12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+8
Lucica10
costearamona
Alexa20
tiberici
narcisa
lica54
iulianagl
Admin_dea05
12 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
narcisa a scris:Ai văzut episodul? Eu cred că la final când se uită el la Madhu și RK își amintește de ceva din trecutul lui, privirea lui era și tristă și furioasă. Oricum interpretează mult mai bine decât Vivian, redă o gamă mai largă de sentimente.
Gooodddd point Interpreteaza bine Sultan, ura, furia,chiar si iubirea pentru copilul lui. E el mai dur, dar se vede ca il iubeste mult pe Aryan.
Re: 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Ce frumos ar fi fost să-i vedem pe Madhu și Sultan amețiți de canabis. Deja mi s-a aprins imaginația. Ard în flăcări.Alexa20 a scris:
Dar mai mult cred ca a gustat acum, cu gandul ca acea ladoo sa nu aibe canabis. Ca la ei nu exista Holi fara canabis
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Doamne imi vine sa ma dau cu, capul de pereti.Daca creativii credca ala a fost dans atunci imi pare rau inseamna ca eu m-aam dogit cu totul si nu-mimai dau seama de ce se intampla in jur.Aia mai mult a fost o tortura, o chinuiala care chiar nu si-a avut rostul la un eveniment atat de frumos si plin de culoare vesela.Trist, a fost chiar trist.Are dreptate Narcisa el chiar a vrut sa arate cine-i seful si dupa cum am spus si eu si-a marcat terenul.Urat!!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
narcisa a scris:Ar trebui să-i dea numai mâncare de ardei iute pentru câte i-a făcut. Dar ea l-a lăsat s-o ia în brațe. Sper până mâine să-și revină și să-i sară din brațe.
Dar unde-i trece prin esarfa sa o duca???
La el acasa?
Sus la Paddo?
O rapeste?
La mintea lui bolnava.....nici el nu stie...poate la Bituji...
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Mai trebuie să vedem și pasiunea nebună pentru Madhu și am văzut tot ce trebuia la el.Alexa20 a scris:
Gooodddd point Interpreteaza bine Sultan, ura, furia,chiar si iubirea pentru copilul lui. E el mai dur, dar se vede ca il iubeste mult pe Aryan.
narcisa- vip
tiberici a scris:
Episoadele de astazi din ambele seriale au fost emotionante/interesante....(Madu, Accept)..
Nu stiu daca In Saras au terminat de facut vasele alea strambe de lut....si-a facut bani de vaca....interesanta actiune....am ramas in urma cu evenimentele...
Au vandut deja primele oale in episodul de ieri. Pe cel de azi inca nu l-am vazut, il vad si eu acum sa vad ce au mai facut, daca au cumparat vaca sau nu. Ca se invart si astia in jurul cozii vaci, ce m-au ametit si cu oalele lor si cu tot.
Să vină Bhujang și să-l împuște.iulianagl a scris:Doamne imi vine sa ma dau cu, capul de pereti.Daca creativii credca ala a fost dans atunci imi pare rau inseamna ca eu m-aam dogit cu totul si nu-mimai dau seama de ce se intampla in jur.Aia mai mult a fost o tortura, o chinuiala care chiar nu si-a avut rostul la un eveniment atat de frumos si plin de culoare vesela.Trist, a fost chiar trist.Are dreptate Narcisa el chiar a vrut sa arate cine-i seful si dupa cum am spus si eu si-a marcat terenul.Urat!!
narcisa- vip
narcisa a scris:Nici mie nu mi se pare că o iubește, de asta singurul argument pe care l-am găsit ca să rămână cu el a fost că e primul ei iubit. Că în rest nu merită. A uitat patul plin cu cactuși din noaptea nunții. Acum e Biwi meri.
Si ardei usturati din aia rosii.Imi pare rau ca spun asta dar eu nu m-am amuzat si am topait de bucurie cand am vazut dansul, as fi vrut sa vad tandrete la RK nu zmuceala aia ca m-ai avea putin si o dezmembra cu totul pe Madhu.Il si vedeam pe Sultan cum o aduna de pe jos pe Madhu.Daca se lasa prada din nou lui RK iar o sa fie tradata pentru ca RK nu stie sa iubeasca frumosul.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Ce frumos ar fi fost să-i vedem pe Madhu și Sultan amețiți de canabis. Deja mi s-a aprins imaginația. Ard în flăcări.
He he heee ... Ce distractie ar fi fost. Sa ii mai vada si Rk Ce tare ar fi fost.
Unde o fi Anyta???
Sa citim si punctul ei de vedere.....oare ii place cum o "recucereste" RK pe Madu.....
Sa citim si punctul ei de vedere.....oare ii place cum o "recucereste" RK pe Madu.....
tiberici- vip
Alexa20 a scris:
Au vandut deja primele oale in episodul de ieri. Pe cel de azi inca nu l-am vazut, il vad si eu acum sa vad ce au mai facut, daca au cumparat vaca sau nu. Ca se invart si astia in jurul cozii vaci, ce m-au ametit si cu oalele lor si cu tot.
tiberici- vip
Unde o duce e mai puțin important. Eu vreau să știu ce vrea să-i facă, de-o duce unde-o duce.tiberici a scris:
Dar unde-i trece prin esarfa sa o duca???
La el acasa?
Sus la Paddo?
O rapeste?
La mintea lui bolnava.....nici el nu stie...poate la Bituji...
narcisa- vip
narcisa a scris:Unde o duce e mai puțin important. Eu vreau să știu ce vrea să-i facă, de-o duce unde-o duce.
O duce la mama ei ca nu ai vazut ca Padmini ia spus sa urce sus ca petrecerea pentru ele s-a terminat.
iulianagl- moderator
Anyta sigur e supărată, nu cred că i-a plăcut episodul.tiberici a scris:Unde o fi Anyta???
narcisa- vip
Dacă o aduna Sultan de pe jos și o oblojea, nu mă supăram așa de tare de zmuceala pe care i-a aplicat-o RK.iulianagl a scris:
Si ardei usturati din aia rosii.Imi pare rau ca spun asta dar eu nu m-am amuzat si am topait de bucurie cand am vazut dansul, as fi vrut sa vad tandrete la RK nu zmuceala aia ca m-ai avea putin si o dezmembra cu totul pe Madhu.Il si vedeam pe Sultan cum o aduna de pe jos pe Madhu.Daca se lasa prada din nou lui RK iar o sa fie tradata pentru ca RK nu stie sa iubeasca frumosul.
narcisa- vip
narcisa a scris:Dacă o aduna Sultan de pe jos și o oblojea, nu mă supăram așa de tare de zmuceala pe care i-a aplicat-o RK.
Eu chiar asteptam asta dar uite ca nu am avut parte de asa ceva.
iulianagl- moderator
tiberici a scris:Unde o fi Anyta???
Strict parerea mea, nu mi-a placut intrarea lui Rk. A aratat ca el a ramas acelasi "actor" care cand isi doreste ceva il are, iar acum i s-a pus pata pe Madhu. Iar felul in care, a tras-o pe Madhu de mana, si a spus ca este sotia lui, mi s-a parut total deplasat. Adica, daca vreia sa o recucereasca, se ducea frumos, lua putina culoare si ii spunea Happy Holy, si cu asta basta. Ca sunt sigura, ca si atunci Madhu statea ca fraiera si se uita la el.
Si pe deasupra, dansul acela mi s-a parut o rupere de maini si de picioare. Ce a vrut sa demonstreze in el ? Ca Madhu inca se topeste dupa el ? A reusit asta. A vrut sa vada daca mai este ranita ? S-a vazut ca inca este ranita. Si cu luatul in brate, ce rezolva ? Ii arata lu Sultan, ca el este singurul care o poate atinge ? Stupid. M-a enervat groaznic episodul de cand a aparut Rk. Sper sa nu il scoata pe Sultan din film, ca imi ia tot cheful sa il vad numai pe Rk, cu ifosele lui de mare vedeta.
Nu i-ar fi ajuns tot whisky-ul din India să uite ochii albaștrii ai lui Sultan pironiți pe Madhu. Pe RK nu voiam să-l văd amețit de canabis că l-am tot văzut amețit de alcool.Alexa20 a scris:
He he heee ... Ce distractie ar fi fost. Sa ii mai vada si Rk Ce tare ar fi fost.
narcisa- vip
iulianagl a scris:
O duce la mama ei ca nu ai vazut ca Padmini ia spus sa urce sus ca petrecerea pentru ele s-a terminat.
Daca il vede Padmini cu Madu in brate.... sa vezi scandal...a pus mana pe fata ei.... iar arunca un blestem...
de-l linisteste pe superstar...
tiberici- vip
De văzut am văzut, de auzit am auzit, dar de înțeles n-am înțeles ce i-a spus. După ce că au fost cinci dialoguri, nici pe alea nu le-am înțeles, noroc cu rezumatul. Și la Padmini ce are de căutat? A mai lăsat-o o dată la maică-sa, dacă vrea să o mai lase, nu mă supăr, Sultan e acolo.iulianagl a scris:
narcisa- vip
Alexa20 a scris:
Strict parerea mea, nu mi-a placut intrarea lui Rk. A aratat ca el a ramas acelasi "actor" care cand isi doreste ceva il are, iar acum i s-a pus pata pe Madhu. Iar felul in care, a tras-o pe Madhu de mana, si a spus ca este sotia lui, mi s-a parut total deplasat. Adica, daca vreia sa o recucereasca, se ducea frumos, lua putina culoare si ii spunea Happy Holy, si cu asta basta. Ca sunt sigura, ca si atunci Madhu statea ca fraiera si se uita la el.
Si pe deasupra, dansul acela mi s-a parut o rupere de maini si de picioare. Ce a vrut sa demonstreze in el ? Ca Madhu inca se topeste dupa el ? A reusit asta. A vrut sa vada daca mai este ranita ? S-a vazut ca inca este ranita. Si cu luatul in brate, ce rezolva ? Ii arata lu Sultan, ca el este singurul care o poate atinge ? Stupid. M-a enervat groaznic episodul de cand a aparut Rk. Sper sa nu il scoata pe Sultan din film, ca imi ia tot cheful sa il vad numai pe Rk, cu ifosele lui de mare vedeta.
Cam aceeasi parere am avut-o si eu.Si asta a fost intentia lui sa-i arate in special lui Sultan ca doar el are dreptul sa o atinga de parca ar fi proprietatea lui personala.Deci nu conteaza ce crede ea sau familia ei.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:De văzut am văzut, de auzit am auzit, dar de înțeles n-am înțeles ce i-a spus. După ce că au fost cinci dialoguri, nici pe alea nu le-am înțeles, noroc cu rezumatul. Și la Padmini ce are de căutat? A mai lăsat-o o dată la maică-sa, dacă vrea să o mai lase, nu mă supăr, Sultan e acolo.
Sultan e acolo
tiberici- vip
Stai că mai este și mâine episod, poate mai avem parte de ceva bun. Vorba ta, de RK nu-mi fac probleme, știe cum să-și dea singur cu bâta în baltă în relația lui cu Madhu.iulianagl a scris:
Eu chiar asteptam asta dar uite ca nu am avut parte de asa ceva.
narcisa- vip
tiberici a scris:
Daca il vede Padmini cu Madu in brate.... sa vezi scandal...a pus mana pe fata ei.... iar arunca un blestem...
de-l linisteste pe superstar...
Vai ce mi-ar fi placut sa o vad pe Padmini acolo. Sa ii traga ea 3-4 palme in locul lui Madhu. Am ceva astazi cu Rk, m-a enervat teribil, l-as fi luat la bataie prin calculator.
narcisa a scris:Stai că mai este și mâine episod, poate mai avem parte de ceva bun. Vorba ta, de RK nu-mi fac probleme, știe cum să-și dea singur cu bâta în baltă în relația lui cu Madhu.
Da, dar m-a enervat la culme astazi.E acelasi violent si plin de ifose vorba lui Alex.Chiar imi doresc sa-l impuste Bhujang, sa-l bata Padmini sau chiar Madhu ca merita cu varf si indesat.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 5 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum