10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
narcisa
Andreea_Miha
Nicole.RB.Givens
Garo
victoria
iulianagl
Admin_dea05
tiberici
Alexa20
petronela
lica54
anyta
16 participanți
Pagina 10 din 40
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Multumim.RK parca e si el in cautarea Madhubalei.Alexa20 a scris:
- Spoiler:
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Alexa20 a scris:
Alecu ce spune RK despre ea?Parca asa mi s-a parut ca spune ceva.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Noi suntem niste doamne evitam sa vorbim vulgar.... cupidon ..Apropo de Tonciu si emisiunea Roata norocului.... la gasete rima....iulianagl a scris:
Am evitat beep-ul!
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris: Noi suntem niste doamne evitam sa vorbim vulgar.... cupidon ..Apropo de Tonciu si emisiunea Roata norocului....
Vai lasa-ma ca piticul meu a ras la emisiunea aia si eu nu stiam ce are de rade cu atata haz, frate.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Alecu ce spune RK despre ea?Parca asa mi s-a parut ca spune ceva.
Rk : Nu stiu unde s-a dus Madhu. Oare nu cumva este in pericol ?
Alexa20 a scris:
Da acum mi-a picat fisa ca el isi facea griji de ea ca nu se mai intoarce probabil.Multumesc, iubi!
iulianagl- moderator
Chestia este ca asta se poate intampla si in realitate mai ales ca pe la ei e multa salbatacie.
iulianagl- moderator
Pe you tube am gasit toata varianta fara beep... ...iulianagl a scris:
Vai lasa-ma ca piticul meu a ras la emisiunea aia si eu nu stiam ce are de rade cu atata haz, frate.
Fetei mele ii place de Valciu dar nu recunoaste , abia astepta sa se reia spectacolul.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Pe you tube am gasit toata varianta fara beep... ...
Fetei mele ii place de Valciu dar nu recunoaste , abia astepta sa se reia spectacolul.
Si al meu tot la fel iar lui ii place de Ana.Iar cand incepe emisiunea jos nu poate vedea ca suntem noi cu serialul saracul se roaga de toata lumea sa vina cineva cu el sus sa se uite la roata norocului ii este frica singur sus in casa.
iulianagl- moderator
Sper ca sa nu se mai intalneasca cateva episoade cu RK iar acesta s-o caute ca disperatul.Alexa20 a scris:
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Sper ca sa nu se mai intalneasca cateva episoade cu RK iar acesta s-o caute ca disperatul.
Si eu tot la fel dar sa speram ca Sultan sa nu creada ca Madhu ii vrea raul copilului si sa o chinuie.
iulianagl- moderator
Si a mea are probleme cu statul singura.iulianagl a scris:
Si al meu tot la fel iar lui ii place de Ana.Iar cand incepe emisiunea jos nu poate vedea ca suntem noi cu serialul saracul se roaga de toata lumea sa vina cineva cu el sus sa se uite la roata norocului ii este frica singur sus in casa.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris: Si a mea are probleme cu statul singura.
Cica ii este frica, auzi la el.
iulianagl- moderator
Pai nu cred o sa-i spuna copilul ca l-a ajutat .Ce ar fi peste cateva episoade sa-i spuna mama Madhubalei...iulianagl a scris:
Si eu tot la fel dar sa speram ca Sultan sa nu creada ca Madhu ii vrea raul copilului si sa o chinuie.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Pai nu cred o sa-i spuna copilul ca l-a ajutat .Ce ar fi peste cateva episoade sa-i spuna mama Madhubalei...
Eu stiu ce o fi in mintea lui cand o s-o vada cu copilul lui in brate?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Da acum mi-a picat fisa ca el isi facea griji de ea ca nu se mai intoarce probabil.Multumesc, iubi!
Interesant a fost promo-ul asta. Abia astept sa vad ce o sa iasa. Dar alergarea aia prin jungla, ma duce cu gandul la Geet. Numai ea alerga saraca prin jungla
Alexa20 a scris:
Interesant a fost promo-ul asta. Abia astept sa vad ce o sa iasa. Dar alergarea aia prin jungla, ma duce cu gandul la Geet. Numai ea alerga saraca prin jungla
iulianagl- moderator
Te pomeni ca ne-am bucurat degeaba de noul intrat..si in loc sa fie ceva gelozie si iubire, avem parte de o drama si mai mare...cu impuscaturi...iulianagl a scris:
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
A mea saracuta statea dar din cauza ca s-a luat lumina intr-o zi noi aveam un aparat(nu stiu cum se numeste)pus la calculator care tiuia cand se lua curentul si te atentiona ca trebuie sa inchizi calculatorul iar din cauza tiuitului s-a speriat si in plus saracuta probabil cand a revenit curentul imprimanta isi facea un program al ei si scotea zgomot ...si de aici s-a speriat de nu mai sta singura...iulianagl a scris:Admin_dea05 a scris: Si a mea are probleme cu statul singura.
Cica ii este frica, auzi la el.
Admin_dea05- Admin
Atunci de ce ar mai fi zis astia de triunghiul amoros??Eu nu cred sa vedeti ca poate la inceput el o bruscheaza ca doar si el isi cauta copilul si cand vede o straina cu el in brate reactioneaza mai dur .petronela a scris:Te pomeni ca ne-am bucurat degeaba de noul intrat..si in loc sa fie ceva gelozie si iubire, avem parte de o drama si mai mare...cu impuscaturi...iulianagl a scris:
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:A mea saracuta statea dar din cauza ca s-a luat lumina intr-o zi noi aveam un aparat(nu stiu cum se numeste)pus la calculator care tiuia cand se lua curentul si te atentiona ca trebuie sa inchizi calculatorul iar din cauza tiuitului s-a speriat si in plus saracuta probabil cand a revenit curentul imprimanta isi facea un program al ei si scotea zgomot ...si de aici s-a speriat de nu mai sta singura...
Si al meu tot din cauza luminii s-a speriat era singur in sera avem o camera care e mai mult din geamuri facuta si acolo e camera de studiu a lui si de joaca si are si televizor si era intr-o seara si cand s-a luat lumina s-a vazut in intuneric bezna si ia fost frica si de atunci numai sta singur nici sa-l pici cu lumanarea.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Te pomeni ca ne-am bucurat degeaba de noul intrat..si in loc sa fie ceva gelozie si iubire, avem parte de o drama si mai mare...cu impuscaturi...
Nu va fi o neintelegere probabil la inceput dar apoi isi va da seama ca nu e cine ce crede el.
iulianagl- moderator
Atunci nu era seara s-a speriat de la zgomot.iulianagl a scris:Si al meu tot din cauza luminii s-a speriat era singur in sera avem o camera care e mai mult din geamuri facuta si acolo e camera de studiu a lui si de joaca si are si televizor si era intr-o seara si cand s-a luat lumina s-a vazut in intuneric bezna si ia fost frica si de atunci numai sta singur nici sa-l pici cu lumanarea.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Atunci nu era seara s-a speriat de la zgomot.
Imi inchipui.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 10 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum