6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+13
narcisa
mayya54
Garo
petronela
tiberici
DENISA
anyta
Lucica10
lica54
victoria
Admin_dea05
Andreea_Miha
iulianagl
17 participanți
Pagina 39 din 40
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Dragalaselor buna dimineata la o cafea!O zi frumoasa si o saptamana plina de bucurii
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Neata fetelor, am uitat sa va mai intreb, merg episoadele din Geet sau tot blocate sunt ? Mie imi apare contul curat acum, fara restrictii si vreiam sa stiu daca merg.
SBS
they said in high points
madhu's mother court case will start as she has killed balraj
Showed scenes of Padmini shooting Ballu
...RamonaG....
E24..min 06:00
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Si pt cine se uita la Khamoshiyaan
Mohit Segal Confirms On Quitting Khamoshiyaan
Mohit Sehgal Has Put In His Papers For Khamoshiyaan
While rumors have been circulating for quite some time about the turmoil between Mohit Sehgal and the makers and its channel, we hear that Mohit Segal has finally put in his papers. There have been several reasons circulating in the media regarding Mohit's unhappiness with the show "Mujhse Kuchh Kehti...Yeh Khamoshiyaan".
When we contacted the actor he confirmed saying, "Yes I am leaving the show." We tried probing him for the reasons behind leaving the show but the actor said he did not want to divulge the details at this point in time.
While Mohit Sehgal had a very successful run with Miley Jab Hum Tum, his fans had been very excited to see him back in Mujhse Kuchh Kehti...Yeh Khamoshiyaan. We are sure that his fans will miss seeing him on the show!
Mohit Segal Confirms On Quitting Khamoshiyaan
Mohit Sehgal Has Put In His Papers For Khamoshiyaan
While rumors have been circulating for quite some time about the turmoil between Mohit Sehgal and the makers and its channel, we hear that Mohit Segal has finally put in his papers. There have been several reasons circulating in the media regarding Mohit's unhappiness with the show "Mujhse Kuchh Kehti...Yeh Khamoshiyaan".
When we contacted the actor he confirmed saying, "Yes I am leaving the show." We tried probing him for the reasons behind leaving the show but the actor said he did not want to divulge the details at this point in time.
While Mohit Sehgal had a very successful run with Miley Jab Hum Tum, his fans had been very excited to see him back in Mujhse Kuchh Kehti...Yeh Khamoshiyaan. We are sure that his fans will miss seeing him on the show!
Andreea_Miha- vip
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
News 24
28th Jan ' 2013 [WU by DDW Admin]
Madhu & RK travelling with kids in a bullock-cart ... they're stranded in a village .... a native of the village comes out and inspect the new couple in Question ~~ Our Superstar & his Biwi
Off-screen
Vivian : Yes my car breaks down & we are stranded here in this village ...
Rep : Here many didn't recognize you as Superstar ... what was it shooting this scene ?
Vivian : We should be all ready for the light hearted moments n laughter ... I had a gr8 time shooting it ! in fact I told to arrange a bed for me so that in between shots I can relax ...
Vivian was shown resting ... Drashti was busy with her mobile ...
Reporter said Vivian took a lot of snaps with his fans here .....
Ok deci au plecat si filmeaza intr-un sat.Iar RK spune ca masina lui s-a stricat si ca stau acolo in sat.Reportera il intreabba ca satenii nu l-au recunoscut ca este superstar.Ce au filmat?
Vivian spune ca noi trebuie sa fom pregatiti pentru momente usoare romantice si rasete.A avut clipe minunate la filmare s-a simtit bine de aceea a cerut un pat ca sa se relaxeze.Iar pe Drashti o arata butonand telefonul mobil.
28th Jan ' 2013 [WU by DDW Admin]
Madhu & RK travelling with kids in a bullock-cart ... they're stranded in a village .... a native of the village comes out and inspect the new couple in Question ~~ Our Superstar & his Biwi
Off-screen
Vivian : Yes my car breaks down & we are stranded here in this village ...
Rep : Here many didn't recognize you as Superstar ... what was it shooting this scene ?
Vivian : We should be all ready for the light hearted moments n laughter ... I had a gr8 time shooting it ! in fact I told to arrange a bed for me so that in between shots I can relax ...
Vivian was shown resting ... Drashti was busy with her mobile ...
Reporter said Vivian took a lot of snaps with his fans here .....
Ok deci au plecat si filmeaza intr-un sat.Iar RK spune ca masina lui s-a stricat si ca stau acolo in sat.Reportera il intreabba ca satenii nu l-au recunoscut ca este superstar.Ce au filmat?
Vivian spune ca noi trebuie sa fom pregatiti pentru momente usoare romantice si rasete.A avut clipe minunate la filmare s-a simtit bine de aceea a cerut un pat ca sa se relaxeze.Iar pe Drashti o arata butonand telefonul mobil.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Noapte buna si pe aceasta alee pe aici s-a asternut tacerea..
lica54- vip
Buna dimineata dragalaselor!Sa aveti parte de o zi minunata
lica54- vip
iulianagl- moderator
https://www.dailymotion.com/video/xx2yti_bailgaadi-par-superstar-madhubala_fun#.UQeE2R1g_zY
Ce simpatici.
Ce simpatici.
iulianagl- moderator
Se apre ca Madhu e supi pe RK.
iulianagl- moderator
https://www.facebook.com/photo.php?v=325362440897722&set=vb.183725075085485&type=2&theater
Aici sunt si mai simpatici.
Aici sunt si mai simpatici.
iulianagl- moderator
Can d o vad aici imi aminteste de rasul din DMG.
iulianagl- moderator
New promo!
Madhu defending her mother in court..
Wahyas
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha- vip
Who is the ultimate King of Indian Television?
http://www.tellychakkar.com/poll/who-ultimate-king-indian-television
http://www.tellychakkar.com/poll/who-ultimate-king-indian-television
Andreea_Miha- vip
Iuliana multi pentru tot ce faci pentru noi
lica54- vip
lica54 a scris:Iuliana multi pentru tot ce faci pentru noi
Mersi, dar ce am facut de merit asta.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Mersi, dar ce am facut de merit asta.
Pentru toate traducerile ce le faci..si sunt constienta ca iti ea mult timp....
da acum ai sa spui ca o faci din placere dar eu simt nevoia sa iti multumesc...
lica54- vip
lica54 a scris:
Pentru toate traducerile ce le faci..si sunt constienta ca iti ea mult timp....
da acum ai sa spui ca o faci din placere dar eu simt nevoia sa iti multumesc...
Dadi stii doar ca fac din placere si iti multumesc ca te gandesti la mine si eu cred ca tu ma stii foarte bine dar totusi sincer sa-ti spun inca eu simt ca nu merit multumirile asa simte inima mea.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Dadi stii doar ca fac din placere si iti multumesc ca te gandesti la mine si eu cred ca tu ma stii foarte bine dar totusi sincer sa-ti spun inca eu simt ca nu merit multumirile asa simte inima mea.
Da stiu ca esti modesta...uite ca de aia te iubesc eu asa de mult
lica54- vip
lica54 a scris:
Da stiu ca esti modesta...uite ca de aia te iubesc eu asa de mult
iulianagl- moderator
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Bonjur dragalaselor!Chiar de ati servit cafeaua mai tarziu dar viu si eu cu una...o zi frumoasa
lica54- vip
Continut sponsorizat
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 39 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum