6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+13
narcisa
mayya54
Garo
petronela
tiberici
DENISA
anyta
Lucica10
lica54
victoria
Admin_dea05
Andreea_Miha
iulianagl
17 participanți
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
anyta a scris:Doamna Hercule se da la Bittuji
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Dragalaselor buna dimineata la o cafea!!O duminica placuta alaturi de cei dragi
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Vede-ti in avatarulmeu ce topaie de bucurie Drashti ca-l vara Arman cu capul in tort pe cum il chema oare?
Rahul !!! Vai Doamne ce rol jucaus a avut in DMG. Era imposibil sa nu razi cu ea. Cand i-a pacalit pe toti ca s-au casatorit, doar ca sa ridice premiul loto. Vai ce am mai ras
Un clip super si daca a mai fost pus aici nu-i bai.
iulianagl- moderator
lica54- vip
lica54 a scris:Bonjur iubito
iulianagl- moderator
Superba adaptare/compilare si pe muzica romaneasca...Wow!
Oare cine canta? :drunken:
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:Superba adaptare/compilare si pe muzica romaneasca...Wow!
Yo, ca asta nu stiu.
iulianagl- moderator
tiberici a scris:Superba adaptare/compilare si pe muzica romaneasca...Wow!
Eu as zice ca-i Lucian Viziru....
lica54- vip
S-ar putea sa ai dreptate..... era in vremea lui buna.lica54 a scris:
Eu as zice ca-i Lucian Viziru....
Acum parca a murit.....nimic nou despre el....O fi in tara?...promitea baiatul si ere frumusel....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:
S-ar putea sa ai dreptate..... era in vremea lui buna.
Acum parca a murit.....nimic nou despre el....O fi in tara?...promitea baiatul si ere frumusel....
Da de cand sa casatorit nu am mai auzit despre el nici in filme nu lam mai vazut jucand...
lica54- vip
Am o veste buna, se pare ca dessirippers au inceput din nou sa puna Madhubala cu subtitrare in engleza. Avem episodul Maha cu subtitrare in engleza, yuhuuuuuuuuuu
Buna..am si eu o intrebare pe contul meu de youtube poate sa vada cineva ep 300 din iss?
vad ca nu mai e peteava si nici pe vplay nu merge....nici el nici 379...iar youtubul a zis ca e blocat dar mie imi merge...
vad ca nu mai e peteava si nici pe vplay nu merge....nici el nici 379...iar youtubul a zis ca e blocat dar mie imi merge...
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Alexa20 a scris:Am o veste buna, se pare ca dessirippers au inceput din nou sa puna Madhubala cu subtitrare in engleza. Avem episodul Maha cu subtitrare in engleza, yuhuuuuuuuuuu
:drunken:
Inseamna ca Iuliana daca vrea si are timp poate sa reia traducerea...
lica54- vip
Andreea_Miha a scris:Buna..am si eu o intrebare pe contul meu de youtube poate sa vada cineva ep 300 din iss?
Miha vreau sa te intreb ceva..Din cate stiu tu urmaresti Suflete Pereche...Actrita care joaca rolul li Ovi este una si aceiasi care a jucat mai inainte in rolul sora ce mai mica a lu Archana? care era casatorita cu grasul ala de Dhams...
lica54- vip
lica54 a scris:
Miha vreau sa te intreb ceva..Din cate stiu tu urmaresti Suflete Pereche...Actrita care joaca rolul li Ovi este una si aceiasi care a jucat mai inainte in rolul sora ce mai mica a lu Archana? care era casatorita cu grasul ala de Dhams...
Ma uit mai rar eu,ma uit acum pe net pt Arjun si Purvi.Din ce stiu eu Ovi e interpretata de actrita Shruti Kanwar,iar sora Vaishali Dharmesh a fost interpretata de Prarthana Behere (parca ce casatorita cu acela)
Prarthana Behere
Shruti Kanwar
iar actrita Prarthana Behere ( sora lu Archana) a fost inlocuita dupa un timp de Madhumita Das...
http://www.tellychakkar.com/news/madhumita-replaces-prarthana-pavitra-rishta
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
Miha eu nu pot sa-l vad spune ca e blocat.
iulianagl- moderator
Andreea_Miha a scris:
Ma uit mai rar eu,ma uit acum pe net pt Arjun si Purvi.Din ce stiu eu Ovi e interpretata de actrita Shruti Kanwar,iar sora Vaishali Dharmesh a fost interpretata de Prarthana Behere (parca ce casatorita cu acela)
Prarthana Behere
(
Mai dar este prea mare asemanarea dintre ele...seamana va doua picaturi de apa..s-au poate asa la vad eu...
Si mie imi place Arjun si Purvi...Nu perd nici o ocazie sa se tachineza...
lica54- vip
lica54 a scris:
Mai dar este prea mare asemanarea dintre ele...seamana va doua picaturi de apa..s-au poate asa la vad eu...
Si mie imi place Arjun si Purvi...Nu perd nici o ocazie sa se tachineza...
da seamana,sincer nu am fost atenta dar cand ai zis am cautat si am obs ca se asemana...sunt tare simpatici Arjun Purvi si cearta lor,dar sper ca la final sa raman impreuna desi am inteles ca sunt slabe sanse..in India au inceput sa o placa pe Ovi acum...si sa stau sa urmaresc povestea lor iar finalul
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
da seamana,sincer nu am fost atenta dar cand ai zis am cautat si am obs ca se asemana...sunt tare simpatici Arjun Purvi si cearta lor,dar sper ca la final sa raman impreuna desi am inteles ca sunt slabe sanse..in India au inceput sa o placa pe Ovi acum...si sa stau sa urmaresc povestea lor iar finalul
Eu urmaresc la TV cai si tradus si inteleg mai bine...
lica54- vip
lica54 a scris:
Eu urmaresc la TV cai si tradus si inteleg mai bine...
si eu ma mai uit uneori la tv,dar m-am mai uitat la scenele cu ei inainte pe youtube...
Andreea_Miha- vip
Alexa20 a scris:Am o veste buna, se pare ca dessirippers au inceput din nou sa puna Madhubala cu subtitrare in engleza. Avem episodul Maha cu subtitrare in engleza, yuhuuuuuuuuuu
da vad ca de pe 22 ian a inceput in engleza sa puna ep...presupun ca va pune in continuare "Dont Ask 4 Eng Subs Links They Will Be Posted When We Hav Free Time from Our Busy Shedule...thanks"..cand e liber va pune ...
Andreea_Miha- vip
lica54- vip
iulianagl a scris:
Miha eu nu pot sa-l vad spune ca e blocat.
Multumesc tare mult(nu obs ca mi-ai rasp). .ma ajuti mereu
Sunt 2 ep din iss care nu le accepta pe nici un sait...
Andreea_Miha- vip
Continut sponsorizat
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 38 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum