14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+11
costearamona
anyta
nutzi
Lucica10
DENISA
victoria
lica54
Admin_dea05
tiberici
iulianagl
narcisa
15 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl- moderator
Re: 14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Toata ziua isi aranjeaza parul ala Vivian.
iulianagl- moderator
Re: 14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Bună ziua dragelor.
La mulți ani sărbătoriților acestei zile.
Aveți vreun rezumat pentru episodul de azi de la Madhu? Site-ul unde îl citeam eu nu mai este.
La mulți ani sărbătoriților acestei zile.
Aveți vreun rezumat pentru episodul de azi de la Madhu? Site-ul unde îl citeam eu nu mai este.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Mă gândesc, deși mi-am propus că nu-mi mai fac nici un gând legat de acest film, că dacă Madhu îl iartă pe RK și se căsătorește cu el pe bune atunci Dips va fi acolo să le strice ploile. Doar nu a aflat degeaba de planul lui Madhu. Într-un fel nu mi-aș dori să fie Madhu cea care îi frânge inima lui RK, mai ales că pe lângă el va suferi și Radha, dar nu m-aș supăra ca Dipsi să fie cea care le strică relația și când va afla RK că Madhu renunțase de fapt la planul de răzbunare, să și-o ia Dipsi pe spinare, rău de tot și definitiv. Dar cu condiția ca Sultan să nu se implice și să o răpească pe Madhu să o ducă departe sau ce naiba i-o fi sugerat Padmini. Nu vreau să fie el țapul ispășitor. Dar vreau să o ducă departe după ce se desparte de RK. Că din toate gândurile pe care mi le-am făcut unul e sigur, nu cred că Madhu și RK se vor împăca, decât dacă filmul e pe terminate.
narcisa- vip
da azi rezumat la madhubala o sa fie ?????
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Eu n-am găsit decât unul de patru rânduri în care nu spunea nimic. Poate fetele care se pricep mai bine la căutat să găsească ceva și să ne spună și nouă.victoria a scris:da azi rezumat la madhubala o sa fie ?????
narcisa- vip
cei mai sexy barbati MAAN si SULTAN sper sa va placa
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
Buna fetele!
In episodul de azi Padmini s-a dus la Sultan ca sa-i ceara sa o salveze pe Madhu pt ca si ea i-a salvat viata.
Ca ii este teama ca RK sa nu se razbune din nou daca Madhu ii va infrange inima.
Desi Sultan tot refuza sa accepte ce spunea Padmini, Padmini i-a zis ca daca Madhu nu vrea sa plece de bunavoie,sa o ia cu forta la fel cum a ajuns ea in casa lui RK.
RK a dus-o pe Madhu la studioul unde tatal lui era regizor inainte. si RK i-a raspuns la intrebarea ca de ce o iubeste pe ea. Pt ca ea a fost singura din lume care l-a putut schimba.
Si ca el atunci cand zicea de fapt ca nu a iubit-o,ca s-a razbunat pe ea si ca a tradat-o,de fapt el a iubit-o mereu si inca o iubeste.
In episodul de azi Padmini s-a dus la Sultan ca sa-i ceara sa o salveze pe Madhu pt ca si ea i-a salvat viata.
Ca ii este teama ca RK sa nu se razbune din nou daca Madhu ii va infrange inima.
Desi Sultan tot refuza sa accepte ce spunea Padmini, Padmini i-a zis ca daca Madhu nu vrea sa plece de bunavoie,sa o ia cu forta la fel cum a ajuns ea in casa lui RK.
RK a dus-o pe Madhu la studioul unde tatal lui era regizor inainte. si RK i-a raspuns la intrebarea ca de ce o iubeste pe ea. Pt ca ea a fost singura din lume care l-a putut schimba.
Si ca el atunci cand zicea de fapt ca nu a iubit-o,ca s-a razbunat pe ea si ca a tradat-o,de fapt el a iubit-o mereu si inca o iubeste.
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
rk stie de planul lui madhu si ii juaca pe sentimente pentru ca o cunuaste bine si sitie ca madhu e buna si cu poveste lui cu taicaso tot timpul o face sa ii fie mila de le si sal ierte si sal iubeasca
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Dragalaselor buna dimineata!O cafea buna si o zi minunata
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Dragalaselor buna dimineata!O cafea buna si o zi minunata
Buna dimi, Dadai, la fel si tie.
iulianagl- moderator
Buna dimi!
Drashti si Vivian frumosi mai sunt!
Drashti si Vivian frumosi mai sunt!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Ce mai face iubirea din om....
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Ce mai face iubirea din om....
Sincer nu stiu ce sa mai cred nu am vazut inca episodul de aseara dar banuiala mea este ca Madhu cred ca a renuntat la planul ei de razbunare iar Deepali nu stie asta si o va deconspira in fata lui RK care iar o sa supere si taman atunci o sa apara Sultan care o va scapa pe Madhu de toata corvoada asta.Madhu va pleca cu Sultan sau Padmini iar foarte indurerata si de data asta nu-l va mai ierta pe RK.
iulianagl- moderator
Chiar speri ca o sa apara Sultan ..si sa o rapeasca din bratele lui RK...??? Intrebarea e..Madhu vrea sau nu sa fie cu Sultan??? eu cred ca tot pe RK il iubeste...iulianagl a scris:
Sincer nu stiu ce sa mai cred nu am vazut inca episodul de aseara dar banuiala mea este ca Madhu cred ca a renuntat la planul ei de razbunare iar Deepali nu stie asta si o va deconspira in fata lui RK care iar o sa supere si taman atunci o sa apara Sultan care o va scapa pe Madhu de toata corvoada asta.Madhu va pleca cu Sultan sau Padmini iar foarte indurerata si de data asta nu-l va mai ierta pe RK.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Ciudat dar da încă sper la asta.Nu contează ca-l iubeste pe Rk, el o s-o raneasca din nou pentru ca mai mult pune preț pe vorbele lui Tipsi decât pe Madhu, Tipsi e prima lui dragoste doar, si după cum se știe prima dragoste nu se uita niciodată.Contez pe Tipsi ca ea o sa facă in asa fel ca Madhu sa fie cu Sultan.petronela a scris:
Chiar speri ca o sa apara Sultan ..si sa o rapeasca din bratele lui RK...??? Intrebarea e..Madhu vrea sau nu sa fie cu Sultan??? eu cred ca tot pe RK il iubeste...
iulianagl- moderator
iulianagl a scris: Ciudat dar da încă sper la asta.Nu contează ca-l iubeste pe Rk, el o s-o raneasca din nou pentru ca mai mult pune preț pe vorbele lui Tipsi decât pe Madhu, Tipsi e prima lui dragoste doar, si după cum se știe prima dragoste nu se uita niciodată.Contez pe Tipsi ca ea o sa facă in asa fel ca Madhu sa fie cu Sultan.
Si cred ca o sa reuseasca Tipsi...chiar daca nu ia desparti de tot dar o fisura intre ei o sa reuseasca sa faca
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Asa e, prima dragoste nu se uita dar nu mai are nimic din ea decat amintiri...deci toate speram sa nu fie nici o nunta cu Madhu si RK...iulianagl a scris: Ciudat dar da încă sper la asta.Nu contează ca-l iubeste pe Rk, el o s-o raneasca din nou pentru ca mai mult pune preț pe vorbele lui Tipsi decât pe Madhu, Tipsi e prima lui dragoste doar, si după cum se știe prima dragoste nu se uita niciodată.Contez pe Tipsi ca ea o sa facă in asa fel ca Madhu sa fie cu Sultan.
petronela- vip
costearamona- vip
Anyta.anyta a scris:Buna fetele!
narcisa- vip
Nu e important ce vrea Madhu ci ce vrem noi. Iar noi vrem Madhu și Sultan. Iar RK chiar ar face o pereche minunată cu Dipsi. Serios spun.petronela a scris:
Chiar speri ca o sa apara Sultan ..si sa o rapeasca din bratele lui RK...??? Intrebarea e..Madhu vrea sau nu sa fie cu Sultan??? eu cred ca tot pe RK il iubeste...
narcisa- vip
Bună ziua dragelor.
narcisa- vip
costearamona- vip
Imi place cum au prioritate dorintele noastre....nu ale indiencelor... si intr-adevar se potrivesc..si Sultan cu Madhu...si Dipsi cu RK...narcisa a scris:Nu e important ce vrea Madhu ci ce vrem noi. Iar noi vrem Madhu și Sultan. Iar RK chiar ar face o pereche minunată cu Dipsi. Serios spun.
Ultima editare efectuata de catre petronela in Joi 23 Mai 2013, 10:24 am, editata de 1 ori
petronela- vip
Continut sponsorizat
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 37 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum