9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+8
Admin_dea05
iulianagl
anyta
Alexa20
tiberici
lica54
victoria
narcisa
12 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
iulianagl a scris:
Iuli te uiti la Nach Baliye ? Este demential Karan cu Gautem
Re: 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Alexa20 a scris:
Iuli te uiti la Nach Baliye ? Este demential Karan cu Gautem
NU ma uit, le-am gasit si cum ca-mi place de el am zis sa le impart cu voi.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
I-a pus tipa care jurizeaza sa danseze pe melodia asta
Alexa20 a scris: I-a pus tipa care jurizeaza sa danseze pe melodia asta
Da stiu cand spune ca dansul lor trece de partea cealalta dar Karan a spus ca poate sa zica lumea ce o vrea el stie ca e straight.
iulianagl- moderator
Aici vreia sa o cucereasca pe Anushka
+ 18
+ 18
Alexa20 a scris:Aici vreia sa o cucereasca pe Anushka
+ 18
Ce nebunie dar ii provoaca nu gluma.Asta nu e actorul care joaca cu Jenny ca seamana bine tare.
iulianagl- moderator
Da Gautam joaca alaturi de Jenny. Trebuia sa vezi duminica acum ce misto a facut Karan de el si de noul lui film. Facea ce facea Karan si ii mai spunea o replica din promo de la SC. Vai ce am ras
Alexa20 a scris:Da Gautam joaca alaturi de Jenny. Trebuia sa vezi duminica acum ce misto a facut Karan de el si de noul lui film. Facea ce facea Karan si ii mai spunea o replica din promo de la SC. Vai ce am ras
Da ca si el jucat alturi de Jenny in DMG.
iulianagl- moderator
Să nu disperăm, dacă se împacă acum peste cinci episoade se ceartă iar.Alexa20 a scris:
Nici nu stiu ce sa mai cred. Dar daca se impaca acum, ori se razbuna Madhu pe el, ori e prea tuta si se lasa calcata in picioare.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Alexa20 a scris:
Cica este un film in Punjab, in care Gurmeet este actorul principal, iar Debina apare doar intr-o melodie
Buna!Buna la toata lumea!
Super actrita (cu sunculita)......De ce nu sta ea in banca ei???
E penibila....si danseaza si in contra timp...iar de vorbit.....nici Guru nu intelege ce vrea ea sa spuna....
Nimeni nu o vede sa-i spuna, dintre apropiati, dintre profesionisti.....Vai de el ....e de rasul curcilor.
Toate cele ii ies in evidenta (chiloti, sunca)
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Daca o sa ma distrez si la film asa cum m-am distrat la rezumat cred ca a fost tare episodul.Vai numai pot ma dor falcile de atata ras.
iulianagl- moderator
Cam asa a facut si RK exact ca Panda!!
iulianagl- moderator
Scena cu Drashti și cu Vivian beți este superbă, Drashti e mortală, niciodată nu mi s-a părut atât de simpatică.iulianagl a scris: Daca o sa ma distrez si la film asa cum m-am distrat la rezumat cred ca a fost tare episodul.Vai numai pot ma dor falcile de atata ras.
narcisa- vip
narcisa a scris:Scena cu Drashti și cu Vivian beți este superbă, Drashti e mortală, niciodată nu mi s-a părut atât de simpatică.
Mie imi place la nebunie promo.Acumsa nu mai spuna nimeni ca RK joaca teatru si se preface cand ii spune ce-i spune lui Madhu chestia e ca e posibil ca le sa-si fi batut gura de pomana tetii ca Madhu nu-si mai aduce aminte a doua zi.Op, op, open Gangam Style!!
iulianagl- moderator
Eu sunt curoiasa nu-i vede nimeni asa bauti?iulianagl a scris:
Mie imi place la nebunie promo.Acumsa nu mai spuna nimeni ca RK joaca teatru si se preface cand ii spune ce-i spune lui Madhu chestia e ca e posibil ca le sa-si fi batut gura de pomana tetii ca Madhu nu-si mai aduce aminte a doua zi.Op, op, open Gangam Style!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Eu sunt curoiasa nu-i vede nimeni asa bauti?
Asta ma intrebam eu acum!
iulianagl- moderator
Dar el o să-și mai aducă aminte? Să vedem totuși ce-și spun mâine. Dacă săune ceva compromițător va avea puterea să recunoască și când e treaz? Iar Madhu e pregătită să-l ierte (dacă o fi cazul de iertare). Eu nu sunt pregătită.iulianagl a scris:
narcisa- vip
narcisa a scris:Dar el o să-și mai aducă aminte? Să vedem totuși ce-și spun mâine. Dacă săune ceva compromițător va avea puterea să recunoască și când e treaz? Iar Madhu e pregătită să-l ierte (dacă o fi cazul de iertare). Eu nu sunt pregătită.
Dar ce fel se uita la ea sa vada daca e bauta.
iulianagl- moderator
Doar Drashti ??? si Vivien a fost superb..beat... nu ma asteptam sa-si joace atat de bine rolul, se pare ca e familiarizat cu starea....narcisa a scris:Scena cu Drashti și cu Vivian beți este superbă, Drashti e mortală, niciodată nu mi s-a părut atât de simpatică.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Doar Drashti ??? si Vivien a fost superb..beat... nu ma asteptam sa-si joace atat de bine rolul, se pare ca e familiarizat cu starea....
Cine stie poate o face si in viata reala cat mai des.
iulianagl- moderator
N-am idee cat de des, dar au fost superbi amandoi....si recunosc, el in mod deosebit mi-a placut...si impleticitul limbii i-a iesit super...... ma uit a doua oara la ultima parte si rad singura... cand m-am mai uitat eu de doua ori la Madhu ????iulianagl a scris:
Cine stie poate o face si in viata reala cat mai des.
petronela- vip
petronela a scris:
N-am idee cat de des, dar au fost superbi amandoi....si recunosc, el in mod deosebit mi-a placut...si impleticitul limbii i-a iesit super...... ma uit a doua oara la ultima parte si rad singura... cand m-am mai uitat eu de doua ori la Madhu ????
Ce fel la luat ea repede ca cine esti?Ca si cum nu la mai vazut in viata ei iar el statea si se uita fix in ochii ei.
iulianagl- moderator
Cred că de asta e atât de crăcănat, nu se poate ține pe picioare la băutură.petronela a scris:
Doar Drashti ??? si Vivien a fost superb..beat... nu ma asteptam sa-si joace atat de bine rolul, se pare ca e familiarizat cu starea....
narcisa- vip
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Joi 28 Feb 2013, 9:15 pm, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Imi imaginez ce a fost la filmari....iulianagl a scris:
Ce fel la luat ea repede ca cine esti?Ca si cum nu la mai vazut in viata ei iar el statea si se uita fix in ochii ei.
petronela- vip
Continut sponsorizat
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 29 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum