5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
Garo
nutzi
Alexa20
victoria
tiberici
Admin_dea05
Andreea_Miha
petronela
anyta
narcisa
lica54
iulianagl
16 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Re: 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Neata fetelor!Multumim Dea...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
DENISA a scris:
- Spoiler:
Povestea lui Mos Nicolae
Seara lui Mos Nicolae
In noaptea de 5 spre 6 decembrie in fiecare an se spune ca Mos Nicolae vine pe la geamuri si vede copiii care dorm si sint cuminti. Le lasa in ghete dulciuri si alte daruri, insa pe copiii lenisi si neascultatori tot el ii pedepseste.
E un obicei vechi, nu numai la romani, de a face cadouri in aceasta zi. Mos Nicolae, spre deosebire de Mos Craciun, nu se arata niciodata la vedere.
Povestea lui Mos Nicolae
Se spune ca insusi Sfintul Nicolae a ajutat trei sarmane fete din orasul sau, aducandu-le dar de zestre, noaptea, fara sa fie vazut. Casa in care traiau cele trei surori era una foarte saraca. Tatal lor planuia sa-si vanda fetele, crezand ca astfel se va ajunge. Plansetele si rugamintile fiicelor sale nu l-au
induplecat pe batranul cu suflet negru. Sfintul Nicolae a aflat despre aceasta nenorocire. Noaptea, pe furis, el a aruncat o punga plina cu galbeni in camera fetei celei mai mari. Astfel ea a reusit sa se marite curand. La fel a facut Mosul si in urmatorii doi ani, iar sora cea mijlocie si apoi cea mica au reusit sa se aseze la casele lor.
De atunci si pana in zilele noastre, in fiecare noapte de Sfintului Nicolae, cei dragi noua, si in special copiii, primesc daruri, de la Mosul care nu li se arata niciodata.
Mos Nicolae la romani
La noi, in fiecare an, seara de 5 decembrie este foarte importanta pentru toti copiii. Ei isi pregatesc cu grija ghetutele si cizmulitele, le curata, le lustruiesc si le aseaza langa usa urmand ca a doua zi sa gaseasca in ele darurile mosului.
Traditia spune ca Mosul aduce o data cu darurile si crengute argintii. Parintii isi avertizeaza copiii ca daca nu vor fi ascultatori, vor primi numai crengutele.
Sfantul Nicolae este o prezenta foarte veche la romani, marcand un moment deosebit al anului, mult asteptat atat de copii, mai ales, dar si de adulţi si reprezentand inceputul frumoaselor sarbatori de iarna.
DEEA , Iulia Moşul nu v-a uitat , pe semne că aţi fost cuminţele
LA MULŢI ANI !!! TUTUROR CE ASTĂZI IŞI SERBEAZĂ ZIUA ONOMASTICĂ
"" Fie ca aceasta zi de sarbatoare să vă ajute să descoperiţi minunea unei vieţi împlinite alături de cei dragi vouă. ""
Multumim Deni. L-am gasit pe Vivian in cizmulite dar acum nu stiu ce sa fac cu el
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
NICOL LA MULTI ANI tati ce poarta acest nume LA MULTI ANI A venit mosul daca am fost cuminti .Sa aveti o zi minunata alaturi de cei dragi
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
La multi ani Nicole!
La multi ani Alihteea!
La multi ani Alihteea!
Admin_dea05- Admin
mie imi este dor de ei...
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aSq9b3zQAPw
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aSq9b3zQAPw
Admin_dea05- Admin
Dea îl poţi păpa , doar este un " ciocolăţel "
Sa-i manance mama gropita lui cea indrazneata !!!DENISA a scris:Dea îl poţi păpa , doar este un " ciocolăţel "
- Spoiler:
Admin_dea05- Admin
Va multumesc frumos pt urari sunteti minunate si eu va doresc un mos Nicolae foarte darnic .
Nicole.RB.Givens- membru senior
Data de inscriere : 08/08/2012
de madhubala ce sa mai zic este minunat in fiecare zi ceva nou si mai ales iubirea dintre ei doi creste mereu .deci am ajuns la concluzia ca rk este topit dupa madhu a lui nu suporta nici macar sa o vada ca o doare ceva.deabi astept asta seara sa vad ce se intampla cu vipera de depali pt ca rk stie ca ea este vinovata de tot.nu reusesc sa o suport pe vipera o urasc tare de tot sper sa dispara cat mai repede din casa
draga admin este o placere sa intri pe forum si sa asculti colindele si mai ales sa vezi pozele cu mos craciun imi umple sufletul de fericire.felicitari inca o data
De ziua ce-a sosit in prag si porti frumosul nume iti daruesc cu drag un calduros si sincer...
Iti doresc multa sanatate fericire si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi
LA MLTI ANI!
Iti doresc multa sanatate fericire si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi
lica54- vip
Lica draga mea ce cadou minunat iti multumesc frumos este superb nu am cuvinte m-am emotionat
nu inteleg o spus ca o sa fie samtamina acesta momente romantice dar rk se face ca cum era inaite rau
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Buna!Am crezut ca de data asta este realitate dar nu Madhu este intr-o continua visare...
Dar visele astea nu devin realitate...tot ce isi imagineaza nimic nu se adevereste din contra RK sa dovedit a fi tot un deavol...nu se poate desprinde de trecut...
Dar visele astea nu devin realitate...tot ce isi imagineaza nimic nu se adevereste din contra RK sa dovedit a fi tot un deavol...nu se poate desprinde de trecut...
lica54- vip
Buna! Buna la toata lumea!
La multi ani de Sf. Nicolae ! :xmax6: Pupici pt toti sarbatoritii zilei!!
Sarbatoare la noi, zi mare inceputul sarbatorilor de iarna...... dar mare sarbatoare a fost si la ei......
La multi ani de Sf. Nicolae ! :xmax6: Pupici pt toti sarbatoritii zilei!!
Sarbatoare la noi, zi mare inceputul sarbatorilor de iarna...... dar mare sarbatoare a fost si la ei......
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Ce inseamna perseverenta.... ....inca din 2011 de cand se filma Geet iar Vivian juca in alt fim cu alta actrita in rol pricipal, iubita nu-l slabea cu vizitele pe platoul de filmare.....
Ce treaba avea ea acolo??? Gurmet, Drasthi, Vivian si partenera lui au participat la un spectacol impreuna (un dans).....
Ea.....vizite pe platou.... si atunci erau prieteni, dar acum....?
Asta seamana a sufocare nicidecum a iubire....parerea mea.
Ce treaba avea ea acolo??? Gurmet, Drasthi, Vivian si partenera lui au participat la un spectacol impreuna (un dans).....
tiberici- vip
tibi!Gurmeet si Drashti au fost invitati ca Maan si Geet sa ia parte la nunta lui Vivian in serialu in care juca el cu o alta actrita iar actuala logodnica a lui Vivian a jucat si ea in acel seral fiind sora lu cea cu care se casatorea Vivian in film deci de acolo se cunosc...in acel ep Gurmeet a dansat cu Sanaya..
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Joi 06 Dec 2012, 9:10 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
tiberici a scris:Ce inseamna perseverenta.... ....inca din 2011 de cand se filma Geet iar Vivian juca in alt fim cu alta actrita in rol pricipal, iubita nu-l slabea cu vizitele pe platoul de filmare.....
In celalalt film, in care juca Vivian, a jucat si iubita lui. Din cate stiu eu, ei s-au cunoscut pe platourile de filmare. Iar acum, cred ca din lipsa de ocupatie, sta pe capul lui vivian.
lica54 a scris:tibi!Gurmeet si Drashti au fost invitati ca Maan si Geet sa ia parte la nunta lui Vivian in serialu in care juca el cu o alta actrita iar actuala logodnica a lui Vivian a jucat si ea in acel seral fiind sora lu cea cu care se casatorea Vivian in film deci de acolo se cunosc...in acel ep Gurmeet a dansat cu Sanaya..
Asaaaaaa!.... Acolo s-au cunoscut? scuze imi retrag vorbele spuse ....credeam ca sunt in amor si ea era in vizita....e costumata altfel fata de ei.... si asta poata ca e dus la interpretarea mea....
tiberici- vip
Alexa20 a scris:
In celalalt film, in care juca Vivian, a jucat si iubita lui. Din cate stiu eu, ei s-au cunoscut pe platourile de filmare. Iar acum, cred ca din lipsa de ocupatie, sta pe capul lui vivian.
Alexaaaa! Te pup!...pe pagina la Geet (ultima pagina) am pus un videoclip ...o minunatie...care m-a dus la altele si altele ....toate "marca cunoscuta" si apreciata...nu ma m-ai satur ascultand...by Ispituza20
tiberici- vip
tiberici a scris:
Alexaaaa! Te pup!...pe pagina la Geet (ultima pagina) am pus un videoclip ...o minunatie...care m-a dus la altele si altele ....toate "marca cunoscuta" si apreciata...nu ma m-ai satur ascultand...by Ispituza20
Da, si mie mie dor de Geet. Sincer, eu dupa ce fac un videoclip, nu ma mai uit la el, ca parca nu imi place. Dar avadn in vedere ca nu am mai vazut videoclipurile din Geet, de foarte mult timp, acum chiar mi se par frumoase. Din pacate, calculatorul meu numai merge asa bine, si din acest motiv numai pot face videoclipuri. Am niste melodii superbe, din care sa fac videoclipuri, cu Geet cu Arhi etc etc, dar de cate ori incerc sa salvez un videoclip, si se inchide calculatorul brusc. Cred ca i se duce sursa, dar sper totusi sa tine, pana dupa revelion, ca nu am chef de alte cheltuieli acum in prag de sarbatoare.
Va dulcic, eu ma duc la culcare, ca sunt franta, la cate am avut de facut astazi. Ne auzim maine.
Iuliiii!! iesti un Multumesc!
Pot merge linistita la
Pot merge linistita la
tiberici- vip
Alexa20 a scris:Va dulcic, eu ma duc la culcare, ca sunt franta, la cate am avut de facut astazi. Ne auzim maine.
Noapte buna Alexa
Iuliana pentru traducere
lica54- vip
Continut sponsorizat
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum