4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
Andreea_Miha
victoria
iulianagl
alinuta17
petronela
tiberici
Alexa20
Admin_dea05
Lucica10
13 participanți
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
anyta draga iti multumim pt traducere esti o scumpa mereu ne traduci.
Nicole.RB.Givens- membru senior
Data de inscriere : 08/08/2012
Re: 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
puate sa nu fie ca in tuate serialele indiene si sa ii spuna dar sunt sigura ca nu o sa fie tot bine
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
cu placereNicole.RB.Givens a scris:anyta draga iti multumim pt traducere esti o scumpa mereu ne traduci.
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
anyta multumes din suflet a fost un ep minunat la urma am inceput si a plince ce cuvine a spus rk eu nu cred ca el nu o iubeste cred ca o iubeste fuarte tare dar nu stie nici el asta multumesc mult pentru traducere
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
cu placere vittoriavittoria a scris:anyta multumes din suflet a fost un ep minunat la urma am inceput si a plince ce cuvine a spus rk eu nu cred ca el nu o iubeste cred ca o iubeste fuarte tare dar nu stie nici el asta multumesc mult pentru traducere
anyta- vip
Dragalaselor va de noapte buna...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Sper că s-au transformat în amintiri neplăcute să nu mai fie tentat să retrăiască momentele. Deși la cât de îndârjit e împotriva ei nu cred că mai e cazul. Dar Madhu, nesigură pe sentimentele lui, s-ar putea să cadă în plasa asta.iulianagl a scris:
Cate episoade ii mai dau?Pai nu stiu ca acum e cam incurcata treaba de altfel nici de Madhu nu-ti dai seama ce vrea si nici de RK mai ales de RK, are amintiri placute cu sscorpia de Deepali care inca nu le-a uitat sau nu vrea sa le uite ca e ranit din dragoste.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Da numai că la indieni între cei doi pași se află multe obstacole și trebuie să se crăcăneze cam multe episoade până să pună pasul.lica54 a scris:
Nu stii ca de la ura pana la dragoste nu e decat un pas
narcisa- vip
It's all about 'romance' between RK and Madhu in Colors' Madhubala
‘Main tumse pyaar karti hoon’…. Is what Madhubala aka Drashti Dhami tells RK ( Vivian Dsena ) in the episode of Colors’ Madhubala Ek Ishq Ek Junoon that is to be aired this Friday (23 November). Well, the moment of truth has finally arrived and Madhu admits of loving RK in the show, produced by Nautanki Telefilms and BAG Films. However, this will turn out to be a dream sequence wherein Madhu goes to the sets and confesses her love for RK. This happens as the song ‘ Main Pareshan ’ from the movie Ishaqzaade is playing in the background. This particular sequence is being shot today (20 November 2012).
However, we also hear that apart from the dream sequence, Madhu does manage to confess her love in real too. However, it is to be seen whether she pours out her thoughts to RK or not..
How does the confession take place? It’s for the audience to watch.
While this Friday’s episode will have this romantic sequence, Madhu against all odds will keep her fast for Karva Chauth in the coming week (which Tellychakkar.com has already reported). RK as we know, does not believe in all these rituals and Madhu will keep the fast after telling him a lie. Sources suggest that RK will get to know of this in due course of time.
So how will RK react to Madhu’s act of observing Karva Chauth fast? Will he reciprocate with feelings of love?
Let’s wait and watch…
‘Main tumse pyaar karti hoon’…. Is what Madhubala aka Drashti Dhami tells RK ( Vivian Dsena ) in the episode of Colors’ Madhubala Ek Ishq Ek Junoon that is to be aired this Friday (23 November). Well, the moment of truth has finally arrived and Madhu admits of loving RK in the show, produced by Nautanki Telefilms and BAG Films. However, this will turn out to be a dream sequence wherein Madhu goes to the sets and confesses her love for RK. This happens as the song ‘ Main Pareshan ’ from the movie Ishaqzaade is playing in the background. This particular sequence is being shot today (20 November 2012).
However, we also hear that apart from the dream sequence, Madhu does manage to confess her love in real too. However, it is to be seen whether she pours out her thoughts to RK or not..
How does the confession take place? It’s for the audience to watch.
While this Friday’s episode will have this romantic sequence, Madhu against all odds will keep her fast for Karva Chauth in the coming week (which Tellychakkar.com has already reported). RK as we know, does not believe in all these rituals and Madhu will keep the fast after telling him a lie. Sources suggest that RK will get to know of this in due course of time.
So how will RK react to Madhu’s act of observing Karva Chauth fast? Will he reciprocate with feelings of love?
Let’s wait and watch…
anyta- vip
noapte bune mie dor de maaneetlica54 a scris:Dragalaselor va de noapte buna...
anyta- vip
fetele va urez noapte buna si somn usor la toate
anyta- vip
anyta- vip
Noapte bună fetele.
narcisa- vip
Am vazut si eu promo-ul tare mi-e teama sa nu fie un vis de a lui Madhu.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl- moderator
Deci ce face danseaza cu un manechin cu palarie.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Stai liniștită, este doar amintirea.iulianagl a scris:
Oh nu!
narcisa- vip
Păi cred că manechinul e mai flexibil decât RK. Uită-te la ultima poză pusă de tine, ce țeapăn stă. Îl suspectez de mult că are un băț undeva.iulianagl a scris:Deci ce face danseaza cu un manechin cu palarie.
narcisa- vip
Dragalaselor buna dimineata la o cafea!!va sa aveti parte de o zi buna...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Deci asa este cum am banuit, in spune ca-l iubeste in vis.
iulianagl- moderator
Pai era si normal.La cum decurg evenimentele in serialele indiene cred ca pa la ep 300 ii spune in fataiulianagl a scris:Deci asa este cum am banuit, in spune ca-l iubeste in vis.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Pai era si normal.La cum decurg evenimentele in serialele indiene cred ca pa la ep 300 ii spune in fata
Cam asa ceva.
iulianagl- moderator
With Dipali leaving the mansion will things get easier for madhu
Dont forget to catch toights episode @ 8:30 only on #ColorsTV
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
ITA Awards Fashion Shw Promo Running In Reliance Dish Tv Preview Channl...DD walking the ramp in White Glitter Saree With Karan Grover ( Yahan Mein Ghar Kheli wala :(This Ramp Walk ll B Telecasted On 24th Nov, 9pm on Star Plus.. Its like a Ramp )
news from fb...muraadlovesdd
news from fb...muraadlovesdd
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Continut sponsorizat
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 11 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum