetisor au intrat pe fagasul bun dar aici am vazut-o pe Drashti in interviurile cu Vivian ca e retinuta si nu un pic chair e retinuta probabil ca e si din cauza experientei proaste care a avut-o cu Guru si nevasta lui frumoasa. Viavian are prietena si e cam ca si Debuna lui Guru si nici Vivien nu prea ar agreao pe Drashti se vede dupa felul cum vorbeste.[/quote] Drashti se intelege bine si cu Vivian si cu logodnica lui, iar Vivian nu are nimic cu Drashti,adica vreau sa zic ca si el se intelege bine cu Drashti, iar despre Gurmeet vreau sa zic ca el este asa din cauza lui nevastasa, ca este prea geloasa vrea sa-l tina din scurt, ca altfel el se intelege bine si cu Drashti si cu Kratika
anyta
anyta
vip
vip

Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Joi 02 Aug 2012, 1:36 pm

Citind traducerea ep din 31 am ramas masca de ce poate fi in stare RK ce-a putut el declara presei cum Madhu sa logodit cu altacineva dar il cauta cu privirea pe el...oare i so fi uscat camasa de lacrimile lui Madhu?Ia distrus sufletul lu Madhu...De multe ori se spune ca nu este tata cel ceti da viata tata este cel ce te creste...Acum Padmini ar trebui sa spuna tot adevarul sa curate o pata de pe familia ei....Si mama lui Mukund este o scorpie mai pune si ea sare pe rana...Bine i se mai potriveste rolul de femeie rea...
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 02 Aug 2012, 1:52 pm

lica54 a scris:Citind traducerea ep din 31 am ramas masca de ce poate fi in stare RK ce-a putut el declara presei cum Madhu sa logodit cu altacineva dar il cauta cu privirea pe el...oare i so fi uscat camasa de lacrimile lui Madhu?Ia distrus sufletul lu Madhu...De multe ori se spune ca nu este tata cel ceti da viata tata este cel ce te creste...Acum Padmini ar trebui sa spuna tot adevarul sa curate o pata de pe familia ei....Si mama lui Mukund este o scorpie mai pune si ea sare pe rana...Bine i se mai potriveste rolul de femeie rea...

Dar asa e in toate rolurile in care au jucat. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 02 Aug 2012, 2:49 pm

iulianagl a scris:

Este?Adica prietena cu iubita lui Vivian?

Asa au declarat ..in presa au aparut zvonuri cum ca iubita lui ar fi geloasa si ca ar fi impus anumite limite lui etc..erau mai multe lucruri care spuneau in articole,nu imi mai aduc aminte bine exact ce spuneau ..apoi el intr-un interviu a spus ca nu adevarat si ca iubita lui si Drashti sunt prietene si ca toate acele zvonuri sunt false.La scurt timp dupa acest interviu au aparut pozele de la petrecerea de ziua lui..cat de prietene sunt nu stiu..am unele indoieli sincer...dar sunt doar presupuneri sau poate imaginatia mea..

Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Joi 02 Aug 2012, 3:15 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 02 Aug 2012, 3:05 pm

Skumpyk86 a scris:

Asa au declarat ..in presa au aparut zvonuri cum ca iubita lui ar fi geloasa si ca ar fi impus anumite limite lui etc..erau mai multe lucruri care spuneau in articole,nu imi mai aduc aminte bine exact ce spuneau ..apoi el intr-un interviu a spus ca nu adevart si ca iubita lui si Drashti sunt prietene si ca toate acele zvonuri sunt false.La scurt timp dupa acest interviu au aparuy pozele de la petrecerea de ziua lui..cat de prietene sunt nu stiu..am unele indoieli sincer...dar sunt doar presupuneri sau poate imaginatia mea..

Cred ca aceeasi imaginatie am si eu. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 02 Aug 2012, 3:14 pm

iulianagl a scris:

Cred ca aceeasi imaginatie am si eu. Smile

Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 02 Aug 2012, 6:18 pm

Si-a iesit Malik din fire.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 02 Aug 2012, 6:20 pm

RK traiesti si in viata reala ca intr-un film deci el numai face notiunea realitate film.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 02 Aug 2012, 6:21 pm

Vai ce bine la strans un pic de gat pe Bittu. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 02 Aug 2012, 6:27 pm

Ce mi-a placut la ingramadit pe Bittu dar bine ia facut sa numai tipe rack the phone. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 02 Aug 2012, 6:33 pm

Mie mi-e teama sa nu moara Shamsher ca adio cu securitatea fetelor si lui Padmini.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 02 Aug 2012, 6:38 pm

Ia facut-o lui Malik, poate moare la el ca sa intre de tot la puscarie.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 02 Aug 2012, 6:38 pm

A murit???
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 02 Aug 2012, 6:41 pm

L-au omorat si a disparut si malik si RK.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 02 Aug 2012, 6:42 pm

S-au dus fetele la politie dar nu cred ca face nimic ca toata lumea tine cu el.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 02 Aug 2012, 6:43 pm

sad Alta dezamagire.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Joi 02 Aug 2012, 7:12 pm

Mama Malik a cautato cu lumanarea sa dus la RK sa-i ceara socoteala pentru ce s-a intamplat...La inceput a fost el zmeu sa batut cu garzile dar a luat o batae sora cu moartea....RK foarte stapan pe situatie ia spus ca si ficasa este la fel ca el...Madhu si Trihsa sau dus acasa la RK sal caute pe Malik nu lau gasit au mers sa reclame la politie dar politia cand a auzit ca este vorba de RK nu a vrut sa ea nici o masura lea spus ca disparitia unei persoane se face dupa 24 de ore...Ce inseamna sa ai putere ai toata lumea la picioare...Sper ca tot ce face RK acum sa se intoarca impotriva lui inzecit...Lau dus pe Malik in fata casei unde locueste el...Nu cred ca moare isi va reveni dar va avea mult de suferit la ca batae a luat...
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 02 Aug 2012, 8:25 pm

lica54 a scris:Mama Malik a cautato cu lumanarea sa dus la RK sa-i ceara socoteala pentru ce s-a intamplat...La inceput a fost el zmeu sa batut cu garzile dar a luat o batae sora cu moartea....RK foarte stapan pe situatie ia spus ca si ficasa este la fel ca el...Madhu si Trihsa sau dus acasa la RK sal caute pe Malik nu lau gasit au mers sa reclame la politie dar politia cand a auzit ca este vorba de RK nu a vrut sa ea nici o masura lea spus ca disparitia unei persoane se face dupa 24 de ore...Ce inseamna sa ai putere ai toata lumea la picioare...Sper ca tot ce face RK acum sa se intoarca impotriva lui inzecit...Lau dus pe Malik in fata casei unde locueste el...Nu cred ca moare isi va reveni dar va avea mult de suferit la ca batae a luat...

Aici chiar ca mi s-a parut exagerat.Daca esti RK superstar deci faci ce vrei pentru tine nu exista legi!Legi my foot.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 03 Aug 2012, 6:25 pm

RK m-a scrabit complet in afara ca e arogant mai e si un las.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 04 Aug 2012, 3:57 pm

Vai ce prostanac e Mukund daca crede tot ce a aratat RK presei. sad
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 04 Aug 2012, 4:20 pm

Du-te naibii Mukund ca esti prost facut gramada. 1.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon! - Pagina 22 2743637754 Evil or Very Mad
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 04 Aug 2012, 4:32 pm

Mama ce m-a intristat si tot odata m-a si enervat episodul asta parca n-ar exista legi in India asta si ce ma enerveaza cel mai mult este ca scot asta prea mult in evidenta adica daca esti bogat tu trebuie sa tratezi lumea ca pe un rahat si sa nu-ti pese de nimic nu stiu daca am mai vazut in late seriale straine asa ceva decat in aceste indiene cateoadata mi-e si leahamite sa ma mai uit.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 22 din 40 Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum