11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+11
iulianagl
petronela
tiberici
Andreea_Miha
dica
costearamona
anyta
Lucica10
AdrianaMatza
Garo
lica54
15 participanți
Pagina 3 din 40
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
A fost superb!Din ce in ce mie acest serial mi se pare mai frumos.iulianagl a scris:Mad:Dle Khundra, nu vreau sa te ascult.Iar medicul meu mi-a spus ca, sa asculti prostii poate fi nociv pentru sanatate.Iar acum ma iubesc foarte mult pe mine insumi.Asa ca, te rog, nu te deranja.
"Rk, tu poate esti o stea.Dar eu sunt un soare stralucitor.Stelele au viata scurta.Dar daca cineva incearca sa se apropie de soare, va arde fara nici o urma.Nu visa la a rupe picioare, este suficient pentru mine daca poti sa-mi atingi pantofii.Nu indrazni sa ma mai ameninti.Oamenii vor continua sa se intrebe daca RK s-a nascut vreodata sau ai fost o falsa poveste ca si filmele tale."
Episodul a fost furat de Madhu si Sultan.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
De cand a aparut si supermafiotul pe langa superstarul Rk a devenit mai frumos. Nu stiu cum e Iubire intunecata dar KMh sezonul 2 e super, ti-l recomand daca nu l-ai vazut, eu de cand ma uit la filmul asta rad continuu.Admin_dea05 a scris: A fost superb!Din ce in ce mie acest serial mi se pare mai frumos.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Stai sa vezi ca acum daca creativii îl dau dispărut pe Rk asta din cauza lunii lui de miere cand va apărea pe 25 o sa vina cu gânduri mai bune si sentimente mai profunde pt Madhu si atunci o sa lupte pt ea si cu ea asa cred ca o sa fie.Ceea mă mira ei in serial oare nu sărbătoresc Holi?Admin_dea05 a scris: A fost superb!Din ce in ce mie acest serial mi se pare mai frumos.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Da-mi si mie linkul prin mp.narcisa a scris:De cand a aparut si supermafiotul pe langa superstarul Rk a devenit mai frumos. Nu stiu cum e Iubire intunecata dar KMh sezonul 2 e super, ti-l recomand daca nu l-ai vazut, eu de cand ma uit la filmul asta rad continuu.Admin_dea05 a scris: A fost superb!Din ce in ce mie acest serial mi se pare mai frumos.
Admin_dea05- Admin
Nu cred ca vor sarbatori.iulianagl a scris:Stai sa vezi ca acum daca creativii îl dau dispărut pe Rk asta din cauza lunii lui de miere cand va apărea pe 25 o sa vina cu gânduri mai bune si sentimente mai profunde pt Madhu si atunci o sa lupte pt ea si cu ea asa cred ca o sa fie.Ceea mă mira ei in serial oare nu sărbătoresc Holi?
Admin_dea05- Admin
Pacat, toți sărbătoresc numai ei nu.Admin_dea05 a scris:Nu cred ca vor sarbatori.
iulianagl- moderator
Ar fi trebuit sa fie vreo reclama ceva de Holi dar nimic...iulianagl a scris:Pacat, toți sărbătoresc numai ei nu.
Cum te simti, ti-a trecut raceala?
Admin_dea05- Admin
Nu chiar de tot am o tuse uricioasa de am făcut febra abdominala de zici ca am făcut la abdomene mai ceva ca Sultan, încă imi tremura picioarele si cand tusesc mă tine rău de tot in spate mă duc la medic după amiaza ca nu mai pot.Am mai zacut dar nici chiar asa.Admin_dea05 a scris:Ar fi trebuit sa fie vreo reclama ceva de Holi dar nimic...
iulianagl- moderator
nici acum nu se stie cinva va juca cu Sanaya
http://www.metromasti.com/tv/gossip/Sanaya-Irani-to-pair-up-with-new-comer-Farhan-Khan-in-Chanchan/25954
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Eu ieri am terminat cu antibioticul si cu sumetrolim dar tot mai tusesciulianagl a scris:Nu chiar de tot am o tuse uricioasa de am făcut febra abdominala de zici ca am făcut la abdomene mai ceva ca Sultan, încă imi tremura picioarele si cand tusesc mă tine rău de tot in spate mă duc la medic după amiaza ca nu mai pot.Am mai zacut dar nici chiar asa.Admin_dea05 a scris:Ar fi trebuit sa fie vreo reclama ceva de Holi dar nimic...
Admin_dea05- Admin
Serialul se lasa asteptat.Andreea_Miha a scris:
nici acum nu se stie cinva va juca cu Sanaya
http://www.metromasti.com/tv/gossip/Sanaya-Irani-to-pair-up-with-new-comer-Farhan-Khan-in-Chanchan/25954
fetelor o zi frumoasa!!!!!
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Serialul se lasa asteptat.
fetelor o zi frumoasa!!!!!
da...sa vedem trebuia sa incepa pe 28 martie dar sa vedem....
Andreea_Miha- vip
si eu ma uit la iubire intunecata ,e dragut
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
E naspa rău tusea asta pur si simplu te secatuieste.Admin_dea05 a scris:Eu ieri am terminat cu antibioticul si cu sumetrolim dar tot mai tusesc
iulianagl- moderator
Andreea_Miha- vip
Numi place de loc ceia ce se intampla....pentru orice Madhu este invinovatita ea trebue sa stea cu capul plecat si sa asculte mereu insultele lui RK....De ce sa iasa el mereu triunfator?De ce nu face si personajul lu Madhu mai puternic cu replici mai acide la insultele lui RK..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Numi place de loc ceia ce se intampla....pentru orice Madhu este invinovatita ea trebue sa stea cu capul plecat si sa asculte mereu insultele lui RK....De ce sa iasa el mereu triunfator?De ce nu face si personajul lu Madhu mai puternic cu replici mai acide la insultele lui RK..
A injosit-o maxim si de data asta.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
A injosit-o maxim si de data asta.
In ep de azi Madhu a fost ca o minge de ping-pong...plasata de la unul la altul...fiecare a avut cate ceva de spus la adresa ei
lica54- vip
lica54 a scris:
In ep de azi Madhu a fost ca o minge de ping-pong...plasata de la unul la altul...fiecare a avut cate ceva de spus la adresa ei
Este prinsa intre ciocan si nicovala fiecare stie cum a inteles si atat dar nimeni nu incearca sa afle adevarul.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Este prinsa intre ciocan si nicovala fiecare stie cum a inteles si atat dar nimeni nu incearca sa afle adevarul.
Eu am asa o ura pe RK....este bun numai de gura in rest nu face nimic intodeauna pune pe alti sa se intereseze sa afle adevarul s-au sa rezolve treburile...Acum ii mai face capul mare si lu Radha cu acuzatiile nefondate aduse la adresa lu Madhu...Cred ca spune...bine ca nu ia cerut scuze lu Madhu...
lica54- vip
lica54 a scris:
Eu am asa o ura pe RK....este bun numai de gura in rest nu face nimic intodeauna pune pe alti sa se intereseze sa afle adevarul s-au sa rezolve treburile...Acum ii mai face capul mare si lu Radha cu acuzatiile nefondate aduse la adresa lu Madhu...Cred ca spune...bine ca nu ia cerut scuze lu Madhu...
N-am ajuns inca acolo dar mi-a placut de Madhu ce fel a vorbit cu Sultan acum poate sa spuna RK ca a mers si ia spus tot ce a patit din cauza lui.Frumos!!
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
N-am ajuns inca acolo dar mi-a placut de Madhu ce fel a vorbit cu Sultan acum poate sa spuna RK ca a mers si ia spus tot ce a patit din cauza lui.Frumos!!
Madhu ii spune lu Sultan toate acuzele si amenitarile aduse ei de RK din cauza lui...Si cum ca isi va pierde slujba si ii mai spune ca nu mai este nevasta superstarului RK...Eu cred ca Sultan nu va sta cu mainile in san si cat de curand va avea o confruntare fata in fata cu RK...
lica54- vip
lica54 a scris:
Madhu ii spune lu Sultan toate acuzele si amenitarile aduse ei de RK din cauza lui...Si cum ca isi va pierde slujba si ii mai spune ca nu mai este nevasta superstarului RK...Eu cred ca Sultan nu va sta cu mainile in san si cat de curand va avea o confruntare fata in fata cu RK...
Buna! Buna la toata lumea!
Se spune ca Dumnezeu iti da atat cat poti duce.....dar cat sa tot suporte si sa duca (jigniri, acuze) si Madu.....
Cred ca saptamana asta se schimba situatia definitiv.....Parerea mea. Eu asa vad lucrurile....
Pana aici a putut duce/indura draga de ea...
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
lica54 a scris:
Exact iar lui Radha ii spune ca Madhu ia facut cadou un parbriz spart dar nu numai ea ci si iubitul ei.Iar promo este super RK vorbeste de unul singur.Apoi mi-a placut ca in episodul de sambata nu a lasat-o pe Radha sa plece din cauza ca va ramane singur oare incepe sa se teama de lucrul asta?
iulianagl- moderator
Iuliii!
Cum te simti??? Te-ai pus pe picioare??
Cu toata boala tot ne-ai facut rezumatul.
Cum te simti??? Te-ai pus pe picioare??
Cu toata boala tot ne-ai facut rezumatul.
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Continut sponsorizat
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 3 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum