Serialesitelenovelet
11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 3 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 3 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

+11
iulianagl
petronela
tiberici
Andreea_Miha
dica
costearamona
anyta
Lucica10
AdrianaMatza
Garo
lica54
15 participanți

Pagina 3 din 40 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Urmatorul

In jos

11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 3 Empty Re: 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 18 Mar 2013, 12:06 pm

iulianagl a scris:Mad:Dle Khundra, nu vreau sa te ascult.Iar medicul meu mi-a spus ca, sa asculti prostii poate fi nociv pentru sanatate.Iar acum ma iubesc foarte mult pe mine insumi.Asa ca, te rog, nu te deranja.

"Rk, tu poate esti o stea.Dar eu sunt un soare stralucitor.Stelele au viata scurta.Dar daca cineva incearca sa se apropie de soare, va arde fara nici o urma.Nu visa la a rupe picioare, este suficient pentru mine daca poti sa-mi atingi pantofii.Nu indrazni sa ma mai ameninti.Oamenii vor continua sa se intrebe daca RK s-a nascut vreodata sau ai fost o falsa poveste ca si filmele tale."

Episodul a fost furat de Madhu si Sultan.
A fost superb!Din ce in ce mie acest serial mi se pare mai frumos.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 3 Empty Re: 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

Mesaj Scris de narcisa Lun 18 Mar 2013, 12:11 pm

Admin_dea05 a scris: A fost superb!Din ce in ce mie acest serial mi se pare mai frumos.
De cand a aparut si supermafiotul pe langa superstarul Rk a devenit mai frumos. Nu stiu cum e Iubire intunecata dar KMh sezonul 2 e super, ti-l recomand daca nu l-ai vazut, eu de cand ma uit la filmul asta rad continuu.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 18 Mar 2013, 12:11 pm

Admin_dea05 a scris: A fost superb!Din ce in ce mie acest serial mi se pare mai frumos.
Stai sa vezi ca acum daca creativii îl dau dispărut pe Rk asta din cauza lunii lui de miere cand va apărea pe 25 o sa vina cu gânduri mai bune si sentimente mai profunde pt Madhu si atunci o sa lupte pt ea si cu ea asa cred ca o sa fie.Ceea mă mira ei in serial oare nu sărbătoresc Holi?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 18 Mar 2013, 12:22 pm

narcisa a scris:
De cand a aparut si supermafiotul pe langa superstarul Rk a devenit mai frumos. Nu stiu cum e Iubire intunecata dar KMh sezonul 2 e super, ti-l recomand daca nu l-ai vazut, eu de cand ma uit la filmul asta rad continuu.
Da-mi si mie linkul prin mp. kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 18 Mar 2013, 12:23 pm

iulianagl a scris:Stai sa vezi ca acum daca creativii îl dau dispărut pe Rk asta din cauza lunii lui de miere cand va apărea pe 25 o sa vina cu gânduri mai bune si sentimente mai profunde pt Madhu si atunci o sa lupte pt ea si cu ea asa cred ca o sa fie.Ceea mă mira ei in serial oare nu sărbătoresc Holi?
Nu cred ca vor sarbatori.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 18 Mar 2013, 12:34 pm

Admin_dea05 a scris:Nu cred ca vor sarbatori.
Pacat, toți sărbătoresc numai ei nu.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 18 Mar 2013, 12:37 pm

iulianagl a scris:Pacat, toți sărbătoresc numai ei nu.
Ar fi trebuit sa fie vreo reclama ceva de Holi dar nimic... 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 3 2743637754

Cum te simti, ti-a trecut raceala?
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 18 Mar 2013, 1:03 pm

Admin_dea05 a scris:Ar fi trebuit sa fie vreo reclama ceva de Holi dar nimic... 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 3 2743637754

Nu chiar de tot am o tuse uricioasa de am făcut febra abdominala de zici ca am făcut la abdomene mai ceva ca Sultan, încă imi tremura picioarele si cand tusesc mă tine rău de tot in spate mă duc la medic după amiaza ca nu mai pot.Am mai zacut dar nici chiar asa.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 18 Mar 2013, 1:20 pm

11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 3 648483
nici acum nu se stie cinva va juca cu Sanaya
http://www.metromasti.com/tv/gossip/Sanaya-Irani-to-pair-up-with-new-comer-Farhan-Khan-in-Chanchan/25954

Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 18 Mar 2013, 1:26 pm

iulianagl a scris:
Admin_dea05 a scris:Ar fi trebuit sa fie vreo reclama ceva de Holi dar nimic... 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 3 2743637754

Nu chiar de tot am o tuse uricioasa de am făcut febra abdominala de zici ca am făcut la abdomene mai ceva ca Sultan, încă imi tremura picioarele si cand tusesc mă tine rău de tot in spate mă duc la medic după amiaza ca nu mai pot.Am mai zacut dar nici chiar asa.
Eu ieri am terminat cu antibioticul si cu sumetrolim dar tot mai tusesc 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 3 2743637754
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 18 Mar 2013, 1:26 pm

Andreea_Miha a scris: 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 3 648483
nici acum nu se stie cinva va juca cu Sanaya
http://www.metromasti.com/tv/gossip/Sanaya-Irani-to-pair-up-with-new-comer-Farhan-Khan-in-Chanchan/25954

Serialul se lasa asteptat.
fetelor o zi frumoasa!!!!! 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 3 155656
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 18 Mar 2013, 1:29 pm

Admin_dea05 a scris:Serialul se lasa asteptat.
fetelor o zi frumoasa!!!!! 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 3 155656

da...sa vedem trebuia sa incepa pe 28 martie dar sa vedem.... kiss
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de costearamona Lun 18 Mar 2013, 1:39 pm

si eu ma uit la iubire intunecata ,e dragut
costearamona
costearamona
vip
vip

Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 18 Mar 2013, 1:52 pm

Admin_dea05 a scris:Eu ieri am terminat cu antibioticul si cu sumetrolim dar tot mai tusesc 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 3 2743637754
E naspa rău tusea asta pur si simplu te secatuieste.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 18 Mar 2013, 2:05 pm

11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 3 254934_386745208099376_139043832_n
11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 3 601131_609419419072990_2059703116_n
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Lun 18 Mar 2013, 5:32 pm

Numi place de loc ceia ce se intampla....pentru orice Madhu este invinovatita ea trebue sa stea cu capul plecat si sa asculte mereu insultele lui RK....De ce sa iasa el mereu triunfator?De ce nu face si personajul lu Madhu mai puternic cu replici mai acide la insultele lui RK..
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 18 Mar 2013, 5:33 pm

lica54 a scris:Numi place de loc ceia ce se intampla....pentru orice Madhu este invinovatita ea trebue sa stea cu capul plecat si sa asculte mereu insultele lui RK....De ce sa iasa el mereu triunfator?De ce nu face si personajul lu Madhu mai puternic cu replici mai acide la insultele lui RK..

A injosit-o maxim si de data asta. 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 3 2743637754
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Lun 18 Mar 2013, 5:47 pm

iulianagl a scris:

A injosit-o maxim si de data asta. 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 3 2743637754

In ep de azi Madhu a fost ca o minge de ping-pong...plasata de la unul la altul...fiecare a avut cate ceva de spus la adresa ei 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 3 281600
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 18 Mar 2013, 5:48 pm

lica54 a scris:

In ep de azi Madhu a fost ca o minge de ping-pong...plasata de la unul la altul...fiecare a avut cate ceva de spus la adresa ei 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 3 281600

Este prinsa intre ciocan si nicovala fiecare stie cum a inteles si atat dar nimeni nu incearca sa afle adevarul.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Lun 18 Mar 2013, 5:56 pm

iulianagl a scris:

Este prinsa intre ciocan si nicovala fiecare stie cum a inteles si atat dar nimeni nu incearca sa afle adevarul.

Eu am asa o ura pe RK....este bun numai de gura in rest nu face nimic intodeauna pune pe alti sa se intereseze sa afle adevarul s-au sa rezolve treburile...Acum ii mai face capul mare si lu Radha cu acuzatiile nefondate aduse la adresa lu Madhu...Cred ca spune...bine ca nu ia cerut scuze lu Madhu...
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 18 Mar 2013, 5:58 pm

lica54 a scris:

Eu am asa o ura pe RK....este bun numai de gura in rest nu face nimic intodeauna pune pe alti sa se intereseze sa afle adevarul s-au sa rezolve treburile...Acum ii mai face capul mare si lu Radha cu acuzatiile nefondate aduse la adresa lu Madhu...Cred ca spune...bine ca nu ia cerut scuze lu Madhu...

N-am ajuns inca acolo dar mi-a placut de Madhu ce fel a vorbit cu Sultan acum poate sa spuna RK ca a mers si ia spus tot ce a patit din cauza lui.Frumos!! Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Lun 18 Mar 2013, 6:12 pm

iulianagl a scris:

N-am ajuns inca acolo dar mi-a placut de Madhu ce fel a vorbit cu Sultan acum poate sa spuna RK ca a mers si ia spus tot ce a patit din cauza lui.Frumos!! Smile

Madhu ii spune lu Sultan toate acuzele si amenitarile aduse ei de RK din cauza lui...Si cum ca isi va pierde slujba si ii mai spune ca nu mai este nevasta superstarului RK...Eu cred ca Sultan nu va sta cu mainile in san si cat de curand va avea o confruntare fata in fata cu RK...
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Lun 18 Mar 2013, 6:22 pm

lica54 a scris:

Madhu ii spune lu Sultan toate acuzele si amenitarile aduse ei de RK din cauza lui...Si cum ca isi va pierde slujba si ii mai spune ca nu mai este nevasta superstarului RK...Eu cred ca Sultan nu va sta cu mainile in san si cat de curand va avea o confruntare fata in fata cu RK...

Buna! Buna la toata lumea!
Se spune ca Dumnezeu iti da atat cat poti duce.....dar cat sa tot suporte si sa duca (jigniri, acuze) si Madu.....
Cred ca saptamana asta se schimba situatia definitiv.....Parerea mea. Eu asa vad lucrurile....
Pana aici a putut duce/indura draga de ea...
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 18 Mar 2013, 6:26 pm

lica54 a scris:

Exact iar lui Radha ii spune ca Madhu ia facut cadou un parbriz spart dar nu numai ea ci si iubitul ei.Iar promo este super RK vorbeste de unul singur.Apoi mi-a placut ca in episodul de sambata nu a lasat-o pe Radha sa plece din cauza ca va ramane singur oare incepe sa se teama de lucrul asta?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Lun 18 Mar 2013, 6:32 pm

Iuliii! kiss
Cum te simti??? Te-ai pus pe picioare??
Cu toata boala tot ne-ai facut rezumatul. 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 3 242329
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 3 din 40 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum