5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
Garo
nutzi
Alexa20
victoria
tiberici
Admin_dea05
Andreea_Miha
petronela
anyta
narcisa
lica54
iulianagl
16 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Dragalaselor va de noapte buna...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Dragalaselor buna dimineata!O cafea buna o zi frumoasa si un wekeend minunat
lica54- vip
SERBAN sunt bunica
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Felicitari Lucica! Sanatate multa bebelusului!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna fetelor! Voua va plac fanteziile Madhubalei???Mie una nu, prea multe strica.....Ep de ieri a fost intr-o continua visare si nici nu am inteles faza de la sf de ce RK i-a aruncat mancarea, prea trece de la o stare la alta de nu-l mai inteleg deloc.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
[quote="Admin_dea05"]Buna fetelor! Voua va plac fanteziile Madhubalei??
Buna ziua tuturor!! Da Anda,am ajuns acasa az-noapte la 0,30h si in loc sa adorm si sa visez eu,am intrat fuguta sa vad ep ...si surpriza Madhu visa de mama focului ,iar RK ziceai ca-i la Hocus-Pocus ,nu am inteles nimic din ep asta . Poate duc lipsa de inspiratie si o lungesc ...iar cu aruncatu mancarii cred ca-i pregateste plecarea lui Vivien pt o perioada ...asa am inteles ,poate gresesc. Serial ca Geet& Maan nu mai vedem noi ( Va pup si va doresc un weekend minunat!!
Buna ziua tuturor!! Da Anda,am ajuns acasa az-noapte la 0,30h si in loc sa adorm si sa visez eu,am intrat fuguta sa vad ep ...si surpriza Madhu visa de mama focului ,iar RK ziceai ca-i la Hocus-Pocus ,nu am inteles nimic din ep asta . Poate duc lipsa de inspiratie si o lungesc ...iar cu aruncatu mancarii cred ca-i pregateste plecarea lui Vivien pt o perioada ...asa am inteles ,poate gresesc. Serial ca Geet& Maan nu mai vedem noi ( Va pup si va doresc un weekend minunat!!
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
draga lucica din suflet iti doresc multa sanatate si fericire pt nepotelul tau sa iti traiasca 100 de ani si sa va bucurati mereu de el din tot sufletul.Lucica10 a scris: SERBAN sunt bunica
Nicole.RB.Givens- membru senior
Data de inscriere : 08/08/2012
dragele mele eu cred ca rk a facut intentionat cu mancarea lui madhu pt ca el o iubeste ca un nebun este indragostit mai rau ca madhu dar inainte sa ii declare iubirea lui a vrut sa fie sigur ca madhu il iubeste cu adevarat.o sa vedeti ca saptamana care vine o sa avem iubire deplina si reciproca in madhubala.ati vazut ca rk angaja badyguarzi sa ii tina sub control pe toti din casa si mai ales pe vipera.asta demonstreaza cat o iubeste pe madhu si nu vrea sa fie in pericol.
SERBAN
fetelor va place cum au schimbat youtube mie nu
fetelor va place cum au schimbat youtube mie nu
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
ce barbat ar rezista in fata frumuseti lui madhu nu ati vazut ce dulce si nebunatica este si cum se uita la el cu ochi aia mari si frumosi ca se topeste rk cat se tine el de fatos dar in fata frumuseti lui madhu este ca un copil mic.nu credeam vreodata ca o sa imi placa cuplul rk madhu dar uite ca se potrivesc de milioane .eu am iubit cuplul geet maan si mereu o sa fie in inima mea ,dar sincer acuma parca pe 1 loc este si madhubala.
fetelor nu imi vine sa cred ca sunt deja 140 si ceva di ep im madhu cum trece timpul
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
vittoria pai ep trec repede imediat o sa ajungem la 200 de ep si sper sa vedem cat de curand iubire completa in madhu ca nu mai am rabdare deabi astept sa il vad pe rk tandru si iubitor cu madhu.si deabi astept sa intre actorul ala sexi in madhu ca tare cool arata mereu ma uit la el, imi clatesc ochi cu corpul lui de zeu
narcisa unde esti sa vorbim de actorul ala sexi care o sa intre in madhu?imi este dor sa barfim
Bonjur!O poza cu printesa noastra dar si cu un actor care o iubeste mult...
lica54- vip
RK o scoate la cina.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
http://www.india-forums.com/tv-show/841/madhubala-ek-ishq-ek-junoon/video/244363-r-k-celebrates-karwachauth-again-with-madhubala.htm
iulianagl- moderator
iuliana ti-am zis eu ca vine dragostea in madhu.esti o scumpa multumesc pt video ce ai pus.deabi astept sa vad ce se intampla mai departe dar eu astpt cu nerabdare pe actorul ala mortal de sexi
Nicole.RB.Givens a scris:iuliana ti-am zis eu ca vine dragostea in madhu.esti o scumpa multumesc pt video ce ai pus.deabi astept sa vad ce se intampla mai departe dar eu astpt cu nerabdare pe actorul ala mortal de sexi
Acum a scos-o la cina si sarbatoresc KC a la RK.
iulianagl- moderator
Ii da apa si ciocolata!!
iulianagl- moderator
Vreau sa-l vad pe RK cat de patimas este sa cada in limba dupa Madhu iar Dipsy sa moara de ciuda.
iulianagl- moderator
iuliana si eu deabi astept sa vad pe vipera ca moare de ciuda si pe rk in limba dupa madhu dar sa fie asa indragostit ca nu poate sta nici in somn fara ea .iuliana eu astept pe iubitul meu ala sexi numai la ala imi sta gandul
Nicole.RB.Givens a scris:iuliana si eu deabi astept sa vad pe vipera ca moare de ciuda si pe rk in limba dupa madhu dar sa fie asa indragostit ca nu poate sta nici in somn fara ea .iuliana eu astept pe iubitul meu ala sexi numai la ala imi sta gandul
Si eu tare sunt curioasa in ce rol l-or fi bagand.
iulianagl- moderator
iuliana parca sunt eu emotionata pt madhu cand ma gandesc la rk ca se poarta asa romantic dar nu am inteles faza cu ciocolata si sticla aia de apa putea si el sa ii dea apa dintr-un pahar sau cana dar ma bucur ca o sa fie un moment asa romantic si mai ales ca danseaza amandoi.sti imi place foarte mult ca in madhu avem asa multe dansuri sper sa vedem cat mai multe si mai ales sa ii vedem pe ei doi ca danseaza.mi se pare asa un veac de cand rk a dat petrecerea aia handicapata unde a puso pe madhu sa serveasca oaspeti.
Continut sponsorizat
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 19 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum