10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
narcisa
Andreea_Miha
Nicole.RB.Givens
Garo
victoria
iulianagl
Admin_dea05
tiberici
Alexa20
petronela
lica54
anyta
16 participanți
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Nicole.RB.Givens- membru senior
Data de inscriere : 08/08/2012
Re: 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Fetelor ..m-am indragostit!!!Ce bine arata!!!!Nicole.RB.Givens a scris:
- Spoiler:
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Admin_dea05 a scris: Fetelor ..m-am indragostit!!!Ce bine arata!!!!
My caramba, ce de pachetele!!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Deeeciii Madhu o sa aibe un bun prieten, baiatul lui Sultan sunt sigura ca o sa se ataseze de ea ala mic.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
My caramba, ce de pachetele!!
Bonjur!Ooo avem ce admira...daca o sa aiba si un suflet bun si o sa se comporte frumos cu Madhu,RK cade de tot din privirile noastre...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:
Bonjur!Ooo avem ce admira...daca o sa aiba si un suflet bun si o sa se comporte frumos cu Madhu,RK cade de tot din privirile noastre...
O sa vezi gelozie pe el.
iulianagl- moderator
arata bine mult mai bine decit rk
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
victoria a scris:arata bine mult mai bine decit rk
iulianagl- moderator
buna fetelor ma bucur ca va place sultanul eu m-am indragostit pana peste cap de el.eu va spun sincer mi sa acrit de fata aia nesimtita a lui rk.sunt satula de toanele si nesimtirea aia care o vedem zi de zi la el.eu sper din suflet ca madhu se marita cu sultanu si rk poate sa se duca la naibi cu tot cu vipera lui .
in afara sa o faca pe madhu sa planga sa isi bata joc de ea altceva nu am vazut de la betivu ala de rk.sper din suflet ca sultanu este bun si iubitor cu madhu.deabi astept sa vedem razboi intre rk si sultan.sa vedem daca tot asa fasonat si increzut va fi rk de acum inainte.co ochi are si ce corp.eu de prima data de cand trebuia sa apara m-am indragostit de actoru asta .nu mai am rabdare sa vad ca apare in serial.jos cu rk sus cu sultanu.
Nicole.RB.Givens a scris:in afara sa o faca pe madhu sa planga sa isi bata joc de ea altceva nu am vazut de la betivu ala de rk.sper din suflet ca sultanu este bun si iubitor cu madhu.deabi astept sa vedem razboi intre rk si sultan.sa vedem daca tot asa fasonat si increzut va fi rk de acum inainte.co ochi are si ce corp.eu de prima data de cand trebuia sa apara m-am indragostit de actoru asta .nu mai am rabdare sa vad ca apare in serial.jos cu rk sus cu sultanu.
Ia venit randul lui RK sa planga.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Ia venit randul lui RK sa planga.
Nici nu a apucat sa intre Sultan in serial si deaja a inceput sa faca victime in randul fetelor
lica54- vip
lica54 a scris:
Nici nu a apucat sa intre Sultan in serial si deaja a inceput sa faca victime in randul fetelor
iulianagl- moderator
din ce stiu o gramada de fete au votat cu sultanu este un sondaj la vidya pe site si deja sultanu are peste 70 de voturi si rk este in spatele lui.asta inseamna ca multe fete il vor pe sultan langa madhu.ni sa acrit de rk si de fata aia nesimtita care o are.vai sa vedeti acuma razboi intre rk su sultan.de data asta rk are un adversar mai mare si mult mai puternic ca el.deci rk dupa mine te poti duce la dracuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ce dulce e, să nu fie de deochi și să-ți trăiască.Admin_dea05 a scris: Fiica mea!!A adormit in timp ce se uita pe you tube la videoclipuri.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Nici al meu nu e prieten cu întunericul, iar de când i-a spus un coleg de păpușa Chucky nici pe lumină nu se mai duce singur la baie.iulianagl a scris:
Si al meu tot din cauza luminii s-a speriat era singur in sera avem o camera care e mai mult din geamuri facuta si acolo e camera de studiu a lui si de joaca si are si televizor si era intr-o seara si cand s-a luat lumina s-a vazut in intuneric bezna si ia fost frica si de atunci numai sta singur nici sa-l pici cu lumanarea.
narcisa- vip
narcisa a scris:Nici al meu nu e prieten cu întunericul, iar de când i-a spus un coleg de păpușa Chucky nici pe lumină nu se mai duce singur la baie.
E mai rau, deci.
iulianagl- moderator
Din păcate.iulianagl a scris:
E mai rau, deci.
narcisa- vip
Wow ce tare a fost faza cand Deepali isi da drumul de sus iar RK trebuia sa o prinda dar el cu ochii la Madhu nu a prins-o iar vipera a cazut jos
lica54- vip
lica54 a scris:Wow ce tare a fost faza cand Deepali isi da drumul de sus iar RK trebuia sa o prinda dar el cu ochii la Madhu nu a prins-o iar vipera a cazut jos
Mi-a placut faza n-am vazut-o dar mi-am imaginat-o.
iulianagl- moderator
Buna! Buna la toata lumea!
Ahhh! Ce bine....scorpia incepe sa incaseze pt rautatile spuse si facute la adresa lui Madu.....
A incasat-o din toate parile in ep. de azi......Madu cea bataioasa!!! A fost o incantare....pt pumnii trasi de RK in apararea lui Madu, pt tranta luata din plin de scorpie si paharul cu apa aruncat in fata (al doilea primit de fata..... unul de la RK cu ceva ep. in urma, altul astazi) Am o dispozitie excelenta.....!!! Daca vedeam si un Sultan in actiune....
PS: Fetelor stati la distanta de Sutan....din 03.03.2013 e adjudecat de mine....Iuli stie!!!!
Ahhh! Ce bine....scorpia incepe sa incaseze pt rautatile spuse si facute la adresa lui Madu.....
A incasat-o din toate parile in ep. de azi......Madu cea bataioasa!!! A fost o incantare....pt pumnii trasi de RK in apararea lui Madu, pt tranta luata din plin de scorpie si paharul cu apa aruncat in fata (al doilea primit de fata..... unul de la RK cu ceva ep. in urma, altul astazi) Am o dispozitie excelenta.....!!! Daca vedeam si un Sultan in actiune....
PS: Fetelor stati la distanta de Sutan....din 03.03.2013 e adjudecat de mine....Iuli stie!!!!
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Ce tare a fost faza ce bine era daca isi rupea fundul ca sa nu si-l mai fataie prin fata lui RK.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Ce tare a fost faza ce bine era daca isi rupea fundul ca sa nu si-l mai fataie prin fata lui RK.
Si gatul .....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Continut sponsorizat
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 11 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum