Serialesitelenovelet
16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 36 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 36 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

+11
lica54
Lucica10
dica
iulianagl
victoria
narcisa
AdrianaMatza
petronela
costearamona
anyta
Andreea_Miha
15 participanți

Pagina 36 din 40 Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul

In jos

16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 36 Empty Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

Mesaj Scris de anyta Joi 25 Iul 2013, 10:12 pm

narcisa a scris:

Vica: Pe cel lat forum toti il urasc pe rk se zice ca acesta e un pla de a lui rk ca sa para victima si ca sultan e mort si el face tuate acestia cu banii nu cred

Anamaria: vica, cat de prost poti sa fi incat sa omori o persoana si sa ajungi si la inchisoare..sincer fetele de acolo nu gandesc deloc

Vica: Acolo tuate il iubesc pe sultan pe rk numai eu il iubeam si inca o fata

Anamaria: vica, si eu il iubeam pe rk..pe celalalt am numele anyta

Le recunoști?

După umila mea părere o persoană care nu gândește (dacă există așa ceva) suferă de grave probleme mintale, pentru că și cel mai prost om, tot gândește ceva chiar dacă nu bine.
da recunosc de ce sa nu recunosc...dar scuza-ma acum sincer cat de prost poti sa fii incat sa faci o asemenea sarada(ma refer la sultan) si cand am zis ca nu ganditi,m-am referit la faptul ca voi ati spus ca rk l-a impuscat pe sultan si este criminal..dar de unde stiti ca a tras rk,si nu sultan? sau nu s-a descarcat pistolul? nici macar nu a aratat cine a tras
anyta
anyta
vip
vip

Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28

Sus In jos

16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 36 Empty Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

Mesaj Scris de tiberici Joi 25 Iul 2013, 10:13 pm

victoria a scris:Nu cid iubesti sumti ca persuana iti apartine tu esti a lui si el a tau in tuate filmele spum asa

Aminteste-ti comportamentul lui RK fata de masa....comparativ cu Sultan fata de Meera sau fata de Radha (mama lui RK)....
S-a dovedit mereu ca Sultan care inima, suflet, caracter asa ganster cum e....
RK!! Un bou incaltat, nu a iubit si nu a respectat pe nimeni toata viata lui......
A facut din tasu un zeu...si s-a dovedit a fi un zeu pagan, a suferit si-a inebunit.... copil alintat si prost crescut in copilarie ---- bou si prost crescut la maturitate....
Sultan cu toate ca a suferit si a trait fara mama, viata l-a intarit si-a invatat multe.....in primul rand cum sa se poarte si sa fie omenos....asa huligan cum el (e si foarte expresiv in rol) .....
Anita draga din aceste motive noi toate il simpatizam pe Sultan!!!!
A drept ca la o varsta lucrurile toate sunt roz dar pe masura trecerii timpului le vezi foarte clar si limpede.....si nu in roz
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de costearamona Joi 25 Iul 2013, 10:15 pm

buna ,oricum ar fi RK nu isi poate controla mania si daca cineva spune un cuvant care nu ai convine imediat sar scantei ,in schimb SULTAN se poate abtine foarte bine .SI de la bun inceput SULTAN a spus ca el este un ganster ,deci e o mare diferenta intre RK si SULTAN .RK este egoist ,rasfatat si obisnuit sa i se faca pe voie ,pe cand SULTAN e un ganster cu o inima mare si multa bunatate 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 36 283516 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 36 229917 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 36 780376 
costearamona
costearamona
vip
vip

Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 25 Iul 2013, 10:18 pm

iulianagl a scris:La rezumat sincer nici eu n-am inteles ce a vrut sa spuna ca cine va parasi sau lasa iubitul sotiei si RK s-a enervat si a sarit la gatul avocatului.
Eu am înțeles că ar fi spus că nimeni nu vrea să-l lase pe amantul soției în viață. Adică scopul lui RK a fost clar de a-l omorî. Dar e foarte posibil să mă înșel, poate a zis că nimeni nu vrea să-și lase soția amantului. Ideea e că pe RK l-a enervat cuvântul lover care în capul meu era amant și nu iubit.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de anyta Joi 25 Iul 2013, 10:18 pm

tiberici a scris:

Aminteste-ti comportamentul lui RK fata de masa....comparativ cu Sultan fata de Meera sau fata de Radha (mama lui RK)....
S-a dovedit mereu ca Sultan care inima, suflet, caracter asa ganster cum e....
RK!! Un bou incaltat, nu a iubit si nu a respectat pe nimeni toata viata lui......
A facut din tasu un zeu...si s-a dovedit a fi un zeu pagan, a suferit si-a inebunit.... copil alintat si prost crescut in copilarie ---- bou si prost crescut la maturitate....
Sultan cu toate ca a suferit si a trait fara mama, viata l-a intarit si-a invatat multe.....in primul rand cum sa se poarte si sa fie omenos....asa huligan cum el (e si foarte expresiv in rol) .....
Anita draga din aceste motive noi toate il simpatizam pe Sultan!!!!
A drept ca la o varsta lucrurile toate sunt roz dar pe masura trecerii timpului le vezi foarte clar si limpede.....si nu in roz
asa cum voi il simpatizati pe Sultan cu bune si cu rele,asa si noi
anyta
anyta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 25 Iul 2013, 10:18 pm

costearamona a scris:buna ,oricum ar fi RK nu isi poate controla mania si daca cineva spune un cuvant care nu ai convine imediat sar scantei ,in schimb SULTAN se poate abtine foarte bine .SI de la bun inceput SULTAN a spus ca el este un ganster ,deci e o mare diferenta intre RK si SULTAN .RK este egoist ,rasfatat si obisnuit sa i se faca pe voie ,pe cand SULTAN e un ganster cu o inima mare si multa bunatate 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 36 283516 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 36 229917 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 36 780376 

Viata l-a invatat sa fie asa.Sa ne uitam in jurul nostru ca alde RK gasim o multime dar ceva special adica un om cu inima buna nu vezi la orice pas.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de victoria Joi 25 Iul 2013, 10:19 pm

Fetelor eu nu am vrut sa va supar eu duar aam spus asta pentru ca nu de multe ori am auzit de la cineva ca sa spuna ceva bun despre rk astai tot eu naam facut intentiat sa va supar imi cer scuza daca vati suparat

victoria
vip
vip

Data de inscriere : 21/09/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 25 Iul 2013, 10:19 pm

lica54 a scris:

Eu nu stiu ce a spus avocatul despre Madhu dar banuesc ca ce a spus a avut o parte de adevar...si dupa cum de multe ori adevarul doare esti in stare de orice asa si superstarul nostru...aaaaa stai ca mam gandit la alta ceva....vrea sa demonstreze in fata la toata lumea ca isi iubeste nevasta...mai sa fie Smile 
Doar are experiență de la promovarea dragostei pentru soția adevărată.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 25 Iul 2013, 10:21 pm

narcisa a scris:
Eu am înțeles că ar fi spus că nimeni nu vrea să-l lase pe amantul soției în viață. Adică scopul lui RK a fost clar de a-l omorî. Dar e foarte posibil să mă înșel, poate a zis că nimeni nu vrea să-și lase soția amantului. Ideea e că pe RK l-a enervat cuvântul lover care în capul meu era amant și nu iubit.

Pai lover are din pacate si intelesul asta.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Joi 25 Iul 2013, 10:22 pm

anyta a scris:

da recunosc de ce sa nu recunosc...dar scuza-ma acum sincer cat de prost poti sa fii incat sa faci o asemenea sarada(ma refer la sultan) si cand am zis ca nu ganditi,m-am referit la faptul ca voi ati spus ca rk l-a impuscat pe sultan si este criminal..dar de unde stiti ca a tras rk,si nu sultan? sau nu s-a descarcat pistolul? nici macar nu a aratat cine a tras

Si atunci RK de ce s-a simtit vinovat si s-a predat singur la politie...findca el stie siigur cine a apasat pe tragaci..
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 25 Iul 2013, 10:23 pm

anyta a scris:

Pai adica spui ca noi suntem proaste?16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 36 2743637754 
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Joi 25 Iul 2013, 10:24 pm

anyta a scris:
asa cum voi il simpatizati pe Sultan cu bune si cu rele,asa si noi

Fetelor deschideti bine ochiii!!!!
Priviti si cu mintea nu numai cu inima sa nu suferiti mai tarziu....Asta e doar un film.....
Dragostea e precum durerea de burta...cand te apuca trebuie sa mergi la Wc-ul......dar dupa..... e mai greu...
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de victoria Joi 25 Iul 2013, 10:24 pm

Daca vati suparat si nu vre sa mai scriu aici spuneti ssi eu o sa ma deconectezi

victoria
vip
vip

Data de inscriere : 21/09/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de anyta Joi 25 Iul 2013, 10:25 pm

iulianagl a scris:

Pai adica spui ca noi suntem proaste?16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 36 2743637754 
iuliana eu nu v-am facut proaste..dar daca voi vreti sa intelegeti altfel asta este problema voastra nu a mea
anyta
anyta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anyta Joi 25 Iul 2013, 10:26 pm

tiberici a scris:

Fetelor deschideti bine ochiii!!!!
Priviti si cu mintea nu numai cu inima sa nu suferiti mai tarziu....Asta e doar un film.....
Dragostea e precum durerea de burta...cand te apuca trebuie sa mergi la Wc-ul......dar dupa..... e mai greu...
asa cum spui si tu tiberici,este doar un film...fiecare are voie sa simpatizeze pe cineva..iar daca ar fi vorba despre realitate eu nu as alege nici un barbat ca sultan si nici ca rk
anyta
anyta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Joi 25 Iul 2013, 10:27 pm

victoria a scris:Daca vati suparat si nu vre sa mai scriu aici spuneti ssi eu o sa ma deconectezi

victoria nu avem de ce sa ne suparam e un film si fiecare ne spunem parerea...
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 25 Iul 2013, 10:29 pm

anyta a scris:
Cine a tras nu are importanță, iar noi chiar am discutat că e un plan al lui Sultan dar așa cum facem mereu avansăm diverse ipoteze tocmai pentru că ne gândim (și ăsta e cuvântul cheie) la foarte multe variante. Pentru că tocmai din aceste discuții care poate nu au înțeles pe moment se pot naște alte discuții mult mai interesante.  Se numește brainstorming și probabil l-ați aplicat și voi la școală.
Ce vreau să se înțeleagă clar, aici discutăm și atacăm ideea, acțiunea, chiar personajul pentru că ne permitem că e fictiv, dar niciodată persoana care emite o idee, o părere. Din punctul meu de vedere lucrul ăsta este inadmisibil.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 25 Iul 2013, 10:29 pm

Eu mai activez si pe alte forumuri straine in care sunt acolo o multime de fani de a lui RK dar nimeni nu m-a facut proasta ca am gandit ceva despre Sultan ba din contra chiar le-a placut discutia si replicile.De ce noi romanii suntem mai cu mot si am uitat pe cei sapte ani de acasa?Daca aveti ceva de spus spune-ti in fata si gata eu nu m-am dus nicaieri sa jicnesc pe cineva chiar daca e fanul lui RK si nu ne potrivim la idei.Si una eu nu-l urasc pe RK tin de partea dreptatii el a facut multe nelegiuri si a scapat manusa curata.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 25 Iul 2013, 10:29 pm

Fetelor noi nu ne suparam doar ne spunem liber parerea fie ea pro sau contra.Oricum eu sunt la concluzia ca toate fetele care inca au varsta sub 20 de ani tin cu RK iar noi fetele trecute cat de cat prin viata sunt fani ai lui Sultan.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Joi 25 Iul 2013, 10:30 pm

anyta a scris:
asa cum spui si tu tiberici,este doar un film...fiecare are voie sa simpatizeze pe cineva..iar daca ar fi vorba despre realitate eu nu as alege nici un barbat ca sultan si nici ca rk

Asai anyta e un film nu trebue sa ne deranjeze...ei sunt niste actori straini cu care noi nu avem nimic nici in clin nici in maneca...
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 25 Iul 2013, 10:30 pm

anyta a scris:
iuliana eu nu v-am facut proaste..dar daca voi vreti sa intelegeti altfel asta este problema voastra nu a mea

Deci m-am lamurit.Sanatate iubita!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 25 Iul 2013, 10:33 pm

victoria a scris:Fetelor eu nu am vrut sa va supar eu duar aam spus asta pentru ca nu de multe ori am auzit de la cineva ca sa spuna ceva bun despre rk astai tot eu naam facut intentiat sa  va supar imi cer scuza daca vati suparat
Victoria nu vorbim de supărare, cred că am scris de multe ori că îmi face plăcere când intri tocmai pentru că ai păreri opuse și discuția devine mai antrenantă. Nu te-a acuzat nimeni de nimic, de ce ai impresia că e cineva supărat pe tine. Și chiar dacă avem vârste diferite, putem vorbi civilizat, nu suntem ca RK care sărim la gâtul celuilalt pentru orice vorbă.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de costearamona Joi 25 Iul 2013, 10:35 pm

VICTORIA nimeni nu e suparata pe tine aici fiecare isi spune parerea si fiecare cu preferintele lui ,eu una de la bun inceput nu mi-a placut de RK este prea arogant ,egoist si nu-mi place caracterul lui .Mai repede il prefer pe SULTAN care are un suflet bun 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 36 354328 poti linistita sa-ti exprimi parerea ca nu se supara nimeni
costearamona
costearamona
vip
vip

Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 25 Iul 2013, 10:35 pm

Admin_dea05 a scris:Fetelor noi nu ne suparam doar ne spunem liber parerea fie ea pro sau contra.Oricum eu sunt la concluzia ca toate fetele care inca au varsta sub 20 de ani tin cu RK iar noi fetele trecute cat de cat prin viata sunt fani ai lui Sultan.
Oare cu cine am fi ținut dacă am fi avut cu 20 de ani mai puțin? stupid 
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anyta Joi 25 Iul 2013, 10:36 pm

narcisa a scris:
Cine a tras nu are importanță, iar noi chiar am discutat că e un plan al lui Sultan dar așa cum facem mereu avansăm diverse ipoteze tocmai pentru că ne gândim (și ăsta e cuvântul cheie) la foarte multe variante. Pentru că tocmai din aceste discuții care poate nu au înțeles pe moment se pot naște alte discuții mult mai interesante.  Se numește brainstorming și probabil l-ați aplicat și voi la școală.
Ce vreau să se înțeleagă clar, aici discutăm și atacăm ideea, acțiunea, chiar personajul pentru că ne permitem că e fictiv, dar niciodată persoana care emite o idee, o părere. Din punctul meu de vedere lucrul ăsta este inadmisibil.
scuze narcisa dar nu v-am facut proaste..si nu sta in firea mea sa jignesc pe cineva pt niste personaje care nu au habar de noi
anyta
anyta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 36 din 40 Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum