11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+11
iulianagl
petronela
tiberici
Andreea_Miha
dica
costearamona
anyta
Lucica10
AdrianaMatza
Garo
lica54
15 participanți
Pagina 2 din 40
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
buna,sanatate multa va doresc...nu uitati de ceaiurile populare:ceapa+nuca,iar la sfirsit putin chimen...este f.bun pt.git...Dea,distractie placuta...Iuliana,multumesc pt.rezumat si insanatosire grabnica...sa aveti o noapte linistita!
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Re: 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Multumesc Garo.Garo a scris:buna,sanatate multa va doresc...nu uitati de ceaiurile populare:ceapa+nuca,iar la sfirsit putin chimen...este f.bun pt.git...Dea,distractie placuta...Iuliana,multumesc pt.rezumat si insanatosire grabnica...sa aveti o noapte linistita!
Fetelor va doresc o noapte linistita!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineata!!!Se pare ca astazi avem episod Maha. Probabil o sa avem confruntarea dintre RK si Sultan cupidon O sa iasa cu scantei!!!
Admin_dea05- Admin
16th March 2013: Barun visits ZoOm Office
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Ii statea mai bine lui Barun cu gelul ala in par.. si arata mai obosit decat la finalul serialului...il salveaza rasul lui molipsitor...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
petronela a scris:Ii statea mai bine lui Barun cu gelul ala in par.. si arata mai obosit decat la finalul serialului...il salveaza rasul lui molipsitor...
a vrut vacanta dar se pare ca nu l-a ajutat ...ms pt like pe pag kk
Andreea_Miha- vip
Un videoklip marca Lica54..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Un videoklip marca Lica54..
super..
Andreea_Miha- vip
Garo- vip
multumim lica. A iesit frumos!lica54 a scris:Un videoklip marca Lica54..
Admin_dea05- Admin
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
buna fetele LICA
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Bonjur dragalaselor!Astazi fiind lasata secului am venit sa servim ceva impreuna...o duminica placuta in sanul familiei
o placinta cu branza..
o placinta cu branza..
lica54- vip
Va multumesc frumos pentru aprecieri
lica54- vip
eu nu ma pricep la clipuri,asa ca daca nu/i cu suparare v/am adus o poezie...poate asa pleaca mai repede gripa de la Iuliana!!!...Galatiul este pe malul Dunarii,deci
CĂNTECUL DUNĂRII
În prundişul galben
Dunărea tot sapă
Şi cară la vale
Nisip fin cu apă .
Îl înmoaie vremea
Îl usucă vântul ,
Mărunţeste apa
Pietrele , de-a rândul !
. Praf de aur galben
Din prundişul-mal ,
Dunărea clădeşte
Viaţă la hotar .
În curgerea-i lină
Armonie-n valuri ,
Frumos cântă Fluviul
Revărsat pe maluri .
Din prundişul galben
Văd sclipiri de astre ,
Pădurile-n ape-s
Fantome , albastre .
Pe câmpuri salcâmii
Cresc podoabe albe ,
Şi dau primăverii
Miresme de nalbe .
În frunzişul fraged ,
Se-ntâlniră cerbii
Şi aşteaptă-n ziuă
Să dea colţul ierbii .
Frunzuliţă verde
Dunărea tot sapă
Şi cară la vale
Viaţă-ncet , cu apă .
CĂNTECUL DUNĂRII
În prundişul galben
Dunărea tot sapă
Şi cară la vale
Nisip fin cu apă .
Îl înmoaie vremea
Îl usucă vântul ,
Mărunţeste apa
Pietrele , de-a rândul !
. Praf de aur galben
Din prundişul-mal ,
Dunărea clădeşte
Viaţă la hotar .
În curgerea-i lină
Armonie-n valuri ,
Frumos cântă Fluviul
Revărsat pe maluri .
Din prundişul galben
Văd sclipiri de astre ,
Pădurile-n ape-s
Fantome , albastre .
Pe câmpuri salcâmii
Cresc podoabe albe ,
Şi dau primăverii
Miresme de nalbe .
În frunzişul fraged ,
Se-ntâlniră cerbii
Şi aşteaptă-n ziuă
Să dea colţul ierbii .
Frunzuliţă verde
Dunărea tot sapă
Şi cară la vale
Viaţă-ncet , cu apă .
Garo- vip
Buna dimi !
https://www.facebook.com/photo.php?v=386400948125515
https://www.facebook.com/photo.php?v=386400948125515
Admin_dea05- Admin
Buna dimineata dragalaselor!A inceput o noua saptamana va doresc sa aveti parte multe bucurii impliniri si multa sanatate o zi frumoasa cu mult soare si caldura sufleteasca
lica54- vip
Buna dimi !!lica54 a scris:Buna dimineata dragalaselor!A inceput o noua saptamana va doresc sa aveti parte multe bucurii impliniri si multa sanatate o zi frumoasa cu mult soare si caldura sufleteasca
M-am uitat din nou la ep de sambata cu subtitrare ... ce mi-a placut scrisoarea lui Sultan ..RK stea de cinema iar Sultan soarele arzator ...Cica stelele au viata scurta dar daca se apropie cineva de soare va arde ..si sa nu-l mai ameninte ca altfel oamenii se vor intreba daca RK s-a nascut vreodata si a vorbit in numele lui deci RK crede ca Madhu chiar a vorbit cu Sultan
Admin_dea05- Admin
Fetelor se uita cineva la Iubire intunecata, serial tradus de Mayya? Eu sunt la ep 12.
Admin_dea05- Admin
Buna dimineata sa aveti o saptamana cat mai placuta
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Admin_dea05 a scris:
Buna dimi !!
M-am uitat din nou la ep de sambata cu subtitrare ... ce mi-a placut scrisoarea lui Sultan ..RK stea de cinema iar Sultan soarele arzator ...Cica stelele au viata scurta dar daca se apropie cineva de soare va arde ..si sa nu-l mai ameninte ca altfel oamenii se vor intreba daca RK s-a nascut vreodata si a vorbit in numele lui deci RK crede ca Madhu chiar a vorbit cu Sultan
Buna!Acum sa vedem cum va decurge confruntarea dintre ei...RK o acuza pe Madhu ca totul s-a intamplat din cauza ei...RK nu a mai apucat sa isi ceara scuze de la Madhu...Si mi-a placut de Sikky vrea sa o tina sub control pe Deepali...cam tarziu s-a desteptat dar cum se spune nici-o data nui tarziu...
lica54- vip
Admin_dea05 a scris:Fetelor se uita cineva la Iubire intunecata, serial tradus de Mayya? Eu sunt la ep 12.
Si cum ti se pare ii bun merita vazut?
lica54- vip
eu ma uit la iubire intunecata si este frumos serialulAdmin_dea05 a scris:Fetelor se uita cineva la Iubire intunecata, serial tradus de Mayya? Eu sunt la ep 12.
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Mad:Dle Khundra, nu vreau sa te ascult.Iar medicul meu mi-a spus ca, sa asculti prostii poate fi nociv pentru sanatate.Iar acum ma iubesc foarte mult pe mine insumi.Asa ca, te rog, nu te deranja.
"Rk, tu poate esti o stea.Dar eu sunt un soare stralucitor.Stelele au viata scurta.Dar daca cineva incearca sa se apropie de soare, va arde fara nici o urma.Nu visa la a rupe picioare, este suficient pentru mine daca poti sa-mi atingi pantofii.Nu indrazni sa ma mai ameninti.Oamenii vor continua sa se intrebe daca RK s-a nascut vreodata sau ai fost o falsa poveste ca si filmele tale."
Episodul a fost furat de Madhu si Sultan.
"Rk, tu poate esti o stea.Dar eu sunt un soare stralucitor.Stelele au viata scurta.Dar daca cineva incearca sa se apropie de soare, va arde fara nici o urma.Nu visa la a rupe picioare, este suficient pentru mine daca poti sa-mi atingi pantofii.Nu indrazni sa ma mai ameninti.Oamenii vor continua sa se intrebe daca RK s-a nascut vreodata sau ai fost o falsa poveste ca si filmele tale."
Episodul a fost furat de Madhu si Sultan.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Inca nu mi-am facut o parere.Deocamdata Vivian nu prea interactioneaza cu tipa aceea parca le lipseste ceva....anyta a scris:eu ma uit la iubire intunecata si este frumos serialulAdmin_dea05 a scris:Fetelor se uita cineva la Iubire intunecata, serial tradus de Mayya? Eu sunt la ep 12.
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 2 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum